2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bahsettiğim aslında tam olarak şöyle bişey :) asansörlü korkuluk sistemi çok rahat bebeğin boyuna göre ayarlanabiliyor. yan taraftaki demirlerden ne derece yükseldiğini gözlemleyebilirsin. ben şimdi özellikle ilk anne olacakların içindeki heycanı anlıyorum; park yataklara çadır gözüyle bakıp bebeğine yakıştırmayanlar,aman süslü püslü olsun bebeğim en iyisine lazık diyenler vs. ama tecrübeyle konuşuyorum ki güvenlik herşeyin önünde geliyor. evladınız ordan aşağıya düşüp kucağınızda ilk beyin röntgenini çektirirken içinizden geçen şey sadece o süslü ve albenisi yüksek beşikleri parçalamak oluyor...

Eklentiler

• $beyaz-asansorlu-bebek-besik-modelleri.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:

aynen canım sanki ayağa kalkıyo birden güm diye bir oturuyo :) ben irkiliyorum sanki karnım yere düştü sanıyorum çok komik bir his büyüyolar diye mi acaba hareketleri farklılaşıyo, yada yeni şeylermi deniyo yaramazlar:)

inşallah canım
birkaç haftadır hissediyorum ama dışardan hissedilmesini çok merak ediyorum.
zavallı eşim de dört gözle bekliyor belli olacak diye

galiba benim baktığım da kırmızılı gibi
dur bakalım haftasonu iyice inceliyim.

Son düzenleme:

şimdi çok iyi anladım canım
Allah korusun
dediklerinde çok haklısın
ilk heves olduğu için görüntüsüne daha çok önem veriyorum. tecrübesizlik de var tabi

ama yavrumun güvenliği herşeyden önemli

sağol tecrübelerini paylaştığın için. çok iyisin

sende öylesin ki

İçim sızladı resmen yazdığını okuyunca Allah korusun yavrularımızı canının yandığını düşünmek bile içimi ürpertiyor.

resimde eklediğin asansörlü korkuluk sistemini öneriyorsun değilmi? park yatak yerine böyle birşey olabilir heralde. doğrumu anladım?

İçim sızladı resmen yazdığını okuyunca Allah korusun yavrularımızı canının yandığını düşünmek bile içimi ürpertiyor.

canım hasteneye bu sebeple gidiyosun; canın acıyor evladın zarar görmüş,uyutmaman gerek doktor uyanık kalacak diyor, e meme emince uyumak istiyor,röntgen desen zaten başlı başına zarar deposu bir de polis gelip zabıt tutuyor,darp mı yoksa kaza mı diye. o yüzden tedbir çok önemli.

aynen öyle benim kızımda beşikten düştü o an kilitlendim yürüyemedim bile bacaklarım gitmedi bakakaldım babası da şok geçirdi bi anda çünkü bizim odamızda yatıyodu Allahtan annem vardı koştu kaldırdı yerden yoksa ikimiz de öylece kaldık ve son oldu o beşikte yatırmadım bidaha ve verdim birisine geri almadımm Allah kimseye yaşatmasın .senin asansörlü dediğin park yatak mı yoksa karyolalardada asansörlü oluyo mu :26:

Son düzenleme:
ayy cnm ne bilim korkutuolar yok kordon dolanır yok bilmem ne bende pimpirikli miyim neyim biraz hemen etkileniyorum:44::44:

bende bi kere uzanıp dolap içlerimi düzenlemiştim canım. anneme anlattım ohh dolaplarımı topladım ii oldu die duyamdığım laf kalmadı sen hamilesin öyle uzanılmaz dikkat etmen gerekir diye.. Alllah korusun öyle birisi uzanmış sütten düşmüş. yani anlamıda bağı kopuyormuş bebeğin bebek sonra düşmüş.. ama o bilnçsiz bir uzanma yapmıştır heralde. aklımıza böyle şeyler getirmeyelim. annelik ne zor ya her şeyi düşünüyoruz vurmasa nie vurmadı bişey yapsak acaba kötümü oldu falan die rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin AMİNNN

Canm boyunu söylemiyorlar. verdikleri ultrason kağıdından bakıyorsun Fl değeridir. o değri 7 ile çarpıyorsun.. Doktorum hep kızın boylu olacak diyor ama şukadar boyu demiyor. kilosunu söylüyor birtek

ayy cnm ne bilim korkutuolar yok kordon dolanır yok bilmem ne bende pimpirikli miyim neyim biraz hemen etkileniyorum:44::44:

ay korkmayın bu kadar yahu; ben meslek icabı top sektiriyorum,pilates yapıyorum yeri geliyor daha neler neler yapıyorum. bebeğimde benle birlikte coşuyor. haftada 3 gün 1 saat yüzüyorum ilk bebeğimde de yüzüyordum,yemin ederim doğduktan sonra ne gaz sancısı için ne de acıktığı için ağladığına şahit olmadım. çevremdekiler "emzirdin gazını çıkarsana " derdi,yok kendisi halleder derdim. emzirip yatırırdım,pırt pırt çıkarırdı. geceleri bile acıkınca ellerini emerdi şap şap ses çıkardı o sese uyanırdım. oyy benim kızım beni hiç üzmedi ya şimdi düşünüyorumda,halen öyle. düşse bile gelip özür diler annecim bişeyim yok sen üzülme bir daha olmaz diye. Allah hepinize öyle bir evlat nasip etsin.

Çok zor canım haklısın tedbirli olmak lazım Allah korusun bir sürü kaza olabiliyor evde Ben özellikle yanıktan çok korkarım. Neyse bu konu içimi kaldırıyor düşünmek istemiyorum. Çok alakasız olacak ama imzanda gördüm sizin evlilik yıldönümü yaklaşıyor sanırım Bizimki 3 temmuzda sabırsızlıkla bekliyorum :)

bu canım .........................

az kaldı az bakalım ne yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…