2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az once youtube da gezınırken bebekle allahın konusması vıdeosuna rasladım adamda bı guzel seslendrmıs salya sumuk gıttı ne bende ...cok kotu oldum sıstı gozlerım benı goren bısı oldu sanır o arada kızmda kıprdadı ıcerde dahada fena oldum annelık duygusu onları ogrendıgımzde yerlestı ıcımıze allahım hyrlısyla kucafımıza almayı kokularını ıcımıze cekmeyı nasıp etsın duygusala bagladım yıne :)

cnm cok gecmıs olsun ....bebegın ıyımıs en onemls bu ...doktorun dedıklerını yap...ıyıce dınlen gecmıs olsun

Geçmiş olsun canım ben de haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Ağrısı nasıl çalışıyorum da sence rapor almalımıyım ki bir kaçgün?

canım ben de çalışıyorum dün sağlık ocağından rapor aldım ama doktorda zorla verdi resmen :) daha çok erken bu kadarlıkken rapora gerek yok vs. dedi.
çalışmaya engel olucak bişey değil, hiç bi sıkıntım olmadı benım.normal kan aldırma gibi bişey. ama sanrım herkeste farklı oluyor ,benimki şişti dıyende var. açıkçası ben de ne olur ne olmaz diye aldım raporu. doktorda baş dönmesi sebebiyle verdi 1 gün istirahat

cok gecmiş olsun canım
sen güzelce yat dinlen bebişinde cok sükür iyiymiş doktorun dediklerini yap
Allaha emanet meleklerimiz inş. hepimiz sağlıkla kucaklıcaz bebişlerimizi

Anneler, dün akşam uyandım hep soluma yattığım için artık sol yanım ağırmaya başladı. Bacağım sanki damar damar üstüne binmiş gibi. Zaten ayak yanmaları vücut ısısı yüksek. Uyku aksa da gözümden uyuyamadım bir saat. Sağa yatma dedi doktor soldan bebeğe kan dolaşım gidiyormuş. Bugünüme şükürler olsun ama şimdi başlıyor sanırım hamilelik :)) Kusmalarım en beteri diyordum Allah korusun beterin beteri de olabiliyor yani :))

arastacım her bebek bu tarz sallanan beşiklerde rahat etmiyor. fiyatı da düşük değil. nacizane tavsiyem bebeğin doğduktan sonra üstünde dener öyle alırsın.

Hadi yaaa Aslında nette baya araştırma yaptım forumlardan falan kullananları okudum herkes memnun olduğunu söylüyodu. Bir arkadaşım da bebeğinde kullandı icat edenden Allah razı olsun çok rahat ettim diyodu. Yakındıkları tek konu örtüsünün yedeği yokmuş, çok sık yıkandığı için solma yapıyomuş. Başka da kötü bir yorum duymadım. Bi de bunda gündüzleri uyuyacak, gece karyolasında uyuyacak. Yani şimdilik planlarımız bu yönde :)

Fiyatı da mama sandalyesi olarak kullanabileceğimizi düşünüce cazip geldi. Sen kullandın falan da memnun mu kalmadın. Bir tecrüben varsa paylaş lütfen.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınızz zzz...bu ara sık sık gıremıyorum bebişimekumaşlar aldım kapı süüsleri lavanta kesecikleri dikiyorum ağırlaşmadan bu işleri bıtıreyımdıyorum almaya kalksam bır ton masraf kenndım dıkıyorum onlarla ugrastıgımıcın bu ara takılamıyorum burdaa...bu arada koskocca 14 gun varrrr bebısımı gormeyee zaman geçermi dersiniz puffff

