2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar çok moralim bozuldu yaa görümcem lise sona gidiyordu ygsde çok iyi bir puan bekliyordu çok düşük gelmiş çok ağlıyor içim gitti kayınpederim gibi bir adamın yanından kurtulsun diye dua ediyorduk dersanede birinci ikinci olan çocuk şimdi perişan olmuş yaa ne diyeceğimi bilemedim gözlerim dolu dolu dayanamadım ona onu o kadar çok seviyorum ki mahvolmuş morali psikolojisi gece 3 4lere kadar emek verdi yıllarca bu sınava okul ev dershane derken perişan oldu o ağladıkça ben ağladım

1,58 canım boyum minyonum azcık ucundan Çok Kilo Alırsam da Topan Patlıcan Gibi Olurum

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun..
Okuyunca şok oldum. Şükürler olsun ki ucuz atlatmışsınız. Allah daha beterinden korusun. Eminim çok korkmuşsundur ama bu seni araba kullanmaktan alıkoymasın. Bayanların basit bir araba kullanma mevzusunda erkeklere muhtaç olmalarına deli oluyorum da ben. Bayan şöfor şöyle böyle diyip soğutuyorsunuz diye eşime çok kızarım. Neyseki ucuz atlatmışsınız. Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum fi fakiri sevindirin bi sadaka falan verin bence de ...

Kendine çok dikkat et... Dinlen iyice... Ondan sonra asfaltlara geri dönersin

Özel mesaj kutun dolmuş bu arada. Ordan yazayım demiştim de

çok teşekkür ederim sana ve dualarını; geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma
şu kursta öğrendiklerinden bizimle de paylaşırsın değil mi sık sık mulberry?

bir de kızlar ya bebek odası yaptıranlara sorum olacak, kullanım rahatlığı açısından acaba rafların düzenini nasıl yapsak? 3 kapaklı bir gardrop yaptırmayı düşünüyoruz biz de. ama dışından çok içinin düzeni önemli her bi şeyini yerleştirebilmek için... şunların içleri fena değil gibi değil mi?

bugün marangoz gelecekti bekliyoruz hala... ölçü alıp fiyat söyleyecek. o da fikir verir herhalde :26:

bir büyüyen yatak, bir de şifonyer oldu mu tamamdır
bir de ikea'dan şöyle bir kumaş aldık pencerenin iki kanadı için:

turuncu üzerine kuş figürleri var siyahlı beyazlı. aynı kumaştan yatağın üstüne örtü için de kestirdim. onun dışında her şey tüm mobilyalar vs. beyaz olacak.

bebek odası yaptıranlar veya alanlar fotoğraflarını paylaşsınlar ki fikrimiz olsun bizim de

Son düzenleme:

çok sağ ol helenas'cığım... ne denli şükretsem az. kaza gününden beri elimden hatta annem de bir taraftan elimizden geldiğince hep bir şeyler yapmaya vermeye çalıştık. bir de kan akıt diyorlar ufak bir şey de olsa... allah izin verirse onu da yapıcam.

arabadan soğumak konusunda... açıkçası ilk kez kaza yaptım ve çok korktum, kendime çok kızdım nasıl yaparım böyle bir şey diye, yediremedim kendime. herkes bana çok güveniyordu ama işte... ailemi nasıl üzdüm, bebeğimi hele... oturdum bi de günlerce ağladım sinir bozukluğundan. onun için bir daha üzüldüm. dışarı çıkmak insan görmek istemedim bu 3 gündür, yüzüm gözüm şiş, mosmorarık insanlar hep soracak diye...vücudum yara bere. dün bir hava al diye ısrar ettiler de kuzenim arabayla dolaştırdı bir iki yere. yüreğim ağzıma geldi o kullanırken. normalde hiç panik ya da korkak bi insan değilimdir ama... eşim de okula bir-iki gün ben götüreyim sonra sen alırsın benim arabayla gidersin diyor. umarım cesaret edebilirim. etmem gerek söylediğin çok doğru.

çok teşekkür ederim yazdıkların için...

allahım ya takvıme bak:)cınsel ılıskı esnasında daha yaratıcı ve farklı pozısyonlr denemelısız:)yatak odamıza kdr grdııı yanı:)

Canım çok geçmiş olsun, geçmişi okuyamadığım için yeni gördüm, konuyu tam bilmiyorum ama Allah beterinden korusun inşallah....Umarım biran önce toparlanırsınız, geçenlerde biizde köpek ölüsüne çarpmıştık, bende çok korkmuştum.Bebeğime birşey olacak diye aklım çıkmıştı.
Çok şükür ki sen ve bebeğin iyisiniz....
Kendine dikkat et, biran önce toparlanırsın inşallah.

Ablanin ellerine saglik canim, hepsi cok guzeller... Boyle evinde bos durmayan, kendini gelistiren kadinlara bayiliyorum... Allah musteri coklugu versin insallah :))

Çok teşekkürler canımm ablam böyle şeylerde çok hevesli bebeğin beşiğinede malzeme alcak o süsleyecekmiş sağolsun.. bu işlerde bana çok destek oluyor Allah ondan razı olsun..

keşke bende o kadar becerikli olsam :)

kusura bakma bende yeni gördüm çok geçmiş olsun Allah sizi korudu kazalardan belalardan korusun rabbim hepimizi hep dua et cnm allah yardımcın olsun bir an önce atlatırsın umarım

Kızlar stres yapınca karniniz kuculuyomu sanki sabah baktım karnim küçülmüş
Bide bisey duydum hamileLikte kime gıcık oluyosan bebek ona benzetmiş duydunuzmu böyle bisey çünkü ben kaynanami ve gorumcemi bi kaşık suda bogabilirim o derece nefret ediyorum

Bu arada bugun sanki bebegimin hissettim eğer gaz değilse iki gün sonra canlandı annesini üzmek istemedi heralde yani inşallah bebegimse o hareketler

amaaaann kız arrıntılıdada mı netleşmedi ne çıkarsa bahtına artık sağlıklı olsunda :)

Oyy canım benim maşallah ona :))
Benimkide seninki gibidir Simdi maşallah allahım naZardan saklasin bebeklerimizi bu arada sana yazarken bebegimin teknesini gördüm inanamadım ilk defa bu kadar sert ve dışardan gördüm ayyy cok mutluyum ya nasil bi duygu iki günkü stresten sonra allahım sana şükürler olsun :))

Kızlar bebeğim resmen tekme atıyor bu nasil bi heyecan nasil bi mutluluk ucasim haykirasim var bütün gıcık olduğum insanlara catlayin diye bagirasim var :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…