- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.741
ben napmışım amanın 1 litre suyu hüp hüp içmişim, çalışırken.daha ilk şişem sanıyorum bi baktım ilki bitmiş ikincide bitmiş.
Çekirge çok geçmiş olsun... Ben de pazartesi sabahları yaşıyorum o duyguyu sınıfta... Biz anasınıfı olduğumuz için törenlere çıkmıyoruz ama İstiklal marşını duyunca hemen ayağa kalkıp marşımızı söylüyoruz birlikte. İşte o anlar bitiriyor beni. Marş bitene kadar ölümlerden ölüm beğeniyorum... Başım dönüyor gözlerim kararıyor. Örnek olurum diye oturamıyorum da... Offff... Daha bayılmadım ama yakındır...
Dikkat et kendine, kalbine baktırmayı ihmal etme... Kan hapı kullanıyorsan aksatma, bir de aç kalma...
Geçmiş olsun...
biri bana da cvp versin nüfffeeennn :18: saçma gelebilir ama ben çok önem veriyorum rüyalara.
canım bende geceleri sürekli rüya görüyordum sonra araştırdım meğer bizim çok rüya görmemiz hormonal ve biyolojik değişikliklerden kaynaklanıyormuş. artık hiç tabirlerine bakmıyorum bile. bence sende hiç tabir etme. tek tabiri hamileyiz, bi tuhafız, rüyalarımız bizden de tuhaf...
dokuzay benim günde 4 litre oluyor toplamda, ama lavabodan çıkamıyorum resmen,
doktor bol su içmen lazım dedi, o vur dedi ben öldürdüm, 2şer litrelik iki şişe bitiriyorum,
gecede yanıma bir litrelik bir sürahi koyuyorum sabah kalktığımda yarısından çoğu bitmiş oluyor,
gece lavaboya 4 kez falan kalkıyorum, her kalktığımdada bir bardak su içiyorum
evet narin benimde kalbim öyle bir hızlanıyor ki bazen vücudumun heryerinde atıyor sanıyorum sanki...bebişlere daha çok kan gitsin diye bunların hepsi...
biri bana da cvp versin nüfffeeennn :18: saçma gelebilir ama ben çok önem veriyorum rüyalara.
Merhaba güzel anneler ;
Hasta olanlara geçmiş olsun, cinsiyet öğrenenlerin ve de testleri iyi çıkanların gözü aydın.
Geçmişi okumaya çalıştım sabahtan beri ama yazacak halim bile aslında
Dün işyerinde fenalaştım, birden tansiyonum düştü, gözüm karardı, elim ayağım boşalıverdi. Zorla sandelyeme oturup ayaklarımı havaya kaldırdım ve eşimi aradım, bayılmadım allahtan. Ama kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu, nefes alamıyordum.
Eşim geldi hemen, allahtan evimiz ve işyerlerimiz çok yakın, küçük şehirde olmanın avantajı. Neyse eşimi görünce bir başladım ağlamaya, sanki gelmese orda kalacaktım. Anamı babamı görsem o kadar rahatlamazdım heralde. (Onu çok seviyorum)
Hemen acile gittik, herzamanki gibi devlet hastaneleri rezillik !!!
Kadın doğumcu gelmedi bile !!! Neyse kendi doktorumuzu arayıp, bize söylenenleri teyit ettirdikten sonra serum taktrıdık.
Kalp EKG si çekildi. Normal çıktı. Biraz toparlanınca da Endokrinolojiye gidip tirodi için kan verdik. O da düşmüş epeyce, ilacın dozu ağır geliyor olabilir dedi doktor,
ilacı yarı ya düşürdü ama bu defa da TSH yine yükselebilirmiş !!!
Sen yinede Kardiyolojiye gidip kalp EKO su çektir, kalp taraması yaptır çarpıntıların normal değil dedi. :18:
Kafam çok karıştı ya, moralim bozuk. Doğum dr.umda kardiyoloijeye sevk etti. Kötü düşünmek istemiyorum ama Levotiron kullanıp kalp çarpıntısı baş dönmesi vs. yaşayan varmı? Sürekli doktora gitmekten sıkıldım artık.
