- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.381
Merhaba annelerrr.. Siz kıyafetler alırken bebişlerinize ben halen başlamadım. Eşim daha erken diyip tutturdu, 3 ay çeyrek yap onu bozdurup gider alırız dedi. Böyle içime sinen şeyleri alamıyorumm ya sinir oluyorum ! Bu arada oda yapmaya karar verdik, ikeadan alacağız, temmuzda herşeyi hazır olmalı. Ben şimdiden göbişle zorlanıyorum, karnım iyice gerildi göbek deliğim açıldı vede bel ağrılarım arttıAma artık vuruşları daha sert ve dışardan gözüküyor Temmuzun başında odasını kursam 1 ay beklese çokmu acele ederim acaba bilemedim :S
Kızım içim bu emzik askısından sipariş vericem fiyat bekliyorum, boncuğuna göre fiyat değiliyor adı yazılacak meleğimin
geçmiş olsun. moralini yüksek tut, düzelecektir. dün de benim başıma geldi. tam olarak kanama diyemem. 3-4 tane bulgur tanesi gibi kan gelmiş. daha önce iki kere kahverengi leke gelmişti ama kendimi zorlamıştım. o zaman hiç endişelenmemiştim. ama dünkü kırmızıydı. sabah sağlık ocağına gittim. kalp sesleri normal doktoruna görün dedi ebe. plasenta önde olabilir dedi ama daha geçen ctsi ayrıntılıya girdik öyle birşey yoktu. ilişkiden olabilir dedi, onu da aylardır yapmıyoruz zaten. bir de ağır bişey kaldırdıysan yorulduysan olur dedi. bilmiyorum bakalım yarın doktora gidicem. siz de böyle leke vs. oluyor mu? normal mi karşılamak lazım.
Kızlar şunun güzelliğine bakın
Daha önce paylaştığım nazar boncuklu park yatak vardı ya onu yada bunu almak istiyorum... Ama bu kızıma daha çok yakışacak sanki
Fakat eşim beni deli ediyor yaaa.... İlla otamatik kendinden sallanan beşik olacakmış, başka türlüsünü kesinlikle almayacağız diye tutturdu, otomatik sallananlarda da ufak beşikler var. Hem güvenilir değil hemde 3 aydan sonra çocuğun düşme tehlikesi falan var küçük olduğu için. Ama eşime laf anlatamıyorum yaaa
Resmen kavga ediyoruz bu konuda
emzik askısı ?????:26:
kizlar kilo demeyin bana sabah tartildim taammmmm 8 kilo almisim aklimi kaciracaktim daha 5.ayim inanamiorum hala
Kızlar şunun güzelliğine bakın
Daha önce paylaştığım nazar boncuklu park yatak vardı ya onu yada bunu almak istiyorum... Ama bu kızıma daha çok yakışacak sanki
Fakat eşim beni deli ediyor yaaa.... İlla otamatik kendinden sallanan beşik olacakmış, başka türlüsünü kesinlikle almayacağız diye tutturdu, otomatik sallananlarda da ufak beşikler var. Hem güvenilir değil hemde 3 aydan sonra çocuğun düşme tehlikesi falan var küçük olduğu için. Ama eşime laf anlatamıyorum yaaa
Resmen kavga ediyoruz bu konuda
Ya bu anne bebek çantalarına ne diyorsunuz? Bi almıştım internetten tedarikçi göndermedi diye iptal ettiler. Dün bi arkadaşımla konuştum baba çok gerek olmadı diyor. Kafam karıştı.Ne dersiniz?
