2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde canım hele herkes kız olsun senin gibi güzel olsun derdi :)) Gamzeli filan
Ben erkek olmasını çok istemiştim ikiside aynı ama erkek bebeklerini çok daha fazla seviyorum.
Şimdi benim gibi gamzeli babası gibi yakışıklı oğluşumuz olsun istiyorum.
Karakterde çok önemli ikimizden de en iyi huyların harmanlandığı bir karışım olur inş. :)))))

Buarada bizim bebişler Aslan burcu olacak o konudaki yorumlarınız nedir? :)
Lider ruhlu,gösterişli,dediğim dedik çocuklar olacaklar sanırım :)

Ben doğduğumda çok çirkinmişim :) Buruşuk buruşuk kuru ve siyah bir derim varmış çok da zayıfmışım. Şimdi burda çok anlatmak istemiyorum ama sorunluymuşum yani :) 2 ay içinde hem kilo alıp gelişmişim hem de derilerim dökülüp beyazlamışım gözlerim de yeşile dönmüş. Yeni doğduğumda hastanede baya kaldığımız için hemşireler annemi tanıyolarmış kontrole gittiğinde inanamamışlar o bebek mi diye Yok bebek çirkin diye çöpe atıp başka bebek alacaklardı :)

anası gbı ıkızler olmasından ıyıdr..ıkızler kadınınn bazı huyları harbıden cekılmez oluyo:)bnm kuzenım aslan burcu...cok efendı sakın bı cocuk...erkegı boyle oluyo ama kızı nası olur onuda yasayıp gorucez :)

Aslan olması için dua ediyoruz biz de:) normalde 25-26 ağustos doğum tarihi görünüyor,o zaman da başak burcu oluyor ki hiçççç istemiyoruz...ama çok sınırda bir tarih 21 den öncesi aslan burcuna giriyor..dolayısıyla sezeryanla 1 hafta önce bile doğsa aslan olacak inşallahhhhh...:)

kendim de koç burcuyum,aslan ve koç çok benzer ve iyi anlaşır...eşim de terazi o da aslanla iyi anlaşır..ama ikimizde başaklarla anlaşamıyor ve sevmiyoruz...herşeyden önce sağlık tabiki...

:)))))))))) güldürdün beni
benimde ilk doğdum an çekilen bir fotom var hiç bahsetmeyeyim :)

Ben çok kapışıcam, çünkü boğa burcuyum. Sırf ikizler olmasın diye planladım ağustosa ama şimdi düşününce saçını başını yolarım onun Aynı özelliklere sahibim, birde herkes diyor makyaj malzemelerim ayakkabıların çantaların paylaşmadığın her kıymetlini elden geçirecek

Ben yengeç burcuyum eşim başak.Başaklar için sana hak veriyorum. :))))))
Bizimkide yengeç veya aslan olur.
Koç burçlarınıdaki kişileri çok severim ben.En yakın iki arakadaşım koç burcu şeker gibi kızlardır.

Son düzenleme:

cnm kılosu az olan bebekler cabuk gelısıyo..bn 1 ay erken dogmusm.2 kıloymusm cay tabagı kadar yuzun vardı beyaz bı et parcasıydn altını acmaya korkardm kemıklern kırılıcak dıye der annem...ama aynı senn durum 2 ay snra bogum bogum et olmus her tarafım....bnm yıgenım 1bucuk kılo dogdu premature kuvozde kaldı ...bıldıgın parmak cocuktu derısı saydamdı damarları gorunuyodu...smdı her yerı ısırmalık et...kucagında kollarn uyusuyo resmen...

Canım güle güle kullan aldıklarını ; benim park yatakta azönce kargoya verilmiş msj geldi. yarın elimde olur ....
Sen kastamonulusun canım? Ben de karabük"lüyüm orda doğup büyüdüm, orda yaşadım hayatımın en güzel yıllarını, aslen de Bartın"lıyım, ailem arda yaşıyor şimdi, Amasra ya çok yakınlar. Bugün memleket ve aile özlemi içindeyim, sende bizim oralardan sayılırsın.... Çok özzzzzzzzleeedimmmmmmmmmmm

İri gözlü bebekler çok tatlı oluyor, benim yeğenimde öyledi masmavi iri iri gözler, yüzü gözden oluşuyor gibiydi, ama yavruma çok nazar değiyordu yaaa.... Allah nazarlardan saklasın kem gözlere şiş benimde dudaklar dolgundur biraz bebeğiminde şimdiden duduklar maşallah, dr. amcamız dudaklı mudaklı iri gözlü bir fıstık bu dedi, anneyi kopyalamışsınız diyor eşime ayyyyy çok hoşuma gidiyor. Allah hepimizin gönlüne göre versin, öncelikle sağlıkla inşallah...

