- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #17.941
O bayanın yaptığını gördün mü çok tatlı olmuş bayıldım :) İyice heveslendimBen keçeden hayvancıklar yapmak istiyorum çizimlerine başladım biran önce keçe alıp yapmaya başlamak istiyorum. Bu sitedeki boncuklar saten kurdeleler ve tüllerle de süslerim aklıma neler neler geliyor şuan Bundan sonra bana akşam erken yatmak yok
Gerçekten çok güzel modeller varmış özellikle bebek beşikleri ( Bebek Beşikleri Modelleri ve Bebek Beşiği Takımları Fiyatı ) gayet güzel ve yatak odaları ( Yatak Odası Modelleri ile Modern Yatak Odaları Takımları ) sadece masif olarak üretim yapıyorlar galiba ürünlerde hep masif doğal ağaç yazıyor. Ayrca çok güzeller ama çok pahalıdırlar dimi(((
süperler...ama eminim çok pahalıdırlar...
süperler...ama eminim çok pahalıdırlar...
kızlar modeller size fikir verebilir. başka bir yerde yaptırmak istersiniz belki.
ben 4-5 tane aldım hep kısa kollu ama babişimiz bir tane almış uzun kolluaçıp açıp seviyoruz hala. fotolarını yüklerim yakında. idil baby den bir hastane çıkışı aldı ananemiz çok şirin ve yumuşacık ince dokulu birşey sade kurdaleli. geçen de halamız almış o çok pahalı birşey değil ama onu da sevdik. onun dışında ananemiz sepet aldı, küvet takımı aldı, kızıma külotlu çorap bile aldı
gerçi her ne kadar kızımız gül yüzünü tam göstermese de doktorumun ve benim hislerine güvenerek pembiş pembiş aldık herşeyi. inşallah cinsiyetimiz değişmez her ne kadar kaynanamın hala umudu olsa da ben değişmesini istemiyorum.
babanemizde örgü örüyor ama baktım pek hoşuma gitmedi zaten elinde oyalaya oyalaya tüylenmiş bile evi örgüyle doldurmasak iyiydi daha 5 ay var ve sadece örgü yapıyorlar bereden tutunda elbiseye kadar hadi yelekler amenna da bakalım bir de onları giydirmedikçe küsecekler. zaten doğum zamanı ev tam bir cümbüş olacak şimdiden düşününce strese giriyorum görümcem iki küçük çocuğuyla gelecek, kaynanam ve öbür görümcemde iki çocuğuyla artık ben m onlara bakacağım onlar mı bana bilmiyorum. bir de inşallah annemi evime sığdırmamazlık etmezler oğullarının evini sahiplenipte
canım benim şükür ki benim gibi süs delisi birini buldum.acaba deliriyor muyum diye düşünmeye başlamıştım. sürekli süs, incik, boncuk, kurdela peşinde koşuyorum. ben de bir sorun mu var ben kapı süsümü bile seçtim malzemeleri alıp yapması kaldı yok yok ben sanırım deliriyorum
Oh çok sevindim bende kendimi delirdim sanıp üzülüyordum 24 saat düşünüyorum diye sen faaliyete bile gecmisin demekki normaliz yuppii :)
bende de ara ara oluyor kaşıntılar artan progesteron hormonu etkisiyle oluyor bunlar normal ama rahatlatıcı bir krem belki verebilir doktorun mutlaka söyle... çok rahatsızlık veren türde kaşıntılarsa... benim karnımda ve sırtımda oluyor genelde...Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm
amin inşallah teşekkürler... inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın :)Canım seninle doğum tarihlerimiz aynıİnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın. Kız oğlan? Benimki oğlan.. Şimdilik hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun. sadece daha hızlı yoruluyorum ve tansiyorum düşüyor ):
gunaydin hamisler ben her gece ruyalarimda kabus goruyorum malesef sizdende boyle ruyalar goren varmi surekli...sabah 6 da uyaniyorum her gun sonra yine uyuyorum ama o kabuslardan ter su icinde kaliorum..
Canım bende bunu çok beğendim.Buna tül ilave edersek bebek şekeri nasıl olur acaba?
Belis mobilya hem fiyat olarak uygun hem de kaliteli mdf kullanıyorlarmış bir de kansorejen madde içermeyen boya beis mobilyada çapa modelini beğendim ben deniz aşığıyım oğlum da öyle olsun istiyorum 3 kapılı dolap büyüyebilen beşik bir de şifonyer 2100 tl muhtemelen onu alacağım
canım hayat kısa bugünlerimiz bir daha gelmeyecek ya da gelse de her bebişimiz bir olmayacak o yüzden en deli ve güzel şekilde hamileliğimizi geçirmemizde fayda var. o ne demiş öbürü şunu yapmış takmak istemiyorum. ha bizde de oluyor abuk sabuk muhabbetler ama umrummmm değil. ben kurdalelerimle mutluyum
Oh iyi canım. Baya kolaylaşmış o zaman. Aman acele etme zaten boşver. Yavaş yavaş hepsi oluyor. Güle güle oturun :))
Şükürler olsun sadece netin gitmiş. Endişelenmiştim senin için. Rahatladım şimdi :) Ben de oldum aşımı hafta sonu. Vee tartıldım toplamda 4.5 kilo almışım. O kadar çikolata yemeye göre iyi yine :))
Ben burayı biliyorum yerleri maslakta gercekten çok kaliteli fiyatlar 8000- ile 15000 arası :)
cnm çok güzel olurbende ılk gordugumde tül fln eklenırse dıe dusundum cokta guzel olur vallaa mıknatıs yapısck arkayadaa süper olur ben lavanta keselerı yapıodum mıknatıs arıodum onu bıle buldumm bak Magnet Mıknatıs Büyük 18mm bu sıteye bayıldım inşallah guvenılırdırr
Bende uzun kullu aldim cogunlukla ama alisveris bitmedi henuz.. yeni alacaklarimida kisa kollu alayim[/QUOT
slm kızlar, ben çıtçıtlı badileri genellikle kısa kollu aldım. hatta kolsuz bulsam kolsuz alıcam. o sıcakta bebişler uzun kollu nasıl duracaklar ki? bence bi bez bağlarız cıbıl cıbıl dururlar :) aldıklarımız da giydirmeden küçülür. çok sıcak olucak çoook....
Canım hani dışarda yaptırsak bunların kalitesi gibi yapabilirlermi ?
teşekkür ederim canım. buarada senin takvimin neden saklı? merak ettim kaçıncı haftanda 4buçuk kilo aldın?
canım benim şükür ki benim gibi süs delisi birini buldum.acaba deliriyor muyum diye düşünmeye başlamıştım. sürekli süs, incik, boncuk, kurdela peşinde koşuyorum. ben de bir sorun mu var ben kapı süsümü bile seçtim malzemeleri alıp yapması kaldı yok yok ben sanırım deliriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?