2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tembel değil annesi o uslu uslu benimkide pek uslu maşallah hiç dürtmüyo

girer canım elbette ama bu tercih meselesi normale erkeğin girmesi bana bi tuhaf geliyo ben onun yanında rahat edemem gibi geliyo bi de sonrası var bunun o tablo adamın gözünden gitmezseee

Nasipse Normal Doğum İstiyorum Canım Ben. Bana Kalırsa Eşimin Girmesini Bende İstemiyorum Çünkü Allah Korusun Ters Giden Bir Durumda Panik Yapabilir, Birde Biraz Meraklı Benim Koçiş Doktoru Bezdirir Diye korkuyorum Sorularıyla Ama o İnatla Girmek İstiyor, Madem Girecek O Zaman Bende Onu Doğum Fotoğrafçısı Olarak Kullanmayı Düşünüyorum

Nie canım normal doğumda da eşin yanında olabilir. Epidurel olunca Benimde eşim olacak kısmetse ve normal istiyorum bir aksilik olmazsa..

İnşallah istediğin gibi olur canım, ama ben hem korkuyorum bulunduğum yerde doktorumun olmaması ve normal doğumda kendi hastanemize yetişemeyip burda devlet hastanesine gidersek çok rezillik çekerim, herkes kötü anlatıyor. Allah düşürmesin inşallah. Sürekli şehiir dışına gidiyoruz haftasonları kontrole o yüzden sezeryan olsun temiz temiz olsun içim rahat olsun diyorum... Ama normal de çok istiyorum. Kafam karışık. Aileler de çok uzak, gurbetlik çok zor.

Normal Doğuma Eşler Giremiyor Muymuş Canım ?

Birde merak edip eşime sordum geçen gün, yanımda olmak istermisin diye, afalladı kaldı Hiç düşünmemiş ama gerekli değilse girmem, ben ne yapacağım ki orda dedi. Yanımda olursun elimi tutarsın dedim Sanırım korktu birden düşününce, yok canım ben dışarda bekler 9 doğururum heralde, o gün gelsin bakarız dedi

Amin canımcım aminnnnnnnnn... Eve gideyim kocamada izlettirceğim beraber ağalrız artık. Oda benim gibi hemen salya sümük oluyor

Bende izliyorum şuan salya sümük haldeyim. Ve yine karar verdim ki sezeryan olacağım ve de eşimde yanımda olsun istiyorum :2:
Beraber yaptık madem, beraber doğuralım

off bende izleticem eşime boğazım düğüm düğüm oldu yemin ederim fena oldumm nasıl bır guzel duygudur .....

Nieki policim sezeryan oldugunda nasıl başucunda duruyorsa,normalde de baş ucunda duracak. OZaman o tehlikeli kısmı görmeyecek. Otarafa yönelirse elini sımsıkı tutarız ki gidemesin

ay ne biliyim bağıracaz falan ne olursa olsun o kanlı görüntüyü görecek zaten ilk doğumda doktor eşime isterseniz girebilirsiniz dedi ama eşimin rengi sapsarı olduu yok ben dayanamam dedi

bende hissetmedim canım daha küçük seyirmeler dışında. Telaşlanma

ya bende bir ara hissediyor gibi oluyorum sonra elimi koyup bekliyorum ama pıt diye birşey yok biraz elimi tutunca zaten kendi atan kalbimi hissediyorum.hissettiklerimide bağırsak hareketlerine yoruyorum.ya ben bir şey sorucam hissedenlere hissedince bariz beli oluyor demi?

Hepinize neşe dolu güzel bir hafta sonu diliyoruz güzel kızımla.. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Son düzenleme:

ben de 1 pakete yakın bazen 1 paket içiyordum...tebrik ederim sizi de...ben de kendi irademle bıraktım yalnız allen car'ın kitabını da okudum ve çok etkili oldu...kitabı bitirdiğimde sigara da benim için bitmişti...önemli olan kafaya koymak....

eşim de bırakmıştı o zaman hatta benden 5 gün önce o bırakmıştı...champixle bıraktı o ama 8 ay sonra yine başladı...şu an içiyor..

çekirceğim bu doğum öyle dizilerde olduğu gibi acil bi olay olmuyo kuzum sana önceden sinyallerini veriyo zaten yavaştan yavaştan sancın başlıyo 10 dkda 1 geliyo sonra 5 dkya iniyo ozaman gel diyo doktor sen de başlar başlamaz çıkarsın yola antalya 1 saat değilmi ankarada zaten biyerden biyere gitmek 45 dk dan az değil yani kasma kendini öyle pat diye sancı gelmiyo yani anladın sen onu

ay ne biliyim bağıracaz falan ne olursa olsun o kanlı görüntüyü görecek zaten ilk doğumda doktor eşime isterseniz girebilirsiniz dedi ama eşimin rengi sapsarı olduu yok ben dayanamam dedi

Normal olacak olsa bende istemem canım, düşüncelerine katılıyorum, rahat edemem heralde.
Hem eşimde korkum panik yapabilir
Birde kıskançlık var, doktor aşağıda uğraşırken eşlerin bunu izlemesi zor olsa gerek
Yani o dr. sonuçt ama yinede zor valla

Neyse canlarım hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. Allaha emanet olsun güzel anneler, kendinize ve meleklerinize iyi bakın

Evet canım öyle de doktor la konuştum olmaz dedi. yol 2 saat sürüyor birde antalya trafiği istanbuldan beter, bazen şehir içi beklemelerle 3 saati buluyor. İlk çocuğunuz panik yaparsınız, seni ve bebeği riske atamam, normal doğumda buraya gelemezsin dedi doktor :2: Hani gecesi var gündüzü var, yol hali işte. Bakalım daha çok var canım, Allah bir yolunu gösterir nasılsa ....

Hadi çok öptüm policimmm

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım bende çok öptümmm

evet evet bizde de bu anlatıklarının tıpkısının aynısı sulozcuğum...

herşey yolundaysa bi sorun olmaz canım hatta doktorlar ilişkiyi öneriyoo genelde kadınlar olmaz der ama senin eşin cok panik sanırım
neyse sen yorma kafanı canım kendine haksızlık etme
biz anlarız ancak bizlerin halinden moralini yüksek tut kendinide bırakma canım biz böyle cok güzeliz emin ol

kızlarr mayonez cokmu zararlı yesek bişey olurmukı yaa :44: ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…