2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde herkes emekli ev sahibi araba sahibi ama ceplerinde akrep var kimsenin bişey teklif ettiği yok zaten evlenirkende bişey yapmadılar.herşeyi eşimle yaptık.kimseden hiçbir beklentim yok.
çok şükür ki çalışıyorum.Allah kimseye muhtaç etmesin kimseyi de başıma bırakmasın

ÜZÜLME CANIM ONLAR SONRADANDA BEBEK BÜYÜYÜP AKLI BAŞINA GELINCE ALINABİLECEK ŞEYLER,HEM SÜREKLİ MODEL DEĞİŞİYOR OZMAN DA YENİLERİNİ ISTICEN EŞYALAR TASINIRKEN MAHFOLUYOR .BEN DE SADECE BEŞİK ALICAM, ODA SONRA ALICAM , BİRAZ BÜYÜYÜNCE.ŞİMDİ ZATEN KOYNUMUZDAN YANIMIZDAN AYIRMICAZ Kİ Bİ 6 AY FALAN GEÇSİN BAKALIM.ŞU AN ODADAN ÇOK BEBEĞİME HEVESLENİYORUM. O SONRADA OLUR. AMA KÖŞEDE PARAM OLSA KENDİ EVİM OLSA BEN DE ALIRDIM NE YALAN SÖYLEYYİM. BENIM YENİ EŞYALARIMI TAŞINIRKEN MAHVETTİLER RİSKE GEREK YOK.

ÖTEKİNE GELİNCE BOŞVER BIRAK KISKANSIN KISKANÇLIK EN ÇOK O KİŞİYE ZARAR VERİYORDUR EMİN OL . HERKESİN YAPTIĞI KENDİNE ZARAR . BENİMKİDE OĞLUM BANA ÇOK DÜŞKÜN DEYİP DURUYO BENİ BOŞ BULDUĞU YERLERDE(TENHADA KISTIRIYOR:) YARIN ÖBÜR GÜNDE BEBEŞİMİ KISKANACAK EMİNİM.
ZAMANLA OLGUNLAŞIYORUM VE KAYINVALİDEMİ KISKANÇLIĞIYLA BAŞBAŞA BIRAKIYORUM,BOŞVERİYORUM .ESKİDEN KÜÇÜK BİR KIZKEN HENÜZ ONUN LAFLARIYLA KAVRULMAMIŞKEN ONU ANNEM SANARDIM AMA ANLADIM Kİ BİR İNSANIN BİR TANE ANNESİ OLUYOR BİR TANEDE KAYINVALİDESİ.KENDİLERİ ANNE YERİNE KAYNANA OLMAK İSTİYORLARSA BUYURSUNLAR OLSUNLAR....BOŞVER GÜLÜM SEN DE...3 GÜNLÜK DÜNYA YESİNLER KENDİLERİNİ BİZ NE YİCEZ ONLAR KISKANIYO DİYE...

BOŞVER YA ONLAR SORSUN DİYEMİ YAPTIK BİZ BEBİŞLERİMİZİ BAŞKALARI SEVSİN DİYE Mİ YAPTIK. KIZ BİZİM SEVGİMİZ YETER KÜÇÜK KUZULARIMIZA.EŞYALARI DA OLDUĞU KADAR ARTIK BİZ BEBEK YATAKLARINDA MI BÜYÜDÜK SANKİ. SAĞLIKLI OLSUNLARDA KUZULAR. GELMESİNLER DAHA İYİ KAFAN RAHAT OLUR İŞTE ÜZÜLDÜĞÜN ŞEYE BAK:)

bulamiyoruz iste malesef oturdugumuz ev onlarin..esimin calsitigi is babasinin...yani esimi kendi isleri icin okutmuslar yillarca islemisler kendisine bu sirketi sen devir alacan diye...esimde cok sessiz malesef hicbisey diyemiyor... esimle tek tartismamiz bu yani benlede tartismiyo gerce haklisin sabret diyo sadece ama sabrim kalmadi artik herseye mudahale ediyorlar....esim gecen gun gizlice psikolaga gitmis isten cikip banada sonradan soyledi...oda napicagini bilemez durumda...

kiraya ciksak bu kez derler esinin agzina baktin..ki zaten diyolarmis hep onun dedigini yapiosun diye....cikip gitsek esimi bile evlatliktan red ederler kesin oyle gozleri donmus....allahim buyuk onlara bisey yapmis olsam icim gam yemiycek hic biseyde yapmadim....kadin takmis bana ilk evlendigim haftadan beri...yok ona cay koymamisim yok annecim dememisim...yok guzel tabaklari babasina vermisim....bi lafimin arasinda ona cirkin demisim....daha neler neler hic biri kasitli yaptigim seyler degil ama inanmiyor kadin...ne ozurler diledim hic ne yaptigimi bilmeden ama malesef inanmadi....off off

süpersiiinn walla
bende elimdeki örgü battaniye bitsin, lokum ikrami için süslü kutular yapıcam
aklıma öyle şirin fikirler geliyor ki
lohusa şerbeti bardakları sürahisi, ikram için tepsi, lokum kutuları
eşim 'sen bebek şekeri işine de girersin' diye dalga geçiyor benle

