2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

OYUN PARKI YATAKLAR HER YERE TAŞINABİLİR
Klasik beşik tipi karyolaların yanı sıra, fonksiyonel park yataklar da var. Evde çok yer yoksa, sizin için iyi bir alternatif olabilir. Bebek, üç yaşına gelene kadar bu yatakları kullanabilir. Bunlarda genellikle ahşap gibi sert materyaller de kullanılmaz. Bebek altı aylık olana kadar yatak bölümü üst kısımda, park bölümü alt kısımda oluyor. Çünkü bebek çok hareketli değildir ve güvenlik riski içermez. Altıncı aydan sonra riskli dönem başlıyor. Yatağın bu dönemde alt kısma alınması gerekiyor. Böylece ayağa kalksa bile sıkıntı yaşanmıyor.

Uzmanlara göre bebek, bir yaşından sonra kendine ait böyle eğlenceli ve güvenli bir alan olmasından memnun oluyor. Üstelik bu yatakların neredeyse hepsi taşınabilir. Bu mutlaka aramanız gereken bir özellik, çünkü; bebeğin uyku düzeninin bozulmaması ve yerini yadırgamaması gerekiyor. Seyahatlere rahatlıkla götürebilirsiniz. Titreme özelliği her ne kadar tasvip edilmese de, bebek anne karnında sallantıyla hayata başladığı için bunu isteyebiliyor. Bu modellerin büyüyebilir olanları, hem tadilat parası gerektirmiyor hem de odada yer kaplamıyor.

İÇ YATAK (DÖŞEK) SEÇİMİ
İç yatak seçiminde mümkünse antibakteriyel ve doğal kauçuktan imal edilmiş lateks yataklar tercih edilmeli. Visco yatakların bebekler için kanserojen madde özelliği taşıdığı söylense de, en çok tercih edilenler arasında.

Yataklar ne sert, ne yumuşak olmalı. En uygunu orta sertlikteki yaylı yarı ortopedik yatak. Lateks ve ortopedik yataklar, kanserojen madde içermiyor. Piyasalarda, 70x130, 70x140, 60x120 olmak üzere üç farklı yatak var. Çocuk bu yatakları dört yaşına kadar kullanabilir. Yatak karyolaya tam otursun ki, bebeğin kolunu veya kafasını sıkıştırmasını engelleyebilin.
 
Son düzenleme:
kızlar dün bebek magazasında yakından gördüm gerçekten çok kalite malı dokusu eger almak isterseniz ecocoton marka butikbebe de hastahane çıkışları 89.90 magazada 119.00 du bide organik 3 parça havlu seti içinde panço havlu kare havlu birde önlüğü oda çok şık ve güzeldi butikbebede 44.90 magazada 59 du hatta tam alırken vazgeçtim düz kare tek havlu aldım sonra.butikbebenin reklamını yaptım ama almak isteyenlere faydam olsun dedim bayag fiyat farkı var çünkü
 

benim bacaklarımda ağrı oluyo ödem değilde ben de çalışırken tabure üzerine koyuyorum iyi geliyor bende dün akşam çok mutfakta ayakta kaldım sabah kasıklarım ağrıdı
 

ay canım yaaa her nekadar kiloyu takmayalım bebeişlerimiz ii olsunda desekte takılıyor arada valla ben 59 ile hamile kaldım şimdi 64 geliyorum.. 65 gördüğümde oluyor çok şişsem popom vardı şimdi büyüdüde büyüdü gibime geliyor.. eee belim incecikti eee malum oda genişlediii
 
Ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.
 
canım ben daha yeni aranıza geldiğim için fazla bilemiyorum:) kız mı erkek mi yogunlukda.ilk hamilelik mi senin? tam olarak kaç haftalıksın bebegin gelişimi nasıl

canım belli degilmiş drum dogumda beli olur dedi. gerçi ögrenmek için bazı testler yapılıyormuş bende yaptırmadım genetik dersek hep çift yumurta ikizleri war ailede. ikizin bakımı zor degil mi benim gözüm biraz korkuyor açıkcası:)
 
ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.

bu arada ben beşiğin sallanmasından yana değilim bebeği ne kadar çok sallarsan o kadar çok gazı oluyor. Bir de nasıl alışırsa öyle gider sallanmaya alışmasın.
 
 

bende şimdi gitcem bitti mi yani
 
bu arada ben beşiğin sallanmasından yana değilim bebeği ne kadar çok sallarsan o kadar çok gazı oluyor. Bir de nasıl alışırsa öyle gider sallanmaya alışmasın.

benim ikizlerim olacagı için bende bakımda zorlanmamak adına sallama taraftarı degilim ama nasıl uyutacagız yataklarına koydugumuzda aglamalar başlayacakdır. bende sallamadan uyutmak istiyorum ama nasıl?
 