Bi de park yatak alma dedi. Onların bebek karyolası vardı. Sağlam durmuyor bizimki tekmeleyerek karyolayı mahvetti park yatak hiç olmazdı dedi. Ben de hep en başından beri park yatak diyordum. Katlanıp kaldırılıyor diye. Gerçi şu anki evim geniş . Oda bile alsam olur ama bebek odası olacak odada gömme dolap var. Bir tarafı da gardırop. Gerek yok takıma diyorum. Oyun odası gibi kullansın dağıtsın mobilyayla doldurmayayım diyorum.Bu evde geçici.Lojmandayız. Başka bir yere gidersek küçük ev olursa ne yaparım diyorum. Öyle şaşkın kararsız kaldım. Bir yanım karyola al 3 yaşına gelince benim tek kişilik yatağım vardı ona geçer , 2. çocuğu yaparız o karyolada yatar sonrada bi ihtiyacı olana veririz gider diyorum ama .... Ne düşünüyorsunuz kızlar???? Daha çok erken ama karar verip marka model beğenmem lazım.
Emzik askısı evet. İnternetten güncel olan şeylere bakıyorum. Bebek askısı, hastanede ilk gün için anneli kızlı taç bandalar, mevlüt için özel kıyafetler. Ben sıradan şeyler sevmem. Hem kızımın adının yazması hoşuma gidiyorEvlendiğim dede sıradan şeyler tercih etmemiştim kızım olduğunda da bu şekilde olacak.
Canım aksilik olmazsa doğumda seninle aramızda 2 gün var.Ve bende 8 kilo aldım.Ama 2 gündür artık dikkat etmeye başladım.
bugün çok rahatsız göbeğim tamam 8 kilo aldım ama resmen bugün çatlayacak gibiyim sanki bebek çok yukarıda baskı yapıyor ama biliyorum henüz göbek deliğim seviyesinde zaten oğluşumun tekmelerimide oradan yiyorum kızlar çok hızlı kilo aldım şimdide bunun zararlarını görmeye başladım burası bugün biraz sıcak yarın öbür gün iyice sıcaklar bastırınca ne yapacagız Allah yardımcımız olsun sizler benim düştüğüm hataya düşmeyin sakın
Merhaba annelerrr.. Siz kıyafetler alırken bebişlerinize ben halen başlamadım. Eşim daha erken diyip tutturdu, 3 ay çeyrek yap onu bozdurup gider alırız dedi. Böyle içime sinen şeyleri alamıyorumm ya sinir oluyorum ! Bu arada oda yapmaya karar verdik, ikeadan alacağız, temmuzda herşeyi hazır olmalı. Ben şimdiden göbişle zorlanıyorum, karnım iyice gerildi göbek deliğim açıldı vede bel ağrılarım arttıAma artık vuruşları daha sert ve dışardan gözüküyor Temmuzun başında odasını kursam 1 ay beklese çokmu acele ederim acaba bilemedim :S
Kızım içim bu emzik askısından sipariş vericem fiyat bekliyorum, boncuğuna göre fiyat değiliyor adı yazılacak meleğimin
bende Ankaradayım Lokman Hekimde yaptıracam 100 tl.miş 9 nisanda yaptırcam... nasıl oldugunu bılmıorum amaa muayenelerden cok memnunum
fıstık anneciklere kocaman bir günaydın güzel bir geçiririz inşallah. bende bebişimle hem kahvaltı hem internet keyfi yapıyoruz. öptük hepinizi
bende dün mavimenekşeden duydum numuden randevu almak istiyorum haftaya bakalım aynı günde inşallah ayrıntılıya gönderir.
heeee yaaa bende öyle valla içim kıpır kıpır işyerinde pc başına takılıp kalıyoruz
ben de böyle beşik istiyordum önceden hep,yatak odasında yanımızda durur diye ama sonradan hem kendim düşündüm hem de araştırdım,fazla kullanılmaz bunlar..bi kaç ay anca...çocuk büyüynce at gitsin yani..çokta pahalı oluyolar...
biz eşimle henüz hiç bi konuda konuşmuş değiliz...başka sorunlardan bunlara sıra gelmedi...zaten ikimizin de hevesi kaçık...bi kaç gündür ben bakıyorum işte öyle netten fln kendi kendime bişeylere...
