- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.581
Ben de özledim bacım seni ve herkesi
Bu arada hamileleri de çoğalttin topik annesi olunca kıız uğurlu geldin maşallah
Cimcimeye iyi bak.Bizim cinsiyetimiz de belli hala muallak kuttacık bebeğimin organını göremiyorlar ya inanılır gibi değil.Sen en iyisi çizelgeye %50 kız, %50 erkek yazNe bu ya canımdan bezdim bu doktorların elinden.Ömrümü yediler ömrümü
Kizlar dün tetenoz aşısı oldum gece bir fenalastim sıtma nöbeti gibi titreme ateş kasık ağrısı oluyorum sandim krize girdim resmen hop hastaneye gittik serum taktılar idrar yolları enfeksiyonu olmuşum birde kum dokuyormusum üstüne ası reaksiyon göstermiş şimdi yeni yeni kendime geldim annecim bakiyo bana sagolsun.
Birde ben bebeğim diye ağladıkta tekmeledi beni yavrum sanki anne ben iyiyim merak etme der gibi
Kizlar dün tetenoz aşısı oldum gece bir fenalastim sıtma nöbeti gibi titreme ateş kasık ağrısı oluyorum sandim krize girdim resmen hop hastaneye gittik serum taktılar idrar yolları enfeksiyonu olmuşum birde kum dokuyormusum üstüne ası reaksiyon göstermiş şimdi yeni yeni kendime geldim annecim bakiyo bana sagolsun.
Birde ben bebeğim diye ağladıkta tekmeledi beni yavrum sanki anne ben iyiyim merak etme der gibi
Kizlar doktor islerim bitti heraey yolund dedi masallah kizim 408 gram olmus doktor iyi bakmissin annesi pamuk bebek gelecek kilolu bir bebek doguracaksin dei gozul korktu. Bana sen minnaciksin diye guluyor ben 4 kilo almisim 5 ayda oyle iste kizlar benden haberler
Kizlar doktor islerim bitti heraey yolund dedi masallah kizim 408 gram olmus doktor iyi bakmissin annesi pamuk bebek gelecek kilolu bir bebek doguracaksin dei gozul korktu. Bana sen minnaciksin diye guluyor ben 4 kilo almisim 5 ayda oyle iste kizlar benden haberler
Herkese merhabalar;bende aranıza yeni katıldım.şuan 22.haftadayım.herkese sağlıklı günler
hey allahım ne insanlar var yaa... çözüm çok basit önceliğin var senin,eşin ve bebeğin. ikisinide düşünmek zorundasın elin kadını üzülmesin ayıp olmasın diye ,ömrünü senle geçirecek olan insanı üzmenin ve bebeğini riske atmanın anlamı yok! "işe birlikte gidip gelebilirz ama ben güzergah değiştiremem malum hamileyim eşimde bu konuda çok katı düşünüyor" dersin olup biter bu ne canım böyle ...kızlar bi arkadaşım var benim evin arkasında oturuyor işyerimin ilerisindede işyeri var.arabasını satmış eşiyle birlikte çalışıyor ama sabahları eşiyle gitmiyor işe.geçen kahvaltıya çağırdı önce kaçta işe gidiyorsun kaçta çıkıyorsun falan diye sordu sonra arabasını sattığını 1-2 ay içinde yeni araba alacağını bu dönem mümkünse birlikte gidip gelebilirmiyiz dedi bende aksilik olmazsa neden olmasın dedim sonra demesin mi ama kızı kreşten aldım sabahları anneme bırakacağım akşamlarıda alacağım ne diyeceğimi şaşırdım çünkü annesine gitmek için güzergah değiştirmemiz gerek.bişey diyemedim eşim kıyameti koparıyor ben senin araba sürmenden zaten rahatsızım şimdi bide ara yollara gireceksin falan diye kahvaltıya çıkarı için çagırmış neden sabahları eşiyle gitmiyormuş söylendide durdu zaten 1 ay sonra falan araba kullanmayı bırakmak istiyorum eşimle gidip geleceğim ama biliyorum ki bu seferde arabayı ister ne yapacagımı şaşırdım
Kendim için bişey olsa dakikada karar veren ben, söz konusu bebeğim olunca kararsıza bağladım resmen. Mesela geçen hafta sonu bebek mobilyası sormaya girdiğim bi yerde köşe koltuk takımı çarptı gözüme ve 10 dakika içinde karar verip aldım, pazartesi günü geliyor koltuklarım
Çanakkale'de 2 tane bebek odası satan yer vardı kızlar. Ordakilerden sadece bir mobilyayı beğendim. Yatağı burda göründüğünden daha derin. 2 yaşına gelene kadar düşme problemi filan olmaz. Altından yatak çıkıyo 1.80 ebadında. Ben ilk dönem onun yanında yatabilicem yani. Parmaklıkları yok, bir taraf komple kapalı bir tarafta şeffaf bir maddeden korumalık yapmışlar. Kırılmayan bir madde kullanılmış. Odasına alıştırıcaz yatak odasında yatırmıycam. Çok ahım şahım bir oda takımı değil ama en azından sade ve ben onu objelerle renklendiririm. Kulpları ve ayakları da beyaz olacak eğer almaya karar verirsem. Dolapları geniş ve kullanışlı. Nette çok güzel odalar var ama onlara da cesaret edemiyorum. Yakından görmeden, kalitesini bilmeden almak çok riskli bence. Napsam sizce, oda güzel mi?
