2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız nereleri düşünüyorsun öyle

Kızlar küçük kızım iyiymis çok şükür.Cok kilo almışım ona sıkıldım sadece 18+0 dayım tam 7 kilo aldım bebeğim 17 cm 246 Gr gelişimine 18+ 6 dedi.bide kıpır kıpır kalp atışını zor yakaladık.ultrasonda izlerken su icti harika bir andı. doktorlar herseyi planladık. 2 hafta sonra tetenoz aşısı ondan 1 ay sonra ikinci doz olcam. Mart sonu ile Nisan sonu arasında ayrıntılı ultrason olcam istanbul Bakırköy'de radyotom diye bir yeri önerdi.24. Haftada seker yüklemesi ki bu beni korkutuyor hatta dogum tarihi üzerine bile konuştuk. 5-6-7 Ağustos'tan birini seç diyor. Bunları konuşmak beni çok heyecanlandirdi. Bu kadar yaklaştığı fikri garip. Bir an önce kızım için alışverişe başlamalıyım :)

Kızlarrr face de ilk nefes adlı programın sayfasını beğendim.. Doğum Videoları izledikçe salya sümük ağlıyorum yaa burnumun direği sızladı resmen. Ne güzel bir duyguuu ALLAhım zaman bizlere su gibi aksın bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımm

Fiyat almamamın nedeni doktoruma çok güvenmem başka bir yere sorma gereği duymadım demek istiyorum bunda art niyet yok tatlım

Aslında hamile kalmayı düşündüğün anda hemen sigaraya paydos demeli.Yazık bak bebeğin 6 hafta da olsa etkilenmiş.Umarım bebeğin sayesinde doğumdan sonra da elveda dersin o zehire
Bu arada benim 4 buçuk ayda aldığım kilo sadece 1 yani hiiiç almadım sayılır.Şu anda 55 kiloyum yani doktor da bana böylesi daha iyi dedi. Bu arada ödemim falan da yok sadece basketbol topu gibi karnım var o kadar, bacaklarım çöp gibi duruyor aynada,çok komik buluyorum kendimi.Hani derler ya karın küp,bacak çöp

Son düzenleme:
izlediğim videolara kızım karnımda tepki verdiii elim karnımdayken iki kere kuvvetli bir şekilde vurduu yerimden zıpladımm.. ANNEMMM benim güzelll kızımmm onu babamızla çok özlüyoruzzzz, merak ediyoruz... Ay ağlamaktan şiştim

Doğum Videosu Mu İzliyorsunn Ben Fotoğraflarına Bile Bakamıyorum, Çok Korkuyorum Ben Doğumdan Yaa :18::26:

Eğer bir sorun varsa tedavi edilebildiğini söyledi doktorum biz yine de içimizi ferah tutalım düşüncelerimiz hep olumlu olsun bir şey çıkmayacak inşallah tabi bebeğin sağlığı için ne gerekirse yapmalıyız .

Doğum Videosu Mu İzliyorsunn Ben Fotoğraflarına Bile Bakamıyorum, Çok Korkuyorum Ben Doğumdan Yaa :18::26:

o programda detaylı göstemiyorlar canım doğum anını annenin yüzünü ve bebeğini gösteriyorlar. Kesinlikle izlemelisin korkunun k si aklına gelmiyecektir...

canım Allah kötüsünü vermesin de , herhangi birşey varsa ona karşı hazırlıklı olmak için, mesela kalpte filan bir sıkıntı olursa doğar doğmaz ameliyat edilebilmesi için , yoksa Allah korusun parmakları gelişmemiş diye çocuğu aldıracak değiliz ki bu cinayet olur, sadece yaşamla bağdaşmayan veya çok ciddi sorunlar varsa alalım diyor doktorlar

Düşünmek istemiyorum Allah korusun ben ikili ve 3lü yaptırdım sorun çıkmadı çokk şükür bu detaylıya :26:da tereddütlüyüm yaptırsammı yaptırmasammı diye ondan sordum

Canım benim Allahım hiçkimseye korktuğunu yaşatmasın.Şimdiye kadar kaç kere girdin Usgye yani dıştaki bir olumsuzluğu elbette görürlerdi çok erkenden bile.Bu yapılan da önemli olan iç organlar yani hayati organlar görüntüleniyor.Yani düşünebiliyor musun ki çocuğun retinası,korneası bile inceleniyor ki katarak gibi birşey var mı diye.Zaten Allah korusun kalpte falan bir sıkıntı olursa da anne karnında dahi bebeğe operasyon yapılabiliyor.Hayırlı haberler duyarak o günü de atlatırız inşallah

boyle seylerı dusunmeyelım bıle bnce suan allahm korusun onları..akla gtrmek bıle ınsanı cok uzuyo...

Bir de şincik dikkatimi çekti avatarının nikinin altında önce 2+2=4 yazıyordu, şimdi ise 3+1=4 ne oldu öyle oldu acebe 3ye hazırlık mı var kıııııızzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…