2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Hangisi canım tüllü olan mı ay dede olan mı ben de tüllü olanı dış kapıya yaptırıcam oğlumun oda kapısına da keçeden yapayım diyorum benim arklar çok basit şeyler yaptılar böylesi mi görmedim kimsede

Son düzenleme:

Benim eşim de direniyor da ben verdim siparişi yetişmeyecek yoksa

Beyazı öyle sarıcam kapıya ortasınada mavi tülden kurdela yapıcam
Hatta eşimle yapıp denedik duruşuna baktık süper oldu
Onunda bnmde elimden gelir bu tür seyler
Uzerinede Uğur böcekleri yapıştırıcam minik minik
Artı bişey yok ay fln gibi yani :26:

kızlaar bu takı yastğıı nasıl kendimiz yapabilirmiyiz ki ya da başka billdiğiniz satış yapan site var mı?

Eklentiler

• $Bebek-Taki-Yastigi__90848618_0 (1).webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Gunaydin kızlar...
bugün saat 13.30da trt de anne elimi tutsana var doğum hakkında konuşulacak kızlar kaçırmayın

Yaaa ufff napıcaz bu isim muammasını bilmiyorum..!
Bizde de bi Ali var o kdr Ali kaldı cocuğun adı :26:
Ama uraf ismini hiç duymadım.. Urfa gibi geliyor kulağa :)

kızlar bende kocaman kelebekten varr pembe renklii pembe tüllerle kapıya asıcam dış kapıya yada hastane kapısına

Eklentiler

• $kelebek.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 35
Yaaa ufff napıcaz bu isim muammasını bilmiyorum..!
Bizde de bi Ali var o kdr Ali kaldı cocuğun adı :26:
Ama uraf ismini hiç duymadım.. Urfa gibi geliyor kulağa :)

bende duymamıştım az önce aradı eşim nerden duyduysa :)) aslında vardı aklımda çınar diyodum ama 2 tane yakın arkadaşım koydu koymaktan vazgeçer gibi oldum bende bu yüzden

günaydınnn

ay dur allah korusun mdaa!
hemen doğuma yorma, pozisyon değişiyodur dönüyodur
yakın bi dra gitsen? için rahat eder

canım port bebenin çok kısa kullanıldığı söyleniyor, arabanız da varsa puset olanı tercih et
bizde araba yok
port almicam hastane çıkışı için de yakın bi arkadaşım pusetini verceğini söylediği için onu da almicam çünkü araba olmayınca o puseti taşımam çok zor olur, ağır oluyolar
bu yüzden bana bebek arabası lazım acil
artık karar versem iyi olur
çünkü eşimin olmadığı saatlerde aşıya da götürmem gerekicek...
ana kucağının ev içinde çok rahat olduğunu söylüyo tecrübeliler, ilk 6 ay devamlı kullanılıyo diyolar biz aldık
ama oyun halısı almadım henüz
onu da alıp hiç kullanmayıp geri veren arkadaşım var
çocuk hareketlenince orda sabit durmak istemiyo ilk 1 2gün ilgisini çekti sonraları koyduktan 2 3dk sonra durmak istemedi demişti
tabi her bebeğin zevki bir olmuyo kimisi çok ilginç şeylerden de hoşlanabiliyo
yaşayıp görces

Allah korusun canım
Zamanında gelsin bebekler dursunlar durdukları yerde:benim de karnım dün çok sertti ağrıyordu birazda korktum ama sanmıyorum doğum olacagini sanci filan olmadan yine de dr u ara bi canım
Ya kızlar bana da magnezym yazmış bi kutu kullandım başka yazmıcam demişti ama yazmış fakat bende kramplar filan olmuyor ama kasılmam fazla oluyor acaba kullansam mi37::26:
Kızlar bi de benim kız çok hıçkırıyo ya:18:

magnezyumu kasılma için kullan canım o yüzden veriyorlardı yanılmıyorsam
benım kide bu 2 gundür çok hıçkırıyoo çok olmazdı ne olduysa şu 2 gundür geçe uykumdan uyanıyorum uzun sürüyor eşimde farkediyor sürekli atıyor bebeciğimm

Bi 10dk filan sürüyor benimki canım ve günde 3-4kez oluyor iri bebekler çok hıçkırır diyorlar:26:

benimde dün ile eveli gün çok hıçkırdı

Amniyon sıvısıni yutuncada henüz yutmayi tam bilmedikleri için hıçkırma oluyormus ilk başlarda iki dk filan sürüyordu şimdi 10dk filan sürüyor büyüdükleri için sanırım

kızlaar bu takı yastğıı nasıl kendimiz yapabilirmiyiz ki ya da başka billdiğiniz satış yapan site var mı?
azıcık elin yatkınsa yaparsın canım
kumaşı büyük yuvarlak kesiceksin, kenardan iğne iplikle teğellicen çektikçe büzülcek içini doldurup üzerini de istediğin şekilde süslicen melekcim
zor değil canım

kızlar bişi sorcam
bez aldınız mı
en iyisi prima premium deniyo
bebişler de baştan neye alışsa öyle gidiyo diyolar, değişince pişik oluyo deniyo
acaba en baştan en pahalısına alıştırmasak mı sonra hiç hesaplısını alamayız gibi
molfixle huggies ile mi başlasak tecrübeliler ne der?

Bi 10dk filan sürüyor benimki canım ve günde 3-4kez oluyor iri bebekler çok hıçkırır diyorlar:26:

benimde dün ile eveli gün çok hıçkırdı

Amniyon sıvısıni yutuncada henüz yutmayi tam bilmedikleri için hıçkırma oluyormus ilk başlarda iki dk filan sürüyordu şimdi 10dk filan sürüyor büyüdükleri için sanırım
sorun olarak düşünmedim bn ama hakıkaten uzun sürüyorr ben de üzülüyorum bebeciğime

70 tl ymiş bu yastık kendim yapsam değer mi ki makıne yok kumaş alıcam elyaf alıcam üzerine süsünü alıcam bilemedim pahalı mı sizceee ?süslü bir yastık 70 tl

bence biraz pahalı canım
yada ben dikiş bildiğim için bana pahalı geldi
1 metre kumaştan rahat rahat çıkar artar bile dantel şerit te çok tutmaz
ama zaman ayıramam dersen sen bilirsin canım
yapcak olursan da elimden geldiğince yardımcı olurum canım

haklısın pahalı yaa... çoook sağol canıım benım anneme havale edicem evde dikiş mak. var. o becerir.

Cnm ben aralda prima kullanmıştım
Ve hep öyle gşttiiii çunku başka bez aldığımda
Tahrişş oluyordu...:26:
Huggies de cok guzel bi bez kullanabilirsin
Of bilmiom ya azına tükürem bu paranın hersey pahalı hersey masraf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…