2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma ben en büyük şoku Yalçın Kimya'da yaşadım, anneannemi götürmüştük senede bir muayene olması gerekiyor. Bir başka kadın da ayrıntılı için gelmiş, hatta Doruk'a gidiyormuş orada ayrıntılıya girmiş ancak radyolog kalpte bir parlaklık görmüş, tekrar buraya da gelmişler. 600 tl imiş ayrıntılı ultrason. Tabi Prof. Yalçın bey alanında tek sanırım Bursa'da, çoğu doktorun hocası deniyor ama 600 bu ya...

Teşekkür ederim verdiğin tüm bilgiler için...

Güle güle giydir annesi minik oğluna :) çok şekerler şu üçgen olan yan yatırdığında sırt destek yastığı dimi canım? Kaç paraymış o?

benim gittiğim hastanede 150 tlye yapılıyor. dışarıda bir prof. 250tl (ultrason uzmanıymış). ben de kararsızım. hem 150tl verip, hem de allah korusun gözden kaçan bişey olursa ne işe yarayacak. yani yüksek fiyat yüksek kalite demek mi emin değilim. cihazdan çok yapan kişinin tecrübesi önemliymiş. bu kadar önemli bir tetkiki de çok acemi birine yaptırmazlar herhalde. karar veremiyorum bi türlü.

Ben hiç kilo almadım karnım hafif çıktı bol bol yüzmenin faydaları olsa gerek:) bir de henüz bebeğin hareketlerini hissedemedim üzülüyorum doğrusu

Bence tecrübe çok önemli arkadaşımın bebeğinin parmakları eksikmiş fark etmemişler böyle bir şeyi nasıl fark etmezlerse bebek doğduğundan beri ameliyat oluyor çok acı çekiyor . Ben fiyat alma gereği bile duymadım doktoruma güveniyorum kaç para olursa olsun sonuçta damarlarına kadar bakıyorlar tecrübe çok önemli

kızlar bişey sorucam şimdi ayrıntılı ultrason yapılacakya ALLAH KORUSUN KİMSENİN BAŞINA GELMESİN ama olaki bi sıkıntı var nolacak tedavi edilebilecek mi yani veya biz bu bebeği alalımmı diyecekler allahım sen esirge yarabbim :26:
bi arkadaş demişya parmakları eksik diye olaki farkedildi yazarken bile içimden gelmeyerek yazdım ama merak ediyorum yani.

Son düzenleme:

cnm benim doktorum kendisi yapmıyor. hastanenin radyoloji bölümü yapıyor ve radyolog hakkında bilgi edinemedim. zaten genelde radyoloji uzmanları yapıyor diye biliyorum. diğer söylediğim prof.'u ise bir arkadaşım söyledi. o, kadın doğum doktoru, onu da sadece bir kişiden duydum. ben de bu tetkiki çok önemsiyorum ancak konunun uzmanı birini bulamadım. biz burada 1.5 senedir bulunuyoruz ve aile, akraba, arkadaş fazla yok. çevremizdeki kişilere soruyoruz. ama bulamadık.

NOT: fiyat alma gereği bile duymadım demeni garipsedim açıkçası. HİÇBİR ANNE-BABA PARAYI, YAVRUSUNUN SAĞLIĞINDAN ÜSTÜN TUTMAZ! burada tartıştığımız şey para değil. ayrıca parayı tartışan kişiler de olabilir. karşımızdaki insanın imkanlarını bilemeyiz öyle değil mi?

Son düzenleme:
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif canım bak burda var dediğin beşikten.kuıllanışlı mı bilmiyorum

link açılmadı canım ama sahibinden e baktım çok sağol

çok çok geçmiş olsun canım ya tsh maalesef yaşatır bu durumu çarpıntı nefes darlığı falan... benim de ilk başta çok düşüktü 0,3 lerdeydi değerim 5 hafta aşırı yükseldi 23 oldu ilacı arttırdık hemen falan derken şimdilik iyiyiz sen de bir daha yaşamazsın inşallah böyle bir durumu

cnm tetkiklerin yapılmıştır illaki ama sen yine de tsh ölçümünü bir yaptır bence uyku hali hem hamişlikten olur hem de tiroid uyku yapar.

ay yaaa ben işten ayrılmıştım zaten 1 yıldır cnm ama sıkılıyordum evde senin yazdıklarını okuyunca bebişim için bi kaç ay daha sıkılmayı göze alıcam sanırım yakınmıcam artıkın

Ben hiç kilo almadım karnım hafif çıktı bol bol yüzmenin faydaları olsa gerek:) bir de henüz bebeğin hareketlerini hissedemedim üzülüyorum doğrusu

cnm yüzmek çok faydalı deniyor hem de hamişken vücut ağırlıpını hissetmeden yapılabilecek en güzel spor fakat deniz tavsiye ediliyor. Çünkü havuzdan özellikle halka açık havuzdan mikrop kapma ihtimalin yüksek oluyor ben de yüzmeye başlıcaktım ama maalesef hayallerim yıkıldı....
senin de bilgin olsun tabi ki karar senin

Bende Oğluma 2-3 Parça Bişeyler Aldım. Başlamak Lazım Gerçekten Artık. Zaman Daraldıkça Alınacaklar, Masraflar Artacak

cnm ben o kadar kötüsünü düşünmemeye çalışıyorum. ancak yapılması gerektiğini düşünüyorum nacizane. bebişin herhangi bir organında kalp vs. bi sıkıntı olursa en azından doğumdan sonra önlemi alınabilir diye düşünüyorum. eşim başta istemedi, bi problem çıkarsa 4 ay çok stres yaşarız diye. ama bizim ilk bebeğimiz ve yanımızda büyüklerimiz yok. eşimle başbaşayız. doğumdan sonra hastanede farkedilemeyen bir sıkıntıyı biz evde hiç farkedemeyebiliriz, gazına, açlığına, vs. yorabiliriz. allah korusun bir sıkıntı varsa 4 ayı rahat geçiricez diye gözümüzü kapatmaktansa tetkiki yaptırıp gerekeni önceden araştırmak ve önlem almak daha iyi diye düşünüyorum kendimce. ama nerede yaptırıcam onu bilemiyorum. bu tetkiki çoğu kişi yaptırmadığı için ve çevremiz olmadığından bilgi edinemiyorum.

cnm bndede var o durum kız bebek beklıyorum ama....bılmıyorum hormonlardan ıste.ablamdada vardı dogumdan sonra azalarak bıtıyomus

Canım iç organlarıyla ilgili birçok şey için tedaviye başlanıyor. Benim bildiğim özellikle kalpte ritm bozukluğu, kalp yetmezliği ve akciğerlerdeki gelişim geriliği saptandığında tedavi ediliyor bunlar. Diğer oluşabilecek durumları hiç bilmiyorum Allah kimseye yaşatmasın

SÜPER TAKİPÇİNİM HELENASSSSSSSSS

Sigara geçmişim var canım ne yazıkki uzun yıllar içtim, çift çizgiyi gördüğüm an bıraktım, 6 haftalıktım o zaman. Ama şimdi sigara içenlerin yanına bile yaklaşmıyorum asla Zaten o üst komple çıkıyor ya ondan tedirginim

eylülde anne olucam inşallah.benide ekler misin listene canım. yaşım.25.ilk bebek.

Sende hoşgeldin canım aramıza, peki yarışmaya nerden katılıyorsun
bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu bu arada ben 13. haftamda bebeğimi hissediyordum canım ....

Benim kocamda göbekte benle yarışıyor. O da 6 aylık hamile, benden önde gidiyor yani,
göbekli de seviyorum ben, sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…