2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 13 sene içtim o zehiri hem de günlük 1 pakete yakın içmiştim.Hele üniversiteye başladığımda hani daha rahatsın ya bir paketi de geçiyordu.Şimdi çok acıyorum o günlerime.Şimdi çok rahatım ve de hiç bir medikasyon almadan bıraktım.Sigara içenlere vallahi acıyarak bakıyorum.Çok zor bir tercih sigarayı bırakmak istemek.Ama ben o tercihi yaptım.Tabi aşkımda

Hepinize iyi bir haftasonu diliyorum.Bu haftayı da bitirdik çok şükür...Bol bol dinlenin kızlar çalışacaklara da Allah kolaylıklar versin. Pzartesi görüşmek ümidiyle hepinizi tek tek öpüyorum arkadaşlarım.
ALLAHA EMANET OLUN..

Kızlaaaar azönce bebeğimi kuvvetli bir şekilde hissettim tam göbeğimin orda sanırım takla falan attı yoksa öyle vurması imkansız dimi :) herkes pıt pıt diyo benimki resmen boing oldu Tam da karşımda yöneticilerden biri vardı bana bişey anlatıyodu kadın. ben birden onu duymamaya başladım zaten amannn çok güzeldi Minik meleğimi dün doktora da şikayet etmiştim hala hissedemiyorum demiştim doktor tabi normal dedi ilk gebeliklerde 20. haftada net hissediliyor dedi. Ama kızım al sana hareket anne dedi Canımmm bebeğim benimmmm

bnde bazen boyle sankı ıcımde bsey kıvrılıyo gbı hıssedıyorum bazende pıt pıt dokunuyo gce yattgmda daha bı hareket edıyo mınıkım :)ılerde uyutmıcaklar bzı :)

kuzum.naptin sen yaaaa bende agliyorumm izleyip izleyip suan allhim bizlerede yasamayi nasip etsin sagliklaa offff zmn cbuck gecsinnn:)

Doktor herşey yolunda dedi, hiçbir erken doğum ya da düşük riski görünmüyor dedi. E bu da serbestsiniz demek ama yok benim eşim inatla olmaz diyor. Uzaklaşacağız diye korkuyorum yoksa farketmez de işte....

Yazılarınızı okudum moral bulldum hepinize çok teşekkür ederim....

kuzum.naptin sen yaaaa bende agliyorumm izleyip izleyip suan allhim bizlerede yasamayi nasip etsin sagliklaa offff zmn cbuck gecsinnn:)

Bende izliyorum şuan salya sümük haldeyim. Ve yine karar verdim ki sezeryan olacağım ve de eşimde yanımda olsun istiyorum :2:
Beraber yaptık madem, beraber doğuralım

Amin canımcım aminnnnnnnnn... Eve gideyim kocamada izlettirceğim beraber ağalrız artık. Oda benim gibi hemen salya sümük oluyor

canım ilk bebekte erkekler korkuyolar bebeğe zarar veririm diye ama 2.de alışıyolar
Allah versinn ....
sen de onu rahatlat bebeğe zararı olmadığını falan hatta açık konuşucam tahrik et adamıı kız cilveleş azcıkkk dayanamaz

Bende izliyorum şuan salya sümük haldeyim. Ve yine karar verdim ki sezeryan olacağım ve de eşimde yanımda olsun istiyorum :2:
Beraber yaptık madem, beraber doğuralım

Nie canım normal doğumda da eşin yanında olabilir. O sitedeki ilk video normal doğum mesela..Epidurel olunca Benimde eşim olacak kısmetse ve normal istiyorum bir aksilik olmazsa..

Son düzenleme:
kızlar merhaba;
yeni gelebildim eve.çok kötü bir gün geçirdim,bugünü bana zehir edenlerin hepsini Allah bildiği gibi yapsın. neyse size sormam gereken bişeyler var, göbeğimin 2 parmak yanında bi ağrı var sol tarafta özellikle yürürken oluyor bastırınca geçiyor sadece ama sürekli orayı tutarak yürüyemiyorum haliyle, bir de dirseklerimin aşağısında kalan kısım kollarım pul pul dökülüyor resmen deri değiştiriyorum. üstümde koyu renk bir kıyafet vardı bugün kollarımı dizlerime koymup öne doğru eğilmiştim ki değdiğim yerler resmen bembeyaz oldu sonra bu defalarca tekrar etti sebebini bilen var mi? nette pek bişey bulamadım.

girer canım elbette ama bu tercih meselesi normale erkeğin girmesi bana bi tuhaf geliyo ben onun yanında rahat edemem gibi geliyo bi de sonrası var bunun o tablo adamın gözünden gitmezseee

Nieki policim sezeryan oldugunda nasıl başucunda duruyorsa,normalde de baş ucunda duracak. OZaman o tehlikeli kısmı görmeyecek. Otarafa yönelirse elini sımsıkı tutarız ki gidemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…