2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ve kendimi frenleyerek kapattığım zeytin kapağı bu kadar faydadan sonra yeniden açılır... Yeşil -tuzsuz- kırma :18: :18:

acaba nedir nedir dicem, tartışma çıkar.. Sustum gitti :)))))

Canım bu üçlüyle dörtlü taramalar aynı haftalarda mı yapılıyordu? Biz üçlü taramamızı verdik sonucu daha çıkmadı sanırım dörtlü yapmayacak doktorumuz.

evet canım aynı haftalarda yapılıyor.. Kimi 3 lü yapıyor sadece kimi 4 lü kimi de bunlara hiç gerek görmeden 2 liden sonra test istemiyor. Doktorların bakış açısına bağlı herhal :)

asermek fena bıseymıss delı gıbı ıstıyosun gozun hıcbısı gormuyo...bazen gece yataktan kalkıyorum cnm bsı ısteyınce gozumun onunden flan gecıyo uyku tutmuyo :)

senin adına çok sevindim cnm, benide heyecanladırdın şimdi iyice:) darısı başıma:) cinsiyeti için net olarak söylemeyeyim 5. ayımız olsun ama kız gibi dedi doktorumuz:) garantici bi doktorumuz var..

ben neden hissedemiyorum ya çok üzülüyorum eşim hergün soruyo hatta elini koyuyo yok kulağını dayıyo yok bende istiyorum hissetmeyi

Darısı başınıza kızlar bende öyle bi kerecik hissettim zaten dün akşamda baya dil döktüm ama yok paşamın keyfini yapamadık,bu arada duyduğum bişeyi söylicem hurafede olabilir erkek çocuklarının kızdan daha çabuk canlanıp hareketlendiğini söylemişlerdi kızlar bilmiyorum nekadar doğru:44:

asermek fena bıseymıss delı gıbı ıstıyosun gozun hıcbısı gormuyo...bazen gece yataktan kalkıyorum cnm bsı ısteyınce gozumun onunden flan gecıyo uyku tutmuyo :)

Evet canım maalesef öyle. Bikaç haftaya önceye kadar canımın çektiği özel bişey yoktu ne kadar mutluydum

bnde tam tersını duydum cnm kızların daha cbuk hareketlendıgını....bn bayadr hıssedıyorumm arada kucuk tekmelerde atıyo:)ama degısıyo kısıye gore bnm ablam 20.hftada hıssttgını soyluyo onunkı erkektı cnm

Ama benim bebişimde erkek olmaz bu akşam bu dinleme olayına odaklanıcam :) ya ben hissiz bi annemiyim yaa...sağlıklı olsunlarda geç hissedelim tabiki önemli olan bu.bütün gebişlere sağlıklı zinde günler diliyorum :)

bugün havadan mıdır nedir uykum gelio halsizim kızlar yaa,gecede hep inlemişim eşim dio ne gördün rüyanda hiiççç bişe hatırlamıyorm,haftaya ayrıntılı ultrasonum var inşallah bişe çıkmaz hayırlısıyla bebişimi görürüm

benimde erkek bebişim olacak inşallah bende bu 20. haftamda yani bikaç gündür hissetmeye başladım erkek bebekler daha geç hareket eder demişlerdi banada

selam kızlar

bende bende
tabi inşallah hangisi hayırlıysa o nasip olsun diye dua ediyorum

tatlım benim bebişiminde kalp atışları hep 150lerde acaba diyorum seninki de kız mı? kalp atışıyla cinsiyetin bağlantısı var mı acaba?
benimkide 150lerdeydi ama erkek

yer kaplamaması açısından pratik birşeye benziyor. fiyatı ne kadar acaba

bende kendi odam için bu beşikten düşünüyordum. çilekte görmüştüm. ama nevresimi falan derken epey pahalıya geliyormuş. vazgeçicem gibi
direk doğar doğmaz kendi odasında kalamaz di mi kızlar
ben de yanında tabi

Kızlar beşik konusu açılmışken ben de sepetler için ölüyodum bitiyodum ama vazgeçtim. Sallanan beşik alıcam sadece. 6 aya kadar yatak, ondan sonra da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor. Kendi kendine sallanması büyük avantaj.Üstelik 400-500 civarı bir fiyatı var. Ben odam için istiyodum sepeti ama babamız odasına alışsın biz onun odasında yatarız 1-2 ay dedi. Sepetten vazgeçtim. Sizin de aklınızın bi kenarında bulunsun.

kızlar üst solunum yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullanıyorum sizce zararı olurmu bıraksammı ki

canım geçmiş olsun.. Doktorun verdiyse bişey diyemem ama ben de çok ağır bi üsye geçirdim. bal ve toz zencefil karışımı beni ayağa kaldırdı. doktorun eğer sorun olmaz derse zencefil birebir. Hatta ben bir tatlı kaşığı bal bir tatlı kaşığı zencefil yarım limon ve üzerine kaynar su döküp içiyodum çay gibi.. yaktı çok zencefil ama işe yarıyor.

:) biraz zeytin muhabbetlerini okudum. ben de hamileliğim başladığından beri ömrümde yemediğim zeytini yedim. gerçi yediğim tek sağlıklı gıda maddesi. diğerlerini pek içim almadı. cevizdi balıktı etti hiç ağzıma koymadım. zeytinlerim yetti bana:)

merhaba kızlar bu gun doktor kontrolum vardı,sabahtan...dr yarım saat muayene ettı hersey normal beynı,mıdesı doyaframı,bobreklerii ayakları kollarıı vs... yalnız parmklarını sayamadıı ,,bebek tost gıbı olmus dedıı...rahım yaprarklarıı bırbırıne yaklasmıs dedı....bas kısmı guzel ama dıger tarfalarını goremıyorum dedı...yada kahvaltı yapmamsıısın dedııısızce neler yapabılırımmm gecmesı ıcınn

herkese mrb...
2 gündür giremedim sayfalar almış başını gitmiş kızlar dün kendimi okulda biraz fazla yordum bir de okul çıkışı 20 dk kadar yol yürüdüm eve kadar eve gittikten yarım saat sonra belimde karnımda bir ağrı bir sancı çok korktum yemekten sonra hemen yattım 4-5 saat kadar fakat nafile sancılar geçmedi sonunda lavaboya bir gittim bir de ne göreyim birkaç damla lekem gelmiş hemen dru aradık acile çağırdık biz de gittik oğlumuz yüz üstü yatmış bebekte bir sorun yok dedi rahimde de kanama yok her şey normal dedi kalp atışını da dinledik oluşumuzun ama ben kalp sesini duyunca nasıl boşaldım bir ağladım bir ağladım sağolsunlar eşim de drum da beni sakinleştirmeye çalıştılar bişey yok bebek iyi diye ama bir de bana sorsunlar...bunları yazarken bile hala aynı duygular içinde ağlıyorum inanın ama çok şükür ki bebeğim iyiymiş yine de dr um tedbir amaçlı ve kasılmalar ve ağrılarım için serum taktırdı bir de fitil kullandırdı bir saat sonra rahatlamaya başlamıştım bolca da dinlen bir wc ye kalk dedi bugün için rapor verdi ama hala sabhtan beri belim ve kasıklarımda ağrılarım var bugün iyice dinleneceğim eğer geçmezse yarın tekrar gideceğim lütfen dua edin kızlar...

arastacım her bebek bu tarz sallanan beşiklerde rahat etmiyor. fiyatı da düşük değil. nacizane tavsiyem bebeğin doğduktan sonra üstünde dener öyle alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…