2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım allah hepimize ve bebeklerimize sağlık sıhhat hayırlı ömür versin ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Bahçeli evde oturmana bayıldım ay çok özendim bizde çok istiyoruz esimle hem bebek hem kopek için ama malum istanbulda çok zor.

Canım ben de çok seviyorum. İstanbul'da herşey elinizin altında o da cazip aslında ben bişey arayınca zor buluyorum seçenek çok az ama bizde de bahçe sefası var işte. Heryerin kendine göre avantajı, dezavantajı var. Burda çam ve ceviz ağacımıza sincaplar geliyo :), bazen koyunlar kuzular önümüzdeki çayırda otluyo, bahçemizi kaplumbağalar ziyaret ediyo :) Bayılıyorum bunlara :)) Bahçede köpeğimizle boğuşuyoruz. Kışın canı sıkılıyo bahçeye çıkmak istiyo ama bu sene çok yağmur yağdı salamadım bahçeye. Bundan önceki evimiz de bahçeliydi, şimdi taşındığımız da bahçeli. Yazın çimleri biçiyoruz , ardından gelen çim kokusu herşeye bedel:) Allah herkese bahçeli ev nasip etsin. Yaza beklerim
Paylasirim tabiki. Oglumda araba koltugunu kullaniyordum yemek yediriken.
Bahceli ev ne guzel. Benim icin hayalio bile guzel:)

Tüm hayallerin gerçek olsun inşallah:)

Ay nasılda guzel anlatıyorsun hayalimdeki hayat bu . canakkaledesin sen dımı memleketimin en guzel yerlerinden biri inşallah bir gun bizde oralarda yasarız. Esimle hayalimiz zaten 50 yaslarına doğru is hayatından çekilip öyle bir sehirde üniversitede öğretim üyesi olmak

ohh ne güzel elinden geliyor canım. ara ara fotoalrını çekip eklersen bizlerde görürüz

18 Mart üniversitesine bekleriz canım. Kazdağlarından gelen doğal ürünleri saymadım bak, süt ve yoğurt mevzusuna hiç girmiyim hatta Ev yapımı zeytinyağını da saymıyoru Ben de senin gibi doğa hastasıyım. Hatta emekli olunca en büyük hayallerimden biri kazdağları manzaralı bir kütük evde oturmak, kalorifer filan olmıycak, sadece şömine böyle çıtır çıtır yanıcak, biz başında kırmızı şarap içicez karlı dağlara bakarken Hayale gel hihihihi.

cnm yazdığını pek anlayamadım. ayrıntılı ultrasona mı girdin? bebek niye tost gibi olmuş ben mi yanlış okuyorum
ben de yarın bebişimi görücem, ayrıntılı ultrasonumuz var. inşallah sağlığı yerindedir. bi de merak ediyorum bakalım pipi yerinde duruyor mu? bugünlerde şehir efsanesi gibi 9 ay boyunca kız/erkek denilip doğduğunda farklı cinsiyette gelen bebek hikayeleri dinliyorum da....

Senin o guzel kızına ida ismi çok yakışacak :)

Senin o guzel kızına ida ismi çok yakışacak :)

Ayyyyy unutmamışsın :)) Ben de yakışacağını düşünüyorum ben sarışınım doğuştan muhaciriz biz genelde sarışın mavi gözlü oluyoruz. Kızım bana benzerse sarıkız olur belki de tam da adına yakışır şekilde :)) Babasına benzerse de yapacak bişey yok eşim kumral :) Ama çevremde herkes kızın olsun sana benzesin diyordu belki onların duaları tutar :))

Son düzenleme:

Allah gücenmesin ama bende kızımın bana benzemesini
çok istiyorum. Esim tarafında göçmen ama benim ailem daha sarı ve renkli gözlü :) gerçi kuzguna yavrusu sahin görünür sağlıklı olsun yeter ama gönül bu istiyo iste :)

Kaz daglarına gelince benim için çok ozeldir esimle ilk tatilimizi sevgili iken oraya yapmıştık çok güzeldi :)

Aaaa ne güzel :) Umarım senin ki de sana benzer.

