2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende uzun kullu aldim cogunlukla ama alisveris bitmedi henuz.. yeni alacaklarimida kisa kollu alayim

ben konuşunca benım oğlum artık annesine karşılık veriyor yavrum benım ya anlıyor artık.
işten eve gidince coşuyoruz birlikte :)))

Dün akşam babamızı beklerken bebişim tepiniyordu saat geç oldu annecim sen uyu artık dedim durdu :) Biraz hareket etmedi ben de sustum sonra yine başladı elimi karnıma koydum yine konuştum durdu kıyamam yaa hissediyor resmen öpmek istiyorummmm

Dert etme canım bende aynıyım :)) Bebiş bastırıyor keseyi ondan sık idrara çıkıyoruz.

Gündüz abdestimi alıyorum ezana kadar tekrar geliyor :) bende üşüttüm sandım geçen hastanede idrara baktılar hiçbişey çıkmadı demekki bebek yapıyor :)

Bebiş Gelene Kadar Yiyip Kilo Alamayanlardandım canım :)

Hahah bunu ben yeğenime söyleyeyim hemen benden büyük yeğenim varda çok zayıf evde kaldı söyleyeyim evlen çocuk doğru duba olursun istediğin gibi

geçmiş olsun hayatım bende 2 gündür boğaz ağrısı çekiyorum ıhlamuru çok severdim şimdi midemi bulandırıyor limonun suyunu içtim direk

Canım adım yok listede ?? daha önce vardı
tondora ,, istanbul,, ilk bebek,, oğlum olacak inşallah

merhaba kızlar eşim hastahaneden çıktı çok şükür bundan sonra diyetine dikkat edecek bende onun sayesinde kendime çeki düzen veririm.son 6 aydır çok dengesiz beslendim.zaten asıl bu aydan sonra bebiş kilo alıyormuş öyle okumuştum

Benimde kızım olacak teyzesiiiiii

ne sıkılması canım...
bence en doğrusunu yapmışsın.sağlıktan ötesi var mı.. hele bebegine de kavuşmuşsun.Rabbim tamamına erdirsin. henüz 20. haftalarda olmama rağmen çalışmakta öyle zorlanıyorum ki. iş yerim rahat olduğu halde.. başım ağrıyor bilgisayara bakamıyorum,karnım ağrıyor oturamıyorum,şöyle bir uzanmak ihtiyacı duyuyorum zaman zaman.. ki bunlar gitgide artacak ve zorlanacak.. hele doğumdan sonra bebeğimi bırakıp nasıl işe başlayacağımı düşünüyorum kara kara..

kızlar bebeklere ilk zaman göbek düşesiye kadar iç zıbın giydiriliyor 1 hafta -10 gün falan sonra uzun kollu çıtçıtlılardan giydiririm diye 3 tane aldım ama daha alacağım yetmez ilk zamanlar kaka falan çıkıp kirlenmeler çok olabiliyor kısa kollu 3 tane falan alırım zaten biraz büyüdüklerinde sonbahar başlamış olacak

Gözün aydın canım dikkat edin kendinize. Evet bu aydan sonra göbişler büyüyecek

Gunaydin kizlar bebislerinize citcitli badileri uzun kollumu aliyorsunuz bir yerde okudum bebegin kisa kollu giyebilmesi icin dogumdan sonra 500 gr almis olmalari gerekiyormus.

Ben askılı aldım birkaç tane çok şekerlerdi :) Askılı giymek için kaç kilo alması gerekiyor acaba Neyse üstüne başka şeyler giydiririm onlar atlet niyetine giyilir artık :) Annemin ve kayınvalidemin aldıkları hep uzun kollu

Biz geldik kızlar grip olanlara geçmiş olsun kendinize dikkat edin bolca C vitamini almayı ihmal etmeyin :)) Biz bebişe genelde uzun kollu aldık kısa kollular da var ama onlar çıtçıtlı badileri falan üstüne mutlaka bir şeyler giydiririm zaten doğsunlar da o zamana göre karar veririz anneler her şeyi bilir Bu arada annesiyle anlaşamayan arkadaşların mesajlarını gördükçe içim parçalanıyor çok üzülüyorum. Ama eminim ki siz kendi çocuklarınıza böyle davranmayacaksınız bebeklerimiz her açıdan çok sağlıklı olacak ... Bugün biraz rahatsızım yine gaz ve akabinde mide ağrısı beni öldürecek bütün gece uyumadım eve gidip hafif bir çorba yapıp uzanmak istiyorum ... Hepinizi öpüyorum kızlar :))

maddi açıdan çok sıkıntı yoksa çalışma canım, sağlığın daha önemli.

İşte bilgilerimiz teyzesi, istanbul, ilk, 20.08.2013,ela.

çok güzel fikir. bebeğine ellerinle yapmak istemen daha da güzel, şimdiden ellerine sağlık:13:

Kızlar merhaba herkese :)) Kuş cıvıltılarına, ağaçlardaki çiçeklere, annişlerinin karnından çıkmalarına yaklaşık 4 ay kalanlara, bahar nezlesi olanlara merhaba...

Bol güneşli, içimizi kıpır kıpır yapacak, enerjik bir gün diliyorum herkese.

Bu arada kedicikler nickli arkadaşımız birkaç gündür yok. Umarım sadece dinleniyodur, bişeyi yoktur. Ona da burdan kocaman bir merhaba:)

ilaçtan ziyade sıcak suya oturma banyosu 15-20 dk, günde 2-3 kez iyi geliyor, benimde doğumdan sonra olmuştu, dr tavsiyesiyle bu rahatlatıyordu, birde eşim aktardan bitkisel krem almıştı, emzirecegim için ilaç kullanmayım diye, ama hiç ilaç istemezsen sadece oturma banyosunu dene derim ben

ben hala kızıma isim bulamadım ..........ismini koysaydım ismiyle ına çağırıp onunla konuşacaktım

üüüüf hiç hoşuma giden kız ismi yok ya
oğlumla konuşurdum bana tepki verirdi çağırınca ismini duyar tekmelerdi ama şimdi kızımla fazla konuşamıyorum nasıl çağıracağımı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…