- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.981
canım benimde daha detaylı ultrasonuma var bu ay sonu ama dorukta dışardan da alındıgını duymustum. Hatta burdan narin arkadasımız ordan randevu almış. Bir de benim arkadasım baska doktora gidiyordu bahardan randevu almış orda da fiyat 70 75 tl birşeydi net hatırlayamasamda.. Doruktan biraz daha ucuz yani.. Diğerlerin fiyatları çok uçuk 300 tl diyenler bile varmış. bu ne ya resmen kemirecek insan arıyorlar..
Teşekkür ederim :)oyyy maşallah çok güzeller. Güzel günelrde giydirmek nasip olsun canım.. Nerde bu idil bebe ??
Eki Görüntüle 658399 Eki Görüntüle 658403 Eki Görüntüle 658404 Eki Görüntüle 658405 Eki Görüntüle 658406 Eki Görüntüle 658407 Eki Görüntüle 658408 Eki Görüntüle 658409 Eki Görüntüle 658411
Bugün oğlum için ilk defa bir şeyler aldım :) İdil bebe de kampanya vardı kapatıyorlarmış. Dayanamadım nasıl sizce?
çok güzeller.sağlıklı güzel günlerde giyinsin bebeişin canım.bu ortadaki ney onu anlayamadm ben
Eki Görüntüle 658399 Eki Görüntüle 658403 Eki Görüntüle 658404 Eki Görüntüle 658405 Eki Görüntüle 658406 Eki Görüntüle 658407 Eki Görüntüle 658408 Eki Görüntüle 658409 Eki Görüntüle 658411
Bugün oğlum için ilk defa bir şeyler aldım :) İdil bebe de kampanya vardı kapatıyorlarmış. Dayanamadım nasıl sizce?
Teşekkür ederim :)
İstanbul beykent ten aldım. İki poşet dolusu 110 lira tuttu:)
mrh cnm ben 17. haftamdan sonra ara ara pıt tarzında hissetmeye başladım. Bazen hiç olmuyor, bazen bi iki pıt, bazende çok yoğun oluyor. 20. haftadan sonra tam net hissedilirmiş..
ohhh çok ii yapmışsın annesi. İnsanı aldıkları tatmin etmiyor ki aldıkça alası geliyor... Hmmm istanbul bize uzak hehehe
Teşekkür ederim:) ortadaki yan yatırma yastığı
canım benimde daha detaylı ultrasonuma var bu ay sonu ama dorukta dışardan da alındıgını duymustum. Hatta burdan narin arkadasımız ordan randevu almış. Bir de benim arkadasım baska doktora gidiyordu bahardan randevu almış orda da fiyat 70 75 tl birşeydi net hatırlayamasamda.. Doruktan biraz daha ucuz yani.. Diğerlerin fiyatları çok uçuk 300 tl diyenler bile varmış. bu ne ya resmen kemirecek insan arıyorlar..
benim gittiğim hastanede 150 tlye yapılıyor. dışarıda bir prof. 250tl (ultrason uzmanıymış). ben de kararsızım. hem 150tl verip, hem de allah korusun gözden kaçan bişey olursa ne işe yarayacak. yani yüksek fiyat yüksek kalite demek mi emin değilim. cihazdan çok yapan kişinin tecrübesi önemliymiş. bu kadar önemli bir tetkiki de çok acemi birine yaptırmazlar herhalde. karar veremiyorum bi türlü.
Bence tecrübe çok önemli arkadaşımın bebeğinin parmakları eksikmiş fark etmemişler böyle bir şeyi nasıl fark etmezlerse bebek doğduğundan beri ameliyat oluyor çok acı çekiyor . Ben fiyat alma gereği bile duymadım doktoruma güveniyorum kaç para olursa olsun sonuçta damarlarına kadar bakıyorlar tecrübe çok önemli
http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif canım bak burda var dediğin beşikten.kuıllanışlı mı bilmiyorum
Merhaba güzel anneler ;
Hasta olanlara geçmiş olsun, cinsiyet öğrenenlerin ve de testleri iyi çıkanların gözü aydın.
