- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #15.081
kızlarr mayonez cokmu zararlı yesek bişey olurmukı yaa :44: ???
bilmem ben patates kızartmasının yanında yiyorum valla zararlıdır heralde evde yapabilirsin eğer vazgecemiyosan seviyosan
hardalda cok severim ben zararlı herşey cok güzel yaa
kızlarr mayonez cokmu zararlı yesek bişey olurmukı yaa :44: ???
bi zararlı dedıler çiğ yumurta dıe 5 aydır yıyemıyorumyemek ıstıyorum artıkkk allaha emanet bebişler bişey olmaz inşşşş
valla hamıle olmadan yemek bıle ıstemedıgım hersyı cnm cekıoo zararlı lar yaa..
Bakırköy'de Ahmet Bey varmış, soyadını unuttum şimdi. Doç. Dr. muş, benim doktorum ona yönlendirdi. 300TL miş 2düzey usg
Ahmet genc mi? Oglumda ona gitmistim bakirkoyde. Hic unutmuyoum aksam aktivia yemistim o zaman cok gaz yapmisti ayiptir soylemesi. Adam da batirdikca bastirdi net goruntu alsin diye, catlicaktim, cok canim acimisti, gozumden yas gelmisti nerdeyse.:))
Ben de yarin sisli de bir prof a gidicem nasipse. O da 300 tl dedi.
Evet evet o :)) Hadi ya, patlamam inşallah eşimin önünde
Resim video veriyor mu? Bebişin daha hiç resmi yok sinir oldum da :)
vla her baktıgmda yok nılufer yok menekse sınır oluyodummm degstırdm rahtladm cnmmm :)
Teşekkürler canım. Evet bebişimizle tam bir yuva olacak. Kızımın odası boş duruyor henüz. Yakın bir zamanda orayı da hazırlmaya başlıycam bakalım. Tüm sponsorlarımız hazır bize bir tek kıyafet kaldıMerak ettik seni ama iyiymişsin şükür.işleri kolaylamana sevindim.iyi günlerde oturun evinizde,orası artık bebekte gelince tam bir yuva olacak inşallah.
merhabalar ilk defa bu topiğe yazıyorum bende hamile halimle bu haziranda ev taşımak zorunda kalacağım tayin sebebiyle malum ağustostada doğum var. ev taşıma yerleştrime tam düzeni oturtma işi kaç günde hallediliyor temizlikçi falan tutacağız ama yinede düzenini aklına yatar içine siner şekilde kaç günde kurdun cevap verirsen çok memnun olurum arkadaşım inan ruhum daralıyor bu v taşıma işini düşündükçe sen yine ne güzel 4. ayında biraz daha şanslıymışssın sence ben 7 aylık olduğumda halledebilir miyim bu taşınma işini
günaydın güzel(yakışıklı) bebişlerin güzel anneleri... geçmişi okudum. rahatsızlıkları olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. konuşulan konularla ilgili kendi durumu özetleyeyim. ben kaç kilo aldığımı anlayamadım hala. evde sabah akşam basküldeyim. 69-71 arası değişiyorum. 65 le hamile kaldım (4-6 kg.aldım). ben de sadece karnım var diğer yerlerimden almadım sanıyordum. ama kalçalar filan baya genişlemiş
ilaçlar hakkında konuşulmuş. ben şu anda düzenli olarak hiçbir takviye almıyorum. elevit içimi beton gibi yaptığından 3 hafta kullandım sadece. doktor bıraktırdı. bir de vitamin verilince kadınlar 20-25 kg alıyorlarmış. gerek yok dedi ama ben öyle pek meyve yiyen biri değilim. omega 3 de aynı şekilde çok kg aldırıyormuş. 10 gün düzenli kullandım ve gerçekten hızlı bir şekilde kg aldım iştahlı olmama rağmen. şimdi haftada 3 kez filan içiyorum. demire gelince kendi doktorum kabızlık sorunumdan dolayı 6.aydan sonra başlayalım dedi. öyle kan tahlili filan da yapmadı. gittiğim diğer doktor ise feramat vermişti. onu da 5 gün kullandım. midemi mahvetti. onu da ara sıra alıyorum ve tok karnına içiyorum. bebişin gelişimi normal diyorlar ama ben arada endişeleniyorum. hele ki sizin kullandığınız takviyeleri duydukça. ayrıntılı ultrasonu dört gözle bekliyorum o yüzden. inşallah bebişim eksiksiz gelişiyordur. gittiğim özel hastanede yapılıyormuş. 150 tl. bu konuda yapan kişinin tecrübesi önemli olduğu için dışarıda bir prof'a mı yaptırsam kararsızım o da 250 tl. bu konuda fikri olan paylaşırsa sevinirim.
balık yağı kilo yapıyor demek benimde bırakmam lazım ozaman
Bakırköy'de Ahmet Bey varmış, soyadını unuttum şimdi. Doç. Dr. muş, benim doktorum ona yönlendirdi. 300TL miş 2düzey usg
[/QUOTE]size sormam gereken bişeyler var, göbeğimin 2 parmak yanında bi ağrı var sol tarafta özellikle yürürken oluyor bastırınca geçiyor sadece ama sürekli orayı tutarak yürüyemiyorum haliylebir de dirseklerimin aşağısında kalan kısım kollarım pul pul dökülüyor resmen deri değiştiriyorum. üstümde koyu renk bir kıyafet vardı bugün kollarımı dizlerime koymup öne doğru eğilmiştim ki değdiğim yerler resmen bembeyaz oldu sonra bu defalarca tekrar etti sebebini bilen var mi? nette pek bişey bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?