2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu kilo olayı nasıl çözülür bilmiyorum alanda pişman almayanda. sağlık ocağına gittim ordaki verilere göre 2 kilo almışım bu zaman içinde. bebeğin gelişimi benim sağlığım gayet iyi durumda. hatta bebek 1 hafta önde gelişiyo,karnımda büyüdü. ben kilo verdikçe bebek mi büyüyo anlamadım :s sadece karnım ve göğüslerim büyüdü arkadan bakan hamile olduğumu anlamıyor. :2:

Her konuda paylaşan dinleyen yorumlayan beğenen herkese iyi aksamlarr...
çocuklarınızla ve bebeğinizle herkese mutlu hafta sonları diliyorum...
Bebeğini kaybedenlere de allah yeniden bebek nasip etmesini diliyorum....
Herşey gönlünüzce olsun.....

kızlar ben olayı abarttım şuan neye bakıyorum tahmin edinnn

lohusa pijamalarına şerbet takımına hahaha çok mu abartmışımm:)

Son düzenleme:

benim çikolata ve tatlıdan midem bulanıyor ... hiç yemiyorum..hele çikolatalı şeyleri fln ağzıma sürmüyorum...ama ekmek yiyorum ben de çok...kilo problemim hiç yok şu an..çünkü ilk başlarda 2 ay içinde 6 kilo verdim..daha yeni hamilelik öncesi kiloma çıkmışım 54-55 oynuyo ama işin ilginci hamilelikten önce bu kilodayken daha iri görünüyordum ama şu an daha zayıf görünüyorum...sanırım bu kilonun bi kısmının da bebekten kaynaklanmasından,onun ağırlığı,sıvısı,rahimin büyümesi vs...

teşekkürler canım...elimden geleni yapıyorum üzülmemek için,eşimle bebeğimizle mutlu olabilmek için ama aklıma geldikçe hem sinirden ölüyorum hem de resmen içim yanıyor üzüntüden...ne ağır ne çirkin bi laf...böyle hamile senin torununu taşıyan insana söylenecek laf mı...hem de onca sıkıntı çekmişim ben bu çocuk için...Allahım sağlık kuvvet versin sağsalim dünyaya gelsin yavrum inşallah ! bir de kendi dediklerini inkar etmesi gözümün içine baka bakaa ! yalan söylüyoo,iftira atıyoo diye havalara zıplaması..ağzım açık kaldı resmen !ha bir de benim hiç demedğim şeyleri böyle dedin şöyle dedin diye bana iftira attı...asla yapmayacağım tarz konuşmaları uydurdu resmen...inanamadım...o kadar saygılı davrandım,laflarına kızdığım kırıldığım halde,oturdum kendi kendime ağladım da ona bişey demedim hiç kıymetim bilinmedi...çok yazık....

beyaz çekirge canım nasıl yeni konu açıldıgını bilmiyorum acaba yeni bi başlık altında bu beslenme kilo kontrolü paylaşımımı yapsak ağustos anneleri olarak

Evet canım yeni başlık açmak gerek bunu için. Ama bence kiloları fazla takmayalım diyorum, bende 6-7 kilo civarı aldım, hemde boyum 1,55, 58 kilo oldum ama gören herkes çok beğeniyor beni çünkü göbek fırladı top gibi yakışmış diyorlar.
Bebişlerimizi sağlıklı doğuralım da , doğumdan sonra yine burda kilo verme işini hep beraber hallederiz bence....

