2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynennn canım benim kocamda ikizler ve bu anlattıklarınııı yapıyor oda diyor sakinleşince iyi idare ediyorsun beni diye.. Suratı gülerken anında kızgın ifade ve lafları değişiyor. önceden hönk diye kalıyordum şimdi alışıyor gibiyim.. ama şuda varki bazen ben alttan alamıyorum o alıyor.. ama anlattıkların bire bire benim kocamda yapıyor

cnm bzdede esım koc burcu:) o da hep bnm dedıgım olsun ıster ama bnı ıdare edıyo...ya degskenlık bzm temel ozellıgmz bı bakrsn gulup eglenıyrm 2 dkka snra hcbseye yokken suretm dusebılır...ılk zmanlar benmı bısey yaptım flan derdı smdı alıstı bu durumlrda bnı kendı halıme bırakıyo cnku yıne degısıyrm 2 dkka snra gene gulmeye bslıyrm...

Bende başak olsun istiyorum annesi gibi ama zor gibi duruyor hatta espri yapıyorum tutucam içirde 20sinden sonra doğurucam diye ahah:) Hem kendine güvenli hemde onu üzmek isteyenlerin aksine onları üzen özgüvenli bir kzım olsun istiyorum:).Erkek için ok ama kızda başak burcu aileye en bağlı burçlardan biridir bekleyip görücez kızlarr :)))

Hayatimsin Kader arkadaşimsin aynı kaderi paylaşıyoruz seninle desene,çok güçlü bir kadınsın çookk

Benim de annem koç burcu ve koçlar kendini çok sever genelde Biz annemle çok iyi anlaşıyoruz babam başak ben başağım eşim de başak yay burçlarıyla çok anlaşamam en yakın arkadaşlarımdan 2 si kova 1i akrep 1i de ikizler.

byanıda aynı kuzum cıft karakter ortak ozellık...ama bayanları cok duygusal olur..bn turk fılmı ızlerken bıle aglarım asırı merhametlı olur konuskandr vala ben burcumu sevıyrm da aılem artı kocam pek sevmıyo :)

Ama bak sizi bu yüzden seviyorum kendinizi biliyorsunuz

Teşekkür ederim. Benim sağ böbrekte büyüme vardı sürekli sola yatıyorum bebeğime giden sağ damardaki akış ta o yüzden zayıfmış. İnşallah düzelmiştir.
E bundan sonra rutine bağlıyoruz yani.

Kızlar bir bana mı zaman geçmiyor acaba ya da ben mi çok sabırsızımm sanki 1 sene oldu hamileyim

Bana da öyle uzun geldiki..

Son düzenleme:
ozaman sende renkli görürsün canım, renkli görmekk çok güzel sanki kucağındaymış gibiydi.. keşkee gene gene görsemmmmm

dimi dimii :)) sabırsızlanıyorum ben de...

ben hep ikizler olsun istedim ama oğlum olursa ikizler istedim...millet de niye ikizler istiyorsun deli misin diyordu :)) benim en iyi anlaştığım burç ama erkeğiyle...

annem de başak burcu o da aynı şeyi söylüyor aileye bağlılık konusunda ama ben başak burcunun dediğim dedik,asla eleştiri kabul etmeyen ama sürekli kendisinin başkalarını eleştirmesini,kusur bulmasını,kendini beğenmişlik yapmasını sevmiyorum...her insan bir olmayabilir ama şu ana kadar tanıdığım başaklar hep böyle :)

ben de kızımın öncelikle "dürüst",samimi,iyi niyetli,güler yüzlü ( ama asla yapmacık değil) kimseye zarar vermeyen,fesat olmayan,esprili,kendine güvenen bir kız olmasını istiyorum...

cnm bnm annem basak oyle dedıgm dedık degıldr pamuk gbıdr ama en onemlı ozellıgı hstalık derecesnde tıtız olmaları

heheheee alemsin kızzz... aaaa erkeğide öyle sanırım benim kocitoda duygusal herşeyde benden önce ağlar onu görünce benim ağlamanın yerini gülmek alıo komiğime gidiyor gözlerini siliyor burnunu çekiyor hatun gibi merhametinede öyledir amaa bazenndeee vurunnn diyebilir nasılsa ikizler pek belli olmazz

O zaman koç burcuna denk getirmen lazımdı benimde aklımda başak olarak hep giyinmeyi çok bilirler yakıştırırlar ve düzenli oldukları kalmış nedense

MEsai biter ve ben kaçar kimse tutmasın beni size ii sohbetler bebişlerinize ii bakın.. Meleklerde tekmeleriyle bizi mutlu etsinler, tekmelememzlik yapmasınlar.

Ben ikizleri severim kızzzz çocukluktan beri arkadaşım var ikizler. Çok eğlenceli arkadaş canlısı hadi gidelim derim benden önce atlar. Amaaa hele lise zamanları zaten duygular tavan :) Gece bile arardı saçma sapan bişey kafasına takılır ağlar ağlar ağlar... Ömrüm geçti onu yatıştırmakla şimdi başka şehirde çok özlüyorum onu. Bir de acayip alışveriş düşkünüdür sende de öylemi? Denemeden bile alır geçer Cinsiyeti öğrenmemizi sabırsızlıkla bekliyodu kız olacak diye aradım hemen o akşam alışverişe çıkmış neler almış neler fotolarını çekip çekip bütün akşam yolladı deli kız :)

ya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri

hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım

al benden de okadar :) yolda bir hamile görsem acaba hangi ay doğum yapcak? kadınlar kulubu ne üyemidir ? yoksa bizim kızlardan biri olabilir mi? diye kendi kendime düşünüyorum.

daha yakından tanıyabiliriz birbirimizi arkadaşı olmadığından yakınanlar var. belki komşu çıkan olur :)

ben istanbul-gaziosmanpaşa 'da oturuyorum.1987 doğumluyum:)
bir bilgisayar şirketinde kanal geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…