- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.761
......................Bir kaç pratik yoga hereketi. Evde olanlar ve ya zaman bulanlar uygulasın. Kendinizi çok zorlamadan yapın. 2. 6. Ve 19. Hareketleri yapmanız artık çok zor denemeyin lokumlar
merhaba güzel anneler ve kıpır kıpır bebekleriii
biz yatak olarak bi tane odama koymak için süslü beşiklerden aldık ama odasına ne alalım nasıl alalım çok kararsızız
salı günü hamile giyim mağazalarına gittim neredeyse ağlayacaktım.oradaki kıyafetler insanı bi dünya gösteriyo kızlar
bu arada benim bebeğim he ne kadar erkek olsa da ben kalçalarımdan kilo almışım ne giysem yakışmıyo sanki hamile değil de şişmanlamış gibi duruyorum sizde nasıl durumlar ?
ayrıca bu da bizim paşamız 400 gr 25 cm olduk bile
Eki Görüntüle 682354
bu canım .........................
bu canım .........................[/QU kızım şuan 3 yaşında ve 20 haftalık ikizlere hamileyim.benim kızımda beşikden düştü çok kötü bi andı ve burnu kanadı.ikizlerime nasıl bişey alacagımı bilemiyorum.
bu canım .........................[/QU kızım şuan 3 yaşında ve 20 haftalık ikizlere hamileyim.benim kızımda beşikden düştü çok kötü bi andı ve burnu kanadı.ikizlerime nasıl bişey alacagımı bilemiyorum.
ay ne güzel maşallah nasıl ikiz hamileliği karnında kavga edyorlar mı acaba? ultrasonda iki tane birden görmek çok ilginçtir.cinsiyetleri ne?
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım:)
aynen aynen... asit geliyor resmen ağzıma özellikle akşamları coşuyor
Maşallah oğluna canımGülümsüyor mu ne?
Günaydın hamişler :))
Bugün kayıt olabildim.Listenize benide eklerseniz sevinirim.İstanbul yaş 26 ilk bebek cinsiyeti tam belli değil Sat 12 kasım
ay ne güzel maşallah nasıl ikiz hamileliği karnında kavga edyorlar mı acaba? ultrasonda iki tane birden görmek çok ilginçtir.cinsiyetleri ne?
tşkr ederim dokuzay:) çok heyecanlı ilk zamanlar drum birini yakalayıp kalp atışını dinletirken digerini yakalayamıyordu bazen kavgalar oluyor içerde sanırım:) ikiside erkek peki sen:?
Günaydınlar sevgili anneler ve küçücük meleklerimiz.Benim midemle karnım arasında tuhaf birşey oluyordu.Hafiften canımı yakıyordu.Sanki deniz dalgası hafiften çarpar gibiydi.Doktora söyledim.Reflü belirtisi dedi.Hamilelikten öncede bende reflü vardı.Rennie şurup verdi.O iyi geliyor.Ben şimdi A101 e gidip bebiş malzemelerine bakacağım.Evimin tan katşısında A101 var.Ordanda görümceme gidicem.Malum mevlüt bitene kadar böyle.Herkese güzel bir gün diliyoruz.Akşama görüşürüz.
Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikizlerini :) Cinsiyetleri belli mi?
Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikizlerini :) Cinsiyetleri belli mi?
tşkr ederim canım inş hepimiz sorunsuz saglıklı bi şekilde alırız ewet ikiside erkek:) senin cinsiyet belli mi
redquenn yatak konusunda söylediklerini okudum da
bebek odalarında yataklar hep korkuluklu
neye dikakt etmemiz gerekir anlatır mısın
haftasonu oda konusunda kararımı netleştirmek istiyorum çünkü
dikkat etmem gerekenleri öğrenirsem süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?