size kv.niz sohbet sırasında eşinizin bazı konularda baştan sizi biraz üzdüğünü söylediğinizde,şu hamile halinizle "e yapmasaydın o zaman o çocuğu niye yaptın " dese hem de böyle çok çirkin ve sert bi tavırla,ne yapardınız??? üstüne bir de kendi dediği lafları hep inkar edip sizi yalancı ve iftiracı yapsa??? şimdiye kadar susan ben tabiki bunlara susmadım ( yine de saygısızlık yapmadım) ama sizin fikrinizi merak ettim...
zira ben hala şoktayım...o lafı ettiğinde üzüntüden çocuğumu düşürücem sandımhem sinirlendim hem üzüldüm...ne demek yaa,ne demek yapmasaydın o çocuğu?? yapmsaydın boşanırdınız demek yani ! 2 yıldır gösterdiğim saygıya,güler yüze yazık ! karnımdaki çocuğu ne karıştırıyosun sen ya...kaldı ki biraz sorunumuz oldu diye boşanacakmıyız hemen yani ! amaç nedir ! boşatacak yani bizi...detaylı anlatamıyorum size hiç halim yok çünkü...çoook ama çoook zor geçen bi ilk 3 ay,hastanelerde yatmalar,serumlar,ölümden dönmeler ve üstüne bu yaşadıklarım çok ağır çok...ama tek söylediğim Allah kayınpederimden razı olsun,uzun ömür versin,başımızdan eksik etmesin...o adamın yeri ayrı !
bugün çok rahatsız göbeğim tamam 8 kilo aldım ama resmen bugün çatlayacak gibiyim sanki bebek çok yukarıda baskı yapıyor ama biliyorum henüz göbek deliğim seviyesinde zaten oğluşumun tekmelerimide oradan yiyorum kızlar çok hızlı kilo aldım şimdide bunun zararlarını görmeye başladım burası bugün biraz sıcak yarın öbür gün iyice sıcaklar bastırınca ne yapacagız Allah yardımcımız olsun sizler benim düştüğüm hataya düşmeyin sakın
canım bak öncelikle önemli olan senin sağlıklı rahat bir hamilelik geçirmen bak ben o kadar yemek yiyorum aldığım kilo 3 sana yazayım kendi yemek programımı belki işine yarar. öncelikle tuzu azalt ödem yaptığı için bu kadar şişkinlik olabilir .sabah kalktığında hemen kahvaltını yap bir iki saat geciktirme yoksa daha kötü oluyor vücut direkt depo yapıyor sonra yediğini
benim programa gelince
sabah kalkınca kocamn bir tabak alıyorum elime haşlanmış yumurta peynir domates salatalık zeytin bir bardak süt bir dilim ekmek koyup geçiyorum tv karşısına çok da güzel oluyor. öğlene doğru bir meyve evde ne varsa ya da yoğurt farketmiyor benim için sen istediğini seçersin. öğle arsı normal yemek yiyoru meşimde geliyor eve ama evde öyle kendimi ayy o sebze bu tavuk et diye seçmiyorum evde ne varsa yemek onu yiyorum ama ekmek yemiyorum bir kasede muahkkak yoğurt yiyorum. öğleden sonra acıkırsam bir meyve var ya da canım ne isterse. akşam normal yemek ve unutmadan yine bir kase yoğurt. sorun şu ben sabah hariş hiç bir öğünümde ekmek yemiyorum çünkü evde muhakkak yapılan yemeğe göre pilav ya a makarna oluyor 3-5 kaşık onlardan koyuyorum yemeğimin yanına doyurucu oluyor. salatanı ihmal etme akşam yemeğinde muhakkak yap birşeyler ve günde 5 kocaman bardak su içebiliyorum 1.5 litre ediyor ölçtüm yanıma kouyorum otururken sürahiyle. akşam sonrasıda eşimle meyve çay keyfi. ben aç kalmıyorum hemde kalsiyum aldım mı diye düşünme derdim olmuyor. herkesin bünye farklı sevdiği şeylerde ama sen yinede kendin için dikkat et canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?