2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çekirge çok geçmiş olsun... Ben de pazartesi sabahları yaşıyorum o duyguyu sınıfta... Biz anasınıfı olduğumuz için törenlere çıkmıyoruz ama İstiklal marşını duyunca hemen ayağa kalkıp marşımızı söylüyoruz birlikte. İşte o anlar bitiriyor beni. Marş bitene kadar ölümlerden ölüm beğeniyorum... Başım dönüyor gözlerim kararıyor. Örnek olurum diye oturamıyorum da... Offff... Daha bayılmadım ama yakındır...

Dikkat et kendine, kalbine baktırmayı ihmal etme... Kan hapı kullanıyorsan aksatma, bir de aç kalma...

Geçmiş olsun...

ben napmışım amanın 1 litre suyu hüp hüp içmişim, çalışırken.daha ilk şişem sanıyorum bi baktım ilki bitmiş ikincide bitmiş.

dokuzay benim günde 4 litre oluyor toplamda, ama lavabodan çıkamıyorum resmen,
doktor bol su içmen lazım dedi, o vur dedi ben öldürdüm, 2şer litrelik iki şişe bitiriyorum,
gecede yanıma bir litrelik bir sürahi koyuyorum sabah kalktığımda yarısından çoğu bitmiş oluyor,
gece lavaboya 4 kez falan kalkıyorum, her kalktığımdada bir bardak su içiyorum

Slm kızlar, sabahtan beri yazılarınızı okuyup beğeniyorum ama bi fırsatım olmadı yazmaya.. Çekirgecim çok geçmiş olsun bu arada..

Bende de çok kalp çarpintisi oluyor içime bi baygınlık geliyor ama daha bayılmadım.. O an yığılıp kalıcak gibi oluyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Nefes alıp vermeye yetişemiyorum sanki. doktoruma sordum kan hapına başlattı. Biraz ii gibi geldi dedim ama bu seferde çok acıktırıyor. İki gündür bıraktım hapı gene çarpıntım var.. Sabah işe diye kalktığımda yüreğim ağzımda sanki bu çarpıntılar insanı elden ayaktan kesiyor şuandada içimde bi baygınlık bi uyku hali var zor duruyorum

biri bana da cvp versin nüfffeeennn :18: saçma gelebilir ama ben çok önem veriyorum rüyalara.

canım bende geceleri sürekli rüya görüyordum sonra araştırdım meğer bizim çok rüya görmemiz hormonal ve biyolojik değişikliklerden kaynaklanıyormuş. artık hiç tabirlerine bakmıyorum bile. bence sende hiç tabir etme. tek tabiri hamileyiz, bi tuhafız, rüyalarımız bizden de tuhaf...

sanırım doğru söylüyosun

senin kontrolün ne zamandı luboyf sabah kahvaltı yaparken aklıma geldin inan ki acaba gitti mi yeniden doktora bebişi nasıl diye düşündüm

evet narin benimde kalbim öyle bir hızlanıyor ki bazen vücudumun heryerinde atıyor sanıyorum sanki...bebişlere daha çok kan gitsin diye bunların hepsi...

aynen benim de öyle...benim hamilelikten öncede nabzım hep hızlıydı...normal atışı zaten 85-90 olurdu şimdi 100 hatta 100 ü geçiyo son zamanlarda...oturduğum yerde yoruluyorum resmen.....normalmiş hamilelikte evet ama insan korkuyor bazen...

biri bana da cvp versin nüfffeeennn :18: saçma gelebilir ama ben çok önem veriyorum rüyalara.

canım arkadaşın da dediği gibi hamilelikte hormonlarla ilgili olarak çok bol ve saçma rüya görülüyormuş :)) ben hamile kaldığımdan beri o kadar çok ve bir o kadar absürt rüya gördüm ki anlatsam film gibi hepsi....bu aralar görülen rüyaları o nedenle kaale almamak lazım :)

bu arada benim sorum havada kaldıııı,butik bebeden alışveriş yapan var mıı,nasıll??

canımmm beniim çok geçmiş olsunn Allah esirgesin seni ve bebeğini

amin canımm mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
.....
bu arada benim de kızıma anneanesi baktı 3 aydan itibaren hergün soğukta sıcakta evden çıkardık yavrumu sabahın köründe yaşıtları mışıl mışıl uyurken akşam anneme gittim direk işten çıkıp eve gitmeyi çok aradım eşim gelecek de beni alacak yemek yiyecez eve geçecez falan filan şimdi kızım babannede aynı durum devam sabah oraya bırakıyoruz kreşe gidiyor akşambabanne alıyor ben oraya gidiyorum yine eşimi bekliyorum o kadar çok misafiri oluyoki hadi diye kalkamıyoruz sen işten geldin otur diyen de yok:)
öyle böyle büyüyolar işte şimdi ikinci gelecek aynı şeyler tekrar başlayacak maddi yönden sıkıntım olmasa inan oturup evde kendim bakarım bebeğime herşeyinden uzak kaldım ilk günlerde süt sağdım götürdüm eve...
anne dedi dediler ben ancak akşam duyabildim...
konuşmaya başladı anne gitme ben sana para veririm dedi taş gibi oturdu içime...
şimdi de günleri öğrendi yarın cumartesi demi tatil demi gitmiyosun demi anne diyooo

işine de gücüne de kariyerine de.......parasına daaa...

kızlar moral bozuyo gibi olmayım ama biran içimi döktüm işte...

