2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hızlı alınan kilo kolay verilirmiş... inşallah sağlıkla bebeklerimizi doğuralım esas emzirme döneminde kontrollü gitmeliyiz... o dönemde kilo alan daha fazla oluyor.... ben her şeyden tüketiyorum ama az az sağlıklı yiyecekleri seçerek... çünkü şeker yükselme riskim de var benim 3 kere gebelik şekeri çıktı bende...

iştah açıklığı bende olmadı ilk aylar bulantıyla geçti... sende bundan sonra dikkat edersen sorun olmaz :)

İyi akşamlar arkadaşlar.Birkaç gündür giremedim.Görümcem mevlüt okutacak ona gidip geliyorum.Çok yardımım dokunmasada en azından üçüzlerini oyalamaya çalışıyorum.Bebişim gün içinde hareketsizdi.Şimdi yatayımda biraz oynasın.Benimki rahatına düşkün.Uzandığım zaman ounuyor.Geçmişi okuyayım dedim son 10 sayfa kala devam edemedim.Ne çok birikmiş.Neyse yarın görüşürüz.Hepinize iyi geceler.

inş dikkat etmeye çalışacağım canım sağol, kiloları veririz canım ondan endişem yok yeter ki evlatlarımız sağlıklı olsunlar...

midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bile yemek borum yanıyo acıyo.

benimde yanıyordu ılık süt ve gaviscon içtim şu anlık yok tavsiye ederim
birde arkadaşlar şu kadarını söylim bende şu an 13 kilo aldım dikkatte ediyorum ama alıyorum yinede banada dr. çok kilo aldın dedi ben oğlumda 28 kilo almıştım doğumdan sonrada verdim hepsini moralinizi bozmayın bence sağlıklı doğuralımda bebeklerimizi

midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bile yemek borum yanıyo acıyo.

Redcim bndr senn gbi oluyorum bazen.htta egildgm zaman flan agzima asit geliyo.hamile reflusu oldum galiba:-(bagrsaklarmdaki gazda her aksam var gecmiyo her aksam karnm gerildkce geriliyo

kızlar daha 20 haftalık hamşleyim ama bimde cuma günü bebek arabası 130 liraya iniyormuş hemde çift yönlü almayı düşünüyorum nasıl sizce yani şimdi alınmassa sonra alıncak e hazır fiyatıda iyiyken alayım dedim bende güzelmi bi bakın birde fiyatı nasıl sizce?

Kızlarrrrrrrrrrrrr

Bu sabah tekmeler farklılaştı. artık bırakın dışarıdan hissedilmeyi, dışarıdan da görünüyor!
Karnım şekil değiştirdi resmen sabah 6,5 ta o şekilde uyandım

Acaip gıdıkladı muhteşem bir duygu!!!!!

Hepinize bir an önce nasip olsun inşallah....

Ay çok mutluyum şarkılar şakıyorum...

sanki o putmuş gibi
hayat sırf buymuş gibi
hem aç, hem tokmuş gibi
hem var, hem yokmuş gibi
ben ona resmen aşığım!

hem ilk, hem sonmuş gibi
en güzeli oymuş gibi
bunca yıl beklemiş gibi
beklediğine değmiş gibi
ben ona resmen aşığım...

iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Son düzenleme:

Günaydın güzel anneler ve bebekleri

meleğin sabah sabah sana dünyanın en güzel hediyesini vermiş kedicikler

muhteşem bir duygu.. artık bana da hissetek yetmiyor, karnımın oynadığını görüyorum ya dünyalar benim oluyor.
bir noktaya küçük bir tekme değil, karnımı güm diye oynatıyor . çooook güzelll

günaydın güzel anneler.

benimde bebiş oynayıp duruyor içeride

o bebek arabasını bende gördüm yarın gelecekmis katalogda baktık ama nasıldır bilemedim resimdeki gayet sağlam duruyor bende merak ediyorum

günaydın hepinize....bu sabah kalça ağrılarıyla uyandım...sanırım sürekli yanlara yatmaktan bilemiyorum ama acayip bir ağrı var...ayrıca dün berbat bir gece geçirdim...çok ağladım ( sabah kalktığımda hep tekmeleri hissederdim bu sefer yoktu deminden beri konuşuyorum onunla,kızıımm uyuyor musun yoksa,hadi tekmele diye... neyse ki az önce başladı minik tepikler...çok şükür Allahıma

O zaman koç burcuna denk getirmen lazımdı benimde aklımda başak olarak hep giyinmeyi çok bilirler yakıştırırlar ve düzenli oldukları kalmış nedense

:)) evet koç burcu olsaydı da hiç şikayet etmezdim,annesi gibi olurdu.....aslanlar da giyinmeyi,süsü püsü çok sever...takıp takıştırmayı...ben de koç olarak öyleyim...ben toprak ve su gruplarıyla anlaşamıyorum hiç...ateş ya da hava olacak...su grubundan da bir tek akrepleri severim o da kendi yükselenim de akrep ondan sanırım :)

Redcim bndr senn gbi oluyorum bazen.htta egildgm zaman flan agzima asit geliyo.hamile reflusu oldum galiba:-(bagrsaklarmdaki gazda her aksam var gecmiyo her aksam karnm gerildkce geriliyo

o gazı bir de bana sorun...hareket edemiyorum bazen akşamları...karnım balon gibi şişiyor...hepimiz de aynı dertler var,Allah yardımcımız olsun

ne güzel dimi gerçekten...

çok sevindim senin adına...ben 1 haftadır dışardan görüyorum tekmeleri :))

Allah nazardan saklasın

yarın detaylıya gidicez,çok merak ediyorum çokkkk

aynen aynen... asit geliyor resmen ağzıma özellikle akşamları coşuyor
şu süt olayına bi türlü alışamicam galiba. deli gibi yoğurt ve peynir tüketiyorum ama süt cıks... zaten bende orak hücre anemisi olduğu için çok faydalı değil diye biliyorum ama doktoruma sorucam eğer sorun olmazsa deneyeyim.

ayyaayyyy ağlattın beni sabah sabah benim bebeğim bir haftadır annesine resmen şov yapıyor eşim gördü tekmelerini "yok artık" diye bir tepki verdi doğal olarak. çok tatlılar yaa

Günaydın annişler Bizi de bu sabah kızımız kaldırdı benim izin günümdü, uyuyakalmışım.. az kalsın eşim işe geç gidiyordu.. Prenses iyi ki varsınnn

Herkese günaydınnnn. Benim cimcime de tepiklenip duruyo.
ama bi babasına göstermedi
Eli karnımdan gitmiyo adamcağızın ama o elini koyunca bizim kız sanki mışıl mışıl uyuyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…