2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Mdaa gecmiş olsun cnm
Guzel haberlerini bekliyorum valla Dursun hüma hanım gelmesin daha
Ben geceleri cok ağrı acı çekiyorum
Oramdaki kemikler ağrısı yatırmıyor (
Cok üzülüyor ve korkuyorum

fiyatı 1.60 ise çok uygunmuş canım çok da cici şık bişey. güle güle dağıtın. bu arada nerden verdin siparişini. benim hala kafam karışık kendim mi yapsam hazırmı alsam. şuan hiç enerjim yok ama son ay bi enerji geliyomuş belki o zaman yaparım. ben de keçe leri beğeniyorum. kapı süsü de keçe den yapabilsem keşke ama hiç denemedim öyle şeyler.

Allah korusun canım. kasılmaların olması normal ama düzenli olmaması gerekiyor. geldiği zaman saate bak. aralıkları düzenli mi diye. bir de kötü düşünme. zamanında doğacak minikler. kötüyü çağırma. ama doktoruna git. seninde mi sancın oldu daha önce sen ne ilacı içiyorsun?
ben geçen hafta 3 kez nst ye girdim. haftalık iğne ve kasılma önleyici bi ilaç kullanıyorum 8 saatte bir.

ben huggies in yenidoğan organik pamuklu ürününü aldım yeni çıkarmış. kullanan arkadaşlarım vardı memnun kaldılar. prima 25 tl 50 li paket. huggies ise 56 lı paket 18 tl idi uygun buldum 2 tane aldım yenidoğanından. fazla da stoklamaya gerek yok pişik yapabilir değiştirmek zorunda kalabiliriz. sende 2 paket al yeter. prima beyaz paketten de çok memnun olan var hiç düşünmeden ondan da alabilirsin canım. zaten ilk doğduklarında çok kaka yapıyolar 2 paket anca 20 gün gider memnunsak da aynısıyla devam ederiz.

Valla hiçbirşeye değilde insan beze verdiği paraya acıyor
Bence de primaya aliştirırsak bas edemeyiz gibi geliyor ilk zamanlar günde 5 kere filan degistircez en az bi paket bi ay gitmez ayda 70tl filan bez parasi vermek gerekir bİmin bezini de çok övüyorlar ben denemek için alcam canbebe veya hughgies düşünüyorum bende

aynen deniz yaa herşey para çöpe giden şey bide
başta orta bişeyle başlasak diye düşünüyom totoları direk primalarsak sonra kabul etmezler ucuzunu
sen en başta yenidoğduğunda da prima kullanmış olabilirmisin
belki aral paşa da ondan dışladı diğerlerini

ay evet özlem bana da bimin bezini kullanan bi tanıdık ''baştan ucuzuyla başla, bak ben en baştan bunu kullandım hiç pişik mişik olmadı'' diyo :26:
şimdi ilk bebiş olunca da insan en iyisi olsun diye heves ediyo ama aylarca sürcek bu harcama belki yıllarca

Aynen canım ya valla daha gecelik almadim daha pahali diye durumlar da kotu bizim napcaksak

Kızlar keçe den kapı süsü yapmayı düşünüyorum ama o hani kalın yuvarlar halkalardan nerde bulurum bilmiyorum

Kızımın adı da ELA olucak güzel bir örnek basit gibi de görünüyor yanındaki figür bir çizgifilm kahramanıymış sanırım ben onun yerine hello kity koysam daha güsel olur ama marifetli de değilimdir hellokity nin hazırı olsa da yapıştırsam :)
Birde bahsettiğim yuvarlak halkayı anladınız mı ? altına ondan yapıştırsam daha düz durur. uada alternatif kalın mukavva olabilir.

Kız yazdım yaaa bastan beri prima kullandım
Battık battık huggies flnda ucuz değil ki 2 lira oynuo aralarında

Ayyy bayıldım cnm süper
Bu da dora :))
Bnm süt kızımda cok sever dorayı
Ona doralı scooter almıştım
Hem süt kızım. Hem yegenim.
Irmak adı

Aynen canım ya valla daha gecelik almadim daha pahali diye durumlar da kotu bizim napcaksak

canım hepimiz alışveriş telaşına kapılıyoruz ama en önemli olan bebeklerimizin sağlıkla sıhhatle doğması bak ben geçen hafta erken doğum riski yaşayınca gözüm hiçbişey görmedi inan. pijama da istersen 20 tl ye bile bulursun illa lohusa takımı olması gerekmiyor.
bebek doğduktan sonra da 3-5 takı takılır para veren olur vs.. eğer mevlütte lohusa takımı giymek istiyorsan o şekilde gelen hediyeliklerden alıp harcarsın. hiçbişeyi kafana takma.

