2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende gebe mağazasından haftasonu birkaç elbise aldım. çok güzel şeyler vardı ama fiyatlar biraz tuzlu işte :)

benim de fazla yorulursam özellikle alışverişte kendimi kaybedince kasık ağrım oluyor.

redquenn yatak konusunda söylediklerini okudum da
bebek odalarında yataklar hep korkuluklu
neye dikakt etmemiz gerekir anlatır mısın

haftasonu oda konusunda kararımı netleştirmek istiyorum çünkü
dikkat etmem gerekenleri öğrenirsem süper olur

günaydın güzel anneler ve bıdık bebişleri benim kız sabahları çok sakin oluyo ama akşam işten eve gidince maşallah kımıl kımıl karnım armut gibi oluyo:)) çalışmamı istemio kızım galiba:))BEBEKKAFA ARKADAŞIM sen Özgür Deren'e mi gitcektin detaylıya sanki:44: ,bende gittim ona Ankarada ona ve Aydan Asyalı BİRİ'ye bu ikisinin ultrasonları çok güzel,cd verdi kızım esnio gülüo Allahım hepimizinkini nazarlardan saklasın insallah hayırlı bi şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin

benim kızımda gene aynı saatlerde biraz hareket etti. ama bugünlerde sanırım annesindeki gibi onda da bir uyku hali var.gün içinde pek hissedemiyorum.

Günaydın güzel anneler

Annem bizde o yüzden çıkamayacağım şimdi çayı koydum muhteşemi izlicez. :)
Ama dr.da söyledi sabah akşam yarım saatlik yürüyüşler yap dedi.
Evet benim doktorum da sabah akşam yarım saat yürü diyor. Çalışırken nasıl olacak bilemiyorum. Havalar ısınınca belki. Gerçi ben sabah uykusunu çok severim. Okuldayken de geceleri uyumaz ders çalışır sabah uyurdum. Sınav zamanı erken kalkıp da çalışan biri olmadım hiç

Burçlardan konuşulmuş ama ben kaçırmışım. Ben koç burcuyum angel. Eşin gibi hep benim dediğim olsun isterim. İnsanları idare etmeyi bilirim. Organizasyon yapmayı liderlik etmeyi severim. Deli inadım vardır öyle böyle değil. Bi de çok sabırsızım. Hayatta bişeyleri beklemekten ,ıncık cıncık şeylerle uğraşmaktan nefret ederim. En yakın 3 kız arkadaşım aslan burcu. Zevklerimiz huylarımız çok benzer. Lider özelliklerini seviyorum. Başakların pimpirikli olmaları beni korkutuyor. Pimpirikli insanlardan bunalıyorum hemen. Kızım erken doğarsa aslan geç kalırsa başak olacak. Bakalımm hayırlısı

benim oğlumun hareketleri de dışardan görünüyor mudur acaba

ben hiç farkedemedim ama siz özellikle yatıp bekliyor musunuz
yoksa bariz göbeğinizde yamukluk oluşturacak kadar belli mi oluyor

helllpppppppp

günaydın kızlar!!!!
ya benim oğluşumun birkaç gündür tekme şekli değişti.yani ilk zamanlar pıt pıt tekme atıyodu anlıyodum. şimdi karnım hopluyo,sanki içerde zıp zıp zıplıyo :) çok garip bir his aradada böyle seyiriyo gibi anlayamadım. böyle şeyler yaşayan varmı?

günaydın ırmak benımde aynı oluyo karnım hopluyo sankı böyle arabayla bı yokuştan ınersın için bi hoş olur ya hah işte öyle
böyle sankı ayaga kalkıp bırden oturuyo gibi bide benımkı çok aşağılara vuruyo idrar torbama bır vuruyo bırden acayip tuvaletim gelıyo

gunaydin kizlar herkes yasamaya baslamis heralde mide yanmasini aksamlari felaket oluyo yatamiyorum bende....napsak bilemiorum...hsonu doktoruma soracagim ne iyi gelir bakalim...birde benimde bebisim iceride hareketleri sertlesti sanki bazen canim yaniyo gibi oluyo iceride karete yapiyor sanki guzelim....

günaydın anneler ve minikleri... O mide yanması birşey yemesemde bende de var. Yemek borumu yakıyorlar sanki çok garip bi yanma. Gebelik öncesi reflüm vardı ama bukadar yanma olmuyordu bu yanmanın tarifini yapamıyorum bile bacak kasılmalarımda var yatakta birden bi kasılıyor çok kötü. Dün yoldayken kasığımdan bi tuttu ayak tabanıma kadar bi damarı çektiler sanki toplalayarak yürüdüm. şimdide hafiften kalmış kasılma zorluyor beni.. sol kasığımada ani ani batmalar oluyor yanıyor gibi o nedendir acaba ???

