2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben battaniye oruyorum suan bseler yapmak hosuma gdiyo ilerde bunu sana hamileyken ormustum diye kizima gostermk cok guzel olur ceyizine de koyarim

Cnm bnde duydum onu ..kotu kokar diye istemiyo cogu kisi ama ben surucem yara olup her gun aci cekmekten iyidr

ben balıkesirliyim eşim çanakkaleli bizde çok seviyoruz kazdağlarını mis gibidoğa doğal hayat deniz orman ne ararsan var inş bi gün oralarda yasamak nasip olur eşim de bende göçmeniz eşim mavi gözlü bende maviş gözlü bebiş istiyorum önce sağlıklı olması tabiii ama çocukluğumdan beri bunu sayıklardım dün gecede maviş gözlü kız bebişim kucağımdaydı parmağındada tektaş yüzüğü vardı ne hikmetse

yaaa bizde önce erkek dedi sonra kız ikilemde kaldık bende çok duyuyorum dr uma da aynısı olmuş önce erkek demişler sonra kız denmiş

cnm ben battaniye oruyorum suan bseler yapmak hosuma gdiyo ilerde bunu sana hamileyken ormustum diye kizima gostermk cok guzel olur ceyizine de koyarim

çok güzel bişi biliomusun benim bebeklik battaniyem var anneciğim örmüş özenle saklıyorum bend bişiler yapmak istiyorum ama yelekler battaniyeler örüldü ben ne yapabilirim acaba

çok güzel bişi biliomusun benim bebeklik battaniyem var anneciğim örmüş özenle saklıyorum bend bişiler yapmak istiyorum ama yelekler battaniyeler örüldü ben ne yapabilirim acaba

cnm bnmde annemın ve hatta annanemın ordugu seyler....yanı cok guzel bısey zevkle oruyorum manevı degerı oluyo:)

soğan mıı ilk defa duydummm

e ne biçim kokar o,bebekte rahatsız olmuyor mu?? kremler var lansinoh öneriyolar mesela,ben ondan almayı düşünüyorum..hem de doğuma 1 ay kala başlamak lazımmış sürmeye..

ben de battaniye örüyorum :) şu an beni mutlu eden tek şey bu...

Son düzenleme:

cnm hem mutlu edıyo hemde ınsanı oyalıyo butun gun oturup kendımı dınlemıyorum yoksa bos oldugumda suram agrıdı bısımı oldu bılmem ne ıyıce paronayaklasmaya baslıyorum

Evet canım benim annemde diyordu ben doğdupğumda çok yara olmuş ama kardeşimde soğan sürmüş hiç olmamış sanada süreriz diyordu

patik ör patik

Ben lansinohu aldım bile canım göğüs uçlarım çatlak gibi oldu çok kuru kaşınıyor durmadan ben de kullanmaya başlayayım dedim :) En doğal krem buymuş.

Luboyf çok teşekkür ederim. Gelişimi güzel olduğuna sevindim ama bu damarlardaki direnç olayını ben kaçırmışım, ciddi birşey değildir inşaallah?

Bizimki pek sakindi annesi gibi sürekli yan gelip yatıyor sanırım :)) En son bir el salladı sadece :))

işte bu yazıya çok güldüm :))) bizde herkes çok bilir :))

kızlar günlük neler yiyorsunuz sabitt..benim yediklerim sağdece şunlar ara ara yıyorumama saglıklı seyler yemege calısıyorum...şimdi sıralıcam ama kızanlar olmasın aşerme olayı fln die yoksa nasıl paylaşım yapıcaz burda vala yazıom :
-sabah yarım ekmek bol kaşarlı tost kahvaltım oluo
- öğlen 1e doğru bi bardak süt,ceviz badem ile
-saat 2buçuk gibi bi elma yeşil tatlı olandaan
-4 gibi bazen yeşil salata,salatalık vs bişey yıyom
- saat 5 gibi tahin pekmez bir kase ekmekle tüketıom..

(gün arasında meyve suyu fln sıkıyorum aklıma geldıkçe,yoğurt,aklıma geldikçede dut pekmezi 2çay kaşığı)

akşam yemektede allah ne verdiyse genelde yemek yapamadıgım için:/ geçiştiriyorum kızarma çorba makarna vs...

sizler nasıl beslenionuz bu yeterli değilmi kızlar ???

toparlanmana sevindim canım sana dua ederken bende lekelenme oldu dün ben de bugün raporluydum bakalım duruma göre belki pzt başlarım okula.allah sağlık sıhhat versin hepimize...

Küvetin linkini buldum, yazmışsınız. Geçmişi okurken gördüm teşekkürler :)

linki bulmana sevindim canım, ben çok beğendim küveti. yarın gidip bakıcam inşallah civil bebeye. ya da e bebekte başka bir marka var ona da bakarım izlenimlerimi paylaşırım sizlerle. zaten ne alsam ne alsam diye içim gidiyor. en çok suyu sevsin korkmasın istiyorum. çünkü babası ve ben bröveli dalgıçlarız. bebişimiz de bize benzesin 3 müz birlikte deniz sefası yapalım çok istiyorum hayal kuruyorum. şu resimdeki gibi bir kızanım olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…