- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.821
herkese günaydın iyi haftalar ohhh ne güzel hava var demi ben çok yanıyorummm bugün kısa kollu giydim sezonu açtımmmm..
mavi menekşe bu perşembeye randevu alayım diyorum numuneden sen nezaman gideceksin?
bu arada kadın doğumcudan randevu alıcam o beni radyoloğamı gönderecek direk radyoloğa gitmiycem demi birde acaba o gün içinde gidebilirmiyim radyoloğa...:26::26::26:
Canım benim annem ve ablamda ne söylesen ne gerek var der.Ablanın var onunkini kullanırsın.Zaten ne kadar giyecekki.Görümcen vermiş onları kullan almana ne gerek var deyip durur.Zaten 3 kuruşun hesabını yaparlar.Öyle almazlar yani.Kardeşim yeni doğum yaptı.Ona 250 tl vermiş.Gardırop alacağım fiyatlarını araştırıyorum dediğimde ne gerek var, kardeşin gardrop mu aldı dedi.Sonra ben sana 250 tl vereceğim istersen onunla al dedi.Sanki 250 lira yetiyor.Neymiş kardeşime ne verdiyse banada aynısını verecekmiş.Hiç bu kız 8 senedir bebek için uğraştı.Tedavi için o kadar para harcadılar.Birdaha bebeği olup olmayacağı belli değil, kredi ödüyorlar, sırf bebek tedavisi olumlu sonuç versin diye işten ayrıldı demiyor.O yüzden çok şanslısın.Güle güle mutlu günlerde kullanın canım.
Bebiş Gelene Kadar Yiyip Kilo Alamayanlardandım canım :)Maşallah boyunda kilona göre yine çok iyi bence :) kilo alamamak mı almak istememek mi ?
Tatlım annemi tanısan böyle konuşmazdın. Bütün odalarımı kontrol eder hem klozete hem normal tuvalete girer bakar. Mutfağı teftiş eder Ayrıca öyle düşünceli olsa "bu kız hem çalışıyo hem hamile gideyim de bir gün evini temizleyeyim,yemek yapayım" der. Diyorum konuyu kapatıyorum
bizde herkes emekli ev sahibi araba sahibi ama ceplerinde akrep var kimsenin bişey teklif ettiği yok zaten evlenirkende bişey yapmadılar.herşeyi eşimle yaptık.kimseden hiçbir beklentim yok.
çok şükür ki çalışıyorum.Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi de başıma bırakmasın
süpersiiinn walla
bende elimdeki örgü battaniye bitsin, lokum ikrami için süslü kutular yapıcam
aklıma öyle şirin fikirler geliyor ki
lohusa şerbeti bardakları sürahisi, ikram için tepsi, lokum kutuları
eşim 'sen bebek şekeri işine de girersin' diye dalga geçiyor benle
inşallah allahım cok güzel bisey :)Cok sevindim , İnsallah hep böyle hareketli olur :)
Maşşallah güzel bebişe.Gözün aydın.Artık lütfen rahatla.Bak maşallah tekmede atıyor.
evet artık rahatladim hepinize tesekkur ederim beni cok rahatlattiniz allah razı olsun :))Maşşallah güzel bebişe.Gözün aydın.Artık lütfen rahatla.Bak maşallah tekmede atıyor.
Maşşallah güzel bebişe.Gözün aydın.Artık lütfen rahatla.Bak maşallah tekmede atıyor.
evet nihayet başladı ama cok korkuttu beni dün aglamaktan helak oldum bugünse mutluluktan insan oğlu cok tuhaf ya canim oğlum daha fazla üzülmemek dayanamadı heralde :))Saol cnm.sennkide tekmelemeye bslams masallah yavruna
Valla Benim hep var ağrım iç karnım küçülmüş o yüzden ama öyle dalga felan gibi değil belki rahim genislemesidir hic bilmiyorum doğrusuKızlar 2-3 gündür karnımın içinde birşeyler oluyor.Sanki hani denizde dalga hafiften çarpar ya işte öyle.Sanki karnımdan birşey çekiliyor.Hafiften canım acıyor.Sizlerdede oluyor mu?
Annemi hatirlatiyor annen bana hatta aynisi benim annem sadece konusur onuda herseyi gereksiz gorup surekli ne gerek var diyerek insani deli eder yardim etmeye os gelnce ilk ortadan o kaybolur nefret ettigim kavga ettigim cok oldu annemle simdi mesafeliyim yoksa zarar geliyor esimle biz Allahtan okuduk ettikde onlar gibi degiliz
bulamiyoruz iste malesef oturdugumuz ev onlarin..esimin calsitigi is babasinin...yani esimi kendi isleri icin okutmuslar yillarca islemisler kendisine bu sirketi sen devir alacan diye...esimde cok sessiz malesef hicbisey diyemiyor...esimle tek tartismamiz bu yani benlede tartismiyo gerce haklisin sabret diyo sadece ama sabrim kalmadi artik herseye mudahale ediyorlar....esim gecen gun gizlice psikolaga gitmis isten cikip banada sonradan soyledi...oda napicagini bilemez durumda...
kiraya ciksak bu kez derler esinin agzina baktin..ki zaten diyolarmis hep onun dedigini yapiosun diye....cikip gitsek esimi bile evlatliktan red ederler kesin oyle gozleri donmus....allahim buyuk onlara bisey yapmis olsam icim gam yemiycek hic biseyde yapmadim....kadin takmis bana ilk evlendigim haftadan beri...yok ona cay koymamisim yok annecim dememisim...yok guzel tabaklari babasina vermisim....bi lafimin arasinda ona cirkin demisim....daha neler neler hic biri kasitli yaptigim seyler degil ama inanmiyor kadin...ne ozurler diledim hic ne yaptigimi bilmeden ama malesef inanmadi....off off
günaydın herkesee fena grip oldum yineee(( çok kötüyümm
günaydın herkesee fena grip oldum yineee(( çok kötüyümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?