- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.901
Dün akşam babamızı beklerken bebişim tepiniyordu saat geç oldu annecim sen uyu artık dedim durdu :) Biraz hareket etmedi ben de sustum sonra yine başladı elimi karnıma koydum yine konuştum durdu kıyamam yaa hissediyor resmen öpmek istiyorummmm
canım zamane çocukları bizden daha akıllı olcaklar valla:)
ben de öpmek istiorum göbişime yetişemiyorum ama :) babalar öpebiliyor bu konuda daha şanslılar :)
Çok saolun kızlar, sizlerde kendinize dikkat edin. Havalar bir sıcak bir soğuk gibi, anlamıyor insan, kendimi koruyamadım galiba. Birde polinin dediği gibi, içten içe acayip yanıyorum zaten, güneşi görünce açılıverdik
Popom bir yandan, burnum biryandan dün gece mahvolduk :18:
Hemoroid için genel cerrah Kortos diye bir ilaç verdi dün. Kadın doğumcunun biri gebelik sınıfı C grubu kesinlikle kullanma dedi
Siz ne tavsiye ediyorsunuz dedim, bu konu ile ilgili bilgim yok dedi kadın, şok şok şokbu kadın hala beni şaşırtabiliyor neyse
Kendi dr.umu aradım kullanabilirsin dedi. Eczacı tanıdık ona sordum, kullanılması tavsiye edilmiyor, ama kar zarar analizi yaparsan hemoroid te tedavi edilmesi gereken bir durum ve de ilerlerse kullanacağın ilaçlar bebeğine daha fazla zarar verecek dedi.
Bu da mantıklı geldi, siz ne dersiniz kızlar
kızlar pc masada masada oturup nete gırıom ayaklarımıda dıer sandalyelelere uzatıom ,bu bıcır ahreketlenıo sımdı sağ göğsümün 4parmak alta bı tekme ındırdı şok oldum sonra bırden sol kasıga ındı napıo nerelerde dolasıo o kadar büyüdülermi yahuuuuuu
Sağol canim evet cok güzel allahım herkeze nasip etsin inşallah ben 19+2 yim kendimi hemen cizelgeye ekliyorumbende de oluyor cnm aynısı oturduğum yerden kalkarken ilk adım beni mahvediyor özellikle
ama dediğin gbi neyse ki sabah uyanınca geçiyor
cnm nacizane fikrimi söyliyim ben oda almıcak olsam bir tane gardolap alırdım içinde çekmecesi ya da bölmeleri olan şifonyer yerine daha kullanışlı olur bence hem de kayınvalidenin de gönlünü yapmış olursun bir yerde
araba olarak ben quinny buzz aldım maxi cosi ile birlikte bir de araca takmak için gereken isofix i aldık dediğin gibi araçta da kullanıcam. Ama 9 kg olduğunda oto koltuğu gerekicek dediler biz de aynı isofixe uygun maxi cosinin oto koltuğunu da aldık şimdiden
gözünaydın cnm ne güzel hissetme görmek dimi? kaçıncı haftadasın çizelgen olmayınca bilemedim :44::44::44::44:
Gunaydin kizlar bebislerinize citcitli badileri uzun kollumu aliyorsunuz bir yerde okudum bebegin kisa kollu giyebilmesi icin dogumdan sonra 500 gr almis olmalari gerekiyormus.
kızlar netten bakıp beğendiğiniz bebek odaları siteleri atabılırmısınızz ben bakınıom bıraz buldukçaatıcam sızlere paylaşımlar yapalım güzel olurr öptümmmmm
kızlar pc masada masada oturup nete gırıom ayaklarımıda dıer sandalyelelere uzatıom ,bu bıcır ahreketlenıo sımdı sağ göğsümün 4parmak alta bı tekme ındırdı şok oldum sonra bırden sol kasıga ındı napıo nerelerde dolasıo o kadar büyüdülermi yahuuuuuu
ayy bulduğum siteye bakın kızlar. bebek şeker vb hazırlıklarımız için bir sürü ürün var. kurdelalar, boncuklar vb. acaba site güvenli midir alışveriş açısından bilgisi olan var mı? gerçi direkt mağazanız var mı gelip görmek için diye mail attımkapı süsümü, şekerlerimi ben yaparım zaman geçer oh oh
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası
ilaçtan ziyade sıcak suya oturma banyosu 15-20 dk, günde 2-3 kez iyi geliyor, benimde doğumdan sonra olmuştu, dr tavsiyesiyle bu rahatlatıyordu, birde eşim aktardan bitkisel krem almıştı, emzirecegim için ilaç kullanmayım diye, ama hiç ilaç istemezsen sadece oturma banyosunu dene derim ben
ayy bulduğum siteye bakın kızlar. bebek şeker vb hazırlıklarımız için bir sürü ürün var. kurdelalar, boncuklar vb. acaba site güvenli midir alışveriş açısından bilgisi olan var mı? gerçi direkt mağazanız var mı gelip görmek için diye mail attımkapı süsümü, şekerlerimi ben yaparım zaman geçer oh oh
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası
ilaçtan ziyade sıcak suya oturma banyosu 15-20 dk, günde 2-3 kez iyi geliyor, benimde doğumdan sonra olmuştu, dr tavsiyesiyle bu rahatlatıyordu, birde eşim aktardan bitkisel krem almıştı, emzirecegim için ilaç kullanmayım diye, ama hiç ilaç istemezsen sadece oturma banyosunu dene derim ben
Şimdilik yerleri geniş istedikleri gibi taklalar atıyorlarBüyüdükçe bakalım ne yapacak sıpalar
Çok güzel şeyler var keçe de satıyorlarmış :) cevap gelirse yazar mısın canım?
Emzik Küçük
ayyy ben bunları arıyordummm süperrrrrr alıcamm haftaya bu haftosunu emınonue gidicem elyaf almaya ordada bakarım fıyataa olmadı burdan alıcam bazı şeyleriiii......
Şimdilik yerleri geniş istedikleri gibi taklalar atıyorlarBüyüdükçe bakalım ne yapacak sıpalar
Çok güzel şeyler var keçe de satıyorlarmış :) cevap gelirse yazar mısın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?