2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yazıkki canım, bebeğim 6 hafta içti benimle o zıkkımı.
Bebek planımız yoktu aslında, daha yeni evliyiz diye seneye falan yaparız diyorduk herşey bir anda oldu bitti
Bir kereden birşey olmaz dedik , allah bize de nasip etti... süpriz oldu bebiş

Uğraşıyordum bıkarayım seneye bebek yapaılm diye, eşimde kızıp duruyordu içmeme ama bırakamamıştım...
Doğumdan sonrada başlamayacağım, şuan çok mutluyum, yemeklerin tadı bile farklı geliyor, hamilelikle alakalı değil, tamamen sigaranın iğrenç tadı gidince yediklerini anlıyorsun ondan.

Zaten bu kadar kilo almayı da bebekten çok sigarayı bırakmaya bağlıyorum.
Iyyyyyyyy nasıl içmişim o piss şeyi, kokusuna bile tahammülüm yok şuan

Kocam hala soruyor : gerçekten hiç canın çekmiyor mu, arada gizli gizli içmiyorsun demi diye beni yokluyor, sorduğuna pişman ediyorum

5 kalpe ulaşınca noluyo acaba madalyamı veriyolarr

5ten sonra kalp yokmuymuş ki tüh! Eşime diyorum ki bana karışma bak benim 1 düğmemin kopması 6 aydan başlar diyorum
o da o mesai içinde geçerli diyor:)))) Bir de bununla tehdit ederiz.KK'da bir kariyerim var bu güne bu gün 5 kalp sahibiyim falan deriz.Nasıl fikir ama

Şifremi versem de benim yerime de yorum yazsan olur mu ki policiğim Yazıyorum yazıyorum 1 kalp hııhh!

canım deneme tahtası diye bir topik var, boş vakit buldukça oraya yaz.

Bende geçen gördüm, millet özel msj atablmek için 100 msjı tamamlayalım diye boş boş msj atmış.
sende at kalbin çoğalsın

Umarım bir daha başlamazsın.Ben de hem kızımda hem oğlumda hamileliğimi öğrenene kadar içtim.Ama hemen bıraktım öğrenince.Sonra çocuk doğup 4-5 aylık olunca geri başladım.Hep bir sıkıntı,pişmanlık oluyor o zaman.Keşke başlamasaydım diyorsun.Ama bu bebeğim şanslı çünkü sigarayı 2 sene önce eşimle bıraktık yani hiç bulaşmadı bebeğime. Birdaha da asla başlamayacağız Allahın izniyle.Eltim 3 aylık hamile ve hala sigaradan vazgeçmedi.Daha diyor fazla içmiyorum günlük yarım paket içiyorum diyor.Bunun biri de 1 bini de bir

ben de yaşıycam o sıkıntıyı sanırım...haziran belki de temmuzda biz de ev taşıycaz büyük ihtimal...kendi evimize geçicez kısmetse ...doğumdan sonraya bıraksam o zamanda hemen olmayacak,bebeğin en az kırkı çıkacak edecek ki o işe girişeyim..mecbur doğumdan önce halletmek lazım...nasıl olacak ben de bilmiyorum

sakın başlama bi daha...ben hamile kalmayı düşünmeye başlayınca planladığım tarihten çok önce bıraktım...geçen sene ocak ayında...iyi ki de bıraktım..asla da içmem bi daha...kafamda bitti..öyle iğreniyorum ki...içenlere de sinir oluyorum...annem de içiyor,eşim de...yanıma geldikleri zaman kusacak gibi oluyorum....

sigarayı bırakmak özgürlük...sigara tutsaklık...ben 14 sene içtim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…