2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

emzik askısı ?????:26:

bana da doktorum bebeğin eşi biraz aşağıda dedi. tehlikeli bir durum yok ama kendini yorma hareketlerine dikkat et dedi. 23- 24. haftalarda yukarı çıkmasını bekliyoruz gnelde dedi. haftaya ayrıntılım var.bakalım o doktorumuz ne dicek.Allaha şükür bir kanamam falan olmadı.

gerçekten çok harikaaa... baskalarına da mutlaka lazım olur......bizimde sepetimiz var ve kaç bebek büyüdü varyaaa... kuzenımızden kardesımın ılk kızına.ordan 4-5 kısıye ordan benım ılk kızımaa, benden baska kişilere ordan tekrar kardesımın ıkıncı kızına geldı..sepet sapasaglam maşallah hala aynı..aynı resımdekıne benzıo... şimdi kardesımde ve ordan bana gelcek ikinci kızım yatcakkk benden sonra artık kımeysee. kardesım daha almayalım artık bunu yeterrr diyoooo en fazla 3 ay yatırabılıosun sonra buyuyen yatakta buyutmeyı düşünüorummm... çok kullanıslı... sallamaya kesınlıkle alıstırmayın.. ben alıstırmadım ve yatırdıgım an uyur maşallah... bazen cok naz yapıp babasının ayagına yatıp sallatırıo kendını.. ama bir iki sallamayla hemen uyuyooo..

emzik askısı ?????:26:

Emzik askısı evet. İnternetten güncel olan şeylere bakıyorum. Bebek askısı, hastanede ilk gün için anneli kızlı taç bandalar, mevlüt için özel kıyafetler. Ben sıradan şeyler sevmem. Hem kızımın adının yazması hoşuma gidiyor Evlendiğim dede sıradan şeyler tercih etmemiştim kızım olduğunda da bu şekilde olacak.

ben de böyle beşik istiyordum önceden hep,yatak odasında yanımızda durur diye ama sonradan hem kendim düşündüm hem de araştırdım,fazla kullanılmaz bunlar..bi kaç ay anca...çocuk büyüynce at gitsin yani..çokta pahalı oluyolar...

biz eşimle henüz hiç bi konuda konuşmuş değiliz...başka sorunlardan bunlara sıra gelmedi...zaten ikimizin de hevesi kaçık...bi kaç gündür ben bakıyorum işte öyle netten fln kendi kendime bişeylere...

size kv.niz sohbet sırasında eşinizin bazı konularda baştan sizi biraz üzdüğünü söylediğinizde,şu hamile halinizle "e yapmasaydın o zaman o çocuğu niye yaptın " dese hem de böyle çok çirkin ve sert bi tavırla,ne yapardınız??? üstüne bir de kendi dediği lafları hep inkar edip sizi yalancı ve iftiracı yapsa??? şimdiye kadar susan ben tabiki bunlara susmadım ( yine de saygısızlık yapmadım) ama sizin fikrinizi merak ettim...

zira ben hala şoktayım...o lafı ettiğinde üzüntüden çocuğumu düşürücem sandım hem sinirlendim hem üzüldüm...ne demek yaa,ne demek yapmasaydın o çocuğu?? yapmsaydın boşanırdınız demek yani ! 2 yıldır gösterdiğim saygıya,güler yüze yazık ! karnımdaki çocuğu ne karıştırıyosun sen ya...kaldı ki biraz sorunumuz oldu diye boşanacakmıyız hemen yani ! amaç nedir ! boşatacak yani bizi...detaylı anlatamıyorum size hiç halim yok çünkü...çoook ama çoook zor geçen bi ilk 3 ay,hastanelerde yatmalar,serumlar,ölümden dönmeler ve üstüne bu yaşadıklarım çok ağır çok...ama tek söylediğim Allah kayınpederimden razı olsun,uzun ömür versin,başımızdan eksik etmesin...o adamın yeri ayrı !

bugün çok rahatsız göbeğim tamam 8 kilo aldım ama resmen bugün çatlayacak gibiyim sanki bebek çok yukarıda baskı yapıyor ama biliyorum henüz göbek deliğim seviyesinde zaten oğluşumun tekmelerimide oradan yiyorum kızlar çok hızlı kilo aldım şimdide bunun zararlarını görmeye başladım burası bugün biraz sıcak yarın öbür gün iyice sıcaklar bastırınca ne yapacagız Allah yardımcımız olsun sizler benim düştüğüm hataya düşmeyin sakın

kızlar 2 gündür bel,sırt ağrısı,mide bulantısı,istifra,karın ağrısı,baş dönmesi.. tam anlamıyla fenalardayım.:2: doktoruma gittim test mest yaptı bir sorun yok dedi.bebeğin de gayet iyi. hamilelikle ilgsi yok üşüttüm mü acaba. Dahiliyeye falan mı görünsem?
bugün iş resmen işkence. çok izin kullandığım ve kullanacağım için de izin de alamadım.belim kopuyor sanki otururken

Bu konularda fikri olan var mı????

Karyolalara bakınca da park yataklar gözüme bi ucuz bi basit göründü yaaaaa
Karyola alırsam bembeyaz olsun isterim. Şunları beğendim nasıl sizce? bi de karyola alıyorken büyüyenlerinden mi alsam ???? Kafamda fikri netleştirmem lazım ki eşimi ikna edebileyim alacağımız zamana kadar. Keçi gibi inatçı. ne gerek var, çok pahalı deyip durucak biliyorum çünkü. İnsanda heves kalmıyor.

Bu suntalam mdf profilli fiyat 320

bu tam MDF fiyat 520

emzik askısı bizim bildiğimiz emzik askısına mı isim yazılacak bilmediğimden soruyorum nerakımı mazur gör...

