- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.661
al benden de okadar :) yolda bir hamile görsem acaba hangi ay doğum yapcak? kadınlar kulubu ne üyemidir ? yoksa bizim kızlardan biri olabilir mi? diye kendi kendime düşünüyorum.
daha yakından tanıyabiliriz birbirimizi arkadaşı olmadığından yakınanlar var. belki komşu çıkan olur :)
ben istanbul-gaziosmanpaşa 'da oturuyorum.1987 doğumluyum:)
bir bilgisayar şirketinde kanal geliştirme uzmanı olarak çalışıyorum mesela :)
O zaman koç burcuna denk getirmen lazımdıbenimde aklımda başak olarak hep giyinmeyi çok bilirler yakıştırırlar ve düzenli oldukları kalmış nedense
Ben ikizleri severim kızzzz çocukluktan beri arkadaşım var ikizler. Çok eğlenceli arkadaş canlısı hadi gidelim derim benden önce atlar. Amaaa hele lise zamanları zaten duygular tavan :) Gece bile arardı saçma sapan bişey kafasına takılır ağlar ağlar ağlar... Ömrüm geçti onu yatıştırmaklaşimdi başka şehirde çok özlüyorum onu. Bir de acayip alışveriş düşkünüdür sende de öylemi? Denemeden bile alır geçer Cinsiyeti öğrenmemizi sabırsızlıkla bekliyodu kız olacak diye aradım hemen o akşam alışverişe çıkmış neler almış neler fotolarını çekip çekip bütün akşam yolladı deli kız :)
ya mobilyalar çok güzel görünüyor ama naçizane bir tavsiye,bebekler ayağa kalkmaya başladıktan sonra (yani kol güçleri gelişip kendilerini yukarı çekmeye başladıktan sonra) o beşikten pat pat düşüyorlar. ilk bebeği olmayanlar bilir,o parmaklıklar göğüslerini geçecek kadar yüksek değilse çok rahat düşüyolar aşağıya. tecrübeyle sabit. 2.beşiği almak zorunda kalmıştım ve inanın hiç yatamadı mobilyada.Kendim için bişey olsa dakikada karar veren ben, söz konusu bebeğim olunca kararsıza bağladım resmen. Mesela geçen hafta sonu bebek mobilyası sormaya girdiğim bi yerde köşe koltuk takımı çarptı gözüme ve 10 dakika içinde karar verip aldım, pazartesi günü geliyor koltuklarım
Çanakkale'de 2 tane bebek odası satan yer vardı kızlar. Ordakilerden sadece bir mobilyayı beğendim. Yatağı burda göründüğünden daha derin. 2 yaşına gelene kadar düşme problemi filan olmaz. Altından yatak çıkıyo 1.80 ebadında. Ben ilk dönem onun yanında yatabilicem yani. Parmaklıkları yok, bir taraf komple kapalı bir tarafta şeffaf bir maddeden korumalık yapmışlar. Kırılmayan bir madde kullanılmış. Odasına alıştırıcaz yatak odasında yatırmıycam. Çok ahım şahım bir oda takımı değil ama en azından sade ve ben onu objelerle renklendiririm. Kulpları ve ayakları da beyaz olacak eğer almaya karar verirsem. Dolapları geniş ve kullanışlı. Nette çok güzel odalar var ama onlara da cesaret edemiyorum. Yakından görmeden, kalitesini bilmeden almak çok riskli bence. Napsam sizce, oda güzel mi?
Eki Görüntüle 681455
hahahaya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri
hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım
Buarada bizim bebişler Aslan burcu olacak o konudaki yorumlarınız nedir? :)
Lider ruhlu,gösterişli,dediğim dedik çocuklar olacaklar sanırım :)
Bendede ayni sorun var suan, yemegimizi yedik dogru yuruyuse simdi :)
Kizlar cok gergin karnim bugun abarttim mi nedir aksam yemegini ama catlayacak gibi karnim bu aksam
Bendee yemekten sonra patlayacak gibi oldum
yaa benim göbüşüm nezaman çıkıcak yaa
kastamonulu değilimm ama şuan eşimin işinden dolayı burdaymm...memleket hasreti kötü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?