Ah bacım ah bebeğimin her yeri meydanda da iki doktorun ikisi de farklı şeyler görüyor niyeyse..Acaba ikiz mi

Menekşecim bende çok istedim ikiz ama nasip değilmiş, ama senin olsa valla çıldırırsın canım yaaaa kolay değil 4 çocuk

canım profil resmindeki sarışın kız kim ? maşallah taş bebek gibi :)

Onu internetten bulmuştum tesadüfen hamile olduğumu yeni öğrenmiştim o zaman, daha 7 haftalıktım, benim bebekliğime çok benziyor, kızım olacak diye hissediyordum hep, bende bu resmi hem profil yaptım, hemde pc ekranıma koydum, belkim kızımda benzer demi teyzeleri
ya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri

hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım

Ayyy bende merak ediyorum policimmmmmmmmm, tanışsak mı acaba

ya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri

hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım

Merhabalar ben günebakan 27 yaşındayım sohbete izmirden katılıyorum şuan üzerimde göbeğinde kalp olan hamile bluzu, siyah tayt ve siyah hırka var

Arastacım odaya bayıldım. Maşallah diyelim. Dolabının büyük olması, korumalığının şeffaf olması, derin olması falan çok güzel özellikler. Kesinlikle kaçırma hemen alın. Mulberry'ye katılıyorum raf için ayrı para vermeyin bencede. sen rica edersin yaparlar . 3000 lira az para mı raf da onların hediyesi olsun. yatak da hediyeymiş sanırım ama sen yine de bi şansını dene derim. Çok güzel bir oda olacak. Heveslendim ben de valla.

cnm herkes ıkızlerden yaka sılkıyo nedense:)ben ıkızler burcuyum zor tarafları vardır ama cok gırısken sıcak kanlı ınsanlar olurlar anlamamıcakları ınsan yoktur ben butun ozellıklerını tasırım ama sevıyorum ıkızler olmayı :)ama bebısım ıkızler olsun ıstemezdm cnku ıkı cambaz bı ıpte oynamz aynı karakterde zorlanırdk heralde :)

Allah kocana sabır versin ikizler burcunu nasıl olduğunu çok ii bilirim,benim kocam ikizler bildiğin çift karakter oluyo yaa bi bakmışsın şeker gibi adam tadndan yenmiyoo bir bakmışsın aksiii nalet bişey oluyo ben tabiki lider koç bi şekilde idare edip anlaşıyorum onunla öğrendim artık sabahdan bişeye kızardı öğleden sonra özür dilerim hayatım huysuzluğum üstündeydi diyen bi adam artık üzülmüyorum o hallerine,yüzünede diyorum herkes çekmez seni benim gibi diyeaslında oda ağustosda doğacakmış ama 7 aylık pırtlayınca ikizler olmuş inşaallah oğlum babasına çekmez yakışıklıdır kendisi sana benzesin dediğimde huyu sana benzesin diyo bbana insanın kendini bilmesi ne güzel demi

Heh eşimde aynen bunu dedi bir eve bir tane ikizler yeter bir tane daha beni kaldırmaz bu ev dedi

hahahaah çok güldüm valla oluyomu ki öleee, bunu beğenmedik değiştirelim

Bende Koç burcuyum kızlar kendimi seviyorum Eşimde yengeç burcu, Kızımda yengeç olsun istiyorum, aslanda fena değil ama sezeryanla olunca yengeç olur heralde. Hatta eşimin doğum günü 9 temmuz, abartıyor bazen benim doğum günümde doğsun deyip duruyor, deme öyle çok erken olur diyorum, olsun kızımla doğum günüm aynı olsun diyor,
ya rabbimmmm, korkuyorum bazen 40 kere söyleyince olurmuş yaaa

:))) ay canım kızını bilememm ama erkeği yani eşimmmm offf dedirtiyor bazen... Saati saatine uymuyor deli oluyorum o huyuna sonra dio napayım ikizler böyle hemen burcuna atıyor ama gerçekten ikizler erkeğini taşıyor çift kişi benim kocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…