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum bide size bişi sorucam beşik ve bebk arabası vb alışverişler için erkenmi acba benim ilk bebeğim oldugundan bi karar veremedim
 

tabiki canım bakımı zordur ama çok tatlılar ya
benim çocuk ailede ilk bebek ilk torun olcak. o yüzden paylaşılamayacak. inş .ikiz üçüz olurda herkese yeter diyodum hep
bakacak çok meraklı kişi var çünkü bana bile kalmaz ....
 

ooooo maşallh güzel ya ben tek baktım kızıma zor ama güzel sen şanslısın gerçekten inş saglıklı olur :)
 
kızlarr sizede bir ağırlık çöküyor mu? miskinlik halsizlik göze gelirsiniz yaa o şekilde..yıldızım çok düşüktür zaten hemen göze gelirim. biri görmesede hakkımda konuşması bile anzarlar beni.. ben her akşam eve halsiz gidiyorum.. fenalaşacakmışım gibi oluyor..namaz kılarken duaları zor okuyorum esnemekten çenem ayrılcak gibi oluyor. kim okusa o kişi ve yanımdakilerde esneyi pduruyor. eşim normalde yattığı gibi uyuyan biri dio bi kaç gecedir karnım şişio uyuyamıyorum die benim ağırlığım onamı geçiyor acaba ??
 

geçmiş olsun canım. bebişinin iyi olduğuna sevindim. beşik ve bebek arabası için nasıl bir şey istediğini, ne satın alacağını iyice araştır ve kararını ver bence. ama satın almak için biraz erken diye düşünüyorum ben kendi adıma. ben bebek arabası almayı düşünmüyorum doğana kadar. belki sonraki bahar gibi. zaten kışa denk geldiği için arabayla çıkamayız.
 
gunaydın kızlar anca uyanabıldık bugun bız bebeısımle ... hayatımsın cnm bu fln değerinden bahsetmişsiniz benim ultrason kağıdında 34.09 mm yazıo bu mu dur boyu bebişimin yanii banada solemıo doktorum zorla konusuo ztn bnm doktor
 
Ben aldım canım çok da beğenerek aldım ama kocacığım beğenmedi Daha canlı bişeyler yokmuymuş dedi Ben yine de ilk onu giydirmek istiyorum çünkü doğal boyasız ve yumuşacık.

aslında ben de ilk doğduğunda onlardan istiyorum,organik,boyasız vs..annem de öyle diyor..bakmıştık birlikte hatta ama renkleri benim de hoşuma gitmedi açıkçası...sütlü kahve gibi... :/ bir de benim baktığım zıbın takımıydı...

Ben bunu alıcam canım çok konforlu,ve korunaklı. Bebek küçükken aşağı çekicem korkulukları,büyüdüğünde yukarı çekicem.

evet çok güvenli ve güzel görünüyor yalnız bunlar büyümüyor işte..sen bunu yatak odasında yanınıza koymak için almıyorsun dimi,ayrıca kendi odası için alıyorsun? sonra daha da büyüyünce ayrı yatak almak gerekecek işte..of kafam karışıyor ya,çok kararsız kalıyorum :26:

bu arada ben beşiğin sallanmasından yana değilim bebeği ne kadar çok sallarsan o kadar çok gazı oluyor. Bir de nasıl alışırsa öyle gider sallanmaya alışmasın.

aynı fikirdeyim...

 

Saol canım, eşin ihmal etmesin bence doktora gitsin veya yediklerine dikkat etsin.



Sanada geçmiş olsun canım, yaşayan bilir gerçekten, zayıflığın en iğrenç haliydi benimki de, esrarkeşler gibi görünüyordum bende ıyyyyyyy İnsan kendi kendinin doktoru oluyor bazen... Ben ilaçlardan bıkmıştım ve doktor devam et demesine rağmen, yediklerimi kontrol altına alıp ilaçları bıraktım. Yani kola içmesem ölürmüyüm ya da bunu yemesem dedim, ama çok canım çekerse tadımlık yiyordum yine de... Mideyi ve nefsimi terbiye ettim diyebilirim
Şimdi hamilelikten dolayı mide sıkışıyor ve ister istemez reflü oluyor, yine ilaca başlayacağım ne yazıkki:44:
 

yok canım fln deil ya f yada fl die hatılıyorum böyle 30 lu rakam deilde misal 3.04 gibi yazması lazım daha küçük değer yani.. onu 7 ile çarpınca çıkıyor... Bizim doktor çok konuşkanda ne oluo oda boyuna uzun boylu dior sadece
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…