2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben badem yağı kullanıyorum. bikaç keredir de susam yağı sürüyorum. inşallah dökülür cnm ya. yoksa ben takıntı yaparım valla..

Çarpıntıların nasıl oldu,biraz geçti mi? Eko çektirecektin galiba vaz mı geçtin canım?

Saol canım çarpıntılarım devam ediyor ama bugün kendimi daha iyi hissediyorum. İş yerinde de fazla hareket etmeye çalıyorum, ilacımı da yarım doz aldım bugün. Doktor bir süre böyle deneyelim dedi.

Hatta yan etkilerini okudum kalp çarpıntısı yapıyormuş ve de bu durumda bir hafta ara verilip sonra düşük dozda tekrar başlanmalı yazıyor

Bir aklım hiç kullanma diyor bir hafta, ama dr. yarım kullan dedi. O kadar okumuş bir bildiği vardır, sözünü dinleyeyim bari
Haftaya karar vereceğim EKO için, belki geçer o zamana kadar. Doktorumla konuştum tamam bekleyelim dedi

mrb benide agustos anneleri bölümdeki listeye eklermisiniz?

adım yazıo zaten yaşım 19 düzceden katılıorum sat ne oluo bilmiorm beklenen dogum tarihide 22-08-2013

Çekirgecim hiiiiçççç merak etme. Ben bir diyet gurusuyum İnşallah bebişler bi doğsun bi kendimize gelelim. Ondan sonra açarsın bi başlık. 2013 ağustos annelerinin diyet maceraları diye Hepiciğini veririz evelallah Ben de kendime 75 diye hedef koydum. Hepinizi tığ gibi yaparım. Neler yediniz bakayım diye başlarız güne. O yasak bu zorunlu hadi hanımlar yürüyüşe diye bitiririz inşallah.

Anket 22-02-2014 tarihinde ve Saat 15:03 kapanacaktır

Üzülme canım 2014 yılına kadar ayarladım ben

:) sağol canım

ben bugün verem olucam galiba...

çok ağladım bu yazıyı okuyunca da...

Doktor bana stresten,sigara ortamından uzak dur ve temiz hava al bol bol dedi.Sigara öykün yoktur umarım
Bi de o EKOnun hiç bebeğe zararı yok yani kalbin USGsini çekiyorlar.Yalnız üst kıyafetlerin tamamı çıkartılıyor

Selam kızlar :) ayy kaç gündür ev taşıma işleriyle falan uğraşıyoruz bir türlü giremedim ama aklım buradaydı hep. Herkes iyidir umarım:) Henüz geçmişi okuyamadım.

merhabalar ilk defa bu topiğe yazıyorum bende hamile halimle bu haziranda ev taşımak zorunda kalacağım tayin sebebiyle malum ağustostada doğum var. ev taşıma yerleştrime tam düzeni oturtma işi kaç günde hallediliyor temizlikçi falan tutacağız ama yinede düzenini aklına yatar içine siner şekilde kaç günde kurdun cevap verirsen çok memnun olurum arkadaşım inan ruhum daralıyor bu v taşıma işini düşündükçe sen yine ne güzel 4. ayında biraz daha şanslıymışssın sence ben 7 aylık olduğumda halledebilir miyim bu taşınma işini

Son düzenleme:
aynı şeyi bende farkettım bırkac gun önce ve erkek bebek beklıyorum yağdan oldugunu sanmıyorum cunku ben daha hiç yağlamaya başlamadım yınede var

cinsiyetle bir alakası olmaya bilir. Benim kızım olacak göbeğimde tüylenme oldu. Normal tüylerim zor uzuyor göbeğimde çoğalıyor gibi.. ve yağ falanda kullanmıyorum.

coktan değiştim canım ya ben cok sık avatar değişiyorum hep aynı resimle kalmak bana göre diil
neyse beğenmene sevindim canım

canım benimde daha detaylı ultrasonuma var bu ay sonu ama dorukta dışardan da alındıgını duymustum. Hatta burdan narin arkadasımız ordan randevu almış. Bir de benim arkadasım baska doktora gidiyordu bahardan randevu almış orda da fiyat 70 75 tl birşeydi net hatırlayamasamda.. Doruktan biraz daha ucuz yani.. Diğerlerin fiyatları çok uçuk 300 tl diyenler bile varmış. bu ne ya resmen kemirecek insan arıyorlar..

Allah nasip ederse benim de bir oğlum olacakmış.Hayırlı uğurlu gelirler inşallah tüm bebişler

mrb anneler ve anne adayları lütfen bana yardmcı olun başka konulara yazdm bdönen olmadı bu konuda.bebek hareketleri kaçıncı haftada hissedilir.ben dün ve gecen haftada 1 kez seyirme seklinde pıt pıt göbeğimn attğını hıssttm 2,3kez pıt pıt attı.13,ve 14haftalarda hissedilirmi.bağırsak hareketi değil sanmıyorm.ne dersnz

Bu hikaye bana çok tanıdık geldiiiii. Ben 53 kiloydum evlendiğimde 57 kiloyla hamile kaldım 2 yıllık evliyim ama onun öncesi eşimle 5 yıllık geçmişimiz var ve ben o zamanlar en çok 46 kiloyu görmüştüm. Eşim sağolsun yedire yedire 53 lük halime getirdi beni... Kendisi biraz iridir evlenince o da kilo aldı 102 oldu şimdi rejimde bakalım kızına fit bir baba olarak görünmek istiyormuş

mrh cnm ben 17. haftamdan sonra ara ara pıt tarzında hissetmeye başladım. Bazen hiç olmuyor, bazen bi iki pıt, bazende çok yoğun oluyor. 20. haftadan sonra tam net hissedilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…