Cnm ben tül aldim biri mavi digeri beyaz ayni boyle yapıcam ama
En dış kapiya yapicam ben
Senin bebek sekerini cok uygun buldum.. bi iki arkadasimdada gorsum aynisindan
O yuzden ben şişe alip suslucem
Bu arada herkese gunaydinnnnnn
günaydın kızlar ben bebek şekeri olayına giremedim daha isim konusu netleşmedi çünkü ?? eşim aradı az önce isim buldum diyo uraf dedim uraf da ne şans demekmiş pek begenmedim ben ama diyorum paşa olsun :)
netten sipariş verenler hangi siteden verdi yazabilirmi
Hangisi canım tüllü olan mı ay dede olan mı ben de tüllü olanı dış kapıya yaptırıcam oğlumun oda kapısına da keçeden yapayım diyorum benim arklar çok basit şeyler yaptılar böylesi mi görmedim kimsede
günaydın kızlar ben bebek şekeri olayına giremedim daha isim konusu netleşmedi çünkü ?? eşim aradı az önce isim buldum diyo uraf dedim uraf da ne şans demekmiş pek begenmedim ben ama diyorum paşa olsun :)
netten sipariş verenler hangi siteden verdi yazabilirmi
Yaaa ufff napıcaz bu isim muammasını bilmiyorum..!
Bizde de bi Ali var o kdr Ali kaldı cocuğun adı :26:
Ama uraf ismini hiç duymadım.. Urfa gibi geliyor kulağa :)
ay dur allah korusun mdaa!kızlar günaydın ben galiba doğum yapıcam dün geceden beri sürekli karnım sertleşiyor kasılma ilacımı içiyorum ama fayda etmedi kızım 2 kilodan fazla ama allah korusun bu haftalarda doğsa çok sıkıntılı durumlar Allahım sen koru yarabbim
slm cici anneler geçmişi okucam ama önce kafama takılan bi kaç şey var onları sorayım
dün bebek için yine yollardaydım ona en uygun eşyayı almak istiyorum herkez gibi ama bu satıcılar kafamı çok karıştırdı
SORU 1 puset mi yoksa port bebe mi???
SORU 2 oyun halısımı yoksa ana kucagımı???
dün birde kapı süsü ve şekerlik aldım mıknatıs yapıştırcam şekerleriklerin arkadına magnet olacak :)))
resimleri yüklücem birazdan
Allah korusun canım
Zamanında gelsin bebekler dursunlar durdukları yerde:benim de karnım dün çok sertti ağrıyordu birazda korktum ama sanmıyorum doğum olacagini sanci filan olmadan yine de dr u ara bi canım
Ya kızlar bana da magnezym yazmış bi kutu kullandım başka yazmıcam demişti ama yazmış fakat bende kramplar filan olmuyor ama kasılmam fazla oluyor acaba kullansam mi37::26:
Kızlar bi de benim kız çok hıçkırıyo ya:18:
magnezyumu kasılma için kullan canım o yüzden veriyorlardı yanılmıyorsam
benım kide bu 2 gundür çok hıçkırıyoo çok olmazdı ne olduysa şu 2 gundür geçe uykumdan uyanıyorum uzun sürüyor eşimde farkediyor sürekli atıyor bebeciğimm
azıcık elin yatkınsa yaparsın canımkızlaar bu takı yastğıı nasıl kendimiz yapabilirmiyiz ki ya da başka billdiğiniz satış yapan site var mı?
Bi 10dk filan sürüyor benimki canım ve günde 3-4kez oluyor iri bebekler çok hıçkırır diyorlar:26:
benimde dün ile eveli gün çok hıçkırdı
sorun olarak düşünmedim bn ama hakıkaten uzun sürüyorr ben de üzülüyorum bebeciğimeAmniyon sıvısıni yutuncada henüz yutmayi tam bilmedikleri için hıçkırma oluyormus ilk başlarda iki dk filan sürüyordu şimdi 10dk filan sürüyor büyüdükleri için sanırım
azıcık elin yatkınsa yaparsın canım
kumaşı büyük yuvarlak kesiceksin, kenardan iğne iplikle teğellicen çektikçe büzülcek içini doldurup üzerini de istediğin şekilde süslicen melekcim
zor değil canım
sorun olarak düşünmedim bn ama hakıkaten uzun sürüyorr ben de üzülüyorum bebeciğime
70 tl ymiş bu yastık kendim yapsam değer mi ki makıne yok kumaş alıcam elyaf alıcam üzerine süsünü alıcam bilemedim pahalı mı sizceee ?süslü bir yastık 70 tl
bence biraz pahalı canım
yada ben dikiş bildiğim için bana pahalı geldi
1 metre kumaştan rahat rahat çıkar artar bile dantel şerit te çok tutmaz
ama zaman ayıramam dersen sen bilirsin canım
yapcak olursan da elimden geldiğince yardımcı olurum canım
kızlar bişi sorcam
bez aldınız mı
en iyisi prima premium deniyo
bebişler de baştan neye alışsa öyle gidiyo diyolar, değişince pişik oluyo deniyo
acaba en baştan en pahalısına alıştırmasak mısonra hiç hesaplısını alamayız gibi
molfixle huggies ile mi başlasak tecrübeliler ne der?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?