Geçmişi okumaya çalıştım sabahtan beri ama yazacak halim bile aslında
Dün işyerinde fenalaştım, birden tansiyonum düştü, gözüm karardı, elim ayağım boşalıverdi. Zorla sandelyeme oturup ayaklarımı havaya kaldırdım ve eşimi aradım, bayılmadım allahtan. Ama kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu, nefes alamıyordum.
Eşim geldi hemen, allahtan evimiz ve işyerlerimiz çok yakın, küçük şehirde olmanın avantajı. Neyse eşimi görünce bir başladım ağlamaya, sanki gelmese orda kalacaktım. Anamı babamı görsem o kadar rahatlamazdım heralde. (Onu çok seviyorum)
Hemen acile gittik, herzamanki gibi devlet hastaneleri rezillik !!!
Kadın doğumcu gelmedi bile !!! Neyse kendi doktorumuzu arayıp, bize söylenenleri teyit ettirdikten sonra serum taktrıdık.
Kalp EKG si çekildi. Normal çıktı. Biraz toparlanınca da Endokrinolojiye gidip tirodi için kan verdik. O da düşmüş epeyce, ilacın dozu ağır geliyor olabilir dedi doktor,
ilacı yarı ya düşürdü ama bu defa da TSH yine yükselebilirmiş !!!
Sen yinede Kardiyolojiye gidip kalp EKO su çektir, kalp taraması yaptır çarpıntıların normal değil dedi. :18:
Kafam çok karıştı ya, moralim bozuk. Doğum dr.umda kardiyoloijeye sevk etti. Kötü düşünmek istemiyorum ama Levotiron kullanıp kalp çarpıntısı baş dönmesi vs. yaşayan varmı? Sürekli doktora gitmekten sıkıldım artık.
Birde yine anladımki ben normal doğum yapamam kesinlikle, heleki acil birşey olurda burdaki devlet hastanesindekilerin eline kalırsam vay halime, ben kurtulsam bile eşim katil olur ondan korkuyorum
Allah yardımcımız olsun hepimizin....
Bir avazda kurtuluruz inşallah.
Slm kızlar, sabahtan beri yazılarınızı okuyup beğeniyorum ama bi fırsatım olmadı yazmaya.. Çekirgecim çok geçmiş olsun bu arada..
Bende de çok kalp çarpintisi oluyor içime bi baygınlık geliyor ama daha bayılmadım.. O an yığılıp kalıcak gibi oluyorum ne yapacağımı bilemiyorum. Nefes alıp vermeye yetişemiyorum sanki. doktoruma sordum kan hapına başlattı. Biraz ii gibi geldi dedim ama bu seferde çok acıktırıyor. İki gündür bıraktım hapı gene çarpıntım var.. Sabah işe diye kalktığımda yüreğim ağzımda sanki bu çarpıntılar insanı elden ayaktan kesiyorşuandada içimde bi baygınlık bi uyku hali var zor duruyorum
canımmm beniim çok geçmiş olsunn Allah esirgesin seni ve bebeğini
amin canımm mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
.....
bu arada benim de kızıma anneanesi baktı 3 aydan itibaren hergün soğukta sıcakta evden çıkardık yavrumu sabahın köründe yaşıtları mışıl mışıl uyurken akşam anneme gittim direk işten çıkıp eve gitmeyi çok aradım eşim gelecek de beni alacak yemek yiyecez eve geçecez falan filan şimdi kızım babannede aynı durum devam sabah oraya bırakıyoruz kreşe gidiyor akşambabanne alıyor ben oraya gidiyorum yine eşimi bekliyorum o kadar çok misafiri oluyoki hadi diye kalkamıyoruz sen işten geldin otur diyen de yok:)
öyle böyle büyüyolar işte şimdi ikinci gelecek aynı şeyler tekrar başlayacak maddi yönden sıkıntım olmasa inan oturup evde kendim bakarım bebeğime herşeyinden uzak kaldım ilk günlerde süt sağdım götürdüm eve...
anne dedi dediler ben ancak akşam duyabildim...
konuşmaya başladı anne gitme ben sana para veririm dedi taş gibi oturdu içime...
