2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım banada ilk oluyor, kabızlıktan dolayı,o kadar sıvı tüketiyorum, 4 litreye yakın su içiyorum ama nafile işte engel olamadık,
daha kötü olmasından korktuğum için yılanın başını küçükken ezeyim dedim

Eşim de bu sebepten ameliyat olmuş eskiden oda gözümü korkuttu açıkçası... Bitkisel şeyler araştırıyorum, papatya suyu ve ısırgan otu iyi geliyor dediler ama emin değilim

Ev yerleştirme işi nasıl gidiyor canım? kolayladın mı ?

taşınırken o kadar çok yorulmuşumki arastacım yerleştirmede epey tembellik yapıyorum.ama çok şükür yaşanır hale geldi. aradıklarımızın yüzde 80ini buluyoruz :)

O bayanın yaptığını gördün mü çok tatlı olmuş bayıldım :) İyice heveslendim Ben keçeden hayvancıklar yapmak istiyorum çizimlerine başladım biran önce keçe alıp yapmaya başlamak istiyorum. Bu sitedeki boncuklar saten kurdeleler ve tüllerle de süslerim aklıma neler neler geliyor şuan Bundan sonra bana akşam erken yatmak yok

Canbım siteye baktım çok güzel, fiyatlarıda uygun.Mutlaka burdan alacağım şeyler var.

ya kızlar bu dünürüm mü nedir öyle bir saçma program varmış ilk defa gördüm arkadaşımın evinde oğlanın annesi ne manyaktı öyle Allahım ne cins programlar çıkmış

Hafta sonu internetimiz gitti özledim sizi beaaaaaaaaaaaa

Bizde pek bir değişiklik yok, velet büyüyor, anasını da büyütüyor 7. kilomu da almış bulunmaktayım hayırlısı

Dün aşımı da oldum. Olmayanlar korkmasın, ben gibi tırsak kadın bile gık demediyse size bişi olmaz Azıcık acıdı tabi ama 4 saniye sürüyor epi topu nolcek :)
Biraz ağrıyor ama geçecek elbet

1 ay sonra 2. ye çağırdı. Sizinkiler de mi 1 ay sonra? Benim aklımda doğuma yakın diye kalmış ama yanlış mı hatırlıyorum acep bilemedim :26:

Bizden bu kadar :)

Bu sitede harika modeller var. kendileri sipariş üzerine yapıyor. fiyat almadım ama modeller süper.

Masif Mobilya - Mobilya Dekorasyon Modelleri ve Fiyatları

Gerçekten çok güzel modeller varmış özellikle bebek beşikleri ( Bebek Beşikleri Modelleri ve Bebek Beşiği Takımları Fiyatı ) gayet güzel ve yatak odaları ( Yatak Odası Modelleri ile Modern Yatak Odaları Takımları ) sadece masif olarak üretim yapıyorlar galiba ürünlerde hep masif doğal ağaç yazıyor. Ayrca çok güzeller ama çok pahalıdırlar dimi (((

ben de bugün oldum ilk dozu...beni de 1 ay sonra ikinciye çağırdılar...doğumdan sonra fln da oluyormuş sanırım dr.um toplamda 5 doz dedi...ömür boyu koruyormuş o zaman....şu sağlık ocağı işi de halloldu ya ona seviniyorum..

benim de ilk yapınca ağrıdı 3-5 sn falan...bir de 5dk sonra bi acıma oldu ağrı gibi sonra geçti..şu an gayet iyiyim...ağrı yapabilir dediler hatta parol içersin dediler ama şu an çok şükür yok ağrı falan

selam kızlar
dün kontrolümüz vardı herşey çok güzel dedi doktor
9 kilo almışım ayrıca
abartmışsın dedi doktor napıyım doymuyorum dedim bende
bugünde şeker yükleme testi yapıldı normal çıkmış baklava pasta ne tatlı istiyosan ye dedi
e dün abartmışsın kiloyu dediniz dedim
evet onları ye ama abartmadan dedi gülüştük

taşınırken o kadar çok yorulmuşumki arastacım yerleştirmede epey tembellik yapıyorum.ama çok şükür yaşanır hale geldi. aradıklarımızın yüzde 80ini buluyoruz :)

Oh iyi canım. Baya kolaylaşmış o zaman. Aman acele etme zaten boşver. Yavaş yavaş hepsi oluyor. Güle güle oturun :))

Şükürler olsun sadece netin gitmiş. Endişelenmiştim senin için. Rahatladım şimdi :) Ben de oldum aşımı hafta sonu. Vee tartıldım toplamda 4.5 kilo almışım. O kadar çikolata yemeye göre iyi yine :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…