- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.621
canım ultramed ultrasonun çekildiği yerin adısenin gideceğin yer özel mi;?
cnm bnm annem esmer babam esmer ablamda esmer....ben beyaz tenlıyımmm...dogdugumdu bembeyaz kel bı bebıs gorunce babam karıstrmıs olabılırlermı bu benm kızımmı demıs:)ben babannem tarafa benzemısm ...smdı ablamla bızı goren kardes oldugumuza ınanmıyo....
Buarada bizim bebişler Aslan burcu olacak o konudaki yorumlarınız nedir? :)
Lider ruhlu,gösterişli,dediğim dedik çocuklar olacaklar sanırım :)
Ben doğduğumda çok çirkinmişim :) Buruşuk buruşuk kuru ve siyah bir derim varmış çok da zayıfmışım. Şimdi burda çok anlatmak istemiyorum ama sorunluymuşum yani :) 2 ay içinde hem kilo alıp gelişmişim hem de derilerim dökülüp beyazlamışım gözlerim de yeşile dönmüş. Yeni doğduğumda hastanede baya kaldığımız için hemşireler annemi tanıyolarmış kontrole gittiğinde inanamamışlar o bebek mi diyeYok bebek çirkin diye çöpe atıp başka bebek alacaklardı :)
Aslan olması için dua ediyoruz biz de:) normalde 25-26 ağustos doğum tarihi görünüyor,o zaman da başak burcu oluyor ki hiçççç istemiyoruz...ama çok sınırda bir tarih 21 den öncesi aslan burcuna giriyor..dolayısıyla sezeryanla 1 hafta önce bile doğsa aslan olacak inşallahhhhh...:)
kendim de koç burcuyum,aslan ve koç çok benzer ve iyi anlaşır...eşim de terazi o da aslanla iyi anlaşır..ama ikimizde başaklarla anlaşamıyor ve sevmiyoruz...herşeyden önce sağlık tabiki...
Ben doğduğumda çok çirkinmişim :) Buruşuk buruşuk kuru ve siyah bir derim varmış çok da zayıfmışım. Şimdi burda çok anlatmak istemiyorum ama sorunluymuşum yani :) 2 ay içinde hem kilo alıp gelişmişim hem de derilerim dökülüp beyazlamışım gözlerim de yeşile dönmüş. Yeni doğduğumda hastanede baya kaldığımız için hemşireler annemi tanıyolarmış kontrole gittiğinde inanamamışlar o bebek mi diyeYok bebek çirkin diye çöpe atıp başka bebek alacaklardı :)
benmde bebişin tekmeleri azaldı..kafaya takınca çok kötü bişi..insan duyamayınca üsülüoo...ama belkide uyuyolar artık sürekli tepiklicek değil ya diyerek kendimi avutuyorumm..
bende park yatak aldm yatağımın yanına koyucam
bambu beşik war teysemin kzıından kalma ama sallanmayan cinsten...o oturma odasında duracak uyursa koyarımm...yada uyanıkken...sallanmadan durursa kullancas
bidee dolap aldım 3 kapılı eşyaları için...
kendi ewimis olmadığından oda şansımız yoktu hayırlısı bakalımmm...
benimde gözlerim mavi yeşil karışık ama herkes çok beğenir kızımında gözleri bana benzesın dıye dua edıyorum eşimde ela onunda güzel ve ikimizinde gözleri çok iri kocaman hatta eşim bu bebeğin kafası sadece gözden ibaret olursa şaşırmam diyip duruyo
bu arada şeker yükleme testini yaptıran varmı benımkı bu cuma umarım öyle bişey yoktur bı komşumda çıktı gebelık dıyabetı çok zorlandı ondan etkılendım sanırım korkuyorum:18::18::18::18:
Ah bacım ah bebeğimin her yeri meydanda da iki doktorun ikisi de farklı şeyler görüyor niyeyse..Acaba ikiz mi
canım profil resmindeki sarışın kız kim ? maşallah taş bebek gibi :)
ya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri
hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım
Gözün aydın, Yazdım canım artık seninde rengin pembe
hee :)) özel canım...ankarada prof.özgür deren...
ya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri
hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım
Kendim için bişey olsa dakikada karar veren ben, söz konusu bebeğim olunca kararsıza bağladım resmen. Mesela geçen hafta sonu bebek mobilyası sormaya girdiğim bi yerde köşe koltuk takımı çarptı gözüme ve 10 dakika içinde karar verip aldım, pazartesi günü geliyor koltuklarım
Çanakkale'de 2 tane bebek odası satan yer vardı kızlar. Ordakilerden sadece bir mobilyayı beğendim. Yatağı burda göründüğünden daha derin. 2 yaşına gelene kadar düşme problemi filan olmaz. Altından yatak çıkıyo 1.80 ebadında. Ben ilk dönem onun yanında yatabilicem yani. Parmaklıkları yok, bir taraf komple kapalı bir tarafta şeffaf bir maddeden korumalık yapmışlar. Kırılmayan bir madde kullanılmış. Odasına alıştırıcaz yatak odasında yatırmıycam. Çok ahım şahım bir oda takımı değil ama en azından sade ve ben onu objelerle renklendiririm. Kulpları ve ayakları da beyaz olacak eğer almaya karar verirsem. Dolapları geniş ve kullanışlı. Nette çok güzel odalar var ama onlara da cesaret edemiyorum. Yakından görmeden, kalitesini bilmeden almak çok riskli bence. Napsam sizce, oda güzel mi?
Eki Görüntüle 681455
Ben çok kapışıcam, çünkü boğa burcuyum. Sırf ikizler olmasın diye planladım ağustosa ama şimdi düşününce saçını başını yolarım onunAynı özelliklere sahibim, birde herkes diyor makyaj malzemelerim ayakkabıların çantaların paylaşmadığın her kıymetlini elden geçirecek
anası gbı ıkızler olmasından ıyıdr..ıkızler kadınınn bazı huyları harbıden cekılmez oluyo:)bnm kuzenım aslan burcu...cok efendı sakın bı cocuk...erkegı boyle oluyo ama kızı nası olur onuda yasayıp gorucez :)
Merhabalar ben günebakan 27 yaşındayım sohbete izmirden katılıyorum şuan üzerimde göbeğinde kalp olan hamile bluzu, siyah tayt ve siyah hırka var
cnm herkes ıkızlerden yaka sılkıyo nedense:)ben ıkızler burcuyum zor tarafları vardır ama cok gırısken sıcak kanlı ınsanlar olurlar anlamamıcakları ınsan yoktur ben butun ozellıklerını tasırım ama sevıyorum ıkızler olmayı :)ama bebısım ıkızler olsun ıstemezdm cnku ıkı cambaz bı ıpte oynamz aynı karakterde zorlanırdk heralde :)
Ben yengeç burcuyum eşim başak.Başaklar için sana hak veriyorum. :))))))
Bizimkide yengeç veya aslan olur.
Koç burçlarınıdaki kişileri çok severim ben.En yakın iki arakadaşım koç burcu şeker gibi kızlardır.
cnm herkes ıkızlerden yaka sılkıyo nedense:)ben ıkızler burcuyum zor tarafları vardır ama cok gırısken sıcak kanlı ınsanlar olurlar anlamamıcakları ınsan yoktur ben butun ozellıklerını tasırım ama sevıyorum ıkızler olmayı :)ama bebısım ıkızler olsun ıstemezdm cnku ıkı cambaz bı ıpte oynamz aynı karakterde zorlanırdk heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?