- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #14.941
kızlarrr bende daha karnım hiç çıkmadı kımse hamile oldugumu anlamıyo komsular hani göbegin nerde fln moralim bozuluyo ıster istemezsiz ne alemdesiniz
Olsun bunlar ufak rahatsızlıklar, bebeğinde sende iyiysen herşey yolundadırBirde onun atışlarını hisset o zaman dünya umurunda olmaz
Canım çok geçmiş olsun. Eskiden bende polen mevsiminde sürekli alerji olurdum, özellikle de gözlerim mahvolurdu
Bu sıralar yine kaşınmaya başladım ama iyiyim....
İnsan kendi kendinin doktoru bence. Moral herşeyin başında geliyor...
Canım öncelikle aramıza hoşgeldinkızlarrr bende daha karnım hiç çıkmadı kımse hamile oldugumu anlamıyo komsular hani göbegin nerde fln moralim bozuluyo ıster istemezsiz ne alemdesiniz
laf göbişlerden açılmışken, hamilelik sonrası göbişinde tüylenme yaşayan var mı? dün akşam yağlarken iyice gözüme battı. eşime de sordum, önceden böyle değildi, kafana takma doğumdan sonra geçer, yağlanmaya devam et sen dedi. internette okumuştum, özellikle erkek bebek bekleyen kadınlarda oluyormuş. kalıcı mı acaba, doğumdan sonra geçer mi? ben tüye acayip gıcık olurum da. acaba çatlamayalım diye yağlanıyoruz ya ondan mı? çatlak mı, tüy mü? yol ayrımındayım
laf göbişlerden açılmışken, hamilelik sonrası göbişinde tüylenme yaşayan var mı? dün akşam yağlarken iyice gözüme battı. eşime de sordum, önceden böyle değildi, kafana takma doğumdan sonra geçer, yağlanmaya devam et sen dedi. internette okumuştum, özellikle erkek bebek bekleyen kadınlarda oluyormuş. kalıcı mı acaba, doğumdan sonra geçer mi? ben tüye acayip gıcık olurum da. acaba çatlamayalım diye yağlanıyoruz ya ondan mı? çatlak mı, tüy mü? yol ayrımındayım
cıkar canım üzme kendinii benimde öle abartılcak bi karnım yok henüz hafif bi şişkinlik 2,5 kilo almışım zaten bundan sonra alıcaz esas
ayy su meraklı komşular öldürmüş beni yaa size ne milletin göbişindennn
Canım öncelikle aramıza hoşgeldinburada güzel vakt geçireceğine eminim...
Benim göbek aldı başını gidiyor, sabah kalktığımda çok değil ama gün içinde su içmekten, gazdan, şişkinlikten 2 kat oluyor. Eğilemiyorum artık. 5-6 kilo aldım zaten şimdiden. Birde minyon tipli olunca göbek fırladı gitti
Ama ben çok seviyorum, akşam eşimle beraber açıyoruz göbişi kızımızla oynuyoruz, konuşuyoruz, öpüşüyoruz falan
Süper bişey. Seninde çıkar merak etme...
Boşver o kıskanç komşuları, çekemiyordur onlar....
slm bende yeni katıldım aranıza. 19 haftalık hamileyim agustos annesiyim :) herkese hayırlı dogumlar
Hoşgeldin canım.Kaçıncı bebek ve cinsiyeti ne öğrendin mi? Bu arada nikin çok dğişik.Dj'likle bir alakan mı var diye düşündüm.Benim de bir arkadaşım dj'di ve her zaman yanındaydım şarkıları beraber ayarlıyorduk.O yüzden dikkatimi çekti
yok cnm bi alakm yok :) ikinci bebegim ama ilki düşük oldu malesef 13 haftada erkege benziyo demişti doktor 16 da kesinlesti oglum olcak inş :)
h.b cnm saol ben uzun boyluyum sanırım ondan da pek belli olmuyo ya ben cok takmıyorm da bnm gibi 3 tane hamile var mahalllede kıyaslama yapılınca insan sinirleniyo :) iştee
Hayırlısı olsun.Bu bebeğinle arzuladığın anne duygusuna kavuşursun inşallah.Allahım tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?