benim durumum da bir garip be arkadaşlar;12 yıllık evliyiz eşimle tedavilerimiz sonuç vermedi ama rabbim spontan bir gebelik nasip etti biz şoka girdik resmen neyse bu duruma şükredip alışmaya çalışırken 15 tatilde eşimin ailesinin yanına gittik eşimin tam 13 yeğeni var ve sadece biri erkek yani ailede kız bolluğu var rabbim hepsine hayırlı yazgı versin neyse olaya gireyim artık tatilde eltilerim çevirip çevirip popoma bakıyorlar seninki kesin kız olacak diye...temennimiz bu demiyorlar ama gülerek içlerindeki düşünceyi cahilce bu ve bunun gibi davranışlarla dile getiriyorlardı.ben de kızlar nolur dua edin cinsiyetinden çok benim için bebeğimi sağ salim kucağıma almam önemli diyordum ama onlar için kız çocuk evlenip gidiyor anaya baya hayırları olmuyor fakat oğlan öyle mi??anaya babaya bakar besler vs vs...yani anlayacağınız iki eltim de oğlan çocuk delisi idi.onlar böyle düşünüp bana da abuk subuk davrandıkça ciğerim parçalanıyordu allahım benimki erkek olursa bunlar ne yaparlar acaba diye korkuyordum ki ben bebeğimi 11 yıl beklemişim her tüp bebek dönemimde yanımdalardı benim ne sıkıntılar çektiğimi neler hissettiğimi gayet iyi biliyorlardı benim için cinsiyeti ne olursa olsun evlat evlattır hele de bu kadar yıl beklemişken erkeği kızı ayırt edilir mi her şey bizim elimizde biz evlatlarımızı nasıl yetiştirirsek onlar o kadar hayırlı yada hayırsız olur öyle değil mi arkadaşlar??bu düşüncemi eltilerimle paylaştığımda ise sen ne kadar faydalı oluyorsun anana babana dediler ben de niye beni kendiniz gibi düşünüyorsunuz ki dedim ben maddeen de manen de ailemin de eşimin ailesinin yanındayım size bunu her defasında kanıtlamam mı lazım dedim onlar da sen zaten kaynanagile para gönderiyorsun onların ihtiyaçlarını alıyorsun diye kıymetlisin onların gözünde dediler hey allahım yaaaa.....bunlar ne sapıkça düşünceler??neyse konu nerden nereye geldi ben toparlayayım en iyisi.biz cinsiyeti öğrendik herkesi aradık söyledik ama tepkilerinden çekindiğim için onları arayıp söylemedim kayınvalidem söylemiş eltilerim nasıl tepki verdiler bilmiyorum ama haberleri olalı 3 hafta oldu ve ikisi de arayıp hayırlı olsun sağlıklı olsun diye bişekilde aramadılar bile siz olsanız ne düşünürsünüz?nasıl davranırsınız arkadaşlar?

ayy ne güzell kendin yapıyosun demek bende kendim yapmayı düşünüyorum hastanede dağıtılcak sekerlemeler yapıcam ama onları doğuma yakın hazırlarım bayatlar cünküücok zevklidir dimii

geçmiş olsun canım oğluşun iyiymiş maşallah canım bol bol dinlen kafanı dağıt annesi üzme bebişini...

cok gecmiş olsun canım
sen güzelce yat dinlen bebişinde cok sükür iyiymiş doktorun dediklerini yap
Allaha emanet meleklerimiz inş. hepimiz sağlıkla kucaklıcaz bebişlerimizi

çok sağolun arkadaşlar hepimizn bebişleri allaha emanet

Can sıkan bir konu bu canım, rabbim sana şükürler olsun evlat vermiş onlar neyin derdinde diyicem dertleri belli ! Hiç evlat eksiği yaşamamışlar ki nerden bilecekler bu özlemi. Sen evladını yetiştir gerektiği gibi hayırlı yada hayırsızlığı ona kalmış olur. Ben senin yerinde olsam o cahil beyinli eltilerinle araya set çekerim. Allah korusun öyle insanların pis nevsi vardır.

Tecrubem yok ama genel olarak cocuklar sallanmayi sever ama benim oglum hic sevmedi. Bu tarz seylerde huzurusuz olurdu. Parkta salincaga binmesi bile sayilidir. Sallanarak hic uyumadi diyebilirim. Bir ara cozutmustum ayagimda sallamaya alistiricam o bile rahatliktir. Sevmedi ve alismadi. Her cocuk farkli oluyor iste..

çok haklısın canım tamamen cehaletten başka bişey değil yaptıkları Allahtan şehirlerimiz farklı ama sanırım varlığımız bile yetiyor onları sinir etmeye.ve inan ki ben asla onlara tepeden de bakmadım alçak gönüllü bir insanımdır her zamn karşımdakini, yüceltmeyi severim hatta bana her zaman derler sen nasıl öğretmensin senin yerinde başkası olsa ilişkimiz böyle olmazdı yüzümüze bakmazdı derler...daha ne diyim canım ne diyim??????

Geçmiş olsun canım güzelce dinlen bir daha kendini yorma ve üzme inşallah bir daha olmaz lekelenmen nasıl bir duygu olduğunu biliyorum.

Vaaaay hamarat anneye bak çok hoş kendi ellerinle hazırlaman canım. Vaktim olsa ben de yapmak isterdim :)

Şimdi onlar nasıl çatlamışlardır Allah bilir :) Sen hiç kendini kasma arkadaşım ne düşünürlerse ne söylerlerse söylesinler onca yıl sonra yavrunu kucağına alacaksın kimse bu mucizeyi bozamaz bence hastalıklı düşüncelerini kendilerine saklasınlar. Bir anne nasıl böyle düşünebiliyor anlayamıyorum evlat sevgisini yaşamış birisi bu ayrımı nasıl yapabilir?

çok tşkler canım sen de dua et ltfn.

çatlamalarından ziyade ben kötü niyetle düşünüp kalplerinden kötü bir şey geçirirler dua kapısı açık olur duaları kabul olur falan diye korkuyorum ben bu kadar bebeğimin üstüne titrerken kimseyi affedemem inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…