- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.021
Bir De Bu Papatya Yazan Yerdeki Yazıyı Nasıl Değiştiriyoruz Yahu
şuan 3 kişiyiz 1 kişi daha gelecek inş. 4 olacaz 2+2 yi yanlış yazmışımdır silmişimdir kuzum:)
2+2=4 (2 yetişkin 2 çocuk) oluyor sanırsam
3+1=4 (hayatının vazgeçilmezleri 3 çocuk+1 de hayatının aşkı)
Ben böyle yorumladım bilmem anlatabildim mi
hahahah ilahi kız o kalp burdaki yorum sayısına göre çoğalıyo ben çok gevezeyim galibaaaa :)
evt her türlü yorumlanabilir sonuç 4 çıkar :::::)
bnde ondan aylar snra kurtuldm::)profıl bılgılernde kısısel rutbe var ordan degstrıyosun ıstedgnı yazabılıyosn cnm
Şifremi versem de benim yerime de yorum yazsan olur mu ki policiğimYazıyorum yazıyorum 1 kalp hııhh!
bunu öğrendiğim iyi oldu
hahhaa az yede otur kendin yazzzzz
hehehe şaka kız şaka canın sağolsunnnnn
Aslında hamile kalmayı düşündüğün anda hemen sigaraya paydos demeli.Yazık bak bebeğin 6 hafta da olsa etkilenmiş.Umarım bebeğin sayesinde doğumdan sonra da elveda dersin o zehire
Bu arada benim 4 buçuk ayda aldığım kilo sadece 1 yani hiiiç almadım sayılır.Şu anda 55 kiloyum yani doktor da bana böylesi daha iyi dedi. Bu arada ödemim falan da yok sadece basketbol topu gibi karnım var o kadar, bacaklarım çöp gibi duruyor aynada,çok komik buluyorum kendimi.Hani derler ya karın küp,bacak çöp
Yemek bile yemiyorum canım yaaa az önce arkadaşlar petibör göndermişler çayımla onu yedim biraz. Canla başla kalbimi çoğaltmak için çalışacağım hatta akşam eve gitmesem mi nedir
Ne yazıkki canım, bebeğim 6 hafta içti benimle o zıkkımı.
Bebek planımız yoktu aslında, daha yeni evliyiz diye seneye falan yaparız diyordukherşey bir anda oldu bitti
Bir kereden birşey olmaz dedik , allah bize de nasip etti... süpriz oldu bebiş
Uğraşıyordum bıkarayım seneye bebek yapaılm diye, eşimde kızıp duruyordu içmeme ama bırakamamıştım...
Doğumdan sonrada başlamayacağım, şuan çok mutluyum, yemeklerin tadı bile farklı geliyor, hamilelikle alakalı değil, tamamen sigaranın iğrenç tadı gidince yediklerini anlıyorsun ondan.
Zaten bu kadar kilo almayı da bebekten çok sigarayı bırakmaya bağlıyorum.
Iyyyyyyyy nasıl içmişim o piss şeyi, kokusuna bile tahammülüm yok şuan
Kocam hala soruyor : gerçekten hiç canın çekmiyor mu, arada gizli gizli içmiyorsun demi diye beni yokluyor, sorduğuna pişman ediyorum
5 kalpe ulaşınca noluyo acaba madalyamı veriyolarr
Şifremi versem de benim yerime de yorum yazsan olur mu ki policiğimYazıyorum yazıyorum 1 kalp hııhh!
olabilir cumartesi pazar kalırsın mesaiyee
Bebek planımız yoktu aslında, daha yeni evliyiz diye seneye falan yaparız diyordukherşey bir anda oldu bitti
Uğraşıyordum bıkarayım seneye bebek yapaılm diye, eşimde kızıp duruyordu içmeme ama bırakamamıştım...
Doğumdan sonrada başlamayacağım, şuan çok mutluyum, yemeklerin tadı bile farklı geliyor, hamilelikle alakalı değil, tamamen sigaranın iğrenç tadı gidince yediklerini anlıyorsun ondan.
Kocam hala soruyor : gerçekten hiç canın çekmiyor mu, arada gizli gizli içmiyorsun demi diye beni yokluyor, sorduğuna pişman ediyorum
merhabalar ilk defa bu topiğe yazıyorum bende hamile halimle bu haziranda ev taşımak zorunda kalacağım tayin sebebiyle malum ağustostada doğum var. ev taşıma yerleştrime tam düzeni oturtma işi kaç günde hallediliyor temizlikçi falan tutacağız ama yinede düzenini aklına yatar içine siner şekilde kaç günde kurdun cevap verirsen çok memnun olurum arkadaşım inan ruhum daralıyor bu v taşıma işini düşündükçe sen yine ne güzel 4. ayında biraz daha şanslıymışssın sence ben 7 aylık olduğumda halledebilir miyim bu taşınma işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?