Birde yine anladımki ben normal doğum yapamam kesinlikle, heleki acil birşey olurda burdaki devlet hastanesindekilerin eline kalırsam vay halime, ben kurtulsam bile eşim katil olur ondan korkuyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin....
Bir avazda kurtuluruz inşallah.
valla çalışsak bir türlü çalışmasak bir türlü ben de işimi bırakmayı göze alamıyorum zaten ev borcuna girdik öel bişey düşünemem de .benim de sorularımın tek cevabı bilmiyorumm....ne olucak bilmiyorummm
yok canım yalnış anlamıyorum,dediklerin beynimin bir yerinde, olumlu taraflarınıda düşünüyorum .ve çocuk konuusnda da gayet acemiyim belki de beni en çok korkutan birilerine muhtaç olmak.aramı zaten kötü yapacak kalp kıracak yapıda biri değilim susarım susarım içime atarım sonra gaz olurum mutsuz olurum gerilirim.yani kendime eşime ve yavruma oluyor her zaman ne oluryorsa.Allah bugünümüzü aratmasın inşallah policim.
Sağol canım iyi dileklerin için
canımmm beniim çok geçmiş olsunn Allah esirgesin seni ve bebeğini
amin canımm mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
.....
bu arada benim de kızıma anneanesi baktı 3 aydan itibaren hergün soğukta sıcakta evden çıkardık yavrumu sabahın köründe yaşıtları mışıl mışıl uyurken akşam anneme gittim direk işten çıkıp eve gitmeyi çok aradım eşim gelecek de beni alacak yemek yiyecez eve geçecez falan filan şimdi kızım babannede aynı durum devam sabah oraya bırakıyoruz kreşe gidiyor akşambabanne alıyor ben oraya gidiyorum yine eşimi bekliyorum o kadar çok misafiri oluyoki hadi diye kalkamıyoruz sen işten geldin otur diyen de yok:)
öyle böyle büyüyolar işte şimdi ikinci gelecek aynı şeyler tekrar başlayacak maddi yönden sıkıntım olmasa inan oturup evde kendim bakarım bebeğime herşeyinden uzak kaldım ilk günlerde süt sağdım götürdüm eve...
anne dedi dediler ben ancak akşam duyabildim...
konuşmaya başladı anne gitme ben sana para veririm dedi taş gibi oturdu içime...
şimdi de günleri öğrendi yarın cumartesi demi tatil demi gitmiyosun demi anne diyooo
işine de gücüne de kariyerine de.......parasına daaa...
kızlar moral bozuyo gibi olmayım ama biran içimi döktüm işte...
.....
bu arada benim de kızıma anneanesi baktı 3 aydan itibaren hergün soğukta sıcakta evden çıkardık yavrumu sabahın köründe yaşıtları mışıl mışıl uyurken akşam anneme gittim direk işten çıkıp eve gitmeyi çok aradım eşim gelecek de beni alacak yemek yiyecez eve geçecez falan filan şimdi kızım babannede aynı durum devam sabah oraya bırakıyoruz kreşe gidiyor akşambabanne alıyor ben oraya gidiyorum yine eşimi bekliyorum o kadar çok misafiri oluyoki hadi diye kalkamıyoruz sen işten geldin otur diyen de yok:)
öyle böyle büyüyolar işte şimdi ikinci gelecek aynı şeyler tekrar başlayacak maddi yönden sıkıntım olmasa inan oturup evde kendim bakarım bebeğime herşeyinden uzak kaldım ilk günlerde süt sağdım götürdüm eve...
konuşmaya başladı anne gitme ben sana para veririm dedi taş gibi oturdu içime...
şimdi de günleri öğrendi yarın cumartesi demi tatil demi gitmiyosun demi anne diyooo
[sıze=2][ı]merhaba güzel anneler ;
hasta olanlara geçmiş olsun, cinsiyet öğrenenlerin ve de testleri iyi çıkanların gözü aydın.
