2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım silikon yorgan var :) Adamlar ürünlerini bile kullanışlı çantalara koymuş.
ay gerçekten çok şıkmış sadece kabı mıymış bayıldımm
arasta senin yaptığın isimlik nasıl bir şey? benzer resim varsa atar mısın fikir olsun bize de? ben de "dreammachineworks" diye bir site var oraya yaptırsam diyorum ama...:44: yapabileceğim bir şeyse senin yaptığın onu da düşünebilirim belki.

.................
gamzecim şu noktalar yerine bir selam versen, günaydın desen en azından daha hoş olmaz mı?:128:

bu emzirme yastıkları işe yarıyor mu acaba? ben hep gereksiz bulanlarla karşılaştım. merak ettim yapsak mı acaba? kullanmışlar mı sizin çevrenizdekiler?

mucize_ge, beyazcekirge ve Hly0620 çok geçmiş olsun çabucak iyileşin inşallah

grip olan arkadaslar gecmis olsun ben soyle atlatmistim...sut icerine karabiber ve bal...inanilmaz akitiyo icerde ne varsa :)))
cok gecmis olsun havalar cok degisik dikkat etmek lazim cok....

Çok saolun kızlar, sizlerde kendinize dikkat edin. Havalar bir sıcak bir soğuk gibi, anlamıyor insan, kendimi koruyamadım galiba. Birde polinin dediği gibi, içten içe acayip yanıyorum zaten, güneşi görünce açılıverdik

Popom bir yandan, burnum biryandan dün gece mahvolduk :18:
Hemoroid için genel cerrah Kortos diye bir ilaç verdi dün. Kadın doğumcunun biri gebelik sınıfı C grubu kesinlikle kullanma dedi
Siz ne tavsiye ediyorsunuz dedim, bu konu ile ilgili bilgim yok dedi kadın, şok şok şok bu kadın hala beni şaşırtabiliyor neyse

Kendi dr.umu aradım kullanabilirsin dedi. Eczacı tanıdık ona sordum, kullanılması tavsiye edilmiyor, ama kar zarar analizi yaparsan hemoroid te tedavi edilmesi gereken bir durum ve de ilerlerse kullanacağın ilaçlar bebeğine daha fazla zarar verecek dedi.
Bu da mantıklı geldi, siz ne dersiniz kızlar

Günaydın kızlar, hepinize sağlıklı bir gün dilerim...

Çalışanlar, gününüz hızlıca geçsin inşallah :)

Dun geceden beri ara ara karnım ağrıyor, regl sancısı gibi... Doktora gidip gitmemekte kararsızım, ilk defa oluyor, size danışayım istedim önce?

bu hemoroid konusu beni de korkutuyo kortos kullandım bende ama hamilelikten önce sonra hiiç doktora sormadım zettinyağı sürdümm korkumdan gitmedim ama normal doğum düşündüğüm için korkuyorum açıkcası bende meme var bide orda
şimdi ses yok ama kabız oldummu yandımmm

Günaydın anneler :) Sırt ağrısı ile uyanmak süper bir şey :) Daha bunlar iyi gunlerim şükür etmek lazım. Dün kontrole gittim bebiş 22 haftalık gözüküyor. Çok şükür sağlığı yerinde. Ben ayrıntılı ultrasyon yaptirmak istemiyordum ama doktorum bunu öneriyor. Sigortali fiyatı 172 Tl gün aldım. Eşim ile gideceğiz adam bir kalbini duydu aylardir bir haber :) Odalara bakıyoruz masallah fiyatlar 2000 Tl valla ben ikea dan almak istiyorum herşeyi ama annem daha uzun yıllar kullanılması için mobilya bakıyor. İnşallah gönlümüzde ki odayi buluruz. Hepinize kocaman sevgiler

grip olan arkadaslar gecmis olsun ben soyle atlatmistim...sut icerine karabiber ve bal...inanilmaz akitiyo icerde ne varsa :)))
cok gecmis olsun havalar cok degisik dikkat etmek lazim cok....

aaa çok ilginç sütlü karabiber denemye değer mantıklı:):)
çok şükür ben bu sene hiç nezle grip olmadım, gerçi tunustayım kışın en soğukta 20 dereceydi, asıl haziran temmuzda 50 derece de ne yapcam bilmiyorum, heralde o zaman hasta olurum ben de...

ben de 3 gün sırt ağrısı çektim ve doğuma kadar böyle mi gidecek diye çok korktum.neyseki şimdi iyiyim.sana da geçmiş olsun :)
oda konusunda ben de çok kararsızım. Maskoyu şöyle bir gezmeden fikir edinemeyeceğim sanırım. işimiz zor gerçekten :)

ben konuşunca benım oğlum artık annesine karşılık veriyor yavrum benım ya anlıyor artık.
işten eve gidince coşuyoruz birlikte :)))

20+3 olduk oğluşumla ama ben hala sizin gibi tekme filan hissetmiyorum bazen pıt pıt oluyo ama öle tekme filan değil belli benim kadarlık olupta hissetmeyen varmı ?

