2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr bende daha karnım hiç çıkmadı kımse hamile oldugumu anlamıyo komsular hani göbegin nerde fln moralim bozuluyo ıster istemez siz ne alemdesiniz

cıkar canım üzme kendinii benimde öle abartılcak bi karnım yok henüz hafif bi şişkinlik 2,5 kilo almışım zaten bundan sonra alıcaz esas
ayy su meraklı komşular öldürmüş beni yaa size ne milletin göbişindennn

Benim göbişim çıktı, göğüsler büyüdü evrim geçiriyorum :)) 75 ile hamile kaldım 2 kilo aldım boyumda 1.80. Hani tahmin edebiliyorsunuzdur sadece göbekten büyüyor miniğim, 6. aydan sonra iyi kilo alınıyormuş 3,5 aya kadar hep kustum ondan kilo almadım şimdilerden iyi gidiyor herşey çok şükür

laf göbişlerden açılmışken, hamilelik sonrası göbişinde tüylenme yaşayan var mı? dün akşam yağlarken iyice gözüme battı. eşime de sordum, önceden böyle değildi, kafana takma doğumdan sonra geçer, yağlanmaya devam et sen dedi. internette okumuştum, özellikle erkek bebek bekleyen kadınlarda oluyormuş. kalıcı mı acaba, doğumdan sonra geçer mi? ben tüye acayip gıcık olurum da. acaba çatlamayalım diye yağlanıyoruz ya ondan mı? çatlak mı, tüy mü? yol ayrımındayım

Olsun bunlar ufak rahatsızlıklar, bebeğinde sende iyiysen herşey yolundadır Birde onun atışlarını hisset o zaman dünya umurunda olmaz

Aynen bebeğim iyi olduktan sonra herşey vız gelir Bi hissedebilsem onun minik ayaklarını kollarını ahhh ah

Evet moral çok önemli pozitif düşünmek lazımmm alerji bana annemden miras Moralini bozan doktorlar sayesinde kaç yıl eve hapsoldu anneciğim çok sık astım krizleri tutuyordu. Sonra bir doktora gitti hayatı değişti artık çok daha iyi hava bile kullanmıyor çok sıkışmadıkça.

kızlarrr bende daha karnım hiç çıkmadı kımse hamile oldugumu anlamıyo komsular hani göbegin nerde fln moralim bozuluyo ıster istemez siz ne alemdesiniz
Canım öncelikle aramıza hoşgeldinburada güzel vakt geçireceğine eminim...

Benim göbek aldı başını gidiyor, sabah kalktığımda çok değil ama gün içinde su içmekten, gazdan, şişkinlikten 2 kat oluyor. Eğilemiyorum artık. 5-6 kilo aldım zaten şimdiden. Birde minyon tipli olunca göbek fırladı gitti
Ama ben çok seviyorum, akşam eşimle beraber açıyoruz göbişi kızımızla oynuyoruz, konuşuyoruz, öpüşüyoruz falan
Süper bişey. Seninde çıkar merak etme...
Boşver o kıskanç komşuları, çekemiyordur onlar....

aynı şeyi bende farkettım bırkac gun önce ve erkek bebek beklıyorum yağdan oldugunu sanmıyorum cunku ben daha hiç yağlamaya başlamadım yınede var

Evet canım tüylenme bende de oldu, öyle bayada belirgin kızım olacak inşallah. Hamilelikte çizgi şeklinde baştan aşağıya doğru iniyor. Badem yağı kıllanma yapar, ama şuanda onunla etkisi olduğunu düşünmüyorum. Hamile olupta göbeği kıllanmayan yoktur. Doğum sonrası yine dökülüyormuş.

ben 5 kilo aldım ama göbek fln yok daha basenlerim bide gögüslerim büyüdü :)

Kızlar ben evleneli 14 ay oldu daha. evlendiğimde 42 kiloydum. boyum kısa olduğundan (1,55) bence çok kötü durmuyordu.45 falan tam iyiydi. Reflü hastalığı yüzünden uzun süre ilaç kullandığım için kilo alamıyordum. Evlendikten sonra eşimin aşırı ısrarları ile 50 kiloya kadar çıktım. zorla yemek yediriyordu bana, 50 de duracağız diyordu. Ama miden o kadar genişlemişti 50 de duramadık :18:
Neyse 52 kilo ile hamile kaldım. Zaten 10 kilo fazlam vardı, yani bana göre. şimdi de 56-57 civarındayım. keşke eşimi dinleyip o kiloları almasaydım şimdi daha rahat olurdum, zaten aldığım kilolara alışamamışken birde hamilelik çok ağırlık yaptı bana.