Geçmişi okumaya çalıştım sabahtan beri ama yazacak halim bile aslında
Dün işyerinde fenalaştım, birden tansiyonum düştü, gözüm karardı, elim ayağım boşalıverdi. Zorla sandelyeme oturup ayaklarımı havaya kaldırdım ve eşimi aradım, bayılmadım allahtan. Ama kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu, nefes alamıyordum.
Eşim geldi hemen, allahtan evimiz ve işyerlerimiz çok yakın, küçük şehirde olmanın avantajı. Neyse eşimi görünce bir başladım ağlamaya, sanki gelmese orda kalacaktım. Anamı babamı görsem o kadar rahatlamazdım heralde. (onu çok seviyorum)
hemen acile gittik, herzamanki gibi devlet hastaneleri rezillik !!!
Kadın doğumcu gelmedi bile !!! Neyse kendi doktorumuzu arayıp, bize söylenenleri teyit ettirdikten sonra serum taktrıdık.
Kalp ekg si çekildi. Normal çıktı. Biraz toparlanınca da endokrinolojiye gidip tirodi için kan verdik. O da düşmüş epeyce, ilacın dozu ağır geliyor olabilir dedi doktor,
ilacı yarı ya düşürdü ama bu defa da tsh yine yükselebilirmiş !!!
Sen yinede kardiyolojiye gidip kalp eko su çektir, kalp taraması yaptır çarpıntıların normal değil dedi. :18:
Kafam çok karıştı ya, moralim bozuk. Doğum dr.umda kardiyoloijeye sevk etti. Kötü düşünmek istemiyorum ama levotiron kullanıp kalp çarpıntısı baş dönmesi vs. Yaşayan varmı? Sürekli doktora gitmekten sıkıldım artık.
Birde yine anladımki ben normal doğum yapamam kesinlikle, heleki acil birşey olurda burdaki devlet hastanesindekilerin eline kalırsam vay halime, ben kurtulsam bile eşim katil olur ondan korkuyorum
allah yardımcımız olsun hepimizin....
Bir avazda kurtuluruz inşallah.[/ı][/sıze]
okurken gözlerim doldu policim. bence bu yazdıklarını bimere de yazmalısın hatta 6 ay yetmez 6 ay ücretli olsun diğer 6 ayda maaşımızın yarısını kessinler ama gene bebişlerimizle olalım. çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama bebişimin yanında mümkün olduğunca fazla kalmak istiyorum
hani bu 6 aydan da ses yok anasını satıyım yaaaa
.....
Canımmmm,
Geçmiş olsun öncelikle. Bu dönemlerde çarpıntı olmasının normal olduğunu okumuştum bir yerde. Ben geçen gece kalp atışımı yastığımda duydum ama güm güm bi görsen nasıl korktum 1-2 dk sürdü ve geçti ama önemsemedim. Vücut her zamankinden daha çok kan pompalıyor haliyle kalp yorulup sapıtıyor. Bence kötü düşünme ama kardiyolojiye git tüm tahlillerini yapsın. En azından kafan rahatlar. Üzme tatlı canınıı. Öpüyorum meleğini de seni de..
canım çok geçmiş olsun mutlaka kontrollerini yaptır canım dikkat et kendine annem kullanıyor bu ilacı ama senin hamile olmandan dolayı böyle bi etki yapıyor olabilir mi acaba
canım geçmiş olsun. geçen haftalarda bende senin gibi baygınlık hissi yaşıyordum ama bayılmıyordum. doktorum normal oldugunu bebeğin kalbimize giden damara baskı yapabileceğini, kan dolaşımı azaldığından bu durumun normal olduğunu söylemişti. Telaş etme bolca dinlenmeye çalış.
