2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yanıyorum galiba, cok sıcak basik bi hava vardı bugün
Birde biz içerden ısıtmalıyız :)
Canım Akropol hastanesi hakkında fikrin varmi

Canım, gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum. Bu durum beni üzdü. Rabbim gönlünden geçen her hayrı kabul etsin inşaallah.

Annemi hatirlatiyor annen bana hatta aynisi benim annem sadece konusur onuda herseyi gereksiz gorup surekli ne gerek var diyerek insani deli eder yardim etmeye os gelnce ilk ortadan o kaybolur nefret ettigim kavga ettigim cok oldu annemle simdi mesafeliyim yoksa zarar geliyor esimle biz Allahtan okuduk ettikde onlar gibi degiliz

puff patlıyıcam sabahtan akşama yanlızz.eşimde mesaıdeydı gelmek uzre bu saate kadar .....tv,net,tv,nett,tv,net bole oldum...puff ki ne puff vallaaa..

cumarteside doktor muayne zaman durdu hıc gecmıo valaa

"Yuh yani" diyorum başka da bişey demiyorum

Öyle canım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Sen varken senin bebişin kimseye muhtaç olmaz canım. Kapı gibi annesi var onun :)

Benim çok şanssız bir çocukluğum geçti ama kızım şanslı olacak sanırım. En çok hoşuma giden de kayınvalidem asla karışmaz şunu alın bunu alın diye, siz beğenin ödeme kısmını bana bırakın diyor :)

Oooo sen aşmışsın canım kendini. Ben bırak battaniye örüp bitirmeyi başlamaya bile cesaret edemem doğrusu. Hiç el becerim yoktur ve ayrıca çok sıkılganım. Fıydırır atarım. Ben şuan 3 harften oluşan bir isimlik yapıyorum sadece. 5 harf olsa ona bile kalkışmazdım. Bereket ismi kısa seçmişim

Neyse sen yap bitir bakalım da paylaş yaptıklarını, biz de görelim maharetlerini :)

Son düzenleme:

Annelerrr bakın bugün kızıma anneannesi ne ciciler aldı :)
İlk cicileri bunlar, bizde adettir kız çeyizi gibi bohça gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah..

Kızlar 2-3 gündür karnımın içinde birşeyler oluyor.Sanki hani denizde dalga hafiften çarpar ya işte öyle.Sanki karnımdan birşey çekiliyor.Hafiften canım acıyor.Sizlerdede oluyor mu?
Valla Benim hep var ağrım iç karnım küçülmüş o yüzden ama öyle dalga felan gibi değil belki rahim genislemesidir hic bilmiyorum doğrusu

Annelerrr bakın bugün kızıma anneannesi ne ciciler aldı :)
İlk cicileri bunlar, bizde adettir kız çeyizi gibi bohça gelir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah..

Maşallah canım cok güzeller , güzel günlerde giysin insallah
Cok şanslısın bizimkilerin cebinde akrep var , 1-2 bisey beğenirse alır onuda saga sola gelinimize filan 40 defa söyler ben aldım diye , sagolsun kvalidem öyle degil Allah'tan

Benimki de öyle , mesafe koymasam bütün evin yerini değiştirir , herseye bi yorumu var. Gercekten ihtiyac olunca yok ortada. Allah'a şükür ki biz onlar gibi değiliz , dün esim bile farketmiş doğumda yanında kalmayacak heralde pek oralı görünmüyor diyor , kardeşimin eşi var o kalsın diyor , yok dedim kvalidem kalır , annem kuzenimin düğününe gidecek kendi gittiği gibi kardeşimin esine de diyor senide götüreyim diye , Aman gitsin böylesi daha hayırlı

Allah yardımcınız olsun kolay degil gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…