- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Eki Görüntüle 820933 Eki Görüntüle 820933 Eki Görüntüle 820933
kızlar ben bu şekerin siparişi verdim
kızlar günaydın ben galiba doğum yapıcam dün geceden beri sürekli karnım sertleşiyor kasılma ilacımı içiyorum ama fayda etmedi kızım 2 kilodan fazla ama allah korusun bu haftalarda doğsa çok sıkıntılı durumlar Allahım sen koru yarabbim
kızlar bişi sorcam
bez aldınız mı
en iyisi prima premium deniyo
bebişler de baştan neye alışsa öyle gidiyo diyolar, değişince pişik oluyo deniyo
acaba en baştan en pahalısına alıştırmasak mısonra hiç hesaplısını alamayız gibi
molfixle huggies ile mi başlasak tecrübeliler ne der?
Valla hiçbirşeye değilde insan beze verdiği paraya acıyorkızlar bişi sorcam
bez aldınız mı
bebişler de baştan neye alışsa öyle gidiyo diyolar, değişince pişik oluyo deniyo
acaba en baştan en pahalısına alıştırmasak mısonra hiç hesaplısını alamayız gibi
Cnm ben aralda prima kullanmıştım
Ve hep öyle gşttiiii çunku başka bez aldığımda
Tahrişş oluyordu...:26:
Huggies de cok guzel bi bez kullanabilirsin
Of bilmiom ya azına tükürem bu paranın hersey pahalı hersey masraf
ay evet özlem bana da bimin bezini kullanan bi tanıdık ''baştan ucuzuyla başla, bak ben en baştan bunu kullandım hiç pişik mişik olmadı'' diyo :26:Valla hiçbirşeye değilde insan beze verdiği paraya acıyor
Bence de primaya aliştirırsak bas edemeyiz gibi geliyor ilk zamanlar günde 5 kere filan degistircez en az bi paket bi ay gitmez ayda 70tl filan bez parasi vermek gerekir bİmin bezini de çok övüyorlar ben denemek için alcam canbebe veya hughgies düşünüyorum bende
Cnm ben aralda prima kullanmıştım
Ve hep öyle gşttiiii çunku başka bez aldığımda
Tahrişş oluyordu...:26:
Huggies de cok guzel bi bez kullanabilirsin
Of bilmiom ya azına tükürem bu paranın hersey pahalı hersey masraf
aynen deniz yaa herşey para çöpe giden şey bide
başta orta bişeyle başlasak diye düşünüyom totoları direk primalarsak sonra kabul etmezler ucuzunu
sen en başta yenidoğduğunda da prima kullanmış olabilirmisin
belki aral paşa da ondan dışladı diğerlerini
ay evet özlem bana da bimin bezini kullanan bi tanıdık ''baştan ucuzuyla başla, bak ben en baştan bunu kullandım hiç pişik mişik olmadı'' diyo :26:
şimdi ilk bebiş olunca da insan en iyisi olsun diye heves ediyo ama aylarca sürcek bu harcama belki yıllarca
Eki Görüntüle 821446
Kızımın adı da ELA olucak güzel bir örnek basit gibi de görünüyor yanındaki figür bir çizgifilm kahramanıymış sanırım ben onun yerine hello kity koysam daha güsel olur ama marifetli de değilimdir hellokity nin hazırı olsa da yapıştırsam :)
Birde bahsettiğim yuvarlak halkayı anladınız mı ? altına ondan yapıştırsam daha düz durur. uada alternatif kalın mukavva olabilir.
Aynen canım ya valla daha gecelik almadim daha pahali diye durumlar da kotu bizim napcaksak
Ayyy bayıldım cnm süper
Bu da dora :))
Bnm süt kızımda cok sever dorayı
Ona doralı scooter almıştım
Hem süt kızım. Hem yegenim.
Irmak adı
kızlar bişi sorcam
bez aldınız mı
fiyatı 1.60 ise çok uygunmuş canım çok da cici şık bişey. güle güle dağıtın. bu arada nerden verdin siparişini. benim hala kafam karışık kendim mi yapsam hazırmı alsam. şuan hiç enerjim yok ama son ay bi enerji geliyomuş belki o zaman yaparım. ben de keçe leri beğeniyorum. kapı süsü de keçe den yapabilsem keşke ama hiç denemedim öyle şeyler.
