- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #16.221
Tamam kızlar zeytin muhabbetini kapatalım o zaman herkesin canı zeytin istemişÖzür dileriz şuan bulamayacak olan minişlerden Zararı varmı diye bakarken faydalarını buldum bu arada onları da yazıp gidiyorum :)
Zeytinin Faydaları:
* Zeytin iştah açıcı özelliği ile kahvaltıların baştacıdır.
* Karaciğerin düzenli çalışmasına yardım eder.
* Böbreklerde kum ve taş oluşumunu engeller.
* Beynin ve kemiklerin gelişip güçlenmesini sağlar.
* Bağırsak solucanlarının düşürülmesine yardımcı olur.
* Kan şekerini düşürdüğü için şeker hastalarına faydalıdır.
* Zeytin sarılığa iyi gelir.
* Mideyi kuvvetlendirir.
* Zeytinyağı, safrayı artırır.
* Zeytin yüksek tansiyonu düşürür.
* Enerji veren özelliği ile cinsel gücü arttırır.
* Karaciğer ve baş ağrısını giderir.
* Bağırsakları yumuşatır ve kabızlığı giderir.
* Taneleri de besleyicidir. Zeytinyağı tok tutar.
* Cildi besler, güzelleştirir ve kırışıklıkları azaltır.
* Bebek ve çocuk gelişimini destekler.
* Hücrelerin yenilenmesini sağlar ve yaşlanmayı geciktirir.
* Zeytinyağı kalp ve damar sağlığı için çok faydalıdır. Damarları açar.
* Zeytinyağı ile gargara yapılırsa dişleri beyazlatır ve dişetlerini güçlendirir.
* Yanık ve deri hastalıkları ile rahim iltihaplarına sürülürse faydası görülür.güzellik, moda, burçlar, Rejim, Diyetler, makyaj, hamilelik, magazin
* Sıtma tedavisinde kullanılmaktadır.
* Hepatit Bye karşı etkilidir.
* Hemoroit tedavisinde,
* Soğuk algınlığında ve zatürree tedavisinde,
* Üst solunum yolları enfeksiyonlarının tedavisinde etkilidir.
Kolay bişeye aş eriyosun. Eşin yatıp kalkıp dua etsin. Ya yazın bulunan bişey olsaydı. Benim şu an canımın çok çektiği bişey var ama maalesef temmuzu beklemek zorundayım. Serada filan da üretilen bişey değil. Gel temmuz gel
Canım bu üçlüyle dörtlü taramalar aynı haftalarda mı yapılıyordu? Biz üçlü taramamızı verdik sonucu daha çıkmadı sanırım dörtlü yapmayacak doktorumuz.
Kolay bişeye aş eriyosun. Eşin yatıp kalkıp dua etsin. Ya yazın bulunan bişey olsaydı. Benim şu an canımın çok çektiği bişey var ama maalesef temmuzu beklemek zorundayım. Serada filan da üretilen bişey değil. Gel temmuz gel
acaba nedir nedir dicem, tartışma çıkar.. Sustum gitti :)))))
senin adına çok sevindim cnm, benide heyecanladırdın şimdi iyice:) darısı başıma:) cinsiyeti için net olarak söylemeyeyim 5. ayımız olsun ama kız gibi dedi doktorumuz:) garantici bi doktorumuz var..
ben neden hissedemiyorum ya çok üzülüyorum eşim hergün soruyo hatta elini koyuyo yok kulağını dayıyo yok bende istiyorum hissetmeyi
asermek fena bıseymıss delı gıbı ıstıyosun gozun hıcbısı gormuyo...bazen gece yataktan kalkıyorum cnm bsı ısteyınce gozumun onunden flan gecıyo uyku tutmuyo :)
Darısı başınıza kızlar bende öyle bi kerecik hissettim zaten dün akşamda baya dil döktüm ama yok paşamın keyfini yapamadık,bu arada duyduğum bişeyi söylicem hurafede olabilir erkek çocuklarının kızdan daha çabuk canlanıp hareketlendiğini söylemişlerdi kızlar bilmiyorum nekadar doğru:44:
Darısı başınıza kızlar bende öyle bi kerecik hissettim zaten dün akşamda baya dil döktüm ama yok paşamın keyfini yapamadık,bu arada duyduğum bişeyi söylicem hurafede olabilir erkek çocuklarının kızdan daha çabuk canlanıp hareketlendiğini söylemişlerdi kızlar bilmiyorum nekadar doğru:44:
bnde tam tersını duydum cnm kızların daha cbuk hareketlendıgını....bn bayadr hıssedıyorumm arada kucuk tekmelerde atıyo:)ama degısıyo kısıye gore bnm ablam 20.hftada hıssttgını soyluyo onunkı erkektı cnm
kızlar dün mart 2013 annelerinin sayfasına baktım bir çoğu normal doğurmuş çok da memnunlar. şiddetli olan sancıyı 10 dakika çetiğini bebeğini görüncede herşeyi unuttuğunu yazmış bir anne. bende normalden yanayım inşallah.Rabbim sağlıklı sıhatli normal doğumlar nasip etsin
benimkide 150lerdeydi ama erkektatlım benim bebişiminde kalp atışları hep 150lerde acaba diyorum seninki de kız mı? kalp atışıyla cinsiyetin bağlantısı var mı acaba?
günaydın anneler ve tepikçi bebekler
nerden ne alabilirim diye araştırırken böyle bir bebek küvetine rastladım çok hoşuma gitti. kullanmış olan veya fikri olan var mıdır? tavsiye edilir mi acaba özellikle çok yer kaplamayacak olması ideal gibi geldi. :26::26:
bu beşiğin aynısı çilek mobilyada var. bende çilekte baktım ve beğendim, almayı düşünüyorum daha iyi alternatifler görmessem. orada ki fiyatı 325 tl. bilgin olsun. sonucta 220 tl vereceksin 2. eline. internet sitesinden bakabilirsin.
bambularıda beğeniyorum oldukça şık oluyor. ancak benim gördüklerim çok hafifti, güven vermedi. çok mağaza gezmedim henüz mutlaka daha sertleri ağırları vardır. bambu da aklımda yani:) çilekteki beşiğin yatağı 190 tl nevresimi 75 tl yani 600 tl gibi bir rakama geliyor toplamda. standartlara göre pahalı sanırım...
kızlar üst solunum yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik kullanıyorum sizce zararı olurmu bıraksammı ki
Kızlar beşik konusu açılmışken ben de sepetler için ölüyodum bitiyodum ama vazgeçtim. Sallanan beşik alıcam sadece. 6 aya kadar yatak, ondan sonra da mama sandalyesi olarak kullanılabiliyor. Kendi kendine sallanması büyük avantaj.Üstelik 400-500 civarı bir fiyatı var. Ben odam için istiyodum sepeti ama babamız odasına alışsın biz onun odasında yatarız 1-2 ay dedi. Sepetten vazgeçtim. Sizin de aklınızın bi kenarında bulunsun.
Eki Görüntüle 665198 Eki Görüntüle 665199
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?