2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar dün tetenoz aşısı oldum gece bir fenalastim sıtma nöbeti gibi titreme ateş kasık ağrısı oluyorum sandim krize girdim resmen hop hastaneye gittik serum taktılar idrar yolları enfeksiyonu olmuşum birde kum dokuyormusum üstüne ası reaksiyon göstermiş şimdi yeni yeni kendime geldim annecim bakiyo bana sagolsun.

Birde ben bebeğim diye ağladıkta tekmeledi beni yavrum sanki anne ben iyiyim merak etme der gibi

Kizlar doktor islerim bitti heraey yolund dedi masallah kizim 408 gram olmus doktor iyi bakmissin annesi pamuk bebek gelecek kilolu bir bebek doguracaksin dei gozul korktu. Bana sen minnaciksin diye guluyor ben 4 kilo almisim 5 ayda oyle iste kizlar benden haberler

Canım sen ilk başta sürpriz olsun istiyordun değil mi? Senin bebiş madem öyle şimdi de ben göstermiyorum sürpriz yapıcam diyor sanırım

Geçmiş olsun canım inşallah hemen atlatırsın

Geçmiş olsun parmecim, büyük tehlike atlaşmışsın canım, neyseki iyisiniz. Bebişlerimiz bizim üzüldüğümüzü anlıyorlar gerçekten

Maşallah canım gözün aydın

Ohh maşallah annesinede miniğinede,beş ayda 4 kilo nasıl becerdin canım banada bi söyle Allah aşkına 58 kiloyla hamile kaldım doktor bi çıktım 67 olmuşum görenlerde bana bi göbeğin var göbekden yukarı vesikalık çekilsen anlaşılmaz diyolar,popoda var tabi ama ben nasıl alıyorum bu kadar çabuk onu anlamıyorum

Canim benim tatli falan yemiyorum tadimlik canim istemiyor cunku birde surekli ogun aralarinda yemek yerine meyve yiyorum bol su birde bu kadar benim yaptigim

Geçmiş olsun tatlım hastalandığımızda çok duygusal oluyoruz kendine iyi bak ir an önce iyileş

hey allahım ne insanlar var yaa... çözüm çok basit önceliğin var senin,eşin ve bebeğin. ikisinide düşünmek zorundasın elin kadını üzülmesin ayıp olmasın diye ,ömrünü senle geçirecek olan insanı üzmenin ve bebeğini riske atmanın anlamı yok! "işe birlikte gidip gelebilirz ama ben güzergah değiştiremem malum hamileyim eşimde bu konuda çok katı düşünüyor" dersin olup biter bu ne canım böyle ...

geçmiş olsun canım dikkat et zaten normal zamanda çekilecek dert değil bunlar bir de şimdi hamileyke 2 kat eziyet. Allah korusun sizi.

canım bu odanın fiyatı ne kadar bir de bilindik bi markanın ürünü mü netten bakma şansımız olur mu acaba

Gunaydin guzel anneler doktora geldik kizimla bakalim neler diyecek

iyi sonuçlarla gelirsin inşallah :) benim kontrolümde haftaya şeker yüklemem var bir sonraki haftaya da kızımın detaylı usg si var hayırlısı :)

24 ile 28 haftalar arasında yapılıyor ama benimki 23. hafta olacak yani haftaya çünkü ailede şeker hastalığı var bende de var gibi...

Son düzenleme:

çok güzel bir takım. hemen hemen aynısını beğendim bende
sadece kulpları farklı daha doğrusu birkaç tanesi mavi diğerleri beyaz
yavru yatağı da yok
3750 TL modokoda
bence kaçırma

Teşekkürler:)

3000 canım fiyatı, ay sonuna kadar alırsam bi de yatak hediyeli. Ayrıca duvar rafı da yaptırıcam. Onla birlikte 3200 filan olur sanırım.
rafa ayrıca para falan verme bence
zaten raf dedikleri ufacık bişey.
yaparlar onu
teklif et bence

maşallah
darısı başımıza
inşallah bizimde iyi geçer

araba yatağa korkuluk olmaz heralde orjinalliği bozulur.3-4 yıl kullanamazsam yazık boşu boşuna mobilyayı eskitmiş olcaz.odayı da işgal etcek gereksiz yere dimi ama

3-4 yıla gerek yok şekerimm benim kızım 1 yaşından beri kendi bazasında yatıyo genç odası aldık ona bazası büyük yanlarında korkuluk vardı biraz onu kullandı sonra çıkardım onun üzerinden atlar diye beşikten atlamıştı da
zaten çocuk yürümeye başlayınca kendisi iniyo yataktan
beşik gibi yüksek olmuyoya yatak seninki de en fazla 1,5-2 yaşında yatabilir araba yatakta alışır gider diye düşünüyorum
ilk aylarda park yatak al ama boşuna karyola alma derim

Son düzenleme:
yasamayısevıyorum masallh yavruna:)cok sevndm hersyn yolunda olmasına.....parmecm gecmıs olsun cnm hamılelıkte hastalıklr daha cok etkılıyo ınsanı....kendıne dıkkat et

Ben çok beğendim sade ve şık yalnız dikkatimi çekti bu oda büyük duruyor diğer bebek odalarına oranla yanılıyor muyum

Canim benim tatli falan yemiyorum tadimlik canim istemiyor cunku birde surekli ogun aralarinda yemek yerine meyve yiyorum bol su birde bu kadar benim yaptigim

Ahh o tatlı işte öğlen iş yerinde yemek yiyorum canım nasıl tatlı bişeyler çekiyo eğer menüde tatlı yoksa tabi bi ara akşamları yemekten sonra çekiyordu,suyu bende çok içiyorum ama galiba tadımlık olayına geçmem gerekteşekkür ettim canımcım

Ben çok beğendim sade ve şık yalnız dikkatimi çekti bu oda büyük duruyor diğer bebek odalarına oranla yanılıyor muyum

Evet bana da büyük geldi. Bi evde en çok ihtiyaç duyulan şey dolap bana göre ve bunun dolapları gayet büyük ve kullanışlı canım. Yatak boyu da 1.87 oluyor büyüdüğünde. Bebeği koyduğumuz yerin derinliği yatak varken bile 1 metre. Gönül rahatlığıyla içinde yatırabilirim. büyüdüğünde o şeffaf kısmı indiririm kendi iner çıkar. Parmaklıklar bana sanki özgürlüğünü kısıtlayacakmış hissi veriyordu hep. Bunu bulmam isabet oldu.

Son düzenleme:

İbrahim Tatlıses'in kızının gözleri maviymiş anneye çekmiş ya belki senin bebişin de sana çeker:) Baskın gen denilen şey vardır inşallah senin genlerin baskın çıkar da mavili bir prensesin olur. Maşallah tekmeleri falan kuvvetliymiş.Benim yavrum çok üşengeç tekmelemeye bile zamanı yok tembellik yapmaktan.Doğduğunda da böyle akıllı uslu olması temennisiyle ve umuduyla avunuyorum.Sen canımı acıtıyor deyince aklıma facedeki bir söz geldi: Bir kadına tekme ve yumruk vurmaya hakkı olan tek şey BEBEĞİDİR diyor.Vursunlar anam vursunlar helali hoş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…