- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.701
ben 48 ile başladım 1.53 boyum drum bana hep çok değil kilon zaten zayıftın dedi.hoş dikkat et deseydi de edemezdim çünkü ilk 4 ay o kadar çok yiyordum ki kendimi durduramıyordum geceleri bile 3 posta acıkıp yemeğe kalkıyordum.ama şimdi iştahım azaldı.azaldı azalmasına ama kiloları da aldık maalesef...
inş dikkat etmeye çalışacağım canım sağol, kiloları veririz canım ondan endişem yok yeter ki evlatlarımız sağlıklı olsunlar...
midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bileyemek borum yanıyo acıyo.
midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bileyemek borum yanıyo acıyo.
Kızlarrrrrrrrrrrrr
Bu sabah tekmeler farklılaştı. artık bırakın dışarıdan hissedilmeyi, dışarıdan da görünüyor!
Karnım şekil değiştirdi resmen sabah 6,5 ta o şekilde uyandım
Acaip gıdıkladı muhteşem bir duygu!!!!!
Hepinize bir an önce nasip olsun inşallah....
Ay çok mutluyum şarkılar şakıyorum...
sanki o putmuş gibi
hayat sırf buymuş gibi
hem aç, hem tokmuş gibi
hem var, hem yokmuş gibi
ben ona resmen aşığım!
hem ilk, hem sonmuş gibi
en güzeli oymuş gibi
bunca yıl beklemiş gibi
beklediğine değmiş gibi
ben ona resmen aşığım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
O zaman koç burcuna denk getirmen lazımdıbenimde aklımda başak olarak hep giyinmeyi çok bilirler yakıştırırlar ve düzenli oldukları kalmış nedense
Redcim bndr senn gbi oluyorum bazen.htta egildgm zaman flan agzima asit geliyo.hamile reflusu oldum galiba:-(bagrsaklarmdaki gazda her aksam var gecmiyo her aksam karnm gerildkce geriliyo
Kızlarrrrrrrrrrrrr
Bu sabah tekmeler farklılaştı. artık bırakın dışarıdan hissedilmeyi, dışarıdan da görünüyor!
sanki o putmuş gibi
hayat sırf buymuş gibi
hem aç, hem tokmuş gibi
hem var, hem yokmuş gibi
ben ona resmen aşığım!
hem ilk, hem sonmuş gibi
en güzeli oymuş gibi
bunca yıl beklemiş gibi
beklediğine değmiş gibi
ben ona resmen aşığım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
aynen aynen... asit geliyor resmen ağzıma özellikle akşamları coşuyorRedcim bndr senn gbi oluyorum bazen.htta egildgm zaman flan agzima asit geliyo.hamile reflusu oldum galiba:-(bagrsaklarmdaki gazda her aksam var gecmiyo her aksam karnm gerildkce geriliyo
şu süt olayına bi türlü alışamicam galiba. deli gibi yoğurt ve peynir tüketiyorum ama süt cıks... zaten bende orak hücre anemisi olduğu için çok faydalı değil diye biliyorum ama doktoruma sorucam eğer sorun olmazsa deneyeyim.benimde yanıyordu ılık süt ve gaviscon içtim şu anlık yok tavsiye ederim
birde arkadaşlar şu kadarını söylim bende şu an 13 kilo aldım dikkatte ediyorum ama alıyorum yinede banada dr. çok kilo aldın dedi ben oğlumda 28 kilo almıştım doğumdan sonrada verdim hepsini moralinizi bozmayın bence sağlıklı doğuralımda bebeklerimizi
Kızlarrrrrrrrrrrrr
sanki o putmuş gibi
hayat sırf buymuş gibi
hem aç, hem tokmuş gibi
hem var, hem yokmuş gibi
ben ona resmen aşığım!
hem ilk, hem sonmuş gibi
en güzeli oymuş gibi
bunca yıl beklemiş gibi
beklediğine değmiş gibi
ben ona resmen aşığım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
iyi ki yapmışım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?