- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.861
ay gerçekten çok şıkmış sadece kabı mıymışYok canım silikon yorgan var :) Adamlar ürünlerini bile kullanışlı çantalara koymuş.
arasta senin yaptığın isimlik nasıl bir şey? benzer resim varsa atar mısın fikir olsun bize de? ben de "dreammachineworks" diye bir site var oraya yaptırsam diyorum ama...:44: yapabileceğim bir şeyse senin yaptığın onu da düşünebilirim belki."Yuh yani" diyorum başka da bişey demiyorum
Öyle canım kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Sen varken senin bebişin kimseye muhtaç olmaz canım. Kapı gibi annesi var onun :)
Benim çok şanssız bir çocukluğum geçti ama kızım şanslı olacak sanırım.En çok hoşuma giden de kayınvalidem asla karışmaz şunu alın bunu alın diye, siz beğenin ödeme kısmını bana bırakın diyor :)
Oooo sen aşmışsın canım kendini. Ben bırak battaniye örüp bitirmeyi başlamaya bile cesaret edemem doğrusu. Hiç el becerim yoktur ve ayrıca çok sıkılganım. Fıydırır atarım. Ben şuan 3 harften oluşan bir isimlik yapıyorum sadece. 5 harf olsa ona bile kalkışmazdım. Bereket ismi kısa seçmişim
Neyse sen yap bitir bakalım da paylaş yaptıklarını, biz de görelim maharetlerini :)
gamzecim şu noktalar yerine bir selam versen, günaydın desen en azından daha hoş olmaz mı?:128:.................
bu emzirme yastıkları işe yarıyor mu acaba? ben hep gereksiz bulanlarla karşılaştım. merak ettim yapsak mı acaba? kullanmışlar mı sizin çevrenizdekiler?canım bana da o emzirme yastıkları gereksiz derecede pahalı geliyor. ben de kendim yapmayı deneyeceğim. hatta kalıbını vs buldum buraya ekleyeyim de yapmak isteyenlere faydam dokunsun.
Eki Görüntüle 674070 Eki Görüntüle 674071
Eki Görüntüle 674078 Eki Görüntüle 674079
seni hep aktif görmek çok güzell kuzumm
tabi mor suratla evde oturmanın da etkisi vardır elbet :82:
Çok saolun kızlar, sizlerde kendinize dikkat edin. Havalar bir sıcak bir soğuk gibi, anlamıyor insan, kendimi koruyamadım galiba. Birde polinin dediği gibi, içten içe acayip yanıyorum zaten, güneşi görünce açılıverdik
Popom bir yandan, burnum biryandan dün gece mahvolduk :18:
Hemoroid için genel cerrah Kortos diye bir ilaç verdi dün. Kadın doğumcunun biri gebelik sınıfı C grubu kesinlikle kullanma dedi
Siz ne tavsiye ediyorsunuz dedim, bu konu ile ilgili bilgim yok dedi kadın, şok şok şokbu kadın hala beni şaşırtabiliyor neyse
Kendi dr.umu aradım kullanabilirsin dedi. Eczacı tanıdık ona sordum, kullanılması tavsiye edilmiyor, ama kar zarar analizi yaparsan hemoroid te tedavi edilmesi gereken bir durum ve de ilerlerse kullanacağın ilaçlar bebeğine daha fazla zarar verecek dedi.
Bu da mantıklı geldi, siz ne dersiniz kızlar
grip olan arkadaslar gecmis olsun ben soyle atlatmistim...sut icerine karabiber ve bal...inanilmaz akitiyo icerde ne varsa :)))
cok gecmis olsun havalar cok degisik dikkat etmek lazim cok....
Günaydın anneler :) Sırt ağrısı ile uyanmak süper bir şey :) Daha bunlar iyi gunlerim şükür etmek lazım. Dün kontrole gittim bebiş 22 haftalık gözüküyor. Çok şükür sağlığı yerinde. Ben ayrıntılı ultrasyon yaptirmak istemiyordum ama doktorum bunu öneriyor. Sigortali fiyatı 172 Tl gün aldım. Eşim ile gideceğiz adam bir kalbini duydu aylardir bir haber :) Odalara bakıyoruz masallah fiyatlar 2000 Tl valla ben ikea dan almak istiyorum herşeyi ama annem daha uzun yıllar kullanılması için mobilya bakıyor. İnşallah gönlümüzde ki odayi buluruz. Hepinize kocaman sevgiler
20+3 olduk oğluşumla ama ben hala sizin gibi tekme filan hissetmiyorum bazen pıt pıt oluyo ama öle tekme filan değil belli benim kadarlık olupta hissetmeyen varmı ?
Çok saolun kızlar, sizlerde kendinize dikkat edin. Havalar bir sıcak bir soğuk gibi, anlamıyor insan, kendimi koruyamadım galiba. Birde polinin dediği gibi, içten içe acayip yanıyorum zaten, güneşi görünce açılıverdik
Popom bir yandan, burnum biryandan dün gece mahvolduk :18:
Hemoroid için genel cerrah Kortos diye bir ilaç verdi dün. Kadın doğumcunun biri gebelik sınıfı C grubu kesinlikle kullanma dedi
Siz ne tavsiye ediyorsunuz dedim, bu konu ile ilgili bilgim yok dedi kadın, şok şok şokbu kadın hala beni şaşırtabiliyor neyse
Kendi dr.umu aradım kullanabilirsin dedi. Eczacı tanıdık ona sordum, kullanılması tavsiye edilmiyor, ama kar zarar analizi yaparsan hemoroid te tedavi edilmesi gereken bir durum ve de ilerlerse kullanacağın ilaçlar bebeğine daha fazla zarar verecek dedi.
Bu da mantıklı geldi, siz ne dersiniz kızlar
Annemi hatirlatiyor annen bana hatta aynisi benim annem sadece konusur onuda herseyi gereksiz gorup surekli ne gerek var diyerek insani deli eder yardim etmeye os gelnce ilk ortadan o kaybolur nefret ettigim kavga ettigim cok oldu annemle simdi mesafeliyim yoksa zarar geliyor esimle biz Allahtan okuduk ettikde onlar gibi degiliz
Gunaydin kizlar bebislerinize citcitli badileri uzun kollumu aliyorsunuz bir yerde okudum bebegin kisa kollu giyebilmesi icin dogumdan sonra 500 gr almis olmalari gerekiyormus.
Gunaydin kizlar bebislerinize citcitli badileri uzun kollumu aliyorsunuz bir yerde okudum bebegin kisa kollu giyebilmesi icin dogumdan sonra 500 gr almis olmalari gerekiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?