2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evt yaa tanışabiliriz tabiki burda bi ladybirdümüz vardı biz çok yakın çıktık mesela hatta bikaç sefer gördüm serviste onların evinin önünde o da servisini bekliyodu çok acayip bi duygu oluyo inip sarılasım geldi faceden eklemiştik birbirimizi:)

kızlar netten alışveriş yapıyorsanız bugün unnado.com da gebe markası var gerçekten çok indirimde mağazadakı fıyatlarına daha yenı bakmıştım pantolonlar yarı yarıya ben ıkı tane bluz aldım heyecanla beklemekteyim

O zaman koç burcuna denk getirmen lazımdı benimde aklımda başak olarak hep giyinmeyi çok bilirler yakıştırırlar ve düzenli oldukları kalmış nedense

Evet bana da hep öyle oldgumu söylüyorlar ve bende öyle düşünüyorum ve çok iyi giyinirim herkes alışverişe giderken beni yanına almak istiyor..hatta eşim bana artist der giiyimimden dolayı ünlü olsaydın yanmıştık der ve cidden onunla tanışmasaydım ünlüydüm belkide ama iyiki tanışmışım En açık önemliside açık sözlüyüm ve buda bir çok kişinin işine gelmez kendimde de sevmediğim bişi olursa kabul eder sölerim sevdiğimide sölerim ama..

Iki gundur kocaman gobegim olustu bugun sabah esim diyorki valla hamile ya bu harbi diyor :) yeni yeni idrak ediyor beni koca gobusumle gorunce heralde.7 aylik gibiyim ya ben.

Benim bi esim.bnde oyle civil civilmdr..giym konusnda ayniyiz bseyi bgendysen mutlaka alirim kokosmdr birzikizler insani eglenceli olur kuzm

ya mobilyalar çok güzel görünüyor ama naçizane bir tavsiye,bebekler ayağa kalkmaya başladıktan sonra (yani kol güçleri gelişip kendilerini yukarı çekmeye başladıktan sonra) o beşikten pat pat düşüyorlar. ilk bebeği olmayanlar bilir,o parmaklıklar göğüslerini geçecek kadar yüksek değilse çok rahat düşüyolar aşağıya. tecrübeyle sabit. 2.beşiği almak zorunda kalmıştım ve inanın hiç yatamadı mobilyada.
ya kızlar ben sizleri çokk merak ediyorumm yaaa isimleri cisimleri

hatta üzerinizde ne var diye sapıklaşırmışım
hahaha poli güldürdün beni. fotodaki benim,hatta profilde pilates yapan biri var o da benim. elif şafağın kitabında okumuştum,bazen tanışmamak çok daha samimi ,çünkü tanıyınca büyü bozuluyor aslında o insanın,hayal ettiğin insan olmadığını anlıyorsun diyordu. haklı olabilir. mesela ben burda karşılaşınca negatif elektrik alacağım insanlar olduğunu düşünüyorum,hatta inanmazsın bu negatiflik klavyeden bile geçiyor bu arada üstümde koyu yeşil adidas eşofman var
Buarada bizim bebişler Aslan burcu olacak o konudaki yorumlarınız nedir? :)
Lider ruhlu,gösterişli,dediğim dedik çocuklar olacaklar sanırım :)

ben aslan burcuyum eşimde aslan burcu ve doğacak bebeğimizde aslan burcu olacak. mükemmeli isteriz doğru,gösterişi ve rahatı çok severiz,gezip tozmayı para harcamayı vs. ama bildiğim bir şey var ki cidden çok zeki insanlar oluyor aslan burçları. netten bi araştırma yap pek çok bilim adamı tarihi kişilik aslan burcu. korkamanıza gerek yok ASLAN GİBİ OLACAKLAR İNŞALLAH

Özellikleri iyimiş sevdim aslanı :)
Yakın bir kız arkadaşım var oda aslan burcudur çok iyidir sağolsun.
Bende gezme tozma,alışverişi çok severim ama eşim aslaa :) artık oğluşumu alıp çıkıp çıkıp gezerim. :)

Kizlar cok gergin karnim bugun abarttim mi nedir aksam yemegini ama catlayacak gibi karnim bu aksam

Bendee yemekten sonra patlayacak gibi oldum

aynen bende bu gün çok şişim ama yürüyüşümü yaptım ben :) ihmale gelmez...
cm cm rahmimiz haftadan haftaya yukarı çıkıyor ya o baskı yapıyor mideye iyice şiş gibi hissediyoruz bazen diyorum eşime karnım ağzımda sanki diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…