2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Özellikle dikkat ettim canım içi oldukça derin 2 yaşına gelince kafası ancak göz hizasına gelecek kadar dışarda kalıyor. Düşme olaylarını çok duyduğum için özellikle derinliğe dikkat ettim. Yataklı şekildeyken baktım derinliğe, eşimle eni konu ölçtük. Gayet rahat yatabilir. Zaten 2 yaşından sonra da bilinçlenir atmaz kendini sanırım ?

Son düzenleme:
aynı dertten bende muzdarıbim arkadaşım sankim biri igne batırsa sönecem o derece yani seni bilmem ama ben cok yiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkk
cnm bende oleyim hele su son 1haftadir dik duramiyorum gerilmekten 45 kiloyla hamile kaldim 63cm belim vardi derilerim geriliyor paket gibi her dk yagliyorum korkudan:s

herkese iyi akşamlar arkadaşlar,kaç gündür sadece yazdıklarınızı okuyabildim bir türlü cevap yazmaya fırsat bulamadım.hepimizin bebişlerine ve bizlere sağlık diliyorum öncelikle ve genel olarak yataklardan falan bahsetmişsiniz benim de kardeşim oğlunda 4 yaşına kadar park yatak kullandı sonra genç odası aldılar bana da deneyimli bir anne olarak park yatak almamı tavsiye etti mobilya yatakların korkuluk boyları kısa olduğundan bebekler güçlenince asılıp düşüyorlarmış vs bana da mantıklı geldi önce oda yapmayı düşünüyordum ama şu sıralar vazgeçtim zaten memuruz yerleşik bir düzenimiz yok evimiz de bizim değil kira olunca da mobilyalara yazık oluyor diye düşündüğümden bir park yatak bir şifonyer belki yaptırırsam oyuncaklarını koymak için bir kaç raf halısı perdesi vs. ama odalara özenmiyor değilim tabii...bir de ev değiştirme durumumuz var şu anki evimiz biraz küçük ve güneş pek görmüyor,bir ev bulsak da hayırlısıyla çıksak şu evden.

kızlar geçen gün doğum yapan bir arkadaşım eve geldiği gibi banyo yaptığını söyledi ben de dikişlerin için sakıncalı değil mi di,ye sordum o da su geçirmez bant yapıştırdım dedi meğer böyle bir şey varmış eczanelerden temin edilebiliyormuş sıcak ağustos ayında hepimiz banyo yapmak isteyeceğiz bence bu bant çok mantıklı ayrıca druna sormuş arkadaşım dr onay vermiş ben de temin edeceğim belki siz de düşünürsünüz diye sizinle paylaşmak istedim hepiniz öpüldünüz...

benim de sabahtan itibaren sağ bacağıma kuvvetli olmasa da kramp girmeye başladı sizler geceleri kramp yaşadığınızdan bahsetmiştiniz kızlar acaba bu kramplar nasıl geçer ki? daha da dr randevuma var 20 nisanda acep ne yapabilirim?

vitamin eksikliği olabilir diyor doktor yazılarında ama ben yürüyüş yapıyorum bunun için iyi geliyor birde güneş iyi geliyor.... gece uykumda oluyor banada...
ayakta çok kaldığımda ayaklarımda şişme oluyor ödem şimdi oturduğum yerde yukarı kaldırdım ayaklarımı şişliği alırmış bu... sizde ödem var mı?
birde yine ayakta çok kalırsam kasık ağrısı oluyor işte bu beni korkutuyor benim randovüm 6 gün sonra...

Son düzenleme:

decavit kullanıyorum bir de demir ilacı farklı olarak sizler sanırım magnezyum alıyorsunuz bana yürüyüş yasak canım en fazla 15 dk zaten sınıf içinde yeteri kadar hareketliyim akşama doğru benim de kasıklarımda ağrı oluyor bu çok yorulduğumda oluyor ama ayak ya da bacaklarımda şişme olmuyor canım...

bende elevitle demir hapı içiyorum magnezyum içmiyorum belkide onlar eksiktir bilmem ki...
ödem olmaması iyi bende erken başladı ödem... 6 kilo aldım şu zamana kadar ama yarısı ödem...
sen zaten hareketliymişsin gün boyunca... meyve sebze tüketmek yeterli aslında bol miktarda...

ben tam 11 kilo aldım canım hiç de şişlik yok yani hepsi yağ mı????

ben tam 11 kilo aldım canım hiç de şişlik yok yani hepsi yağ mı????

hepsi yağ değil tabiki bu zamana kadar alınması gereken kilo 3-6 arasında yani fazladan aldığın 4 kilo yağdır... bundan sonra daha kontrollü gidebilirsin... hamileliğe zayıf mı başladın? ben 57 kilo ile başladım boyumda 1.60 bu sebepten dikkat etmem gerekliydi kiloma her yediğim kontrollü....

ben 48 ile başladım 1.53 boyum drum bana hep çok değil kilon zaten zayıftın dedi.hoş dikkat et deseydi de edemezdim çünkü ilk 4 ay o kadar çok yiyordum ki kendimi durduramıyordum geceleri bile 3 posta acıkıp yemeğe kalkıyordum.ama şimdi iştahım azaldı.azaldı azalmasına ama kiloları da aldık maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…