2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bilmem ben patates kızartmasının yanında yiyorum valla zararlıdır heralde evde yapabilirsin eğer vazgecemiyosan seviyosan
hardalda cok severim ben zararlı herşey cok güzel yaa

bi zararlı dedıler çiğ yumurta dıe 5 aydır yıyemıyorum yemek ıstıyorum artıkkk allaha emanet bebişler bişey olmaz inşşşş
valla hamıle olmadan yemek bıle ıstemedıgım hersyı cnm cekıoo zararlı lar yaa..

pişiyoo o ya o kadar cırpılmaya mımırtalıktan cıkıyoo
canın istiyosa yememekte kötü ben yedim valla napımm Allaha emanet meleklerimiz yeterince sağlıklı besleniyorum arada kaçamak olsun napım
öle hamilelikte hic olmıcak seyleri cekiyoo canımız iştahta açıldı zatenn gece yarısı acıkıyorum sabahı zor ediyorum bazen yine bu yemeye 2,5 kilo almışısım sanırım az ve sık yiyorum onun etsikiii
yada bi anda dubiş olcam bakalım hamişizz ya napalımcan bucekiyooo

Bakırköy'de Ahmet Bey varmış, soyadını unuttum şimdi. Doç. Dr. muş, benim doktorum ona yönlendirdi. 300TL miş 2düzey usg

Ahmet genc mi? Oglumda ona gitmistim bakirkoyde. Hic unutmuyoum aksam aktivia yemistim o zaman cok gaz yapmisti ayiptir soylemesi. Adam da batirdikca bastirdi net goruntu alsin diye, catlicaktim, cok canim acimisti, gozumden yas gelmisti nerdeyse.:))

Ben de yarin sisli de bir prof a gidicem nasipse. O da 300 tl dedi.

Evet evet o :)) Hadi ya, patlamam inşallah eşimin önünde
Resim video veriyor mu? Bebişin daha hiç resmi yok sinir oldum da :)

Evet evet o :)) Hadi ya, patlamam inşallah eşimin önünde
Resim video veriyor mu? Bebişin daha hiç resmi yok sinir oldum da :)

:))) doktordan çekinmicen eşinden mi çekinicen. Allah iyiliğini versin:)) gerçi haklısın o doktoru bi kere görücen eşinin dilinden kurtulamazsın:)
o zaman cd de resimler vermişti ama renkli resim vermemişti. belki şimdi usg aletini değiştirmiştir. başlamadan önce hatırlatırsın renkli resim verir misiniz diye.

Bende Ahmet Gençe gitmiştim...Hem renkli resim verdi hemde cd...Hatta resim o kadar netti ki oğluşum doğduğunda aynııı yüz hatları vardı:))

Merak ettik seni ama iyiymişsin şükür.işleri kolaylamana sevindim.iyi günlerde oturun evinizde,orası artık bebekte gelince tam bir yuva olacak inşallah.
Teşekkürler canım. Evet bebişimizle tam bir yuva olacak. Kızımın odası boş duruyor henüz. Yakın bir zamanda orayı da hazırlmaya başlıycam bakalım. Tüm sponsorlarımız hazır bize bir tek kıyafet kaldı

Canım valla bizim de evi yardımcı temizledi ama ev düzeni hep bana kaldı. Kimse kimsenin düzenini bilemiyor ve düzen de elbette zaman alıyor. Ben ilk 2 gün baya kötü oldum çok ayakta kaldım belim ve kasıklarım korkunç ağrıdı. Ama diğer günler dinlene dinlene yaptım. Bi de düzene oturtma işini sormuşsun ama bu eşyanın miktarı ile alakalı. Ben banyoya bazı şeyleri yığdım onlar yıkanıp yıkanıp yerleştiriliyor. Bugün 5. gün oldu hala bazı şeyler var. Tam düzene girmiş değil ama ben gözümde büyütmüyorum. Herşey yavaş yavaş hallolur acelesi yok. Sen de böyle düşün isterse 1 ay sürsün nolcak ki :)

7. ay seni ne kadar zorlar bilmiyorum canım ama dediğim gibi acele etmeden yavaş yavaş yaparsan sorun olmaz sanırım. Çok kafana takma daha 3 ay var hem o zaman gelsin bi kolayı bulunur :))

Benim doktorum da bana hiçbir takviye vermedi. Sadece kanım düşük olduğu için demir verdi, onu bitirince 20. haftadan sonra değerlerine bakar karar veririz devamına dedi. Ben folik asit bile amlamadım. Eğer bol sebze yiyorsan hiç gerek yok dedi... Bende bol bol salata yerim... Aslında milletin kullandığı takviyeleri duyunca huzursuz olmuyor değilim ama eşim her ne olursa olsun her ilacın bir sürü katkı maddesi olduğunu söylüyor ve bu üzden de almam taraftarı da değil... EE doktorumda onun kafadan iyi anlaşıyolar :)

Geçmişi okuyayım dedim ama yarılayamadım bile. Ne çok şey yazmışsınız oku oku bitmiyor ve ben de yarım bırakmaya karar verdim. Umarım kaçırdığım önemli şeyler yoktur.

Kızlar bugünlerde acayip iştahım açıldı yaa. Çok havadar, bol yeşillikli bi yere taşındık. Oksijen tavan yapıyo sanırım ve tüm yediklerimi çabucak yakıyorum ve yemek yemek istiyorum. Yandım ben yaa Sanki biraz fazla kilo aldım gibime geliyor dün tam 8 öğün yedim.

balık yağı kilo yapıyor demek benimde bırakmam lazım ozaman

Neden balık yağı içtin ki? Omega3 için mi ? onun içinse eğer cevizde omega3 ün kralı var Bebişin zeka gelişimi için acayip faydalı hem bak Allah bile beyin şeklinde yaratmış. Bırak yağı falan günde 3-4 ceviz ye tamamdır

alacağım kilolar umrumda bile değil..yeter ki bebeğim iyi gelişsin büyüsün...

ben 55 kiloyla hamile kaldım ama sonra 6-7 kilo verdim...49 a kadar düştüm...kusmaktan bulantıdan...

şimdi almışım 1buçuk ayda 3-4 kilo...hala 53-54 kilo falanım..en fazla 65 olurum o kadar bile olmam sanmıyorum...

balık yağını kullanıcam ben çok önemli o...ne kadar kilo alırsam alayım...

yrn sabah 11 de detaylı ultrasonumuz var doktorumuza gidioz bebişimi görücemm oğlum ege'mi görücem

size sormam gereken bişeyler var, göbeğimin 2 parmak yanında bi ağrı var sol tarafta özellikle yürürken oluyor bastırınca geçiyor sadece ama sürekli orayı tutarak yürüyemiyorum haliyle bir de dirseklerimin aşağısında kalan kısım kollarım pul pul dökülüyor resmen deri değiştiriyorum. üstümde koyu renk bir kıyafet vardı bugün kollarımı dizlerime koymup öne doğru eğilmiştim ki değdiğim yerler resmen bembeyaz oldu sonra bu defalarca tekrar etti sebebini bilen var mi? nette pek bişey bulamadım.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Tatlım öncelikle geçmiş olsun. Sana tavsiyem bu tür şeyleri nette aramamalısın önce doktoruna git o seni deri döküntün için dermatoloğa yönlendirir, ağrın için ise belki bazı gebelerde rastlanan bir durumdur. Eğer rastlanmıyorsa yine seni yönlendirir. Belki o ağrı ciddi bişey de olabilir vakit kaybetmeden gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…