çok sevindim senin adına ne güzel bebeğini doya doya görmüşsün. sağlıklı haberlerini almışsın. maşallah kuzuna :) darısı bizm başımıza artık. :)

Saol cnm.bu detayli ultrason bni strese sokmustu iyice..cok rahtladm.hepimz bebekklerine allhm saglik versn cnm

yavrum maşallah yaa ayy çokk güsel çıkmış bacaklarını poposunu yiyelim onun yaa.. Kocaman olmuş annesi yaaa....

Evet Canım Öyle Bakınca Artık Kocaman Olmuş Çıkıp Gelecekmiş Gibi Geliyor. Minicik Ayak Parmakları Bile Oluşmuş. Ama Daha Çok Tüçükler Bekleyeceğiz Biraz Daha :)

Canım bu kadar üstüne düşme kimsenin ama çok üzüldüm sizin için gerçekten zor günler geçiriyorsunuz... Umarım kısa zamanda kurtarırsınız paçanızı ( Bir de bu eşinin ağzına bakıyor olayına da anlam veremiyorum tabi bakacak karı kocayız birlikte karar vereceğiz niye evlendik çocuk yapıp çoğalmak için mi sadece ?

Merhaba cnm,bende 2.5 ayımda başladım nemlendirici değilde kayısı çekirdeği yağı ve birde kursuna gittiğim cilt bakımı hocamın tavsiyesiyle kakao yağı sürüyorum günde 1 defa sürsen yetiyormuş.. bu arada maşallah 7 kg almışsın :) benim en korktuğum şeylerden biri kilo almak çünkü 70 kg hamile kaldım zaten hala kilo almadım şimdide neden kilo almadım diye düşünüyorum ama doktoruma sordum son aylarda alırsın dedi .

Evet Canım Öyle Bakınca Artık Kocaman Olmuş Çıkıp Gelecekmiş Gibi Geliyor. Minicik Ayak Parmakları Bile Oluşmuş. Ama Daha Çok Tüçükler Bekleyeceğiz Biraz Daha :)

Canım kucağında görmeyi de nasip etsin rabbim.Benim bebişim de ha bire ayaklarını ellerini oynatıyor ve hep ani olarak ayaklarını vuruyordu.Hatta doktoruma bu kadar hareket ediyorda ben niye hissedemiyorum üstelik 3.bebeğim dedim.Dr amniyo sıvısı fazla olduğunda pek hissedemezsin seninki fazla dedi.Neyse dedim.Hala hissedemesemde onun sağlıklı olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Ben 41 kilo İle Hamile Kaldım Canım. O Yüzden Doktorum Onu Yeme Bunu Yeme Demeyeceğim Sana Dedi. Ne Kadar Kilo Alsamda Normalde Olmam Gereken Kiloya Anca Ulaşacağım Çünkü O Yüzden Ne Bulursam Yedim, Yiyorum Da. Şimdilik 7 Kilo Aldım Bakalım Kaç Kilo Tamamlayacağım Hamileliğimi Çatlak Konusunda Da Dediğim Gibi Çok Düzenli Kullnmıyorum Ben Kremimi Olur Mu Bilmiyorum Ama Cilt Yapısıyla Da Çok İlgisi Varmış Çatlak Oluşumunun.

Bu arada bizim cinsiyet biraz kafamızı karıştırdı.Geçen haftalarda doktorum ağzından kaçırmıştı ya hani oğlan diye bu Drda kıza benziyor demesin mi? Sonra kadındoğumcuma gittim ona söyledim o da dizlerini çekmiş bacak arasını göremiyorum dedi.Güler misin ağlar mısın artık:))) Sonra iyice baktı bir çıkıntı görüyorum bu erkek dedi.Şimdi ben kime inanayım bilemiyorum.Bizim bebek gerçekten sürpriz yapacak galiba.Ben de sinirlendim bu nasıl iş diye doktora da çıkıştım.İkisi de uzman ben hangisine inanacağımı şaşrmış durumdayım.Yarabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Amin

eğer boyunla kilon orantılıysa çok bencede kilo al biraz :) bende kullanmaya çalışıyorum özellikle banyodan hemen sonra sürüyorum daha çabul emilimini sağlıyor. aynen eğer çok hızlı kilo alır vede kaşırsan vede su içmezsen çatlaklar kaçınılmaz oluyor genellikle ve birde ırsi olabiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…