2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim şükür ki benim gibi süs delisi birini buldum. acaba deliriyor muyum diye düşünmeye başlamıştım. sürekli süs, incik, boncuk, kurdela peşinde koşuyorum. ben de bir sorun mu var ben kapı süsümü bile seçtim malzemeleri alıp yapması kaldı yok yok ben sanırım deliriyorum

süperler...ama eminim çok pahalıdırlar...

kızlar modeller size fikir verebilir. başka bir yerde yaptırmak istersiniz belki.

Bende en çok idil baby de olan hastane çıkışını beğendim şimdiye kadar sanırım bende onu alicam :) hoş biraz pahalı ama sanırım 180 tl idi

Oh çok sevindim bende kendimi delirdim sanıp üzülüyordum 24 saat düşünüyorum diye sen faaliyete bile gecmisin demekki normaliz yuppii :)

Oh çok sevindim bende kendimi delirdim sanıp üzülüyordum 24 saat düşünüyorum diye sen faaliyete bile gecmisin demekki normaliz yuppii :)

canım hayat kısa bugünlerimiz bir daha gelmeyecek ya da gelse de her bebişimiz bir olmayacak o yüzden en deli ve güzel şekilde hamileliğimizi geçirmemizde fayda var. o ne demiş öbürü şunu yapmış takmak istemiyorum. ha bizde de oluyor abuk sabuk muhabbetler ama umrummmm değil. ben kurdalelerimle mutluyum

Merhaba kızlar 21 haftalık hamileyim bütün vücudum kaşınıyo aynı durumda olan varmı cok kötüyüm
bende de ara ara oluyor kaşıntılar artan progesteron hormonu etkisiyle oluyor bunlar normal ama rahatlatıcı bir krem belki verebilir doktorun mutlaka söyle... çok rahatsızlık veren türde kaşıntılarsa... benim karnımda ve sırtımda oluyor genelde...

amin inşallah teşekkürler... inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın :)
benimki kız.. 17. haftamda erkek olabilir denmişti ama 20. haftamda kız dendi... bende kızım diye seviyorum...
inşallah hep böyle iyi geçer hamileliğin.. tansiyon düşmeleri normalmiş ama böyle durumlarda ayaklar yükseğe kaldırılacak ve sırtüstü 15 dk yatılacakmış tansiyon hemen normale dönermiş...

gunaydin hamisler ben her gece ruyalarimda kabus goruyorum malesef sizdende boyle ruyalar goren varmi surekli...sabah 6 da uyaniyorum her gun sonra yine uyuyorum ama o kabuslardan ter su icinde kaliorum..

içten içe yaptığımız endişeler evhamlar yüzünden oluyor bu kabuslar bendede var ama geçici korkma... zaman zaman çok güzel rüyalarda gördüğüm oluyor... bebeğimi görüyorum...

Canım bende bunu çok beğendim.Buna tül ilave edersek bebek şekeri nasıl olur acaba?

cnm çok güzel olurbende ılk gordugumde tül fln eklenırse dıe dusundum cokta guzel olur vallaa mıknatıs yapısck arkayadaa süper olur ben lavanta keselerı yapıodum mıknatıs arıodum onu bıle buldumm bak Magnet Mıknatıs Büyük 18mm bu sıteye bayıldım inşallah guvenılırdırr

Canım baktım gayet güzel ve şık bence.

O zaman bu kurdelayi senin ve guzel bebeğinİn şerefine kesiyorum :)

teşekkür ederim canım. buarada senin takvimin neden saklı? merak ettim kaçıncı haftanda 4buçuk kilo aldın?

Evet inşallah güvenilirdir.Bende burdan alacağım galiba.Daha önceden eminönündede fiyatlara bakmıştım ama bu kadar uygun değildi.

Kızlar ben çıkıyorum.Yarın eşim izinli.Büyük ihtimalle hava güzel olursa dışarda oluruz.Ben şimdi tozları almaya başlayayım eşimde 5 te gelince silip süpürürüz ki yarınımız bize kalsın.Hadi bay.Öpüldünüz.

teşekkür ederim canım. buarada senin takvimin neden saklı? merak ettim kaçıncı haftanda 4buçuk kilo aldın?

Ya benim satta biraz karışıklık oldu canım. İlk gittiğimde 25 ekimdi sat, sonraki hafta doktor 10 kasım olarak değiştirdi. Ben de tam emin olamadım bu yüzden. 10 kasıma göre 20+3 üm yani 21. haftadayım diğer tarihe göre 23. haftadayım. Ama bebiş 15 gün önde gidiyor aslında şuan 25 ekim tarihiyle uyumlu. Bakalım bu hafta detaylıya giricem iyice netlik kazanır o zaman takvimi eklerim ben de:)

Kapı süsümü ben de tasarladım kafamda çok şeker olacak bir becerebilirsek İnşallah hayal ettiğim gibi olur Hevesli heyecanlı ve sabırsız gebeler kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…