Ayyy bayıldım cnm süper
Bu da dora :))
Bnm süt kızımda cok sever dorayı
Ona doralı scooter almıştım
Hem süt kızım. Hem yegenim.
Irmak adı

heee doraymış. öğrenecez artık. biz sadece şuan callio yu tanıyoruz
baya basit gibi görünüyor altına mukavva kesebiliriz üzerine harfler keçe fln kolay istersem dora koymam kocaman bir kelebek yaparım. aklıma yattı. beğendiğim kapı süsü 30 tl çünkiiiii :)

Biz can bebe aldık canım 2 paket. 1 pakette 92 tane var. 18,90 tl'ye aldık bi paketini. Prima 60'lı paket 23,90 tl'ydi. Arada çok fark olunca canbebe de karar kıldık. En hesaplısı oydu. Sonra içime sinmedi acaba primamı alsaydık dedim. Eşim de onunla büyüyen çocukta bununla büyüyen çocuk değilmi dedi. Öyle olunca can bebeyi alıp çıktık marketten. :))

Kızlar keçe den kapı süsü yapmayı düşünüyorum ama o hani kalın yuvarlar halkalardan nerde bulurum bilmiyorum
ercelf o halkalar büyük tuhafiyelerde bulunuyo canım
ama bu süs çok hoş altına o halkadan koymaya gerek yok bence
sonra orta alt kısımda boşluk oluşur
dediğin gibi halkadansa kalın mukavva koyup daha sert bi görüntü yakalayabilirsin yada o iki kat pembeyi kalın keçelerden yaparsın canım

Kız yazdım yaaa bastan beri prima kullandım
Battık battık huggies flnda ucuz değil ki 2 lira oynuo aralarında
evet deniz yazmıştın pardon
ne biliyim belki ilkini kastetmemişindir sandım
harbi battık,
bari sütümüz bol olsun da mama almak zorunda da kalmayalım
huggies te aynıysa canbebe falan düşünces bişeyler
ayyyyyy ev borcu var ya düşünüyom işte böyle
eşim duysa alırız en iyisini noolcak dicek ben kendi kendime iktisat yapmaya çalışıyom işte

canım bende prima premium care en iyisi diye biliyorum normalde fiyatı 26-27 tl civarı piyasada

geçtiğimiz haftasonu çağrı markette 19,90 tl idi indirimde bende 1-2-3 numaralardan 2 şer adet alıp stok yaptım.6 paket bez oldu

herkes kendi kesesini bilir tabi,13-14 liraya bimde ki bezlerde var.ilk aylarda gönlüm razı olmadı ucuz birşey almaya,sende istersen benim gibi indirim kovalayıp stok yaparsan en pahalısı olan prima permium care bile piyasa fiyatına denk gelebilir.

ara ara böyle stoklu çalışarak halletmeyi düşünüyorum ama bakalım

Ben daha ne kapı süsü için malzeme aldım ne şeker için=((

Hiç birşeye başlamadım.
bu gidişle onlara da para veremem gibime geliyo...
Normal çikolata alır dağıtırım hastane de ve evde

ne kapı süsü ne mevlüt bilmem nesi.
Hevesim de kalmadı ondan sanırım...

kızlar size bişey sorucam bebişlerinizin yorganını yastığını düşündünüzmüü ben araştırdım yün yorgan ve yastığın daha sağlıklı ve sıcak tuttuğunu öğrendim siz ne düşünüyorsunuz bende iki yastığım vardı yün onları şimdi yıkadım leğende sızıyorlar yorgancıya götürüp yünün yarısını yatağının üstüne diğer yarısını yorgan yaptırıcam yastığınıda klendim yapıcam yavrum sıcacık yatsıın

canım yaa dur bakalım gün doğmadan neler doğar bebeğiniz size bereket getirsn

yün sağlıklıdır canım yada pamukk... yünün bakımı zor . bizim ev çok sıcak oluyor ben yorgaan almadım battaniye kullanıcam yastık da 1 yaşına kadar kullanılmamlıymış

Canım ben uyku seti almadım.
Annem yün döşek yaptı.. Ama çok kalın değil koruyucu gibi. Yün yorgan yaptı. 2 tanede yün yastık yaptı. Yatağımızın ölçüsüne göre.
Bi de çok tatlı leylekli bebekli nevresim alıp çeyiz evinde fistolu falan yaptırmış onları çok güzel olmuş..

papatyacım canım benim aynı şeyleri biz yaşadık ve inandıkki bi kapıyı kapatan Allah diğerini açar bayağıda iş aradı eşim çok şükür şimdi düzenli bi işi oldu sende moralini hiç bozma bu süs püs işleri boş olsa tabi iyi olur insanı heyecanlandırıyor ama önemli olan eşinin senin yavrunuzun sağlıklı olması ve en önemlisi mutluluğunuz bi şekilde işte bulunur hepsi olurda senin bu günlerin geri gelmez en güzel şekilde geçirmeye bak şu iki ayını eşine manevi destek ol yeter Allah bebekleri kısmetiyle verirmiş buna inan sabır et bekle moralinide hiç bozma

nette de buldum o halkalardan ama bu modele gerek yook dediğin gibi mukavva daha güzel olur. yapabilirim bunu beğendim hem de pratik aynısının mavi beyazıyla erkek odasına da yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…