Günaydın annişler yaaa ben ne zaman görcem göbeğimin oynadığını,ara ara bende hafif pıt pıtlar hissediyorum geçen akşam eşim koştu geldi bende duycam diye yok ben duyamıyorum diye üzülüyo bende daha bi kaç haftamız daha var galiba diyorum

Günaydın güzel anneler... herkese mutlu ve enerjik günler :) Dün akşam eve dönüşte servisimiz bozuldu yarı yolda inmek zorunda kaldık 2 otobüs değiştirmek beni yordu sanırım eve az kalmıştı ki fenalaştım gözüm karardı otobüste insanlar bişey söylüyo hiç duymuyorum görmüyorum bile sanki bi uğultunun içindeyim. İndim hemen eczaneye girmekti planım ama eczaneler kapanmış Zorla biraz yürüdüm su aldım büfeden oturdum orda kendime geldim kalkıp taksiye bindim çok şükür sağ salim eve gidebildim.

Iki gundur kocaman gobegim olustu bugun sabah esim diyorki valla hamile ya bu harbi diyor :) yeni yeni idrak ediyor beni koca gobusumle gorunce heralde.7 aylik gibiyim ya ben.

Benim de artık göbeğim iyice farkedilir oldu çok bekledim farkedilmesini o yüzden çok mutluyummmm Dün akşam otobüste yer bile verdiler

midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bile yemek borum yanıyo acıyo.

Canım doktoruna anlat bunu reflü başlamış muhtemelen gaviscon ya da rennie verecek geç kalma o yanmalar boğazını iyice tahriş ederse geçmeyen bi öksürük oluşuyor.

benim oğlumun hareketleri de dışardan görünüyor mudur acaba

ben hiç farkedemedim ama siz özellikle yatıp bekliyor musunuz
yoksa bariz göbeğinizde yamukluk oluşturacak kadar belli mi oluyor

helllpppppppp

cnm akşamları yatıyorum sertlik oluo açıp bakıorum yamulmuş bebiş geriniyo galiba,dikkatli bak sende farkedersin genelde sırtüstü yatınca belli oluobenim kızım hep sağ tarafımda zaten olduğundan beriyerini biliorum yani:)))inşallah sende görürsün bugün cnm:)

günaydın herkese
uzun zamandır giremiyorum malum evde bir pinço daha var
bulantılar geçince ona vakit ayırabilmeye başladım

5. ayda mide yanmaları normal gavisgonla biraz rahatlarsınız
bende hafifletmişti ilk gebeliğimde

bu arada o içerde dönmeler minik tekmeler 1-2 ay sonra dışardan görülmeye başlayacak o zaman muhjteşem oluyor resmen yanınızda oturan o kolu bacağı görüyor sabredin az kaldı :)

cnm senin için daha erken en az 10 gün sonra falan duyarsın eşinde hisseder annesi:)

Canım hislerime tercüman olmuşsun ben de o duyguyu nasıl anlatacağımı bilemiyordum aynen salıncakta sallanırken veya yokuştan inerken içinin hoş olması gibi :) O anlarda dönüyorlar sanırım takla falan olmalı çok tuhaf

CANIM ben ilk bebeğime uzayan yatakları bilirsin hani bebek büyüdükten sonra yan taraftaki çekmeceleri kaldırıp,tek kişilik yatak haline gelenlerden. ilk zamanlar odasına koymak istemedim yanımda yatırdım sonra da ki 7. aydan bahsediyorum kollarıyla kendini yukarı çekebiliyordu. parmaklıkların yüksek olması gerkiyor ki bebek düşmesin. çok çabuk büyüyorlar foto yüklenmişse benim beşik kırmızı olandandı. ama bu defa asansörlü korkuluğu yükselen kalsik beşikler var onlardan alıcam. bebek küçükken yüksekte uyur hareketlenmeye başladığında aşağıda uyuturum.

Eklentiler

• $Bebekbeşikmodelleri.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benimde mide yanmalarım oluyordu ama bu aralar maşallah çok iyiyim yanma kısa sürüyor ayran içiyorum ben çok iyi geliyor isterseniz deneyin.bide dr mun tawsiyesiyle renine kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…