- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.601
Canım sen ilk başta sürpriz olsun istiyordun değil mi? Senin bebiş madem öyle şimdi de ben göstermiyorum sürpriz yapıcam diyor sanırım
İbrahim Tatlıses'in kızının gözleri maviymiş anneye çekmiş ya belki senin bebişin de sana çeker:) Baskın gen denilen şey vardır inşallah senin genlerin baskın çıkar da mavili bir prensesin olur. Maşallah tekmeleri falan kuvvetliymiş.Benim yavrum çok üşengeç tekmelemeye bile zamanı yok tembellik yapmaktan.Doğduğunda da böyle akıllı uslu olması temennisiyle ve umuduyla avunuyorum.Sen canımı acıtıyor deyince aklıma facedeki bir söz geldi: Bir kadına tekme ve yumruk vurmaya hakkı olan tek şey BEBEĞİDİR diyor.Vursunlar anam vursunlar helali hoş olsun
Vursunlar anammmmmne yapalım, herşey yavrularımız için değil mi katlanacağız artık....
Kızımın öncelikle bahtı güzel olsun inşallah, dış güzellik bir yere kadar...
Ama ultrason fotoları zaten bana benziyoro kadar da dua ettim babamıza benzesin diye ama, anasının kızı olcek herhal
Babamız kıskanmaya başladı bilebenim bebekliğim çok güzelmiş sarışın kıvır kıvır saçlı maviş gözlü tombul bir bebekmişim kataloglardan çıkmış gibi şimdi ablamın kızların öyle, maşallah yavrularıma insan bakmaya doyamıyor, benimkide öyle olur belkim babamızsa tam tersi esmer kapkara bişey, ama çok yakışıklıdır kocam hakkını yemeyeyim
Ah bacım ah bebeğimin her yeri meydanda da iki doktorun ikisi de farklı şeyler görüyor niyeyse..Acaba ikiz mi
benimde gözlerim mavi yeşil karışık ama herkes çok beğenir kızımında gözleri bana benzesın dıye dua edıyorum eşimde ela onunda güzel ve ikimizinde gözleri çok iri kocaman hatta eşim bu bebeğin kafası sadece gözden ibaret olursa şaşırmam diyip duruyo
bu arada şeker yükleme testini yaptıran varmı benımkı bu cuma umarım öyle bişey yoktur bı komşumda çıktı gebelık dıyabetı çok zorlandı ondan etkılendım sanırım korkuyorum:18::18::18::18:
Olabilir mi acaba kızönce biri çıkıyo gösteriyo sonra öteki
Vursunlar anammmmmne yapalım, herşey yavrularımız için değil mi katlanacağız artık....
Kızımın öncelikle bahtı güzel olsun inşallah, dış güzellik bir yere kadar...
Ama ultrason fotoları zaten bana benziyoro kadar da dua ettim babamıza benzesin diye ama, anasının kızı olcek herhal
Babamız kıskanmaya başladı bilebenim bebekliğim çok güzelmiş sarışın kıvır kıvır saçlı maviş gözlü tombul bir bebekmişim kataloglardan çıkmış gibi şimdi ablamın kızların öyle, maşallah yavrularıma insan bakmaya doyamıyor, benimkide öyle olur belkim babamızsa tam tersi esmer kapkara bişey, ama çok yakışıklıdır kocam hakkını yemeyeyim [/QU
canım profil resmindeki sarışın kız kim ? maşallah taş bebek gibi :)
Bende çok isterdim bebişim mavi gözlü olmasını ama imkansızzzz :)
Ailede filan hiç yok.
Sağlıkla doğsunlarda gözü,kaşı önemli değil.
Aynı şey bizde de var canım ikimizin de gözleri iri geçen ultrasonumda doktorum bile söyledi kocaman gözleri varUltrasonda en net görülen yeri gözleriydi bebişimin :)
Emin misin olmadığına birkaç kuşak gerideki halalara dayılara falan bak belki vardır :) Benim kendi anne-babamın gözleri kahverengi bizim 2 kardeş ikimizin de renkli. İlk abim doğduğunda kimse inanmamış anneme senin çocuğun mu diye esmer kadından bembeyaz maviş tombul bir oğlan
Zamane çocukları canım bacım bu bebeklerin işi belli olmaz
Amaan kız ikiz olursa da 4 çocukla aynı anda kafayı yerim herhalde zaten çok da akıllı olduğum söylenmez ya neyse sonra da hani bir film vardı ya "geldiler,gittiler,gittiler geri geldiler" diyor ilyas salman öyle olurum ya da Şener Şen gibi "yetmedim,yetiremedim deyip deliririm
Emin misin olmadığına birkaç kuşak gerideki halalara dayılara falan bak belki vardır :) Benim kendi anne-babamın gözleri kahverengi bizim 2 kardeş ikimizin de renkli. İlk abim doğduğunda kimse inanmamış anneme senin çocuğun mu diye esmer kadından bembeyaz maviş tombul bir oğlan
bnm aılede herkesn gozlerı ırı...ultrasonda kocamndı kızımn gozler..bde bız muacırız mavı goz cok fazla babamn dısında butun aılesı mavı gozlu ...esımınde gozlerı ela aılesınnde cogu yesıl gozlu...bzm kızda renklı gozlu olabılır saglıklı olsun onemlı olan o...bnm arkadsmn 2 kız yıgenı var bırınn gozu acık mavı bırınnkıde lacıvert resmen ve ırı ırı kıvrık kıvrık kırpıkler...ama ne annede tarafnda ne baba tarafnda renklı goz yok....boyle durumlrda oluyo
Eminim canım herkes kara kaş kara göz :)
Hele kocişimin kaşları kalın kalın :))))))
Dr.renklide babasına benziyor dedi bende gayri ihtiyari babayamıı dedim sonradan diyor ki pek hoşuna gitmedi sanırım :))))
Olurmu hiç dedim sen benim severek,beğenerek evlendiğim kocişimsin sana benzemesi benim için övünelecek bir durum :) Sevindi oda :) sadece kaşları benzemesin isterim :))))))
Eminim canım herkes kara kaş kara göz :)
Hele kocişimin kaşları kalın kalın :))))))
Dr.renklide babasına benziyor dedi bende gayri ihtiyari babayamıı dedim sonradan diyor ki pek hoşuna gitmedi sanırım :))))
Olurmu hiç dedim sen benim severek,beğenerek evlendiğim kocişimsin sana benzemesi benim için övünelecek bir durum :) Sevindi oda :) sadece kaşları benzemesin isterim :))))))
bnm aılede herkesn gozlerı ırı...ultrasonda kocamndı kızımn gozler..bde bız muacırız mavı goz cok fazla babamn dısında butun aılesı mavı gozlu ...esımınde gozlerı ela aılesınnde cogu yesıl gozlu...bzm kızda renklı gozlu olabılır saglıklı olsun onemlı olan o...bnm arkadsmn 2 kız yıgenı var bırınn gozu acık mavı bırınnkıde lacıvert resmen ve ırı ırı kıvrık kıvrık kırpıkler...ama ne annede tarafnda ne baba tarafnda renklı goz yok....boyle durumlrda oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?