şimdi de günleri öğrendi yarın cumartesi demi tatil demi gitmiyosun demi anne diyooo
işine de gücüne de kariyerine de.......parasına daaa...
kızlar moral bozuyo gibi olmayım ama biran içimi döktüm işte...
Ben hiç kilo almadım karnım hafif çıktı bol bol yüzmenin faydaları olsa gerek:) bir de henüz bebeğin hareketlerini hissedemedim üzülüyorum doğrusu
kızlar bişey sorucam şimdi ayrıntılı ultrason yapılacakya ALLAH KORUSUN KİMSENİN BAŞINA GELMESİN ama olaki bi sıkıntı var nolacak tedavi edilebilecek mi yani veya iz bu bebeği alalımmı diyecekler allahım sen esirge yarabbim :26:
yazarken bile içimden gelmeyerek yazdım ama merak ediyorum yani.
laf göbişlerden açılmışken, hamilelik sonrası göbişinde tüylenme yaşayan var mı? dün akşam yağlarken iyice gözüme battı. eşime de sordum, önceden böyle değildi, kafana takma doğumdan sonra geçer, yağlanmaya devam et sen dedi. internette okumuştum, özellikle erkek bebek bekleyen kadınlarda oluyormuş. kalıcı mı acaba, doğumdan sonra geçer mi? ben tüye acayip gıcık olurum da. acaba çatlamayalım diye yağlanıyoruz ya ondan mı? çatlak mı, tüy mü? yol ayrımındayım
kızlar bişey sorucam şimdi ayrıntılı ultrason yapılacakya ALLAH KORUSUN KİMSENİN BAŞINA GELMESİN ama olaki bi sıkıntı var nolacak tedavi edilebilecek mi yani veya biz bu bebeği alalımmı diyecekler allahım sen esirge yarabbim :26:
bi arkadaş demişya parmakları eksik diye olaki farkedildi yazarken bile içimden gelmeyerek yazdım ama merak ediyorum yani.
Çekirgecim hiiiiçççç merak etme. Ben bir diyet gurusuyumİnşallah bebişler bi doğsun bi kendimize gelelim. Ondan sonra açarsın bi başlık. 2013 ağustos annelerinin diyet maceraları diye Hepiciğini veririz evelallah Ben de kendime 75 diye hedef koydum. Hepinizi tığ gibi yaparım. Neler yediniz bakayım diye başlarız güne. O yasak bu zorunlu hadi hanımlar yürüyüşe diye bitiririz inşallah.
Doktor bana stresten,sigara ortamından uzak dur ve temiz hava al bol bol dedi.Sigara öykün yoktur umarım
Bi de o EKOnun hiç bebeğe zararı yok yani kalbin USGsini çekiyorlar.Yalnız üst kıyafetlerin tamamı çıkartılıyor
eylülde anne olucam inşallah.benide ekler misin listene canım. yaşım.25.ilk bebek.
Bu hikaye bana çok tanıdık geldiiiii. Ben 53 kiloydum evlendiğimde 57 kiloyla hamile kaldım 2 yıllık evliyim ama onun öncesi eşimle 5 yıllık geçmişimiz var ve ben o zamanlar en çok 46 kiloyu görmüştüm. Eşim sağolsun yedire yedire 53 lük halime getirdi beni... Kendisi biraz iridir evlenince o da kilo aldı 102 oldu şimdi rejimde bakalım kızına fit bir baba olarak görünmek istiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?