Hemoroid çok zor canım ya benim eşim çekiyor bir kere çok kanamadan dolayı acile zorla götürmemin dışında hiç doktora gitmedi O kadar ısrar ediyorum öyle böyle kanama değil onunki korkuyorum kötü birşey çıkacak diye ama yok adam nuh diyor peygamber demiyor. İlaç konusunda kullan veya kullanma demek istemiyorum çünkü hassas bir durum söz konusu bebekler olunca :) Eczanelerin camında hep yazıyor ya doğal çözüm falan diye belki bitkisel bişeyler vardır onları sorsan?

merhaba güzel annişler 3 gün aradan sonra sabah evimize döndük. otobüs perişan etti beni ayaklarım şişti otobüste çok daraldım. demekki son aylarda sıcaklarda yol hiç çekilmeyecek zaten birdaha biryerlere gitmem

Gunaydin kizlar bebislerinize citcitli badileri uzun kollumu aliyorsunuz bir yerde okudum bebegin kisa kollu giyebilmesi icin dogumdan sonra 500 gr almis olmalari gerekiyormus.

Canım okumamda nerdeyse sorun olacaktı. İşten ayrıldım.3 ay iş stresini üzerimden atmak için dinlendim.Sonra devlet hastanesine tüp bebek için başvurdum.Tabi biraz kilolu olduğum için doktor tedaviye başlamadı ilk önce 10 kilo ver sonra tedeviye başlayacağız dedi.Araya bayram, ramazan girdi derken çok hızlı değil ama 6 ayda bu kiloyu verdim.Sonra tedaviye başladık.Derken aradan nerdeyse 1 sene geçti.Ama bu süre içinde ne zaman işe gireceksin, elinde mesleğin var heba ediyorsun, şimdiye kadar borçlarınızı bitirmiştiniz (Bu arada annem ve ablamada borcum var.Ev alırken maddi olarak yardım etmişlerdi), ben sigortan için söylüyorum falan filan.En sonunda yeter ya dedim.Ben neyle uğraşıyorum siz ne diyorsunuz.Birdaha kimse bana işten bahsetmesin kalbinizi kırarım dedim.Zaten artık mesleğimi yapmak istemiyorum.Çok stresli ve kaldıramıyorum.Kaç kez iş yerinde fenalaştım.En sonunda yine fenalaştığımda eşim geldi beni aldı ve şefime artık işe gelmeyecek.Evde dinlenecek dedi.O günden sonra gitmadim ve o günden sonra 1 kez bile olsun kötüleşmedim.İşte böyle arkadaşlar.Çok sıktım değil mi...

Gunaydin kizlar bebislerinize citcitli badileri uzun kollumu aliyorsunuz bir yerde okudum bebegin kisa kollu giyebilmesi icin dogumdan sonra 500 gr almis olmalari gerekiyormus.

ben kısa kulluda aldım uzunda aldım penye şeklindede aldım ama muhakkak yine üzerine birşey giydiriririm tulum falan zaten tulumların içine uygun aldım çoğunu takım olsun diye

ben de badilerini hep uzun kollu aldım. Ağustosta doğacak olsalar bile küçük bebişler kısa kollu üşür gibi geliyor bana :)
ama bir iki tane almakta fayda var canım..

Alıntı yapmışım sonra cevap yazmayı unutmuşum azönce :) sana hareketi daha net hissetme tavsiyesi veriyorum Şimdi sırtüstü uzanıyoruz burnumuzdan derin bir nefes alıyoruz ve nefesimizi tam göbeğimize yönlendiriyoruz pilatesteki nefes egzersizleri gibi yani. Aynı anda hafifçe kalçanı da yukarı kaldırmaya çalış. Bebiş uyumuyorsa hafif hareketlerini daha net hissedebilirsin. Ben tesadüfen geçen akşam keşfettim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…