- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.041
sakın başlama bi daha...ben hamile kalmayı düşünmeye başlayınca planladığım tarihten çok önce bıraktım...geçen sene ocak ayında...iyi ki de bıraktım..asla da içmem bi daha...kafamda bitti..öyle iğreniyorum ki...içenlere de sinir oluyorum...annem de içiyor,eşim de...yanıma geldikleri zaman kusacak gibi oluyorum....
sigarayı bırakmak özgürlük...sigara tutsaklık...ben 14 sene içtim....
kızlar niye kimsenin sesi çıkmıyor
Vallahi bir sürü kız doğdu memlekette
Kızlaaaar azönce bebeğimi kuvvetli bir şekilde hissettim tam göbeğimin orda sanırım takla falan attı yoksa öyle vurması imkansız dimi :) herkes pıt pıt diyo benimki resmen boing olduTam da karşımda yöneticilerden biri vardı bana bişey anlatıyodu kadın. ben birden onu duymamaya başladım zaten amannn çok güzeldi Minik meleğimi dün doktora da şikayet etmiştim hala hissedemiyorum demiştim doktor tabi normal dedi ilk gebeliklerde 20. haftada net hissediliyor dedi. Ama kızım al sana hareket anne dedi Canımmm bebeğim benimmmm
Kızlarrr face de ilk nefes adlı programın sayfasını beğendim.. Doğum Videoları izledikçe salya sümük ağlıyorum yaa burnumun direği sızladı resmen. Ne güzel bir duyguuu ALLAhım zaman bizlere su gibi aksın bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalımm
Değiştirmedim Canım Daha. Uzun Zamandır Nereden Değiştiğini Arıyorum, Bugün Öğrendim Ama Bu Sefer Ne Yazacağıma Karar VeremedimDeğiştirdin mi papatyayı?
canım kafana takma bunları sağlıklısınız ya kilo nedirkii surda kaç ayımız kaldı sonrasında gider kilolar üzme kendini bos yere sen kendine bak bakımlı ol
hem neden kardeş gibi olcakmışsınız doktor bi sakınca görmedikten sonra tabiki eskisi gibi olmuyo ama yinede uzaklaşmamak lazım ...
hem biz can taşıyoruz bebiş taşıyoruz ne kadar cirkin olabiliriz yaaane kutsal bi dönemdeyiz bos yere kendinide bebişinide üzmeee pisiciğimm
kuzum.naptin sen yaaaa bende agliyorumm izleyip izleyip suan allhim bizlerede yasamayi nasip etsin sagliklaa offff zmn cbuck gecsinnn:)
kuzum.naptin sen yaaaa bende agliyorumm izleyip izleyip suan allhim bizlerede yasamayi nasip etsin sagliklaa offff zmn cbuck gecsinnn:)
Doktor herşey yolunda dedi, hiçbir erken doğum ya da düşük riski görünmüyor dedi. E bu da serbestsiniz demek ama yok benim eşim inatla olmaz diyor. Uzaklaşacağız diye korkuyorum yoksa farketmez de işte....
Yazılarınızı okudum moral bulldum hepinize çok teşekkür ederim....
Bende izliyorum şuan salya sümük haldeyim. Ve yine karar verdim ki sezeryan olacağım ve de eşimde yanımda olsun istiyorum :2:
Beraber yaptık madem, beraber doğuralım
Normal Doğuma Eşler Giremiyor Muymuş Canım ?Bende izliyorum şuan salya sümük haldeyim. Ve yine karar verdim ki sezeryan olacağım ve de eşimde yanımda olsun istiyorum :2:
Beraber yaptık madem, beraber doğuralım
değiştirmedim canım daha. Uzun zamandır nereden değiştiğini arıyorum, bugün öğrendim ama bu sefer ne yazacağıma karar veremedim
Bende Hissetmedim Canım Daha Küçük Seyirmeler Dışında. Telaşlanmayaa ben daha hiç hissetmedim bebeğiminormalmi acaba??
Normal Doğuma Eşler Giremiyor Muymuş Canım ?
girer canım elbette ama bu tercih meselesi normale erkeğin girmesi bana bi tuhaf geliyo ben onun yanında rahat edemem gibi geliyo bi de sonrası var bunun o tablo adamın gözünden gitmezseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?