2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamile olan hamile olana :) kuzenimin hamile olduğu haberini aldım şimdi..

Vursunlar anammmmm ne yapalım, herşey yavrularımız için değil mi katlanacağız artık....
Kızımın öncelikle bahtı güzel olsun inşallah, dış güzellik bir yere kadar...
Ama ultrason fotoları zaten bana benziyor o kadar da dua ettim babamıza benzesin diye ama, anasının kızı olcek herhal
Babamız kıskanmaya başladı bile benim bebekliğim çok güzelmiş sarışın kıvır kıvır saçlı maviş gözlü tombul bir bebekmişim kataloglardan çıkmış gibi şimdi ablamın kızların öyle, maşallah yavrularıma insan bakmaya doyamıyor, benimkide öyle olur belkim babamızsa tam tersi esmer kapkara bişey, ama çok yakışıklıdır kocam hakkını yemeyeyim

benmde bebişin tekmeleri azaldı..kafaya takınca çok kötü bişi..insan duyamayınca üsülüoo...ama belkide uyuyolar artık sürekli tepiklicek değil ya diyerek kendimi avutuyorumm..

bende park yatak aldm yatağımın yanına koyucam

bambu beşik war teysemin kzıından kalma ama sallanmayan cinsten...o oturma odasında duracak uyursa koyarımm...yada uyanıkken...sallanmadan durursa kullancas

bidee dolap aldım 3 kapılı eşyaları için...

kendi ewimis olmadığından oda şansımız yoktu hayırlısı bakalımmm...

benimde gözlerim mavi yeşil karışık ama herkes çok beğenir kızımında gözleri bana benzesın dıye dua edıyorum eşimde ela onunda güzel ve ikimizinde gözleri çok iri kocaman hatta eşim bu bebeğin kafası sadece gözden ibaret olursa şaşırmam diyip duruyo
bu arada şeker yükleme testini yaptıran varmı benımkı bu cuma umarım öyle bişey yoktur bı komşumda çıktı gebelık dıyabetı çok zorlandı ondan etkılendım sanırım korkuyorum:18::18::18::18:

Bende çok isterdim bebişim mavi gözlü olmasını ama imkansızzzz :)
Ailede filan hiç yok.
Sağlıkla doğsunlarda gözü,kaşı önemli değil.

Aynı şey bizde de var canım ikimizin de gözleri iri geçen ultrasonumda doktorum bile söyledi kocaman gözleri var Ultrasonda en net görülen yeri gözleriydi bebişimin :)

Olabilir mi acaba kız önce biri çıkıyo gösteriyo sonra öteki

Zamane çocukları canım bacım bu bebeklerin işi belli olmaz

Amaan kız ikiz olursa da 4 çocukla aynı anda kafayı yerim herhalde zaten çok da akıllı olduğum söylenmez ya neyse sonra da hani bir film vardı ya "geldiler,gittiler,gittiler geri geldiler" diyor ilyas salman öyle olurum ya da Şener Şen gibi "yetmedim,yetiremedim deyip deliririm

Bende çok isterdim bebişim mavi gözlü olmasını ama imkansızzzz :)
Ailede filan hiç yok.
Sağlıkla doğsunlarda gözü,kaşı önemli değil.

Emin misin olmadığına birkaç kuşak gerideki halalara dayılara falan bak belki vardır :) Benim kendi anne-babamın gözleri kahverengi bizim 2 kardeş ikimizin de renkli. İlk abim doğduğunda kimse inanmamış anneme senin çocuğun mu diye esmer kadından bembeyaz maviş tombul bir oğlan

Aynı şey bizde de var canım ikimizin de gözleri iri geçen ultrasonumda doktorum bile söyledi kocaman gözleri var Ultrasonda en net görülen yeri gözleriydi bebişimin :)

bnm aılede herkesn gozlerı ırı...ultrasonda kocamndı kızımn gozler..bde bız muacırız mavı goz cok fazla babamn dısında butun aılesı mavı gozlu ...esımınde gozlerı ela aılesınnde cogu yesıl gozlu...bzm kızda renklı gozlu olabılır saglıklı olsun onemlı olan o...bnm arkadsmn 2 kız yıgenı var bırınn gozu acık mavı bırınnkıde lacıvert resmen ve ırı ırı kıvrık kıvrık kırpıkler...ama ne annede tarafnda ne baba tarafnda renklı goz yok....boyle durumlrda oluyo

Eminim canım herkes kara kaş kara göz :)
Hele kocişimin kaşları kalın kalın :))))))
Dr.renklide babasına benziyor dedi bende gayri ihtiyari babayamıı dedim sonradan diyor ki pek hoşuna gitmedi sanırım :))))
Olurmu hiç dedim sen benim severek,beğenerek evlendiğim kocişimsin sana benzemesi benim için övünelecek bir durum :) Sevindi oda :) sadece kaşları benzemesin isterim :))))))

Ben ikiz çok istiyordum hep bir umudum vardı ikiz olur diye Bizim sülalede çok var normal yolla ikiz doğuran o yüzden. 2 çocuğun üstüne ikiz duble zor olur haklısın canım kafayı yer insan

cnm bnm annem esmer babam esmer ablamda esmer....ben beyaz tenlıyımmm...dogdugumdu bembeyaz kel bı bebıs gorunce babam karıstrmıs olabılırlermı bu benm kızımmı demıs:)ben babannem tarafa benzemısm ...smdı ablamla bızı goren kardes oldugumuza ınanmıyo....

Amin önce sağlıklı olsunlar da bize göre zaten her türlü dünyanın en güzelleri olacaklar.

Benim kocam da kızımızın olacağını öğrenen herkes ayy inşallah annesine benzer diyince bozuluyo Kendi annesi bile aynı şeyi söyledi ben napayım şimdi bu kadar insan dua ediyo bana benzesin diye. Ama ben kocamdan da bişeyler alsın istiyorum kaşlarını ve gamzelerini... Yerim onu ben ya kocamı özledim sanırım

bnm kocam dırek aynı ben dedı:)nası bı gozle bakıyosa....burnu aynı sana benzıyo dedım tabı bana benzıcek dedı:)gozlerı aynı ben dıyorum hayr kızm bana benzıyo dıyo :)tasıyıcı anneyım sankı ben :)sahıplendı cocugumu :)

Benim kızımında renkli olma ihtimali çokkk yüksek.. Eşim yeşil mavi göz rengi onun tarafı yeşil yada mavi karışık. kendi babamın masmavi teyzemler dayımlar yeşil :)) Ben annem gibi ela olmuşum herşeyden önce sağlığı tabiki de okadar renklinin içinde renkli olur inşallah diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…