çok geçmiş olsun...üzüldüm
burda kime ne olsa üzülüyorum gerçekten...kendim de çok çektiğim için ilk 3 buçuk ay...kendinizi çok yormayın hep söylüyorum şu aşamada bizden ve bebeklerden daha önemli hiç bişey yok...
ben de normal doğum yapamam kesinlikle...onun için ne fiziksel ne ruhsal gücüm yok....Allah yardımcımız olsun...
bu arada butik bebe den alışveriş yapanlarınız var mı? nasıl güvenilir bi yer mi? çok güzel şeyler gördüm orda,bişeyler almak istiyorum ordan
Öncelikle çok gecmis olsun, bol bol dinlenmeni tavsiye ederim.bende de hipotroid var. Ben levotiron değil bu hastalıkta kullanılan diğer bir ilaç olan euthyrox kullanıyorum.eskiden bu ilaç iyi gelmez ise levotiron deneriz demişti doktor. İstersen sende bir endokronoloji yada dahiliye uzmanına Danış ilaç degisikligi ise yarar mı diye...birde moralini yüksek tut İnan iyi gelecek
gecmis olsun canim, levotririn annem kullaniyir. Dozun az gelmistir, az geldigi zaman oyle oluyor. Birde ihmal etme, saglikli neseli gunler dilerim ..
Çekirge çok geçmiş olsun... Ben de pazartesi sabahları yaşıyorum o duyguyu sınıfta... Biz anasınıfı olduğumuz için törenlere çıkmıyoruz ama İstiklal marşını duyunca hemen ayağa kalkıp marşımızı söylüyoruz birlikte. İşte o anlar bitiriyor beni. Marş bitene kadar ölümlerden ölüm beğeniyorum... Başım dönüyor gözlerim kararıyor. Örnek olurum diye oturamıyorum da... Offff... Daha bayılmadım ama yakındır...
Dikkat et kendine, kalbine baktırmayı ihmal etme... Kan hapı kullanıyorsan aksatma, bir de aç kalma...
Geçmiş olsun...
Slm kızlar, sabahtan beri yazılarınızı okuyup beğeniyorum ama bi fırsatım olmadı yazmaya.. Çekirgecim çok geçmiş olsun bu arada..
Bende de çok kalp çarpintisi oluyor içime bi baygınlık geliyor ama daha bayılmadım.. O an yığılıp kalıcak gibi oluyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Nefes alıp vermeye yetişemiyorum sanki. doktoruma sordum kan hapına başlattı. Biraz ii gibi geldi dedim ama bu seferde çok acıktırıyor. İki gündür bıraktım hapı gene çarpıntım var.. Sabah işe diye kalktığımda yüreğim ağzımda sanki bu çarpıntılar insanı elden ayaktan kesiyorşuandada içimde bi baygınlık bi uyku hali var zor duruyorum
canım senin için internette biraz araştırdım.doz aşımında kalp çarpıntısı yapabilir yazıyor .demekki doz doktorununda dediği gibi sana fazla gelmiş.doktorunla konuşsan sana muadili bir ilaç öneremiyormu acaba? Bu arada geçmiş olsun ama bilki kalp çarpısı hamile bayanların bir çoğunda var seninkini ilaçta etkileyince demek ki dahada fena bir boyuta gelmiş.azıcık yürüyorum yada seri konuşuyorum ya anında kalbimin çarptığını hissediyorum.tekrar geçmiş olsun..
canım bende geceleri sürekli rüya görüyordum sonra araştırdım meğer bizim çok rüya görmemiz hormonal ve biyolojik değişikliklerden kaynaklanıyormuş. artık hiç tabirlerine bakmıyorum bile. bence sende hiç tabir etme. tek tabiri hamileyiz, bi tuhafız, rüyalarımız bizden de tuhaf...
aynen benim de öyle...benim hamilelikten öncede nabzım hep hızlıydı...normal atışı zaten 85-90 olurdu şimdi 100 hatta 100 ü geçiyo son zamanlarda...oturduğum yerde yoruluyorum resmen.....normalmiş hamilelikte evet ama insan korkuyor bazen...
canım arkadaşın da dediği gibi hamilelikte hormonlarla ilgili olarak çok bol ve saçma rüya görülüyormuş :)) ben hamile kaldığımdan beri o kadar çok ve bir o kadar absürt rüya gördüm ki anlatsam film gibi hepsi....bu aralar görülen rüyaları o nedenle kaale almamak lazım :)
bu arada benim sorum havada kaldıııı,butik bebeden alışveriş yapan var mıı,nasıll??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?