2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaaa nekadar aldın ki canım.. Nekadarla başladım şimdi kaçsın, acaba bende mi çok aldım zaten kendimi hepten saldım hiç bakmıyorum surat bembeyaz saclarda beyazlarım çıktı boyatamıyorumda

benim oğlumun hareketleri de dışardan görünüyor mudur acaba

ben hiç farkedemedim ama siz özellikle yatıp bekliyor musunuz
yoksa bariz göbeğinizde yamukluk oluşturacak kadar belli mi oluyor

helllpppppppp

canım genelde peşpeşe tekmeler attıkları için, ufak bir hareketini hissedince hemen karnımı açıp bekliyorum. karınmda bariz yamulma olmuyor belli bir nokta pıt diye yükseliyor tekme atıyorsa. hareket ediyorsa dalgalanıyor.onu görmek muhteşem oluyor.

Günaydın bayanlar ve meleklerimiizzzz...

saat 09:45 da A101 e gittim ve hiç bişi kalmamışşşşş. Şaka gibi millet geceden kuyruğa mı girdi ne. Bi tek bi tane maşrapa vardı şeffaf renkli bi de yeşil renk kova. Onları da almadım zaten hıııhh:2:

evet canım bazen öyle bir karnım hopluyor ki ne yapıyor nasıl o kadar güçlü hareketler edebiliyor çok şaşırıyorum. hatta bir sorun mu var diye endişeleniyorum

kızlar düz krem organik hastahane çıkışı alan varmı aranızda ben beğeniyorum sade ve şıklar ama bebekte çokmu renksiz olur acaba

sorma beni de annem ve işyerindekiler korkutuo aman kordon dolanır bilmem ne Allah korusun insan ister istemez etkileniyor bencede annelik dünyanın en zor şeyiymiş Rabbim hepimizinkini korusun inşallah..

oyy maşallah kızına:)evet demi sporcu olanlar var ama biz pimpirikleniyoruz işte Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

evet bendede başladı son 1 ayda 3 kere oldu yanma bulgur ve pul biberli şeyler yediğimde oluyo mideden ziyade benim boğazım yanıyo su falanda gelmio ama öksürtüyo, yer ve üzerine iş yapar eğilir doğrulursam vay halime cumartesi doktora gidecez insallah söylücem,bu arada şeker yüklemesi yaptıran varmı kızlar cumartesi benim var aç karnına şekerli suyu nasıl içcem die düşünüp duruyorum:44::44:

kızlaaaarr korkarım benim sağ böbreğimde büyüme var 2 gündür sağ böğrüm ağrıyor nette araştırdım hamilelikte böbrek büyümesine bağlıymış oy oy ne değişik şeymiş bu hamilelik

beyaz çekirge canım çok geçmiş olsun eşimdede son bi kaç aydır uykuda asit boğazına gelip yakıyor tüm gün o yanmayla geziyor dediğin gibi gece geç saatte yemek yemesinden oluyor sanırım

hayatimsin canım ne sen sor ne ben söyleyeyim 9 kilo almışım zaten hamile kalmadan önce kilo almıştım 69la hamile kaldım şuan 78 im hatta bikeresinde 79 u bile gördüm

kızlar düz krem organik hastahane çıkışı alan varmı aranızda ben beğeniyorum sade ve şıklar ama bebekte çokmu renksiz olur acaba

Ben aldım canım çok da beğenerek aldım ama kocacığım beğenmedi Daha canlı bişeyler yokmuymuş dedi Ben yine de ilk onu giydirmek istiyorum çünkü doğal boyasız ve yumuşacık.

canım aynı şeyleri bende yaşadım.. ıyyy aklıma geldi o günler 1.5 ayda 10 kilo verdim. herkes beni kanser sanıyordu birden ne oldu böyle diye. anneme gizlice sormuşlar hep kadına sorulcak şey mi bu kahretcekler anneciğimi... Yüzümde bile et namına birşey kalmamıştı. gözlerimin altı çökmüş elmacı kkemiklerim çıkmıştı böğğğğ.. zayıflık güzel ama hastalıklı zayıflık gerçekten iğrenç.. Su içsem midem kaaynıyor ağzıma geliyordu.. herşey bana da yasaktı.. mide kapakçığımda gevşeklik oluşmuş gastiritte vardı.. uzun süreli ilaç tedavisinden sonra hafiflemişti. ama malesef tam geçti diyemem ki doktorda bu hastalıklar başladımı ömür boyu çekersin. anca hapalrla hafifler demişti.. hamileleğimde daha çok tetiklemesinden korkuyordum. çok şükür korktuğum başıma geldiii berbat durumdayım pöfff

VALLA kalkmışlar süpürmüşler hatunlar herşeyi alez ,beyaz snoppyle nevresim. 2 tane çıtöıtlı badi alldım bende. badiler yumuşak güzelde nevresimin kumaşı güsle değil.

canım ben de beyaz yada krem sitiyorum hastane çıkışını. nette hastanelerın yenidoğanlarının resimlerine bak bi. öyle düz sade renk desensiz şapkalar bebekte daha güzel duruyor bence.

canım şurdan fikir edinebilirsin. faydalı bilgiler var. umarım yardımcı olur

Bebek karyolası seçerken nelere dikkat etmeliyiz? - Pudra.com

teşekkürler mylovel

dur bakalım
akşam bende denicem
inşallah karnımda dalgalanma görürüm

anaaaaaa
akşama hiçbişey kalmaz o zaman
neyse kısmet değilmiş

gerçekten mi benimde sol tarafım çok ağrıyor sırtıma vuruyor ağrısı sancısı. üşüttüm mü acaba diyordum ama üşütme gibi bir ağrıda değil diyordum alalalaa.. Öyleyse bir bu eksiktii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…