- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.641
heee baya bi aydınlattın günebakan olduğunu biliyoz zottirikkk
Allah kocana sabır versinikizler burcunu nasıl olduğunu çok ii bilirim,benim kocam ikizler bildiğin çift karakter oluyo yaa bi bakmışsın şeker gibi adam tadndan yenmiyoo bir bakmışsın aksiii nalet bişey oluyo ben tabiki lider koç bi şekilde idare edip anlaşıyorum onunla öğrendim artık sabahdan bişeye kızardı öğleden sonra özür dilerim hayatım huysuzluğum üstündeydi diyen bi adam artık üzülmüyorum o hallerine,yüzünede diyorum herkes çekmez seni benim gibi diye aslında oda ağustosda doğacakmış ama 7 aylık pırtlayınca ikizler olmuş inşaallah oğlum babasına çekmez yakışıklıdır kendisi sana benzesin dediğimde huyu sana benzesin diyo bbana insanın kendini bilmesi ne güzel demi
Allah kocana sabır versinikizler burcunu nasıl olduğunu çok ii bilirim,benim kocam ikizler bildiğin çift karakter oluyo yaa bi bakmışsın şeker gibi adam tadndan yenmiyoo bir bakmışsın aksiii nalet bişey oluyo ben tabiki lider koç bi şekilde idare edip anlaşıyorum onunla öğrendim artık sabahdan bişeye kızardı öğleden sonra özür dilerim hayatım huysuzluğum üstündeydi diyen bi adam artık üzülmüyorum o hallerine,yüzünede diyorum herkes çekmez seni benim gibi diye aslında oda ağustosda doğacakmış ama 7 aylık pırtlayınca ikizler olmuş inşaallah oğlum babasına çekmez yakışıklıdır kendisi sana benzesin dediğimde huyu sana benzesin diyo bbana insanın kendini bilmesi ne güzel demi
Aslan olması için dua ediyoruz biz de:) normalde 25-26 ağustos doğum tarihi görünüyor,o zaman da başak burcu oluyor ki hiçççç istemiyoruz...ama çok sınırda bir tarih 21 den öncesi aslan burcuna giriyor..dolayısıyla sezeryanla 1 hafta önce bile doğsa aslan olacak inşallahhhhh...:)
kendim de koç burcuyum,aslan ve koç çok benzer ve iyi anlaşır...eşim de terazi o da aslanla iyi anlaşır..ama ikimizde başaklarla anlaşamıyor ve sevmiyoruz...herşeyden önce sağlık tabiki...
:))) ay canım kızını bilememm ama erkeği yani eşimmmm offf dedirtiyor bazen... Saati saatine uymuyor deli oluyorum o huyuna sonra dio napayım ikizler böylehemen burcuna atıyor ama gerçekten ikizler erkeğini taşıyor çift kişi benim kocam
hahahaah çok güldüm vallaoluyomu ki öleee, bunu beğenmedik değiştirelim
Bende Koç burcuyum kızlar kendimi seviyorumEşimde yengeç burcu, Kızımda yengeç olsun istiyorum, aslanda fena değil ama sezeryanla olunca yengeç olur heralde. Hatta eşimin doğum günü 9 temmuz, abartıyor bazen benim doğum günümde doğsun deyip duruyor, deme öyle çok erken olur diyorum, olsun kızımla doğum günüm aynı olsun diyor,
ya rabbimmmm, korkuyorum bazen 40 kere söyleyince olurmuş yaaa
:))) ay canım kızını bilememm ama erkeği yani eşimmmm offf dedirtiyor bazen... Saati saatine uymuyor deli oluyorum o huyuna sonra dio napayım ikizler böylehemen burcuna atıyor ama gerçekten ikizler erkeğini taşıyor çift kişi benim kocam
cnm bzdede esım koc burcu:) o da hep bnm dedıgım olsun ıster ama bnı ıdare edıyo...ya degskenlık bzm temel ozellıgmz bı bakrsn gulup eglenıyrm 2 dkka snra hcbseye yokken suretm dusebılır...ılk zmanlar benmı bısey yaptım flan derdı smdı alıstı bu durumlrda bnı kendı halıme bırakıyo cnku yıne degısıyrm 2 dkka snra gene gulmeye bslıyrm...
