- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.001
kızlar bişey sorucam şimdi ayrıntılı ultrason yapılacakya ALLAH KORUSUN KİMSENİN BAŞINA GELMESİN ama olaki bi sıkıntı var nolacak tedavi edilebilecek mi yani veya biz bu bebeği alalımmı diyecekler allahım sen esirge yarabbim :26:
bi arkadaş demişya parmakları eksik diye olaki farkedildi yazarken bile içimden gelmeyerek yazdım ama merak ediyorum yani.
Kız nereleri düşünüyorsun öyle
cnm benim doktorum kendisi yapmıyor. hastanenin radyoloji bölümü yapıyor ve radyolog hakkında bilgi edinemedim. zaten genelde radyoloji uzmanları yapıyor diye biliyorum. diğer söylediğim prof.'u ise bir arkadaşım söyledi. o, kadın doğum doktoru, onu da sadece bir kişiden duydum. ben de bu tetkiki çok önemsiyorum ancak konunun uzmanı birini bulamadım. biz burada 1.5 senedir bulunuyoruz ve aile, akraba, arkadaş fazla yok. çevremizdeki kişilere soruyoruz. ama bulamadık.
NOT: fiyat alma gereği bile duymadım demeni garipsedim açıkçası. HİÇBİR ANNE-BABA PARAYI, YAVRUSUNUN SAĞLIĞINDAN ÜSTÜN TUTMAZ! burada tartıştığımız şey para değil. ayrıca parayı tartışan kişiler de olabilir. karşımızdaki insanın imkanlarını bilemeyiz öyle değil mi?
SÜPER TAKİPÇİNİM HELENASSSSSSSSS
Sigara geçmişim var canım ne yazıkkiuzun yıllar içtim, çift çizgiyi gördüğüm an bıraktım, 6 haftalıktım o zaman. Ama şimdi sigara içenlerin yanına bile yaklaşmıyorum asla Zaten o üst komple çıkıyor ya ondan tedirginim
Sende hoşgeldin canım aramıza, peki yarışmaya nerden katılıyorsun
bebeğinin cinsiyeti belli oldu mubu arada ben 13. haftamda bebeğimi hissediyordum canım ....
Benim kocamda göbekte benle yarışıyor. O da 6 aylık hamile, benden önde gidiyor yani,
göbekli de seviyorum ben, sorun yok
Kızlarrr face de ilk nefes adlı programın sayfasını beğendim.. Doğum Videoları izledikçe salya sümük ağlıyorum yaa burnumun direği sızladı resmen. Ne güzel bir duyguuu ALLAhım zaman bizlere su gibi aksın bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımm
kızlar bişey sorucam şimdi ayrıntılı ultrason yapılacakya ALLAH KORUSUN KİMSENİN BAŞINA GELMESİN ama olaki bi sıkıntı var nolacak tedavi edilebilecek mi yani veya biz bu bebeği alalımmı diyecekler allahım sen esirge yarabbim :26:
bi arkadaş demişya parmakları eksik diye olaki farkedildi yazarken bile içimden gelmeyerek yazdım ama merak ediyorum yani.
Doğum Videosu Mu İzliyorsunnBen Fotoğraflarına Bile Bakamıyorum, Çok Korkuyorum Ben Doğumdan Yaa :18::26:
Düşünmek istemiyorum Allah korusun ben ikili ve 3lü yaptırdım sorun çıkmadı çokk şükür bu detaylıya :26:da tereddütlüyüm yaptırsammı yaptırmasammı diye ondan sordum
Eğer bir sorun varsa tedavi edilebildiğini söyledi doktorum biz yine de içimizi ferah tutalım düşüncelerimiz hep olumlu olsun bir şey çıkmayacak inşallah tabi bebeğin sağlığı için ne gerekirse yapmalıyız .
o programda detaylı göstemiyorlar canım doğum anını annenin yüzünü ve bebeğini gösteriyorlar. Kesinlikle izlemelisin korkunun k si aklına gelmiyecektir...
Bacısı sizde niye bol bol kalp varda bende 1 tanecik? Anlayamıyorum yoksa KK torpilimi
Bacısı sizde niye bol bol kalp varda bende 1 tanecik? Anlayamıyorum yoksa KK torpilimi
Bir De Bu Papatya Yazan Yerdeki Yazıyı Nasıl Değiştiriyoruz Yahu
Bir de şincik dikkatimi çekti avatarının nikinin altında önce 2+2=4 yazıyordu, şimdi ise 3+1=4 ne oldu öyle oldu acebe 3ye hazırlık mı var kıııııızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?