Kazdağları harika bir yer gerçekten. Ben oraya gidince kendimden geçiyorum. Ayazmada buz gibi akan o suların içinde piknik yapmak eşsiz. Karadenize de gittim, oralar da gerçekten çok güzel yerler ama kazdağlarına manevi bir bağlılığım var sanki. Hiç bir yer oranın yerini tutmuyor.

Kız evlenip gidiyor, erkek yanımızda işimize yarıyor.. bu nasıl bencilce bir düşünce tarzı.sanki çocuklarımızı kendimize hizmet etmek,bize bakmaları için doğuruyoruz.uzak olsunlar,yeter ki mutlu olsunlar.. ve kızlar her zaman erkeklerden vefalı oluyor bu da bir gerçek. anne baba hastalandığında kız bakıyor. her derdine kız yetişiyor.. etrafımdan gördüğüm hep bu oluyor. kız sadık oluyor, ailesine bağlı.. erkekler ise daha özgür, aileden bağımsız oluyor..
canım senin de dediğin gibi ailede erkek az olunca kıymetli olmuş ve hepsi erkek evlat kafasında. senin de erkek olunca kıskanmışlardır. sen de korkudan arayıp haber vermeyince havalandığını düşünmüşşlerdir. çünkü onlar öyle düşünüyor.
sen kimseye bakma. rabbim bebişini nazardan korusun. kendine ve bebeğine dikkat et

ne güzel herşeyi düşünmüşsün canım elindende geliyo hamaratsın valla
bende yapmaya calışıcam bakalım bakalım, olmadı siparis veririm

kızlar bende kazdagları asıgıyım her yaz akcaya kesın gıderım...hatta dogumdan sonra allah nasıp ederse bebegımı alıp bıkac hafta oraya gıtmeyı dusunuyorum..bu arada bende muhacırım butun gocmen kızları burdaymıs valla

ayy şu aptal zihniyetli insanları bırakın kızlar benim arkadasım hemşire kocası öğretmen eltim yok ama eltiden beter,hamileliğimi duyunca nasıl dua edio inşaaalllaah kızın olur senin oğlun olursa kocamın dilinden kurtulamam die o gün bugündür gidip gelmiorum,manyak yaa sanki üzerine kuma geldim,banane senin kızın varsa manyak,,ben Rabbimden herşeyin hayırlısını diliyorum kız yada erkek dilemedim dedim...

hamarat anneler bebeklerınız ıcın neler yapıyorsunuz paylaşalım bırbırımıze faydalı olalım..bende battanıye ormek ıstıyorum ama beceremem dıye korkuyorum...benım bı arkadasım kucuk cam sıseler alıp ıclerıne cıkolata koyup dıslarına fıyonk yapıstırmıstı kendısı bebek ccıkolataları suslu olanlar cok pahalı cunku sımdıden planlamak lazım ve degısık bıseyler yapmak lazım

gönlünü ferah tut canım bende ılk bebegımı kaybettım suan 2 hamıelleıgım ama ıcıcım rahat degıl cok tedırgınım 9 ay nasıl geçecek bılmemem

mart 2013 annelerinin birisi 32 haftalık doğum yapmış onu okudum ağladım yaa bence bizde temmuz ayının başında başlarız doğum hikayelerini okumaya korktum yaa benim kızda 40 hafta beklemeyecek gibi geliyor bana rabbim hayırlısı versin
Ha bu arada ben bugün daha iyim lekelenmem falan yok ptesi okula başlayacağım ama umarım lekelenmem tekrar etmez şu günler geçse bebişlerimizi kucaklarımıza alsak hayırlısı ile hergün hepimize dua ediyorummm

selam kızlar doğumdan sonra kullanamak için meme kremi düşünenler size bir tavsiyem var doğum yaptıkdan sonra göğüslerinize soğanı kesip sürün bebği emzirmeden önce tavsiye ediyorum

ben oğlumda yaptım hiç krem kullanmadım göğüslerimde yara olmadı eski usül ama işe yaradı. doğum çantama koymuştum tavsiye üzerine

çok kadın duydum bebğin emmesiyle göğüsleri yara olan inşallah kimseninki olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…