2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım zamane çocukları bizden daha akıllı olcaklar valla:)
ben de öpmek istiorum göbişime yetişemiyorum ama :) babalar öpebiliyor bu konuda daha şanslılar :)

bugün kızımızı gördük...Allah'a şükür herşey normal...340 gr olmuş...
boyunu dikkate almıyorlarmış genelde duruşundan dolayı ama ortalama 21 cm dedi...amniyon sıvısıda iyiymiş..plesanta da yukardaymış..herşey yolunda yani çok şükür....

bu arada sağlık ocağına kayıt işini de bugün halledebildik çok şükür! tetenoz aşısını da oldum hemen...1 ay sonra ikinci doz...

dr.umu çok seviyordum ama sanırım artık vazgeçicem...çünkü kanım 2 ay önceki tahlilde 10,5 çıkmıştı düşüktü...demir vermemişti ben halsizlkten ölüyorum kaç aydır..bugün söyledim olsun diyo önemsemiyor..kan çok önemli hamilelerde bunu herkes bilir ki sağlık ocağındaki kadın bile dedi çok düşük diye..!bi de demesin mi demir içiyormusun ,dedim vermedinizki...ama ben kendim başladım 15 gündür içiyorum dedim...bir de elevitte de var demir diyor,yani ayrıca içmeye gerek yokmuş gibi..elevitin içindeki demirden nolur ki!

herkes demir içiyor çok önemli olduğunu biliyor bu adamın dediği lafa bak...sinirlendim çok...kan idrar tahlili yaptırdık sonuçları yrn çıkacak...

kızlar aranızda Başkent hastanesine giden var mı? varsa orda hangi dr.u önerirsiniz? erkek olsun yalnız...çok acil dr. ve hast. değişikliği yapıcam...bu ne be kanımın düşüklüğünü bile hafife alıyo adam en önemli şeyi !

kızlar netten bakıp beğendiğiniz bebek odaları siteleri atabılırmısınızz ben bakınıom bıraz buldukçaatıcam sızlere paylaşımlar yapalım güzel olurr öptümmmmm

kızlar pc masada masada oturup nete gırıom ayaklarımıda dıer sandalyelelere uzatıom ,bu bıcır ahreketlenıo sımdı sağ göğsümün 4parmak alta bı tekme ındırdı şok oldum sonra bırden sol kasıga ındı napıo nerelerde dolasıo o kadar büyüdülermi yahuuuuuu

çekirge doğal yolarla halletmeye çalışsan, şimdi kullanma demişya bir kaç kişi yine de kullanmasna sanki daha iyi olur,
ne bileyim doğal bi yöntemi varmıdır ki bunun,
benim bu sorunum ta lise yıllarımdan vardı, hamilelikte bana sorun yapacak diye çok korktum ama bol sıvı alıyorum, yediklerime falan dikkat ediyorum, bağısakları yumuşak tutuyorum, bir de osteocare diye bir ilaçtan bahsetmişti arkadaşım ona iyi gelmiş, doktoru vermişmiş hamileler için bir ilaç

dün ben de ilk defa dışardan gördüm tekmeleri...şok oldum karnım resmen oynadı...

Sağol canim evet cok güzel allahım herkeze nasip etsin inşallah ben 19+2 yim kendimi hemen cizelgeye ekliyorum
:))

ayy bulduğum siteye bakın kızlar. bebek şeker vb hazırlıklarımız için bir sürü ürün var. kurdelalar, boncuklar vb. acaba site güvenli midir alışveriş açısından bilgisi olan var mı? gerçi direkt mağazanız var mı gelip görmek için diye mail attım kapı süsümü, şekerlerimi ben yaparım zaman geçer oh oh

Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası

Gunaydin kizlar bebislerinize citcitli badileri uzun kollumu aliyorsunuz bir yerde okudum bebegin kisa kollu giyebilmesi icin dogumdan sonra 500 gr almis olmalari gerekiyormus.

ben 4-5 tane aldım hep kısa kollu ama babişimiz bir tane almış uzun kollu açıp açıp seviyoruz hala. fotolarını yüklerim yakında. idil baby den bir hastane çıkışı aldı ananemiz çok şirin ve yumuşacık ince dokulu birşey sade kurdaleli. geçen de halamız almış o çok pahalı birşey değil ama onu da sevdik. onun dışında ananemiz sepet aldı, küvet takımı aldı, kızıma külotlu çorap bile aldı
gerçi her ne kadar kızımız gül yüzünü tam göstermese de doktorumun ve benim hislerine güvenerek pembiş pembiş aldık herşeyi. inşallah cinsiyetimiz değişmez her ne kadar kaynanamın hala umudu olsa da ben değişmesini istemiyorum.
babanemizde örgü örüyor ama baktım pek hoşuma gitmedi zaten elinde oyalaya oyalaya tüylenmiş bile evi örgüyle doldurmasak iyiydi daha 5 ay var ve sadece örgü yapıyorlar bereden tutunda elbiseye kadar hadi yelekler amenna da bakalım bir de onları giydirmedikçe küsecekler. zaten doğum zamanı ev tam bir cümbüş olacak şimdiden düşününce strese giriyorum görümcem iki küçük çocuğuyla gelecek, kaynanam ve öbür görümcemde iki çocuğuyla artık ben m onlara bakacağım onlar mı bana bilmiyorum. bir de inşallah annemi evime sığdırmamazlık etmezler oğullarının evini sahiplenipte

kızlar netten bakıp beğendiğiniz bebek odaları siteleri atabılırmısınızz ben bakınıom bıraz buldukçaatıcam sızlere paylaşımlar yapalım güzel olurr öptümmmmm

Belis mobilya hem fiyat olarak uygun hem de kaliteli mdf kullanıyorlarmış bir de kansorejen madde içermeyen boya beis mobilyada çapa modelini beğendim ben deniz aşığıyım oğlum da öyle olsun istiyorum 3 kapılı dolap büyüyebilen beşik bir de şifonyer 2100 tl muhtemelen onu alacağım

Şimdilik yerleri geniş istedikleri gibi taklalar atıyorlar Büyüdükçe bakalım ne yapacak sıpalar

Çok güzel şeyler var keçe de satıyorlarmış :) cevap gelirse yazar mısın canım?

Saol canım tavsiyen için, doktorda bunu söyledi ama sıcak su rahim kaslarını gevşettiği için düşüğe neden olabilir dedi, düşük tehliken yoksa deneyebilirsin dedi. Güvenemiyorum ki, ben duş alırken bile çok sıcak su kullanmıyorum artık, eskiden banyo keyfi yapardım uzun uzun, artık hemen çıkıyorum, çok kalmıyorum tehlikeli diye...

Emzik Küçük

ayyy ben bunları arıyordummm süperrrrrr alıcamm haftaya bu haftosunu emınonue gidicem elyaf almaya ordada bakarım fıyataa olmadı burdan alıcam bazı şeyleriiii......

kızlar hamileyken sıcak su üstüne oturmak kesinlikle yasak arkadaşım suyu bittiği için sezeryana alındı bu yüzden 8aylıkken. basuru var rahatlasın diye oturmuş sonrada sıcak duşa girmiş banyoda suyu akmış farketmemiş akşam sancılanınca doktor kızmış bir sürü erken doğdu bebişi çok zorlandı bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…