- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.401
canım benim problemim şu ilk 3 ay mide bulantıları yüzünden sırf ekmekle beslendim nerdeyse toplamda senin kadar çeşit yemiyorum ama en kötüsü ekmek ve çikolata yemem bunlarda bana direk kilo olarak dönüyor maalesef ki ama yapacak bişiy yok dikkat etmezsem ne kadar sıkıntı çekeceğimi özellikle bugün iyice anladım
Canım ya üzüldüm senin adına , sende ona iyi kötü bişeyini anlatma , söylediklerini kafana takmamaya çalış , zor tabi Allah yardımcın olsun. Bende anneme bisey anlatmıyorum o sözleri saklıyor yeri geldimi basıma kakıyor çünkü ,benden yüz bulsa esimi ve ailesini bana kötüleyecek, konuyu kapatıyorum , neyapacaksin insanlar bazen böyle dusuncesiz oluyorlar iste
Allah sabır versin. Sen kendini ve bebeği uzmemeye çalış
beyaz çekirge canım nasıl yeni konu açıldıgını bilmiyorum acaba yeni bi başlık altında bu beslenme kilo kontrolü paylaşımımı yapsak ağustos anneleri olarak
kızlar ben olayı abarttım şuan neye bakıyorum tahmin edinnn
lohusa pijamalarına şerbet takımına hahaha çok mu abartmışımm:)
yaa kızlar sol ayağım şişti daha doğrusu bileğimm ayyy hiç böyle görmedim bacağımı ben niye olduki yaaaaa anneeee
Evet canım yeni başlık açmak gerek bunu için. Ama bence kiloları fazla takmayalım diyorum, bende 6-7 kilo civarı aldım, hemde boyum 1,55, 58 kilo oldumama gören herkes çok beğeniyor beni çünkü göbek fırladı top gibi yakışmış diyorlar.
Bebişlerimizi sağlıklı doğuralım da , doğumdan sonra yine burda kilo verme işini hep beraber hallederiz bence....
Hem havalar güzelleşiyor, yaz geliyor, sıcakta yemek yenmiyor fazla, hele yağlı hamur işi şeyleri benim midem almaz hiç sıcakta.
Mis gibi taze yeşillikler, meyveler falan derken bence kilolarını kontrol altına alırız son aylarda, birde bol su içtin mi bitti gitti.....
Yaşasın göbişlerimiz, tadını çıkarın kızlar, kimseyi de takmayın bence
Evet canım yeni başlık açmak gerek bunu için. Ama bence kiloları fazla takmayalım diyorum, bende 6-7 kilo civarı aldım, hemde boyum 1,55, 58 kilo oldumama gören herkes çok beğeniyor beni çünkü göbek fırladı top gibi yakışmış diyorlar.
Bebişlerimizi sağlıklı doğuralım da , doğumdan sonra yine burda kilo verme işini hep beraber hallederiz bence....
Hem havalar güzelleşiyor, yaz geliyor, sıcakta yemek yenmiyor fazla, hele yağlı hamur işi şeyleri benim midem almaz hiç sıcakta.
Mis gibi taze yeşillikler, meyveler falan derken bence kilolarını kontrol altına alırız son aylarda, birde bol su içtin mi bitti gitti.....
Yaşasın göbişlerimiz, tadını çıkarın kızlar, kimseyi de takmayın bence
teşekkürler canım...elimden geleni yapıyorum üzülmemek için,eşimle bebeğimizle mutlu olabilmek için ama aklıma geldikçe hem sinirden ölüyorum hem de resmen içim yanıyor üzüntüden...ne ağır ne çirkin bi laf...böyle hamile senin torununu taşıyan insana söylenecek laf mı...hem de onca sıkıntı çekmişim ben bu çocuk için...Allahım sağlık kuvvet versin sağsalim dünyaya gelsin yavrum inşallah ! bir de kendi dediklerini inkar etmesi gözümün içine baka bakaa ! yalan söylüyoo,iftira atıyoo diye havalara zıplaması..ağzım açık kaldı resmen !ha bir de benim hiç demedğim şeyleri böyle dedin şöyle dedin diye bana iftira attı...asla yapmayacağım tarz konuşmaları uydurdu resmen...inanamadım...o kadar saygılı davrandım,laflarına kızdığım kırıldığım halde,oturdum kendi kendime ağladım da ona bişey demedim hiç kıymetim bilinmedi...çok yazık....
kızlar netten alışveriş yapmıyorum tafsiye edeceğiniz siteler ve markalar var mı nettekiler çok güzel böyle çeşit magazalarda yok bu arada bebeğiniz için lcw waikikiden eşya alıyormusunuz ben pek güvenmediğim için almıyorum ama bazılarında gözüm kaldı yaaa
Geçmiş olsun canım, doktora git mutlaka ihmal etme , burkuldu mu acaba :18:
Aman derler ya kırılmamıştır o, kırık olsa duramazdın diye
Şaka yapıyorum canım anladın sen onu
takmak değilde canım kontrollü gitmek için.sana zahmet olmazsa tabiki diger arkadaşlarda isterse başlık açarsan sevinirm benim boyum 1.67 bende çok aldım diye düşünüyorum birtek göbeğin var diyorlar ama ben farkındayım popo göbek göğüs hepsi var maşallah
ben de böyle beşik istiyordum önceden hep,yatak odasında yanımızda durur diye ama sonradan hem kendim düşündüm hem de araştırdım,fazla kullanılmaz bunlar..bi kaç ay anca...çocuk büyüynce at gitsin yani..çokta pahalı oluyolar...
biz eşimle henüz hiç bi konuda konuşmuş değiliz...başka sorunlardan bunlara sıra gelmedi...zaten ikimizin de hevesi kaçık...bi kaç gündür ben bakıyorum işte öyle netten fln kendi kendime bişeylere...
size kv.niz sohbet sırasında eşinizin bazı konularda baştan sizi biraz üzdüğünü söylediğinizde,şu hamile halinizle "e yapmasaydın o zaman o çocuğu niye yaptın " dese hem de böyle çok çirkin ve sert bi tavırla,ne yapardınız??? üstüne bir de kendi dediği lafları hep inkar edip sizi yalancı ve iftiracı yapsa??? şimdiye kadar susan ben tabiki bunlara susmadım ( yine de saygısızlık yapmadım) ama sizin fikrinizi merak ettim...
zira ben hala şoktayım...o lafı ettiğinde üzüntüden çocuğumu düşürücem sandımhem sinirlendim hem üzüldüm...ne demek yaa,ne demek yapmasaydın o çocuğu?? yapmsaydın boşanırdınız demek yani ! 2 yıldır gösterdiğim saygıya,güler yüze yazık ! karnımdaki çocuğu ne karıştırıyosun sen ya...kaldı ki biraz sorunumuz oldu diye boşanacakmıyız hemen yani ! amaç nedir ! boşatacak yani bizi...detaylı anlatamıyorum size hiç halim yok çünkü...çoook ama çoook zor geçen bi ilk 3 ay,hastanelerde yatmalar,serumlar,ölümden dönmeler ve üstüne bu yaşadıklarım çok ağır çok...ama tek söylediğim Allah kayınpederimden razı olsun,uzun ömür versin,başımızdan eksik etmesin...o adamın yeri ayrı !
Lcw den cok alıyorum ben ama netten değil mağazadan , ben memnunum cokta güzel ürünleri var.
yok cnm ya ya da ben daha önce abartmışım senden
ben bi tane lohusa pijaması aldım bile hatta şerbet takımı için süs bile beğendim bebek şekerlerimi de seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?