- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.781
1,58 canım boyum minyonum azcık ucundaneğer boyunla kilon orantılıysa çok bencede kilo al biraz :) bende kullanmaya çalışıyorum özellikle banyodan hemen sonra sürüyorum daha çabul emilimini sağlıyor. aynen eğer çok hızlı kilo alır vede kaşırsan vede su içmezsen çatlaklar kaçınılmaz oluyor genellikle ve birde ırsi olabiliyormuş
1,58 canım boyum minyonum azcık ucundanÇok Kilo Alırsam da Topan Patlıcan Gibi Olurum
çok teşekkür ederim sana ve dualarını; geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarımaDamlasakızı
çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. bir sadaka ver lütfen. Rabbim bebeğini ve seni korusun
ben mustela kullanıyorum.
canım
ikimizde zorlukla sahip olduk bu bebişlere. Rabbim nasip etti binlerce şükür olsun.
ben haftasonu kursta öğrendim. korku, gerginlik, stres duygularını yaşadığında vücut istemsiz kasılır ve bebek bu durumdan hiç hoşlanmazmış. düşün bakalım kayınvaliden falan filan her kimse artık onlar için minicik bebeğini üzmeye değer mi?
canım Allah sabır versin. yardımcın olsun inşallah. çok şükür ki eşin yanında.
merhaba kızlar
selam vermeden girmiş gibi oldum
herkes iyidir umarım
bebeğimde ne gelişmeler olmuş
takvimime bir bakayım
Maşallah bebişine canım.Benim bebişim de geçen hafta 270 gr kadardı aynıymış gramları boyu da 18.5 cm kadardı.Şimdi 22 cm olmuş minişim
50 santime az kaldı sonra finish
Canım çok geçmiş olsun..
Okuyunca şok oldum. Şükürler olsun ki ucuz atlatmışsınız. Allah daha beterinden korusun. Eminim çok korkmuşsundur ama bu seni araba kullanmaktan alıkoymasın. Bayanların basit bir araba kullanma mevzusunda erkeklere muhtaç olmalarına deli oluyorum da ben. Bayan şöfor şöyle böyle diyip soğutuyorsunuz diye eşime çok kızarım. Neyseki ucuz atlatmışsınız. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum fi fakiri sevindirin bi sadaka falan verin bence de ...
Kendine çok dikkat et... Dinlen iyice... Ondan sonra asfaltlara geri dönersin
Özel mesaj kutun dolmuş bu arada. Ordan yazayım demiştim de
Kzılar bu arada bebek şekerleri için ablam evde yapıp sipariş alıyor.. bakmak isterseniz buyrun .. https://www.facebook.com/pages/doğumgünü-pastacım/322608151084207?ref=ts&fref=ts
Cnm 271gram olmus...minik angel esniyodu agzi acik gordm kizimi
çok sağ ol helenas'cığım... ne denli şükretsem az. kaza gününden beri elimden hatta annem de bir taraftan elimizden geldiğince hep bir şeyler yapmaya vermeye çalıştık. bir de kan akıt diyorlar ufak bir şey de olsa... allah izin verirse onu da yapıcam.
arabadan soğumak konusunda... açıkçası ilk kez kaza yaptım ve çok korktum, kendime çok kızdım nasıl yaparım böyle bir şey diye, yediremedim kendime. herkes bana çok güveniyordu ama işte... ailemi nasıl üzdüm, bebeğimi hele... oturdum bi de günlerce ağladım sinir bozukluğundan. onun için bir daha üzüldüm. dışarı çıkmak insan görmek istemedim bu 3 gündür, yüzüm gözüm şiş, mosmorarık insanlar hep soracak diye...vücudum yara bere. dün bir hava al diye ısrar ettiler de kuzenim arabayla dolaştırdı bir iki yere. yüreğim ağzıma geldi o kullanırken. normalde hiç panik ya da korkak bi insan değilimdir ama... eşim de okula bir-iki gün ben götüreyim sonra sen alırsın benim arabayla gidersin diyor. umarım cesaret edebilirim. etmem gerek söylediğin çok doğru.
çok teşekkür ederim yazdıkların için...
Ablanin ellerine saglik canim, hepsi cok guzeller... Boyle evinde bos durmayan, kendini gelistiren kadinlara bayiliyorum... Allah musteri coklugu versin insallah :))
Maşallah bebişine canım. Çok tatlılar minik meleklerimizinsan hareketlerini ekranda görünce içi eriyor biran önce kucağıma alsam diye sabırsızlanıyor...
Bu arada bizim cinsiyet biraz kafamızı karıştırdı.Geçen haftalarda doktorum ağzından kaçırmıştı ya hani oğlan diye bu Drda kıza benziyor demesin mi? Sonra kadındoğumcuma gittim ona söyledim o da dizlerini çekmiş bacak arasını göremiyorum dedi.Güler misin ağlar mısın artık:))) Sonra iyice baktı bir çıkıntı görüyorum bu erkek dedi.Şimdi ben kime inanayım bilemiyorum.Bizim bebek gerçekten sürpriz yapacak galiba.Ben de sinirlendim bu nasıl iş diye doktora da çıkıştım.İkisi de uzman ben hangisine inanacağımı şaşrmış durumdayım.Yarabbim gönlümüzden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Amin
Benimkide seninki gibidir Simdi maşallah allahım naZardan saklasin bebeklerimizi bu arada sana yazarken bebegimin teknesini gördüm inanamadım ilk defa bu kadar sert ve dışardan gördüm ayyy cok mutluyum ya nasil bi duygu iki günkü stresten sonra allahım sana şükürler olsun :))Oyy canım benim maşallah ona :))
Allahım cok güzel ya maşallahCnm 271gram olmus...minik angel esniyodu agzi acik gordm kizimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?