2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam canım sendemi mersindesin bende mersindeyim doğumun ne zaman

[/COLOR][/I][/QUOTE]

SakizliKahve kullanıcısından alıntı
çok sağ ol helenas'cığım... ne denli şükretsem az. kaza gününden beri elimden hatta annem de bir taraftan elimizden geldiğince hep bir şeyler yapmaya vermeye çalıştık. bir de kan akıt diyorlar ufak bir şey de olsa... allah izin verirse onu da yapıcam.

arabadan soğumak konusunda... açıkçası ilk kez kaza yaptım ve çok korktum, kendime çok kızdım nasıl yaparım böyle bir şey diye, yediremedim kendime. herkes bana çok güveniyordu ama işte... ailemi nasıl üzdüm, bebeğimi hele... oturdum bi de günlerce ağladım sinir bozukluğundan. onun için bir daha üzüldüm. dışarı çıkmak insan görmek istemedim bu 3 gündür, yüzüm gözüm şiş, mosmorarık insanlar hep soracak diye...vücudum yara bere. dün bir hava al diye ısrar ettiler de kuzenim arabayla dolaştırdı bir iki yere. yüreğim ağzıma geldi o kullanırken. normalde hiç panik ya da korkak bi insan değilimdir ama... eşim de okula bir-iki gün ben götüreyim sonra sen alırsın benim arabayla gidersin diyor. umarım cesaret edebilirim. etmem gerek söylediğin çok doğru.

çok teşekkür ederim yazdıkların için...

canım çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış Allah beterinden saklasın insanlık hali iyi sürenlerde kaza yapabilir bunun için kendini üzme .........

Ne yapsın ya , öyle babayla yazık cocuk ancak o kadar yapabildi demek , moralini bozuyolarsa sürekli . Allah yardımcısı olsun , inşallah kurtarır kendini

Maşşallah güzel bebişe.Gözün aydın.Artık lütfen rahatla.Bak maşallah tekmede atıyor.

neden kendini o kadar yoruyosun canım yaa. Ya bişey olsa. Bi de zaten yemeğe çıkarmışsın evde neden ikram yapıyosun. Ben okurken yoruldum. Kim ne istiyosa gitsin mutfaktan alsın, boşver.
Tatlım annemi tanısan böyle konuşmazdın. Bütün odalarımı kontrol eder hem klozete hem normal tuvalete girer bakar. Mutfağı teftiş eder Ayrıca öyle düşünceli olsa "bu kız hem çalışıyo hem hamile gideyim de bir gün evini temizleyeyim,yemek yapayım" der. Diyorum konuyu kapatıyorum

canım gecikmeden doktora git çünkü bazen bu rahatsızlık doğumu bile etkiliyor. Bende hem bel hem boyun fıtığı var mesela,bu yüzden genel anestezi alarak doğum yapıcam, epid.anest. Riskliymiş benim için.

Kızlar yeni bi konu açtım 2013. Agustos bebeklerinin gelişim tablosu diye bebeklerimizin gelişimini butda paylaşalım istedim isterseniz sizde paylaşabilirsiniz bebeklerinizin boy be kilo gelişimlerini

Kızlar ben çok sık idrara çıkıyorum inanılmaz sık saat başı vc gitmekten yoruldum artık :) benim gibi bu sorunu yaşayanlar?

bakalım bebişim bugün ne durumda
valla nazar değecek diye korkuyorum ama paylaşmadan edemicem :) bebeğim o kadar güzel tekmeliyor ki annesini :) onun hareketlerini hissedince yüzümde kocaman bir gülümseme beliriyo yalnızken kahkaları patlatıyorum tabi:)

Annelerrr bakın bugün kızıma anneannesi ne ciciler aldı :)
İlk cicileri bunlar, bizde adettir kız çeyizi gibi bohça gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah..

İlk cicileri bunlar, bizde adettir kız çeyizi gibi bohça gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah..

iyi günlerde kullanın çokk ciciler gerçekten

üstteki gri karaca home yazanı merak ettim? bebek bakım çantası mı?

Son düzenleme:

Canım benim annem ve ablamda ne söylesen ne gerek var der.Ablanın var onunkini kullanırsın.Zaten ne kadar giyecekki.Görümcen vermiş onları kullan almana ne gerek var deyip durur.Zaten 3 kuruşun hesabını yaparlar.Öyle almazlar yani.Kardeşim yeni doğum yaptı.Ona 250 tl vermiş.Gardırop alacağım fiyatlarını araştırıyorum dediğimde ne gerek var, kardeşin gardrop mu aldı dedi.Sonra ben sana 250 tl vereceğim istersen onunla al dedi.Sanki 250 lira yetiyor.Neymiş kardeşime ne verdiyse banada aynısını verecekmiş.Hiç bu kız 8 senedir bebek için uğraştı.Tedavi için o kadar para harcadılar.Birdaha bebeği olup olmayacağı belli değil, kredi ödüyorlar, sırf bebek tedavisi olumlu sonuç versin diye işten ayrıldı demiyor.O yüzden çok şanslısın.Güle güle mutlu günlerde kullanın canım.

Kızlar 2-3 gündür karnımın içinde birşeyler oluyor.Sanki hani denizde dalga hafiften çarpar ya işte öyle.Sanki karnımdan birşey çekiliyor.Hafiften canım acıyor.Sizlerdede oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…