Canım seninle günlerimiz aynı bende 20 nisanda gideceğim, 19.da da şeker yüklemesi ve tetanoz aşımın 2. dozunu yaptıracağım,sonuçları dr. a göstermek için onu önceden burda yaptırıyorum çünkü hastanemiz Antalya da. detaylıyı daha önce yaptırdık bizde, başka birşey söylemedi bana dr. Ama hemogram ve idrar tahlili isteyebilir, artık aylık yapılması gerek diye biliyorum.
[/COLOR][/I]
Kızlar bir bana mı zaman geçmiyor acaba ya da ben mi çok sabırsızımm sanki 1 sene oldu hamileyim
heee baya bi aydınlattın günebakan olduğunu biliyoz zottirikkk
ozaman sende renkli görürsün canım, renkli görmekk çok güzel sanki kucağındaymış gibiydi.. keşkee gene gene görsemmmmm
cnm herkes ıkızlerden yaka sılkıyo nedense:)ben ıkızler burcuyum zor tarafları vardır ama cok gırısken sıcak kanlı ınsanlar olurlar anlamamıcakları ınsan yoktur ben butun ozellıklerını tasırım ama sevıyorum ıkızler olmayı :)ama bebısım ıkızler olsun ıstemezdm cnku ıkı cambaz bı ıpte oynamz aynı karakterde zorlanırdk heralde :)
Bende başak olsun istiyorum annesi gibi ama zor gibi duruyor hatta espri yapıyorum tutucam içirde 20sinden sonra doğurucam diye ahah:) Hem kendine güvenli hemde onu üzmek isteyenlerin aksine onları üzen özgüvenli bir kzım olsun istiyorum:).Erkek için ok ama kızda başak burcu aileye en bağlı burçlardan biridir bekleyip görücez kızlarr :)))
dimi dimii :)) sabırsızlanıyorum ben de...
ben hep ikizler olsun istedim ama oğlum olursa ikizler istedim...millet de niye ikizler istiyorsun deli misin diyordu :)) benim en iyi anlaştığım burç ama erkeğiyle...
annem de başak burcu o da aynı şeyi söylüyor aileye bağlılık konusunda ama ben başak burcunun dediğim dedik,asla eleştiri kabul etmeyen ama sürekli kendisinin başkalarını eleştirmesini,kusur bulmasını,kendini beğenmişlik yapmasını sevmiyorum...her insan bir olmayabilir ama şu ana kadar tanıdığım başaklar hep böyle :)
ben de kızımın öncelikle "dürüst",samimi,iyi niyetli,güler yüzlü ( ama asla yapmacık değil) kimseye zarar vermeyen,fesat olmayan,esprili,kendine güvenen bir kız olmasını istiyorum...
HayatimsinKader arkadaşimsin aynı kaderi paylaşıyoruz seninle desene,çok güçlü bir kadınsın çookk
byanıda aynı kuzum cıft karakter ortak ozellık...ama bayanları cok duygusal olur..bn turk fılmı ızlerken bıle aglarım asırı merhametlı olur konuskandr vala ben burcumu sevıyrm da aılem artı kocam pek sevmıyo :)
dimi dimii :)) sabırsızlanıyorum ben de...
ben hep ikizler olsun istedim ama oğlum olursa ikizler istedim...millet de niye ikizler istiyorsun deli misin diyordu :)) benim en iyi anlaştığım burç ama erkeğiyle...
annem de başak burcu o da aynı şeyi söylüyor aileye bağlılık konusunda ama ben başak burcunun dediğim dedik,asla eleştiri kabul etmeyen ama sürekli kendisinin başkalarını eleştirmesini,kusur bulmasını,kendini beğenmişlik yapmasını sevmiyorum...her insan bir olmayabilir ama şu ana kadar tanıdığım başaklar hep böyle :)
ben de kızımın öncelikle "dürüst",samimi,iyi niyetli,güler yüzlü ( ama asla yapmacık değil) kimseye zarar vermeyen,fesat olmayan,esprili,kendine güvenen bir kız olmasını istiyorum...
Ama bak sizi bu yüzden seviyorumkendinizi biliyorsunuz
byanıda aynı kuzum cıft karakter ortak ozellık...ama bayanları cok duygusal olur..bn turk fılmı ızlerken bıle aglarım asırı merhametlı olur konuskandr vala ben burcumu sevıyrm da aılem artı kocam pek sevmıyo :)
ya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri
hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?