- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.801
vitamin eksikliği olabilir diyor doktor yazılarında ama ben yürüyüş yapıyorum bunun için iyi geliyor birde güneş iyi geliyor.... gece uykumda oluyor banada...
ayakta çok kaldığımda ayaklarımda şişme oluyor ödem şimdi oturduğum yerde yukarı kaldırdım ayaklarımı şişliği alırmış bu... sizde ödem var mı?
birde yine ayakta çok kalırsam kasık ağrısı oluyor işte bu beni korkutuyor benim randovüm 6 gün sonra...
beyaz çekirge canım çok geçmiş olsun eşimdede son bi kaç aydır uykuda asit boğazına gelip yakıyor tüm gün o yanmayla geziyor dediğin gibi gece geç saatte yemek yemesinden oluyor sanırım
hayatimsin canım ne sen sor ne ben söyleyeyim 9 kilo almışım zaten hamile kalmadan önce kilo almıştım 69la hamile kaldım şuan 78 im hatta bikeresinde 79 u bile gördüm
canım ben daha yeni aranıza geldiğim için fazla bilemiyorum:) kız mı erkek mi yogunlukda.ilk hamilelik mi senin? tam olarak kaç haftalıksın bebegin gelişimi nasıl
ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.
evet canım Özgür Deren'e gidicez...cumartesi gideriz diyorduk ama cumaya aldık...yarın yani...çok güzel yaa çok merak ediyorum:)) hele o cd falan..neler oluyor o cd de? fotoğraf dışında görüntü de oluyor mu?
bende martın sonunda ordaydım cnm cd verdi bebeğin her hareketini görüosun kzım esnio gülüo ağzı bi karış açık parmaklarını emio vs.çok tatlı maşallah,inş.seninkide uyanık olur ve cdsinde bunları görürsün doktor ultrasonu bastırdıkça bizimki tekmeliodu ii bi prof özgür bey baya yoğun oluo ama yarım saati geçkin inceledi umarım ii haberleri alırsın sende,bu arada üzülme lütfen ağlamada umarım tüm problemlerin en kısa zamanda çözülür ve o 3. şahıslar çıkar aradan,hamile bi kadını üzenlere çok kızıyorum Allah koymaz yanlarına
Günaydın bayanlar ve meleklerimiizzzz...
saat 09:45 da A101 e gittim ve hiç bişi kalmamışşşşş. Şaka gibi millet geceden kuyruğa mı girdi ne. Bi tek bi tane maşrapa vardı şeffaf renkli bi de yeşil renk kova. Onları da almadım zaten hıııhh:2:
bu arada ben beşiğin sallanmasından yana değilim bebeği ne kadar çok sallarsan o kadar çok gazı oluyor. Bir de nasıl alışırsa öyle gider sallanmaya alışmasın.
bende şimdi gitcem bitti mi yani
canım belli degilmiş drum dogumda beli olur dedi. gerçi ögrenmek için bazı testler yapılıyormuş bende yaptırmadım genetik dersek hep çift yumurta ikizleri war ailede. ikizin bakımı zor degil mi benim gözüm biraz korkuyor açıkcası:)
tabiki canım bakımı zordur ama çok tatlılar ya
benim çocuk ailede ilk bebek ilk torun olcak. o yüzden paylaşılamayacak. inş .ikiz üçüz olurda herkese yeter diyodum hep
bakacak çok meraklı kişi var çünkü bana bile kalmaz ....
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum bide size bişi sorucam beşik ve bebk arabası vb alışverişler için erkenmi acba benim ilk bebeğim oldugundan bi karar veremedim
Ben aldım canım çok da beğenerek aldım ama kocacığım beğenmediDaha canlı bişeyler yokmuymuş dedi Ben yine de ilk onu giydirmek istiyorum çünkü doğal boyasız ve yumuşacık.
Ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.
bu arada ben beşiğin sallanmasından yana değilim bebeği ne kadar çok sallarsan o kadar çok gazı oluyor. Bir de nasıl alışırsa öyle gider sallanmaya alışmasın.
evet canım Özgür Deren'e gidicez...cumartesi gideriz diyorduk ama cumaya aldık...yarın yani...çok güzel yaa çok merak ediyorum:)) hele o cd falan..neler oluyor o cd de? fotoğraf dışında görüntü de oluyor mu?
bende martın sonunda ordaydım cnm cd verdi bebeğin her hareketini görüosun kzım esnio gülüo ağzı bi karış açık parmaklarını emio vs.çok tatlı maşallah,inş.seninkide uyanık olur ve cdsinde bunları görürsün doktor ultrasonu bastırdıkça bizimki tekmeliodu ii bi prof özgür bey baya yoğun oluo ama yarım saati geçkin inceledi umarım ii haberleri alırsın sende,bu arada üzülme lütfen ağlamada umarım tüm problemlerin en kısa zamanda çözülür ve o 3. şahıslar çıkar aradan,hamile bi kadını üzenlere çok kızıyorum Allah koymaz yanlarına
süper yaa :))) bizimki neler yapıyor olacak bakalımmm...dediğin gibi inşallah uyanık olur...inşallah her şekilde sağlıklıdır kızım..özgür beyin çok iyi olduğunu duydum ben de...tanıdığım bir bayan var 2 tane oğlu var kocaman..küçük oğlunun dr.muş özgür bey hatta çok sevdikleri için oğlunun ilk adını özgür koymuş...:)
sağol canım desteğin için...hiç haketmediğim şeyler yaşıyorum,yaşadım...hiç olmadığım şekilde yargılandım,tanındım tanıtıldım vs...dün yine eşim tarafından kesinlikle düşünmeyeceğim bişeyle itham edildim şok oldum...sonradan halledildi her zamanki gibi ama işte ben o an üzüldüğümle kalıyorum...çektiğim acı bebeğime de zarar veriyor..karnım anında taş gibi oluyor((
aman neyse..Allah'a dua ediyorum hep...
beyaz çekirge canım çok geçmiş olsun eşimdede son bi kaç aydır uykuda asit boğazına gelip yakıyor tüm gün o yanmayla geziyor dediğin gibi gece geç saatte yemek yemesinden oluyor sanırım
hayatimsin canım ne sen sor ne ben söyleyeyim 9 kilo almışım zaten hamile kalmadan önce kilo almıştım 69la hamile kaldım şuan 78 im hatta bikeresinde 79 u bile gördüm
canım aynı şeyleri bende yaşadım.. ıyyy aklıma geldi o günler 1.5 ayda 10 kilo verdim. herkes beni kanser sanıyordu birden ne oldu böyle diye. anneme gizlice sormuşlar hep kadına sorulcak şey mi bu kahretcekler anneciğimi... Yüzümde bile et namına birşey kalmamıştı. gözlerimin altı çökmüş elmacı kkemiklerim çıkmıştı böğğğğ.. zayıflık güzel ama hastalıklı zayıflık gerçekten iğrenç.. Su içsem midem kaaynıyor ağzıma geliyordu.. herşey bana da yasaktı.. mide kapakçığımda gevşeklik oluşmuş gastiritte vardı.. uzun süreli ilaç tedavisinden sonra hafiflemişti. ama malesef tam geçti diyemem ki doktorda bu hastalıklar başladımı ömür boyu çekersin. anca hapalrla hafifler demişti.. hamileleğimde daha çok tetiklemesinden korkuyordum. çok şükür korktuğum başıma geldiiiberbat durumdayım pöfff
gunaydın kızlar anca uyanabıldık bugun bız bebeısımle ...hayatımsın cnm bu fln değerinden bahsetmişsiniz benim ultrason kağıdında 34.09 mm yazıo bu mu dur boyu bebişimin yanii banada solemıo doktorum zorla konusuo ztn bnm doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?