Hem havalar güzelleşiyor, yaz geliyor, sıcakta yemek yenmiyor fazla, hele yağlı hamur işi şeyleri benim midem almaz hiç sıcakta.
Mis gibi taze yeşillikler, meyveler falan derken bence kilolarını kontrol altına alırız son aylarda, birde bol su içtin mi bitti gitti.....
Yaşasın göbişlerimiz, tadını çıkarın kızlar, kimseyi de takmayın bence

kızlar ben olayı abarttım şuan neye bakıyorum tahmin edinnn

lohusa pijamalarına şerbet takımına hahaha çok mu abartmışımm:)

yok cnm ya ya da ben daha önce abartmışım senden
ben bi tane lohusa pijaması aldım bile hatta şerbet takımı için süs bile beğendim bebek şekerlerimi de seçtim

yaa kızlar sol ayağım şişti daha doğrusu bileğimm ayyy hiç böyle görmedim bacağımı ben niye olduki yaaaaa anneeee

Geçmiş olsun canım, doktora git mutlaka ihmal etme , burkuldu mu acaba :18:
Aman derler ya kırılmamıştır o, kırık olsa duramazdın diye
Şaka yapıyorum canım anladın sen onu

haklısın cnm takmamak lazım aslında ama aynaya baktığımda enine büyümüş bişi görüyorum ben kendi adıma kocacım ne görüyo acaba
bir de ben normal doğum yapmak istiyorum annenin fazla kilolu olması doğumu kötü etkiliyomuş sanırım yani sezeryan yapmak istemiyorum en çok bundan korkuyorum. çok şükür öyle aşırı bir kilom yok oransal olarak ama daha alacağın ilerde diyorlar ya gözüm korkuyor valla

takmak değilde canım kontrollü gitmek için.sana zahmet olmazsa tabiki diger arkadaşlarda isterse başlık açarsan sevinirm benim boyum 1.67 bende çok aldım diye düşünüyorum birtek göbeğin var diyorlar ama ben farkındayım popo göbek göğüs hepsi var maşallah

Son düzenleme:
kızlar netten alışveriş yapmıyorum tafsiye edeceğiniz siteler ve markalar var mı nettekiler çok güzel böyle çeşit magazalarda yok bu arada bebeğiniz için lcw waikikiden eşya alıyormusunuz ben pek güvenmediğim için almıyorum ama bazılarında gözüm kaldı yaaa

Seni cok iyi anlıyorum hemen hemen aynı seyleri yasadım ama benimki öz annem :/ ben hamile değildim 2. Bebekten sonra logusaydim birsuru sey söyledi şimdi ben hic öyle söylemedim ki diyor , kvalidem de şahit yaptıklarına, o bile inkarına şaşıyor , şimdi bana okadar iyi davranıyorki hic onları yapan , logusalik ta beni üzen o değil , öfkemin geçmesi 1 yıl sürdü , simdi birsey hissetmiyorum çünkü o öfkede bana zarar veriyordu aklımdan çıkmıyordu bir türlü , simdi İyiyim cok şükür ama yapılanı unutmamak lazım kin tutmasanda, mesafeli durmaya çalış o insana ve sözlerine ne kadar deger verirsen canını okadar yakıyor çünkü

Lcw den cok alıyorum ben ama netten değil mağazadan , ben memnunum cokta güzel ürünleri var.

ben de senle aynı durumdayım herkes fazlalık yok diyor ama ben bildiğin yusyuvarlak hissediyorum kendimi
kaçla hamile kaldın ? kaç kilo aldın ki?

canımcım sen sen ol asla kocanın hatasını annesine dert yanma.samimi sanıp dert yanınca kendilerini ana kraliçe sanıyorlar ,sen anne sanıyorsun o kaynana oluyor sonra.en güzeli kocana bile laf sölese ,kocanın yanında ben kocamdan memnunum böle beğendim aldım dicen susacak oturacak kıçının üstüne.

