- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.721
günaydın hepinize....bu sabah kalça ağrılarıyla uyandım...sanırım sürekli yanlara yatmaktan bilemiyorum ama acayip bir ağrı var...ayrıca dün berbat bir gece geçirdim...çok ağladım( sabah kalktığımda hep tekmeleri hissederdim bu sefer yoktu deminden beri konuşuyorum onunla,kızıımm uyuyor musun yoksa,hadi tekmele diye... neyse ki az önce başladı minik tepikler...çok şükür Allahıma
Tepikler can suyu gibi diymi RABBİM daim etsin sağlıkla inşallah.sen neden ağladın?üzülme annesi bebişlerimiz göz yaşını annelerinden öğrenmesinler.
kızlar netten alışveriş yapıyorsanız bugün unnado.com da gebe markası var gerçekten çok indirimde mağazadakı fıyatlarına daha yenı bakmıştım pantolonlar yarı yarıya ben ıkı tane bluz aldım heyecanla beklemekteyim
vitamin eksikliği olabilir diyor doktor yazılarında ama ben yürüyüş yapıyorum bunun için iyi geliyor birde güneş iyi geliyor.... gece uykumda oluyor banada...
ayakta çok kaldığımda ayaklarımda şişme oluyor ödem şimdi oturduğum yerde yukarı kaldırdım ayaklarımı şişliği alırmış bu... sizde ödem var mı?
birde yine ayakta çok kalırsam kasık ağrısı oluyor işte bu beni korkutuyor benim randovüm 6 gün sonra...
Evet benim doktorum da sabah akşam yarım saat yürü diyor. Çalışırken nasıl olacak bilemiyorum. Havalar ısınınca belki. Gerçi ben sabah uykusunu çok severim. Okuldayken de geceleri uyumaz ders çalışır sabah uyurdum. Sınav zamanı erken kalkıp da çalışan biri olmadım hiçAnnem bizde o yüzden çıkamayacağım şimdi çayı koydum muhteşemi izlicez. :)
Ama dr.da söyledi sabah akşam yarım saatlik yürüyüşler yap dedi.
cnm bzdede esım koc burcu:) o da hep bnm dedıgım olsun ıster ama bnı ıdare edıyo...ya degskenlık bzm temel ozellıgmz bı bakrsn gulup eglenıyrm 2 dkka snra hcbseye yokken suretm dusebılır...ılk zmanlar benmı bısey yaptım flan derdı smdı alıstı bu durumlrda bnı kendı halıme bırakıyo cnku yıne degısıyrm 2 dkka snra gene gulmeye bslıyrm...
midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bileyemek borum yanıyo acıyo.
günaydın kızlar!!!!
ya benim oğluşumun birkaç gündür tekme şekli değişti.yani ilk zamanlar pıt pıt tekme atıyodu anlıyodum. şimdi karnım hopluyo,sanki içerde zıp zıp zıplıyo :) çok garip bir his aradada böyle seyiriyo gibi anlayamadım. böyle şeyler yaşayan varmı?
Iki gundur kocaman gobegim olustu bugun sabah esim diyorki valla hamile ya bu harbi diyor :) yeni yeni idrak ediyor beni koca gobusumle gorunce heralde.7 aylik gibiyim ya ben.
midem beni mahfetti. nasıl bir yanmadır o. içi gaz dolu ama geyiremiyorum bileyemek borum yanıyo acıyo.
benim oğlumun hareketleri de dışardan görünüyor mudur acaba
ben hiç farkedemedim ama siz özellikle yatıp bekliyor musunuz
yoksa bariz göbeğinizde yamukluk oluşturacak kadar belli mi oluyor
helllpppppppp
Günaydın annişleryaaa ben ne zaman görcem göbeğimin oynadığını,ara ara bende hafif pıt pıtlar hissediyorum geçen akşam eşim koştu geldi bende duycam diye yok ben duyamıyorum diye üzülüyo bende daha bi kaç haftamız daha var galiba diyorum
günaydın ırmak benımde aynı oluyo karnım hopluyo sankı böyle arabayla bı yokuştan ınersın için bi hoş olur ya hah işte öyle
böyle sankı ayaga kalkıp bırden oturuyo gibi bide benımkı çok aşağılara vuruyo idrar torbama bır vuruyo bırden acayip tuvaletim gelıyo
CANIM ben ilk bebeğime uzayan yatakları bilirsin hani bebek büyüdükten sonra yan taraftaki çekmeceleri kaldırıp,tek kişilik yatak haline gelenlerden. ilk zamanlar odasına koymak istemedim yanımda yatırdım sonra da ki 7. aydan bahsediyorum kollarıyla kendini yukarı çekebiliyordu. parmaklıkların yüksek olması gerkiyor ki bebek düşmesin. çok çabuk büyüyorlar foto yüklenmişse benim beşik kırmızı olandandı. ama bu defa asansörlü korkuluğu yükselen kalsik beşikler var onlardan alıcam. bebek küçükken yüksekte uyur hareketlenmeye başladığında aşağıda uyuturum.redquenn yatak konusunda söylediklerini okudum da
bebek odalarında yataklar hep korkuluklu
neye dikakt etmemiz gerekir anlatır mısın
haftasonu oda konusunda kararımı netleştirmek istiyorum çünkü
dikkat etmem gerekenleri öğrenirsem süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?