- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.741
günaydın ırmak benımde aynı oluyo karnım hopluyo sankı böyle arabayla bı yokuştan ınersın için bi hoş olur ya hah işte öyle
böyle sankı ayaga kalkıp bırden oturuyo gibi bide benımkı çok aşağılara vuruyo idrar torbama bır vuruyo bırden acayip tuvaletim gelıyo
cnm akşamları yatıyorum sertlik oluo açıp bakıorum yamulmuş bebiş geriniyo galiba,dikkatli bak sende farkedersin genelde sırtüstü yatınca belli oluobenim kızım hep sağ tarafımda zaten olduğundan beri yerini biliorum yani:)))inşallah sende görürsün bugün cnm:)
CANIM ben ilk bebeğime uzayan yatakları bilirsin hani bebek büyüdükten sonra yan taraftaki çekmeceleri kaldırıp,tek kişilik yatak haline gelenlerden. ilk zamanlar odasına koymak istemedim yanımda yatırdım sonra da ki 7. aydan bahsediyorum kollarıyla kendini yukarı çekebiliyordu. parmaklıkların yüksek olması gerkiyor ki bebek düşmesin. çok çabuk büyüyorlar foto yüklenmişse benim beşik kırmızı olandandı. ama bu defa asansörlü korkuluğu yükselen kalsik beşikler var onlardan alıcam. bebek küçükken yüksekte uyur hareketlenmeye başladığında aşağıda uyuturum.
bahsettiğim aslında tam olarak şöyle bişey :) asansörlü korkuluk sistemi çok rahat bebeğin boyuna göre ayarlanabiliyor. yan taraftaki demirlerden ne derece yükseldiğini gözlemleyebilirsin. ben şimdi özellikle ilk anne olacakların içindeki heycanı anlıyorum; park yataklara çadır gözüyle bakıp bebeğine yakıştırmayanlar,aman süslü püslü olsun bebeğim en iyisine lazık diyenler vs. ama tecrübeyle konuşuyorum ki güvenlik herşeyin önünde geliyor. evladınız ordan aşağıya düşüp kucağınızda ilk beyin röntgenini çektirirken içinizden geçen şey sadece o süslü ve albenisi yüksek beşikleri parçalamak oluyor...
şimdi çok iyi anladım canım
Allah korusun
dediklerinde çok haklısın
ilk heves olduğu için görüntüsüne daha çok önem veriyorum. tecrübesizlik de var tabi
ama yavrumun güvenliği herşeyden önemli
sağol tecrübelerini paylaştığın için. çok iyisin
bahsettiğim aslında tam olarak şöyle bişey :) asansörlü korkuluk sistemi çok rahat bebeğin boyuna göre ayarlanabiliyor. yan taraftaki demirlerden ne derece yükseldiğini gözlemleyebilirsin. ben şimdi özellikle ilk anne olacakların içindeki heycanı anlıyorum; park yataklara çadır gözüyle bakıp bebeğine yakıştırmayanlar,aman süslü püslü olsun bebeğim en iyisine lazık diyenler vs. ama tecrübeyle konuşuyorum ki güvenlik herşeyin önünde geliyor. evladınız ordan aşağıya düşüp kucağınızda ilk beyin röntgenini çektirirken içinizden geçen şey sadece o süslü ve albenisi yüksek beşikleri parçalamak oluyor...
uff unutup kolumu uzatıp üst rafa dosya koydum inşallah ters bişe olmaz((
İçim sızladı resmen yazdığını okuyuncaAllah korusun yavrularımızı canının yandığını düşünmek bile içimi ürpertiyor.
Olmaz kuzum bu kadar panik olma için rahat olsun. Pilateste ne hareketler yaptırıyorlar biz bazen çok abartıyoruz
ayy cnm ne bilim korkutuolar yok kordon dolanır yok bilmem ne bende pimpirikli miyim neyim biraz hemen etkileniyorum:44::44:
inşallah canım
birkaç haftadır hissediyorum ama dışardan hissedilmesini çok merak ediyorum.
zavallı eşim de dört gözle bekliyor belli olacak diye
galiba benim baktığım da kırmızılı gibi
dur bakalım haftasonu iyice inceliyim.
maşallah ona
kızlar ben iki doktora gidiyorum
ikisi de artık boy ölçemeyiz diyor. sadece ağırlığını söylüyor.
sizin doktorlarınız nasıl söylüyor boyunu
ayy cnm ne bilim korkutuolar yok kordon dolanır yok bilmem ne bende pimpirikli miyim neyim biraz hemen etkileniyorum:44::44:
canım hasteneye bu sebeple gidiyosun; canın acıyor evladın zarar görmüş,uyutmaman gerek doktor uyanık kalacak diyor, e meme emince uyumak istiyor,röntgen desen zaten başlı başına zarar deposu bir de polis gelip zabıt tutuyor,darp mı yoksa kaza mı diye. o yüzden tedbir çok önemli.
bu canım .........................
aynen öyle benim kızımda beşikten düştü o an kilitlendim yürüyemedim bile bacaklarım gitmedi bakakaldım babası da şok geçirdi bi anda çünkü bizim odamızda yatıyodu Allahtan annem vardı koştu kaldırdı yerden yoksa ikimiz de öylece kaldık ve son oldu o beşikte yatırmadım bidaha ve verdim birisine geri almadımm Allah kimseyey yaşatmasın .senin asansörlü dediğin park yatak mı yoksa karyolalardada asansörlü oluyo mu :26:
Çok zor canım haklısın tedbirli olmak lazım Allah korusun bir sürü kaza olabiliyor evdeBen özellikle yanıktan çok korkarım. Neyse bu konu içimi kaldırıyor düşünmek istemiyorum. Çok alakasız olacak ama imzanda gördüm sizin evlilik yıldönümü yaklaşıyor sanırım Bizimki 3 temmuzda sabırsızlıkla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?