evime geliyor sanki evin hanımı o ama elini de mutfakta hiçbiirşeyin yerini bilemediği için ?? :)) ellemiyor. yani oğluna böle söylüyor. en son geldiğinde işten geldim zaten sofrayı ben kuruyorum yemekleri ben yapıyorum sorun değil üşenmem yaparım ama. 2. günü anne salata yapalımmı dedim bu akşamda yemiyiverisnler dedi yapmadı.düşünüyorumda yapamam dediği eşi oğlu ve ben .kız hamileyim insan bi salata yapmaz mı ya. bi ev yapımı tüm gün evde ben işte çorba kaynatmaz mı .yemeklerimi yaptım çorba yapmadım merak ettim yaparmı diye ama yok yapmadı
niye merak ettiğime gelince oğluna telefonda işte eşin lohusayken ben gelir herşeyini yaparım annesi yorulmasın yazık dediği için .yani benim annem gelmicekmiş o gelip bakcakmış bok bakar şöle oturduğu yerden bakar anca. hiç ama hiç istemiyorum lohusayken gelmesini. ben hem eşime hem bebğime hem de ona bakacam yoksa.nasıl sen gelme denir böyle kıskanç birine bilemiyorum çok yoruldum onun gizli soğuk savaşından ve kıskançlığından. sanki tır çarpmış gibi oluyorum o giidnce.kocama belli etmeyeyim diyorum ama ne kadar.böle annen böle yaptı şöle yaptı demek te hoşuma gitmiyor.

sus pus olsa güzzel şeyler düşünse anlatsa yine sorun deil hoşuma gider arkadaş gibi ama o da yok herşeyden şikayetçi,tüm gün kocasını çekiştiriyor...off neler neler daha ...böle hep gözümü korkutacak tehdit konuşmalar laf arasında:) ben de dinliyorum :) napayım bilemiyorum ki:) hazır cevap ta değilim onlara karşı YAŞLARINA HÜRMETEN . yani politik olamam ben onun gibi . ya susarım yada patlarım. kalpte kırmak istemiyorum.

ben de zamanında öle ufak tefek konuştum ama ne salakmışım ayol benim kocam annesinin yanında melekk melek hatta bazen diyorum böle kıskanç ve sinsi düşünceleri olan birinden nasıl olduda benim kocam çıktı. kocama kıyamıyorum.

tv izlerken bana intikam dizinsinde ''beren saat bana benziyor aynı benim gibi sessiz ama her istediğini yaptıran zararlı uyanık biri'' diyor.AKLINCA !!! benim gözümü korkutuyor:) Hamile olan benim yok efendim herkesin çocğundan benımki daha kıymetli ben çok zor doğurdum diyo .sanki diğer kadınlar doğurmadı bizi leylekler getirdi.ama oğlunun yanında böle değil politik sevgi pıtırcığı ...

gelmişsin 65 ben le aşık atıo.parfüm alırım aynısını begenir, oje sürerim ben de sürerdim uzun uzun der, elbise giyiyorum bir sonraki gelişne elbise giyip geldi tayt giydim hamileyım diye bir sonraki geliişinde tayt giymiş gelmiş bana gösteriyor çok ta umrumdu git kocana göster:)ama öle ki anlıyorsun sebeplerini.hele bi kere biyerden gelmiştim valizi döktüm çocuk odama demezmi benim evim hiç böle dağınık olmaz ... ay benım evimin en dağınık hali seninkinin en toplu halinden toplu dedim ama İÇİMDEN TABİ:)

Yaaa ben de bunları ne kocama ne anneme kimseye anlatamıyorum. kocama anlatsam napcak anasına bişey dese 10 şey geri sayıyor kocama.kendimi düşünüyorumda benım oğlum büyüse ben onu eşinin yanında terslemem asla.

bi de son geldiğimde kocama sofrada bağırdı nasıl gücüme gitti anne oğul arasına girmeyim dedim ama ona bağırınca sofrada benım gücüme gitti kaldı ki kocam haklıydı. ya yediğim yemek nereme gitti anlamadım:)

ALLAH büyük kocamın sevgisi anamın duası yavrumun gelişi bana yeter.

AY ANLATTIM AMA DAYANAMADIM SUSU SUS NEREYE KADAR :)

yok cnm ya ya da ben daha önce abartmışım senden
ben bi tane lohusa pijaması aldım bile hatta şerbet takımı için süs bile beğendim bebek şekerlerimi de seçtim

ohhoooo demekki abartmamışımm şerbet takımını kendin mi süsleyeceksin lohusa pijamasını kısa kollumu aldınn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…