Eki Görüntüle 681455
Gunaydin guzel anneler doktora geldik kizimla bakalim neler diyecek
Kızlar şeker yüklemesi kaçıncı haftaya kadar yapılıyor?
Bir arkadaşım aman boşver ben yaptırmadım dedi de tuaf geldi bana.Sonuçta şekerine bakılacak ve yüksek ise diyet,ilaç vs.verip önlem alınacak.Yanlışmı biliyorum aydınlatırsanız sevinirm. :)
Sağol canım. Seçeneklerimden en kullanışlı olanı buydu. Parmaklıklı olmaması ve biçok karyolaya göre derin olması cezbetti beni. Uyurken ayakları, elleri parmaklıklara girsin istemiyorum. Altından yatak çıkması avantaj, yatağına alıştırana kadar yanında yatabilicem. Bu ay sonuna kadar ısmarlıycam sanırım. Çünkü yanında çok kaliteli bir yatak hediye ediyolar ay sonuna kadar ısmarlarsam.
rafa ayrıca para falan verme benceTeşekkürler:)
3000 canım fiyatı, ay sonuna kadar alırsam bi de yatak hediyeli. Ayrıca duvar rafı da yaptırıcam. Onla birlikte 3200 filan olur sanırım.
araba yatağa korkuluk olmaz heralde orjinalliği bozulur.3-4 yıl kullanamazsam yazık boşu boşuna mobilyayı eskitmiş olcaz.odayı da işgal etcek gereksiz yere dimi ama
canım bu odanın fiyatı ne kadar bir de bilindik bi markanın ürünü mü netten bakma şansımız olur mu acaba
Kendim için bişey olsa dakikada karar veren ben, söz konusu bebeğim olunca kararsıza bağladım resmen. Mesela geçen hafta sonu bebek mobilyası sormaya girdiğim bi yerde köşe koltuk takımı çarptı gözüme ve 10 dakika içinde karar verip aldım, pazartesi günü geliyor koltuklarım
Çanakkale'de 2 tane bebek odası satan yer vardı kızlar. Ordakilerden sadece bir mobilyayı beğendim. Yatağı burda göründüğünden daha derin. 2 yaşına gelene kadar düşme problemi filan olmaz. Altından yatak çıkıyo 1.80 ebadında. Ben ilk dönem onun yanında yatabilicem yani. Parmaklıkları yok, bir taraf komple kapalı bir tarafta şeffaf bir maddeden korumalık yapmışlar. Kırılmayan bir madde kullanılmış. Odasına alıştırıcaz yatak odasında yatırmıycam. Çok ahım şahım bir oda takımı değil ama en azından sade ve ben onu objelerle renklendiririm. Kulpları ve ayakları da beyaz olacak eğer almaya karar verirsem. Dolapları geniş ve kullanışlı. Nette çok güzel odalar var ama onlara da cesaret edemiyorum. Yakından görmeden, kalitesini bilmeden almak çok riskli bence. Napsam sizce, oda güzel mi?
Eki Görüntüle 681455
Canim benim tatli falan yemiyorum tadimlik canim istemiyor cunku birde surekli ogun aralarinda yemek yerine meyve yiyorum bol su birde bu kadar benim yaptigim
Ben çok beğendim sade ve şık yalnız dikkatimi çekti bu oda büyük duruyor diğer bebek odalarına oranla yanılıyor muyum
Ahhh o dr.lar yokmubazen çıltırtıyorlar demi insanı. Neyse hayırlısı olsun canım, emin olunduğunda öğrenmek en iyisi sonradan değişiklik olunca duygu karmaşası yaşamak daha zor bence. Neyse ki biz şimdiki doktor amcamızdan çok memnununz cimcimem bile seviyor dr. amcasını ne güzel pozlar veriyor.
Benim cimcimeye gelince şimdiden çok yaramaz menekşe teyzesi, hiç durmuyor bir görsen
Geçen gün komşumla göbişime bakıyorduk, bir tekme attı, kadın aaaaa tekmeledi gördüm diye bağırdı vallaBende şaştım kaldım o kadar yani sen düşün artık.... Çok güzel duygular ama bazen ciddi anlamda canımı acıtıyor, korkutuyor bazen...
Tek acısı bu olsun yavrumun, minnak ayaklarımını yirim ben onun
Evet canım uğurlu gelirim ben insanlara, tanıyanlar öyle der genelde, "maviş gözlerinin uğuru var derler "
Ayyy kızımda benim gibi boncuk gözlü olur mu acep :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?