1.70 olmuş cNm linki paylaştım mavi kapı süsünün de siparişini verdim odasına da keçeden yapıcam çok kolay aslında basit modeller var
Kızlar keçe den kapı süsü yapmayı düşünüyorum ama o hani kalın yuvarlar halkalardan nerde bulurum bilmiyorum
ercelf o halkalar büyük tuhafiyelerde bulunuyo canımEki Görüntüle 821446
Kızımın adı da ELA olucak güzel bir örnek basit gibi de görünüyor yanındaki figür bir çizgifilm kahramanıymış sanırım ben onun yerine hello kity koysam daha güsel olur ama marifetli de değilimdir hellokity nin hazırı olsa da yapıştırsam :)
Birde bahsettiğim yuvarlak halkayı anladınız mı ? altına ondan yapıştırsam daha düz durur. uada alternatif kalın mukavva olabilir.
evet deniz yazmıştın pardonKız yazdım yaaa bastan beri prima kullandım
Battık battık huggies flnda ucuz değil ki 2 lira oynuo aralarında
kızlar bişi sorcam
bez aldınız mı
Ben daha ne kapı süsü için malzeme aldım ne şeker için=((
Hiç birşeye başlamadım.
bu gidişle onlara da para veremem gibime geliyo...
Normal çikolata alır dağıtırım hastane de ve evde
ne kapı süsü ne mevlüt bilmem nesi.
Hevesim de kalmadı ondan sanırım...
kızlar size bişey sorucam bebişlerinizin yorganını yastığını düşündünüzmüü ben araştırdım yün yorgan ve yastığın daha sağlıklı ve sıcak tuttuğunu öğrendim siz ne düşünüyorsunuz bende iki yastığım vardı yün onları şimdi yıkadım leğende sızıyorlar yorgancıya götürüp yünün yarısını yatağının üstüne diğer yarısını yorgan yaptırıcam yastığınıda klendim yapıcam yavrum sıcacık yatsıın
kızlar size bişey sorucam bebişlerinizin yorganını yastığını düşündünüzmüü ben araştırdım yün yorgan ve yastığın daha sağlıklı ve sıcak tuttuğunu öğrendim siz ne düşünüyorsunuz bende iki yastığım vardı yün onları şimdi yıkadım leğende sızıyorlar yorgancıya götürüp yünün yarısını yatağının üstüne diğer yarısını yorgan yaptırıcam yastığınıda klendim yapıcam yavrum sıcacık yatsıın
Hiç birşeye başlamadım.
ercelf o halkalar büyük tuhafiyelerde bulunuyo canım
ama bu süs çok hoş altına o halkadan koymaya gerek yok bence
sonra orta alt kısımda boşluk oluşur
dediğin gibi halkadansa kalın mukavva koyup daha sert bi görüntü yakalayabilirsin yada o iki kat pembeyi kalın keçelerden yaparsın canım
evet deniz yazmıştın pardon
ne biliyim belki ilkini kastetmemişindir sandım
harbi battık,
bari sütümüz bol olsun da mama almak zorunda da kalmayalım
huggies te aynıysa canbebe falan düşünces bişeyler
ayyyyyy ev borcu var ya düşünüyom işte böyle
eşim duysa alırız en iyisini noolcak dicek ben kendi kendime iktisat yapmaya çalışıyom işte
fiyatı 1.60 ise çok uygunmuş canım çok da cici şık bişey. güle güle dağıtın. bu arada nerden verdin siparişini. benim hala kafam karışık kendim mi yapsam hazırmı alsam. şuan hiç enerjim yok ama son ay bi enerji geliyomuş belki o zaman yaparım. ben de keçe leri beğeniyorum. kapı süsü de keçe den yapabilsem keşke ama hiç denemedim öyle şeyler.
1.70 olmuş cNm linki paylaştım mavi kapı süsünün de siparişini verdim odasına da keçeden yapıcam çok kolay aslında basit modeller var
sende mi keçe den yapıcaksın kapı süsünü? ben de keçe den yapayım diyorum. hiç anlamam bu işlerden ama herşeye para vermekten se el emeği bişeyler de olsun kendim yapayım diyorum ama bakalım. sen nasıl bişey düşünüyorsun? anlarmısın keçe işinden?
Hiç birşeye başlamadım.
canım Allah büyüktür içini karartma. daha doğuma 2 ay var. gün doğmadan neler doğar Allah bir kapıyı kapatır diğerini açar. bebek kısmeti ile gelir. zaten en önemlisi onların sağlıkla doğması. bunlar fasa fiso ..
valla ben ilk doğduğunda yorgan kullanmayı düşünmüyorum kalın battaniye ile fln öretrim çünkü korkarım o kadar kalın bişey örtmeye. Allah korusun nefes alamaz falan diye. ki evimiz de çok sıcak oluyor.
ama bir sonraki kış için yün yorgan ve yastık en sağlıklısı tabi. çok iyi düşünmüşüsn canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?