Son düzenleme:
Canım aksilik olmazsa doğumda seninle aramızda 2 gün var.Ve bende 8 kilo aldım.Ama 2 gündür artık dikkat etmeye başladım.

ayy canım sende mi ne yapsak yaa bu hızlı gidişi nasıl durdursak resmen yakında çikolata krizine gireceğim nedir bu tatlı isteği anlamadım gitti

yaa kızlar sol ayağım şişti daha doğrusu bileğimm ayyy hiç böyle görmedim bacağımı ben niye olduki yaaaaa anneeee

canım bak öncelikle önemli olan senin sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmen bak ben o kadar yemek yiyorum aldığım kilo 3 sana yazayım kendi yemek programımı belki işine yarar. öncelikle tuzu azalt ödem yaptığı için bu kadar şişkinlik olabilir .sabah kalktığında hemen kahvaltını yap bir iki saat geciktirme yoksa daha kötü oluyor vücut direkt depo yapıyor sonra yediğini

benim programa gelince

sabah kalkınca kocamn bir tabak alıyorum elime haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin bir bardak süt bir dilim ekmek koyup geçiyorum tv karşısına çok da güzel oluyor. öğlene doğru bir meyve evde ne varsa ya da yoğurt farketmiyor benim için sen istediğini seçersin. öğle arsı normal yemek yiyoru meşimde geliyor eve ama evde öyle kendimi ayy o sebze bu tavuk et diye seçmiyorum evde ne varsa yemek onu yiyorum ama ekmek yemiyorum bir kasede muahkkak yoğurt yiyorum. öğleden sonra acıkırsam bir meyve var ya da canım ne isterse. akşam normal yemek ve unutmadan yine bir kase yoğurt. sorun şu ben sabah hariş hiç bir öğünümde ekmek yemiyorum çünkü evde muhakkak yapılan yemeğe göre pilav ya a makarna oluyor 3-5 kaşık onlardan koyuyorum yemeğimin yanına doyurucu oluyor. salatanı ihmal etme akşam yemeğinde muhakkak yap birşeyler ve günde 5 kocaman bardak su içebiliyorum 1.5 litre ediyor ölçtüm yanıma kouyorum otururken sürahiyle. akşam sonrasıda eşimle meyve çay keyfi. ben aç kalmıyorum hemde kalsiyum aldım mı diye düşünme derdim olmuyor. herkesin bünye farklı sevdiği şeylerde ama sen yinede kendin için dikkat et canım benim

cok guzelmıs bu cnm.....bnde lohusa bantlarndan alıcam hastanede takıcaz kızımla ıkımız:)ben bıraz susluyum kızımda bnm gbı kokos olucakkk sanırım :)ben anneme benzedm bu konuda kızmda bana benzıcek:)

bende Ankaradayım Lokman Hekimde yaptıracam 100 tl.miş 9 nisanda yaptırcam... nasıl oldugunu bılmıorum amaa muayenelerden cok memnunum

fıstık anneciklere kocaman bir günaydın güzel bir geçiririz inşallah. bende bebişimle hem kahvaltı hem internet keyfi yapıyoruz. öptük hepinizi

Canım ya üzüldüm senin adına , sende ona iyi kötü bişeyini anlatma , söylediklerini kafana takmamaya çalış , zor tabi Allah yardımcın olsun. Bende anneme bisey anlatmıyorum o sözleri saklıyor yeri geldimi basıma kakıyor çünkü ,benden yüz bulsa esimi ve ailesini bana kötüleyecek, konuyu kapatıyorum , neyapacaksin insanlar bazen böyle dusuncesiz oluyorlar iste
Allah sabır versin. Sen kendini ve bebeği uzmemeye çalış

ben 4 kilo aldım ama aynı rahatsızlık bende de var canım. BAzen nefes alamıyorum çatlıyacak gibi oluyorum. Daralıyorumm offf.. Bebek göbek deliği hizasında değil ya. Çünkü salı günü hem kendi doktoruma hemde detaylı ultrasona girdim. Ayakkları kasığıma yakın, karnı göbeğimin biraz üstünde başı ise göğsümün biraz alt kısmındaydı. Özellikle doktorun cihazı tuttuğu zamanalr baktım nerde neresi var diye. Kafası oldukça yukarda. Midemize baskı yapıp o bizi rahatsız edebilir...

Canım ya ben zaten 6 ay kullansam yetecek bana... Sonra odasına mobilyasını falan alacağım tam takım. Şimdi bizde durumlar karışık, doğumdan sonra iş değişikliği nedeniyle başka bir yere taşınacağız... Ama hangi şehir belli değil henüz...
Şuan evim müsait bebek odası yapabilirim, ama annemler ve kv. demler doğumda yanıma gelecekleri için bir odayı boşuna bebeğe ayırmak istemiyorum, herkes rahat etsin ayrı ayrı odalarda kalabilsin istiyorum, zaten yazın sıcak birde millet üst üste kalsın istemiyorum.....

Gideceğimiz yer belli olunca da dubleks, bahçeli bir ev alasım var, o zaman bebeğime odada yaparım diyorum ....
İşte böyle hayaller kuruyorum inşallah allah nasip eder.......

beyaz çekirge canım nasıl yeni konu açıldıgını bilmiyorum acaba yeni bi başlık altında bu beslenme kilo kontrolü paylaşımımı yapsak ağustos anneleri olarak

canım benim problemim şu ilk 3 ay mide bulantıları yüzünden sırf ekmekle beslendim nerdeyse toplamda senin kadar çeşit yemiyorum ama en kötüsü ekmek ve çikolata yemem bunlarda bana direk kilo olarak dönüyor maalesef ki ama yapacak bişiy yok dikkat etmezsem ne kadar sıkıntı çekeceğimi özellikle bugün iyice anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…