- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.801
Kızlar bebeğim resmen tekme atıyor bu nasil bi heyecan nasil bi mutluluk ucasim haykirasim var bütün gıcık olduğum insanlara catlayin diye bagirasim var :))
merhaba arkadaşlar,hazırlık yapanları gördükçe çok heyecanlanıyorum...ilk giysilerini annem aldı oğlumun,sağolsun...ama ben de elimi korkak alıştırdım,biraz daha zaman geçsin de diyorum...bizim memleket-iskenderun-çok sıcak aslında şimdiden her şeyini almam lazım...ben yatak odamı büyütüyorum..kullanılmayan balkonu da katacağım...bebeğe ilk etapta sadece bir beşik yaptırayım diyorum marangoza...bir de şifonyer, rengi beyaz düşünüyorum ..daha sonra odasına aktarıp tamamlarım odayı...kayınvalidem 'giysilerini asamayız şifonyere,sergileyemeyiz'diyor odasız olur muymuş ilk çocuk....şu çilek...vs deki oda takımları da geleceğe yönelik değil...almak istemiyorum şimdiden..3-4 yaşlarında ileride de kullanabileceği bir dizayn yaptırırım inşallah....oto koltuğu ve puset alan var mı?bebek arabasına ve otoya monte edilen puset daha kullanışlı gibi...tek puseti hem bağımsız,hem oto koltuğu niyetine hem de yeni doğan dönemi geçene dek 4-6 ay kadar bebek arabasına monteli kullanabilirim..ama biraz büyüyünce oto koltuğu yenilenecek bu durumda....dün mersin forumda joker mağazasında böyle bir set 1200 tl idi markasını unuttum da kaliteli bir şey....bu arada fikirdenk diye bir site var,mutlaka bakın oraya,ürün tanıtımı ve yorumlar var..biraz pahalı ürünler ama çok kaliteli ürün önerileri var tavsiye ederim....
cok cok sağol mutluluktan ne yapacagimi şaşırdım insallh o kabus gibi iki günü yaşamammaşallah de nazar değmesin annesi minnoşunahadi hayırlı olsun
Kızlar bebeğim resmen tekme atıyor bu nasil bi heyecan nasil bi mutluluk ucasim haykirasim var bütün gıcık olduğum insanlara catlayin diye bagirasim var :))
kızlar çok moralim bozuldu yaa görümcem lise sona gidiyordu ygsde çok iyi bir puan bekliyordu çok düşük gelmiş çok ağlıyor içim gitti kayınpederim gibi bir adamın yanından kurtulsun diye dua ediyorduk dersanede birinci ikinci olan çocuk şimdi perişan olmuş yaa ne diyeceğimi bilemedim gözlerim dolu dolu dayanamadım ona onu o kadar çok seviyorum ki mahvolmuş morali psikolojisi gece 3 4lere kadar emek verdi yıllarca bu sınava okul ev dershane derken perişan oldu o ağladıkça ben ağladım
Benimkide seninki gibidir Simdi maşallah allahım naZardan saklasin bebeklerimizi bu arada sana yazarken bebegimin teknesini gördüm inanamadım ilk defa bu kadar sert ve dışardan gördüm ayyy cok mutluyum ya nasil bi duygu iki günkü stresten sonra allahım sana şükürler olsun :))
neden kendini o kadar yoruyosun canım yaa. Ya bişey olsa. Bi de zaten yemeğe çıkarmışsın evde neden ikram yapıyosun. Ben okurken yoruldum. Kim ne istiyosa gitsin mutfaktan alsın, boşver.
ben de çok yorulunca kalçam ayrılıyor sanki, sağ ayağımın üstüne basamaz oluyorum. Hatta sağdan sola bile dönemiyorum yatakta, belimi kaldıramıyorum. Gece topallaya topallaya gidiyorum lavaboya. Allahtan sabah kalktığımda geçmiş oluyor. Eşim gezmeyi çok seviyor, hızına yetişemiyorum...
Allahım cok güzel ya maşallah
Bebise
Kızlar ben çok sık idrara çıkıyorum inanılmaz sık saat başı vc gitmekten yoruldum artık :) benim gibi bu sorunu yaşayanlar?
iyi günlerde kullanın çokk ciciler gerçekten
üstteki gri karaca home yazanı merak ettim? bebek bakım çantası mı?
Kızlar ben çok sık idrara çıkıyorum inanılmaz sık saat başı vc gitmekten yoruldum artık :) benim gibi bu sorunu yaşayanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?