2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle çok geçmiş olsun herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.eltinlerle arandaki mesafeyi korumakta fayda var demekki.herneyse bide ne kadar yanlış bi inanış kız çocuk evlendiğinde anne babaya çok daha fazla düşkün oluyor benim annem ne hastalıklar atlattı hep ben vardım yanında hamile halimle bile ben yanındayım Allah başımdan eksik etmesin sabah bi film e gireceğiz mesala erkek kardeşimin haberide var gece 10 da hatırlayıp sorardı sonuç ne diye.işten güçten anca vakit oluyormuş bende çalışıyorum ki üstelik ben kadınım düşünmem gereken bir evim birde kızım var herneyse 2.bebeğimin erkek oldugunu duyunca ne yalan söyleyim Allahım affet sevinçten havalara uçamadım ama sonra düşündükçe aile içi iletişimin anne babanın payıda çok bu konularda bakalım Rabbim bize bağışlasın yavrularımızı hayırlı evlatlar olurlar inşallah

Böyle oluşunu hazım edemiyorlardır, çok zor değil bunu anlamak. Sen canını sıkma, yavrun ve eşinle hayatına bak.

yok daha neler Rabbim büyüktür kötü niyetli insanların niyetlerini kabul etmez sen Rabbine sığın canım kendine her gün ayetel kürsi felak nas fatiha inşirah süreleri oku içini ferah tut çok ayıp insan bi arayıp tebrik etmezmi yaa nasıl insanlar var

Aman Allah korusun canım seni de bebeğini de... O konuda endişelenme Allah sana bu güzelliği bahşetmiş onların kötü kalplerinden geçeni sana uğratmaz. Yine de nazara inanırım onların yanına giderken nazar boncuğu taşı üstünde göze gelmeyin.

ayy ne zevklidir onlarla uğraşmak canım bitince bir tane koyar mısın buraya resmini merak etttim bu konularda hiç becerim yoktur ilk patiğini ben öreyim diye heves ettim annem yanımda o söyledi ben ördüm beceriksizim yani

Canım harika düşünmüşsun çok zevklidir eminim özendim sana şimdi elle dikilse olurmu illa makine mı lazım hic anlamam ya aslında dikiş islerinden.

ayy canım yaa sana bunu söylemeyecektim kese diken arkadaşın yazdığuını alntı yapmıştım yanlış oldu sana da ne tarafımıza yatmamız lazımmış onu soracaktım ben sola yatıyorum genelde de:44:

amin canım alllah herkesn gönlüne göre versin inş

narin inanıyorum dedğin herşeye aynı zamanda da katılıyorum kız evlat daha çok düşünüyor anneyi babayı kendimden ailemden biliyorum çevremde de çok örnek var. ne olursa olsun çocuklarımızı layıkıyla yetiştirebilelim inş. ,gerekli kazanımları verebilirsek evlatlarımıza hepimiz huzurlu yaşarız şu fani dünyada.

inş canım. herkes iyi niyetli dua ederken ben onların içlerini görünce ne yalan söyleyeyim vallaha korktum onlardan...

Anladım canım. Sallanmaktan hoşlanmassa sallamam ben de. Bahçeli bi evde oturuyoruz canım biz, bu beşik de katlanıyo ve gayet rahat sağa, sola taşınıyo. Yaz bebeği olacağı için bahçede, balkonda otururken taşıması kolay olur. Ağustos başında doğum yapıcam kısmetse ve ortalarına doğru atarım kendimi bahçeye. Bebişe de iyi gelir temiz hava. Ekime kadar da dışarda oturuluyor bizim burda. Şuan ihtiyaçlarımıza göre bize en uygun olan bu. 4 aydan sonra da yoğurt, meyve püresi beslerken oturturum, dik konuma gelmesi avantaj :) Daha cazip bişey bulursam tabi ki ona yönelirim, sabit fikirli değilimdir. Eğer çıkmazsa da 1-2 aya kadar alıcam bundan. Daha kullanışlı bişeye rastlarsan paylaş lütfen olur mu :)

Canım harika düşünmüşsun çok zevklidir eminim özendim sana şimdi elle dikilse olurmu illa makine mı lazım hic anlamam ya aslında dikiş islerinden.

cnm 70 e yakın kese kalıbı çıkarıp kestim onları tek tek diktim fln. elle dikmen çok uzun sürer makınayla daha rahat aslında kesıp terzıde dıktırebılırsın kenarlarını doğuma yakında lavantalarını alıcam koycam içine hastaneye yarısını götürcem mevlütündede yarısını dagıtırım aha şekerlemelerde yapıcam..

ayy ne güzell kendin yapıyosun demek bende kendim yapmayı düşünüyorum hastanede dağıtılcak sekerlemeler yapıcam ama onları doğuma yakın hazırlarım bayatlar cünküücok zevklidir dimii

evet kuzum hastanede dagıtılcak sekerleme seklıde kafamda dısını hazırlıcamsekerlerını uzerıne sonradan iliştiricem..kapı süsleri flnda yapıyorum yavaş yavaş ..bide stıcer tasarlıcam kırtasıyeden cıkarttırıcam yapıstırıcam uzerıne aaa bakın hastanede başıma bundan yazıcaamm astırıcam

Bahçeli evde oturmana bayıldım ay çok özendim bizde çok istiyoruz esimle hem bebek hem kopek için ama malum istanbulda çok zor.

ayyy zaten çok hevesliyimdir böyle şeylere canım çekti şimdi zamanım olsa da ben de yapsammmmmm
ama sana kolay gelsin canım yaptıkça paylaş da bari bize de ilham kaynağı olsun...

Bu beşiğin aynısını hamile bir arkadaşımda gördüm bana çok dar geldi

cnm hasetlik bazi insanlarin ruhuna islemis...bn nazara inanirim cnm onlar ynndaykn nazarligini ustunden eksik etme kem gozluler...bunca yil snra allahm nasip etmis bu mutlulugunu hcbiseyan golgelemesne izn verme...kiz cocukta hyrlidr erkekte yetstrmekle ilgili..bnm babam annesine bakiyo hsta oluyo bakiyo hastaneye goturuyo ve halam dururken o evde otururken babam yapiyo bunlari..yani onemli olan hayrli ve vicdanli olmk

ellerine saglik cnm bende battaniye oruyorm suan..bebegm icn biseyler ypmk hosuma gdiyo

Paylasirim tabiki. Oglumda araba koltugunu kullaniyordum yemek yediriken.
Bahceli ev ne guzel. Benim icin hayalio bile guzel:)

çok geçmiş olsun, ara ara her hamilelikte oluyor böyle şeyler sen gönlünü ferah tut, hiç birşeye de üzülmeye değmez, insanlar ileri geri konuşur ama allah herkesin niyetine göre verir. sağlıkla ve tam zamanında bebeğine kavuşursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…