Son düzenleme:

okurken gözlerim doldu policim. bence bu yazdıklarını bimere de yazmalısın hatta 6 ay yetmez 6 ay ücretli olsun diğer 6 ayda maaşımızın yarısını kessinler ama gene bebişlerimizle olalım. çok mu şey istiyorum bilmiyorum ama bebişimin yanında mümkün olduğunca fazla kalmak istiyorum

ah yavrum benim kıyamam hiçbirine, geçen bizim komşuda çcocuğunu sabahın köründe zorla kreşe götürmek için arabya bindirmeye çalışıordu gözlerim doldu işe gelirken. sanrırm bizim hormonlar gitgide tavan yaptı duygusallaştık iyicene:) ben işyerimdeki yaşı benden küçük erkekleri bile oğlum olarak görüyorum bu ara :)

canım senin için internette biraz araştırdım.doz aşımında kalp çarpıntısı yapabilir yazıyor .demekki doz doktorununda dediği gibi sana fazla gelmiş.doktorunla konuşsan sana muadili bir ilaç öneremiyormu acaba? Bu arada geçmiş olsun ama bilki kalp çarpısı hamile bayanların bir çoğunda var seninkini ilaçta etkileyince demek ki dahada fena bir boyuta gelmiş.azıcık yürüyorum yada seri konuşuyorum ya anında kalbimin çarptığını hissediyorum.tekrar geçmiş olsun..

hani bu 6 aydan da ses yok anasını satıyım yaaaa

hani bu 6 aydan da ses yok anasını satıyım yaaaa

ay onu da benım arkdasım sölemişti, kadınalr gününde olcak diye,aradım sordum hani olcaktı diye şimdi dediki salı günü toplanıyorlarmış bu iş için geçen salı toplanamamışlar belki önümüzdeki salı olur dedi, gerçi hevesım kırıldı bir kere. 6 ayda yetmez bize

canım yaa yazdıkların karşısında dayanamadım gözümden yaş geldi duygulanmamak elde değil ogünlere tekrar döndüm bir ben yaşadım sanıyordum halbuki çalışan kadınların ortak sorunu bu maalesef ki.Rabbim yardımcımız olsun ama bende senin gibi sık sık kariyerinede parasına diye diye söyleniyorum arkadaşlarla konuşurken diyorum evimin kadını çocuklarımın anası olmak istiyorum diye halime gülüyorlar öyle değilmisin zaten diye ahhh ahhh

canım hamilelikte oluyor böyle şeyler çok saçma rüyalar görüyorum ben hergün iş yerinde acaba neye yorsam falan diyordum sonra dediler hormonlar yapıyor.ne kadar doğrudur bilmiyorum bana şey demişlerdi gördüğün kötü ruyaysa sabah kalkınca kimseye anlatmadan suya at suyla beraber gitsin rahatlarsın

beyazçekirge geçmiş olsun dikkat et canım kendine ve kuzuna

ayy poli anlattıkların varya çok içime oturdu yaa( nasıl bırakıp gideceğiz işe bilmiyorum ilk zamanlar işede adapte olamayız

Evet çarpıntılar olacakmış ama anlattığın gibiyse normal değil dedi dr. Tedbir olsun diye kalp taramalarını yapalım kafamız rahat etsin dedi.

canım çok geçmiş olsun mutlaka kontrollerini yaptır canım dikkat et kendine annem kullanıyor bu ilacı ama senin hamile olmandan dolayı böyle bi etki yapıyor olabilir mi acaba

Bende bir aydır kullanıyorum canım, dozu yüksek geldi diyor Endokrinoloji dr.u azaltıp bakacağız birde :44:

Dinlenemiyoruz ki canım, işe gel git, koşustrumaca, evde de yardım edenim yok. Evim de leş oldu. Haftasonu temizlikçi alacaktım ama onun başını bekleyecek halim bile yok.

gecmis olsun canim, levotririn annem kullaniyir. Dozun az gelmistir, az geldigi zaman oyle oluyor. Birde ihmal etme, saglikli neseli gunler dilerim ..

Tam tersini söyledi dr. doz fazla gelmiş dedi, yarıya düşürdü. Bakalım böyle nasıl olacak. Annendeki de hipotiroid mi ?

Kan hapı kullanmıyorum ben daha erken son gittiğimde elevite biraz daha devam et, önümüzdeki ay başlarız demişti dr. sen ne kullanıyorsun ?

Uyku hali bende hep var. hep uyuyasam ne güzel olacak. Kan hapı ne kullanıyorsun canım?

Tekrar hepinize çok teşekkür ederim kızlar. İyiki varsınız, sizi ve meleklerinizi çok öpüyorum.
İşlerim çok fırsat bulunca döneceğim hemen....

hadi yaaaa bende hiç rüya görmezken şimdi kaçtane gördüğümü karıştırıyorum. Bide geceleri tuvalete kalkmama rağmen rüyaların biri bitiyor biri başlıyor. Tuvalette reklam aramız gibi birşey oluyor hehehehe. Bide işe gelmek için sabah kalkmasan heralde devam eder rüyalarr...

aynenn benimde nabzım 100 ün altına daha düşmedi.. Bide çarpıntı eklenince 130 u geçiyor. Offf çok kötüü ya..

sorunu görmemişim canım ben yaptım. Kızıma tavan lambası ve masa lambası aldık.. Çok güzel ve sorunsuz geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…