- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.681
yakında çıkar 20. haftadan itibaren rahim hızla büyüyecek bebeğinde :)
inşallah oh ohh büyüsün yaa hiç yok göbek bekarlar benden daha göbekli
Kizlar cok gergin karnim bugun abarttim mi nedir aksam yemegini ama catlayacak gibi karnim bu aksam
ya mobilyalar çok güzel görünüyor ama naçizane bir tavsiye,bebekler ayağa kalkmaya başladıktan sonra (yani kol güçleri gelişip kendilerini yukarı çekmeye başladıktan sonra) o beşikten pat pat düşüyorlar. ilk bebeği olmayanlar bilir,o parmaklıklar göğüslerini geçecek kadar yüksek değilse çok rahat düşüyolar aşağıya. tecrübeyle sabit. 2.beşiği almak zorunda kalmıştım ve inanın hiç yatamadı mobilyada.
cnm bende oleyim hele su son 1haftadir dik duramiyorum gerilmekten 45 kiloyla hamile kaldim 63cm belim vardi derilerim geriliyor paket gibi her dk yagliyorum korkudan:saynı dertten bende muzdarıbim arkadaşım sankim biri igne batırsa sönecem o derece yani seni bilmem ama ben cok yiyorum hemde cokkkkkkkkkkkkk
midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bileyemek borum yanıyo acıyo.
1 haftadır benim de gece gündüz farketmiyor aynı sıkıntıyı çekiyorum gaviscon kullanıyorum ılık süt içiyorum rahatlıyorum biraz sana da acil şifalar...
benim de sabahtan itibaren sağ bacağıma kuvvetli olmasa da kramp girmeye başladı sizler geceleri kramp yaşadığınızdan bahsetmiştiniz kızlar acaba bu kramplar nasıl geçer ki? daha da dr randevuma var 20 nisanda acep ne yapabilirim?
vitamin eksikliği olabilir diyor doktor yazılarında ama ben yürüyüş yapıyorum bunun için iyi geliyor birde güneş iyi geliyor.... gece uykumda oluyor banada...
ayakta çok kaldığımda ayaklarımda şişme oluyor ödem şimdi oturduğum yerde yukarı kaldırdım ayaklarımı şişliği alırmış bu... sizde ödem var mı?
birde yine ayakta çok kalırsam kasık ağrısı oluyor işte bu beni korkutuyor benim randovüm 6 gün sonra...
decavit kullanıyorum bir de demir ilacı farklı olarak sizler sanırım magnezyum alıyorsunuz bana yürüyüş yasak canım en fazla 15 dk zaten sınıf içinde yeteri kadar hareketliyim akşama doğru benim de kasıklarımda ağrı oluyor bu çok yorulduğumda oluyor ama ayak ya da bacaklarımda şişme olmuyor canım...
bende elevitle demir hapı içiyorum magnezyum içmiyorum belkide onlar eksiktir bilmem ki...
ödem olmaması iyi bende erken başladı ödem... 6 kilo aldım şu zamana kadar ama yarısı ödem...
sen zaten hareketliymişsin gün boyunca... meyve sebze tüketmek yeterli aslında bol miktarda...
ben tam 11 kilo aldım canım hiç de şişlik yok yani hepsi yağ mı????
hepsi yağ değil tabiki bu zamana kadar alınması gereken kilo 3-6 arasında yani fazladan aldığın 4 kilo yağdır... bundan sonra daha kontrollü gidebilirsin... hamileliğe zayıf mı başladın? ben 57 kilo ile başladım boyumda 1.60 bu sebepten dikkat etmem gerekliydi kiloma her yediğim kontrollü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?