- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.921
çekirge doğal yolarla halletmeye çalışsan, şimdi kullanma demişya bir kaç kişi yine de kullanmasna sanki daha iyi olur,
ne bileyim doğal bi yöntemi varmıdır ki bunun,
benim bu sorunum ta lise yıllarımdan vardı, hamilelikte bana sorun yapacak diye çok korktum ama bol sıvı alıyorum, yediklerime falan dikkat ediyorum, bağısakları yumuşak tutuyorum, bir de osteocare diye bir ilaçtan bahsetmişti arkadaşım ona iyi gelmiş, doktoru vermişmiş hamileler için bir ilaç
cevap geldi sadece internetten satışları varmış mağazaları yokmuş
kızlar netten bakıp beğendiğiniz bebek odaları siteleri atabılırmısınızz ben bakınıom bıraz buldukçaatıcam sızlere paylaşımlar yapalım güzel olurr öptümmmmm
Paketteki adetlerini ya da minimum sipariş adedini falan hiç yazmamışlar bu hafta sonu bulamazsam aradıklarımı bunlara mail atıp sorarım :)
Ev yerleştirme işi nasıl gidiyor canım? kolayladın mı ?
canım haziran 2013 annelerinden biri bu siteden alışveriş yapmış hatta şekerlerini bile yapıyormuş. ben direkt dalıyorum alışverişe tutmayın beni
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/552731-2013-haziran-annleri-paylasim-alani-2654.html
ayy bulduğum siteye bakın kızlar. bebek şeker vb hazırlıklarımız için bir sürü ürün var. kurdelalar, boncuklar vb. acaba site güvenli midir alışveriş açısından bilgisi olan var mı? gerçi direkt mağazanız var mı gelip görmek için diye mail attımkapı süsümü, şekerlerimi ben yaparım zaman geçer oh oh
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası
Bu sitede harika modeller var. kendileri sipariş üzerine yapıyor. fiyat almadım ama modeller süper.
Masif Mobilya - Mobilya Dekorasyon Modelleri ve Fiyatları
günaydın kızlar
bebek şekerleri için kullanılan mantar tıpalı şişeleri (sırf sade şişe) nerden toplu alabileceğim konusunda fikri olan var mı? (istanbul)
Eki Görüntüle 674065
Hafta sonu internetimiz gitti özledim sizi beaaaaaaaaaaaa
Bizde pek bir değişiklik yok, velet büyüyor, anasını da büyütüyor7. kilomu da almış bulunmaktayım hayırlısı
Dün aşımı da oldum. Olmayanlar korkmasın, ben gibi tırsak kadın bile gık demediyse size bişi olmazAzıcık acıdı tabi ama 4 saniye sürüyor epi topu nolcek :)
Biraz ağrıyor ama geçecek elbet
1 ay sonra 2. ye çağırdı. Sizinkiler de mi 1 ay sonra? Benim aklımda doğuma yakın diye kalmış ama yanlış mı hatırlıyorum acep bilemedim :26:
Bizden bu kadar :)
Bu sitede harika modeller var. kendileri sipariş üzerine yapıyor. fiyat almadım ama modeller süper.
Masif Mobilya - Mobilya Dekorasyon Modelleri ve Fiyatları
taşınırken o kadar çok yorulmuşumki arastacım yerleştirmede epey tembellik yapıyorum.ama çok şükür yaşanır hale geldi. aradıklarımızın yüzde 80ini buluyoruz :)
Hafta sonu internetimiz gitti özledim sizi beaaaaaaaaaaaa
Bizde pek bir değişiklik yok, velet büyüyor, anasını da büyütüyor7. kilomu da almış bulunmaktayım hayırlısı
Dün aşımı da oldum. Olmayanlar korkmasın, ben gibi tırsak kadın bile gık demediyse size bişi olmazAzıcık acıdı tabi ama 4 saniye sürüyor epi topu nolcek :)
Biraz ağrıyor ama geçecek elbet
1 ay sonra 2. ye çağırdı. Sizinkiler de mi 1 ay sonra? Benim aklımda doğuma yakın diye kalmış ama yanlış mı hatırlıyorum acep bilemedim :26:
Bizden bu kadar :)
2013 Haziran annelerinde üçüz varmış kızlaaaar düşünsenize 3 tekme herbir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?