- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.761
Canım o nerden çıktı. Ben ilk kez senden duyuyorum. Zaten bebeklere oda hazırlamak kültürümüze yeni girdi. Hemen kız ailesine mi yüklemişler:) Yeni yeni adetler duyuyorum valla. Hem bu tür şeylerde kimin maddi durumu iyiyse o alır. Ve genelde bebeğin anne-babası alıyor odayı. Tabi hediye etmek isteyene lafım yok. Bizim babannemiz teklif etti almayı ve biz de seve seve kabul ettik:)
Merhaba guzel anneler ,
Uzun zamandır doğru dürüst bakamadım size . Malum kayınvalidem 10 gündür bizdeydi sonunda gitti :) cildirtti beni kadin artil eminim tek evladindan olacak torununu istemiyor .o kadar yorulmusumki sabahtan beri yataktan kalkmak istemiyor dün geceden beri karnımda sancı var. Dün yolculadiktan sonra esimle çok sıkıldık havada guzel diye dolaştık yürüdük ondan oldu sanırım.
Bebek odasi ile ilgili konu açılmış benim en basından beri en büyük hevesim buydu. Herseyine karar bile vermiştim . Ama şimdi oda yapmaktan vazgeçtim çünkü benim durumumda mantıklı değil ev kira ve buradan çıkma durumu var esim yeni is değiştirdi vs. Oturma odasını boşaltsam koltuğumu çok seviyorum atamam . Duvar kağıdı perdesi evden çıkarsam bosa gidecek aman neyse hayal ettigim olmayacak diye cokta üzüldüm ama mantıklı olmak lazım galiba
herkes kayinvalidesinden, odasini kimin alacagindan bahsetmis...okadar uzuluyorumki esimin ailesi daha bebegimin nasil oldugunu cinsiyetini saglik durumunu hic biseyini sormadilar...ki 3 yildir bebek icin tedavi oldugumuzu bildikleri halde...nasil insanlar aklim almiyor insan ilk torununu merak etmezmi sevmezmi...bu kadar bencil ruh hastasi olunurmu ?? agustosta bakalim ne yuzle gelip gorecekler bebegimi yada geleceklermi merak ediyorum...
Gerçekten de eşinin akrabaları ve tanıdıkları ne tuhaf hayatın boyunca tanımadığın belki yüzlerini bile görmediğin insanlarla hem tanışıp muhatap oluyorsun hem de bir anda hayatına müdahale edebiliyorlar çok garip çokkkk ... Bu arada bizde de bir dönem fikir verme faslıyla ufaktan müdahale oluyordu da ama eşim canımın içi anlayışlı bu hayat bizim kimse müdahale etmesin dedi oldu ve bitti çok şükür :)) Eğer müdahale falan olsaydı eminim evimizde huzur bulamazdık ...
Kızlar ben de bu çantayı beğendim oğluşum için. ne dersiniz güzel mi? kraftın çantası.
oyy maaşallah ne güzel çıkmış allah bağışlasın evladını..
Günaydın annişler ve bebişleri, herkese güzel ve çabuk geçecek bir hafta diliyorum.
Hafta sonu kızımın odasına isimlik yapmak için kurdele, dantel, yapıştırıcı falan aldımHiç el becerim yoktur ama deniycem bakalım:)
Hoşgeldin canım ne kadar olmuş boyu kilosu fotoğraf ekleyecek misin ?? Bizdegörebilecek miyiz minik angel ı ??
çok sevindim senin adına ne güzel bebeğini doya doya görmüşsün. sağlıklı haberlerini almışsın. maşallah kuzuna :) darısı bizm başımıza artık. :)
yavrum maşallah yaa ayy çokk güsel çıkmış bacaklarını poposunu yiyelim onun yaa.. Kocaman olmuş annesi yaaa....
bulamiyoruz iste malesef oturdugumuz ev onlarin..esimin calsitigi is babasinin...yani esimi kendi isleri icin okutmuslar yillarca islemisler kendisine bu sirketi sen devir alacan diye...esimde cok sessiz malesef hicbisey diyemiyor...esimle tek tartismamiz bu yani benlede tartismiyo gerce haklisin sabret diyo sadece ama sabrim kalmadi artik herseye mudahale ediyorlar....esim gecen gun gizlice psikolaga gitmis isten cikip banada sonradan soyledi...oda napicagini bilemez durumda...
kiraya ciksak bu kez derler esinin agzina baktin..ki zaten diyolarmis hep onun dedigini yapiosun diye....cikip gitsek esimi bile evlatliktan red ederler kesin oyle gozleri donmus....allahim buyuk onlara bisey yapmis olsam icim gam yemiycek hic biseyde yapmadim....kadin takmis bana ilk evlendigim haftadan beri...yok ona cay koymamisim yok annecim dememisim...yok guzel tabaklari babasina vermisim....bi lafimin arasinda ona cirkin demisim....daha neler neler hic biri kasitli yaptigim seyler degil ama inanmiyor kadin...ne ozurler diledim hic ne yaptigimi bilmeden ama malesef inanmadi....off off
Ben Bepanthol Kullanıyorum 3. Ayımdan İtibaren. Her Ne Kadar Düzenli Kullanmasam Da, 7 Kilo Aldım Şimdiye Kadar Çatlak Benzeri Bişey Olmadı. Erken Mi Daha Bilmiyorum. Belki Çatlak Oluşması İçin Henüz Erken O Yüzden Oluşmadı Bilemiyorum
Evet Canım Öyle Bakınca Artık Kocaman Olmuş Çıkıp Gelecekmiş Gibi Geliyor. Minicik Ayak Parmakları Bile Oluşmuş. Ama Daha Çok Tüçükler Bekleyeceğiz Biraz Daha :)
Merhaba cnm,bende 2.5 ayımda başladım nemlendirici değilde kayısı çekirdeği yağı ve birde kursuna gittiğim cilt bakımı hocamın tavsiyesiyle kakao yağı sürüyorum günde 1 defa sürsen yetiyormuş.. bu arada maşallah 7 kg almışsın :) benim en korktuğum şeylerden biri kilo almak çünkü 70 kg hamile kaldım zaten hala kilo almadım şimdide neden kilo almadım diye düşünüyorum ama doktoruma sordum son aylarda alırsın dedi .
Cnm 271gram olmus...minik angel esniyodu agzi acik gordm kizimi
Ben 41 kilo İle Hamile Kaldım Canım. O Yüzden Doktorum Onu Yeme Bunu Yeme Demeyeceğim Sana Dedi. Ne Kadar Kilo Alsamda Normalde Olmam Gereken Kiloya Anca Ulaşacağım ÇünküO Yüzden Ne Bulursam Yedim, Yiyorum Da. Şimdilik 7 Kilo Aldım Bakalım Kaç Kilo Tamamlayacağım Hamileliğimi Çatlak Konusunda Da Dediğim Gibi Çok Düzenli Kullnmıyorum Ben Kremimi Olur Mu Bilmiyorum Ama Cilt Yapısıyla Da Çok İlgisi Varmış Çatlak Oluşumunun.
Cnm 271gram olmus...minik angel esniyodu agzi acik gordm kizimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?