Hayatımda 50 kiloyu görmüş değilim
şimdi 65 max. sınır koydum kendime
Umarım doğumdan sonra yine 45-50 kilo arasına düşebilrim. :18::18::18:

h.b cnm saol ben uzun boyluyum sanırım ondan da pek belli olmuyo ya ben cok takmıyorm da bnm gibi 3 tane hamile var mahalllede kıyaslama yapılınca insan sinirleniyo :) iştee

bende tüylenme olmadı henüz bebe yağı sürüyorum bide lierac simdilik bi sorun yok ama ilerde nolur bilmiyom
valla ikiside birbirinden beter ama tüylerin dökülüceğini düşünülürse hamilelik sonrası tüyler tercih edilir bencee

slm bende yeni katıldım aranıza. 19 haftalık hamileyim agustos annesiyim :) herkese hayırlı dogumlar

Hoşgeldin canım.Kaçıncı bebek ve cinsiyeti ne öğrendin mi? Bu arada nikin çok dğişik.Dj'likle bir alakan mı var diye düşündüm.Benim de bir arkadaşım dj'di ve her zaman yanındaydım şarkıları beraber ayarlıyorduk.O yüzden dikkatimi çekti

yok cnm bi alakm yok :) ikinci bebegim ama ilki düşük oldu malesef 13 haftada erkege benziyo demişti doktor 16 da kesinlesti oglum olcak inş :)

Merhabalar güzel evlatların anneleri

beyazçekirge, günebakan kızlarınız hayırlı olsun

Bu dönemde baş dönmesi, tansiyon düşüklüğü, baygınlık hissi yaşayan arkadaşlar olmuş çok çok geçmiş olsun...

Kilolardan bahsedilmiş, eski pantolonlarımı düğme açık vaziyette idare etmeye devam ediyorum ama zorlanıyorum artık. 4 kilo aldım ben de 19 haftada. Doktor doğuma kadar 6 kilo hakkın kaldı dedi dikkat etmem gerekk Ben de sadece göbeğim var sanıyordum, tabisi göğüslerin de eşiliğinde :))

Ve fekat ne zaman kiii unnado'dan hamileler için bir siyah kumaş pantolon bir de kot pantolon aldım; açıp bakınca da "neyse paçaları falan bol gelirse daraltırım (!)" dedim ve kalçamdan ileriye geçmedi o pantolonlarr... Anladım ki fil kıvamında bir kişi de burada:18: Bol gelecekmişmiş, popomdan geçmedi ayol resmen... Geri göndericem mecbur. Deneyip alıcam buradan bir butikten. Artık farz oldu hamile pantolonu.

Öğretmen hamişler var benim gibi, galiba zorlanıcam hamileyken. Çünkü geçen gün çok kızdım haylaz 8. sınıflara, saçma sapan davranışlarına... Son raddeye geldim artık, bağırdım çağırdım utanın artık dedim... Sonra kendime kızdım bebeğine yazık bir de işitiyor seni, ne üzüyorsun ki kendini bu kadar diye... Öğretimi geçtim- eğitim versek diyorum ama koyma akılla da olmuyor işte... Yine de bebeğimi üzmemek için artık bağırmamaya gayret edicem. Birazcık da boşveer Damlasakızlımm

Bir de şu ayrıntılı ultrason mevzuu var :44:

Bursa'da yaptırıcam, doktorum ultramed'i tavsiye etti aradım 225 tl. Doruk Özel Hastanesini arayayım dedim 90 tl içinde cd si de oluyormuş diye duydum. Aradım sekreter "Doktorunuz kim" dedi, "Başka bir ilden arıyorum ben" dedim. "Doktor hanım dışarıdan hasta kabul etmiyor" dedi "E gelenler oluyor duyuyorum" dedim, "Doktor hanıma bir sorayım size dönerim" deyip bilgilerimi aldı... Bu ne iştir anlamadım yahu. İlk kez duydum böyle bir şey... Saçma geldi. Bekleyeceğim bakalım ama alamıyoruz derse de gerekli mercilerle görüşücem bir, öyle şey mi olur ya? Yer yok-boş zaman yok-çok ileriki tarihlere veriyoruz vs. dese neyse!

Napalım gerekirse de ultramed'e gidicez artık.

Diğer Bursa'daki arkadaşlar kimlere nerelere yaptırıyorlar bu ayrıntılı usg yi acaba? Paylaşsak biraz....

Son düzenleme:
h.b cnm saol ben uzun boyluyum sanırım ondan da pek belli olmuyo ya ben cok takmıyorm da bnm gibi 3 tane hamile var mahalllede kıyaslama yapılınca insan sinirleniyo :) iştee

Aman herkesin yapısı farklı canım, uzun boyluymuşsun işte ondan bak.
Boşver sen onları.
Ben bu insanları anlamıyorum hiç anlamıyorum zaten, bazılarının içinde fesatlık akıyor... İğrenç mahluklar...
Hiç kendilerine bakmadan etrafındakileri eleştiriyorlar, tek sebep kıskançlık. Öyle insanlarla muhatap bile olmam hiiç...
Nazara gelirsin dikkat et, biri bişey deyince hemen oku kendine ben öyle yapıyorum,
Allahım kem gözlere şiş

Canım avatarını yine değiştirmişsin:) İlk olarak yeşil kıyafetli hamiş vardı ya başka bir arkadaşın da aynısı.Hep sen sanıyorum, ismini görünce farkediyorum.Bir düzende duramadın neyse bu güzel olmuş canım begendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…