2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ritrodin tedavisi görüyorum zaten . bizim kız çok hareketli geriniyormu karnımın üzerine mi bastırıyo anlamadım belkide dönmeye çalışıyo dün geceden beri anlamadım dün aşırı hareketliydi mahvetti zaten beni resmen böbreklerime girmeye çalışıyo sanki sağa sola yatmama izin vermedi şimdide karnım dalga dalga noluyo anlayamıyorum bel kemiğim zonkluyo noluyo yaaa

umarım kötü birşey yoktur 30+32 haftalar en hareketli zamanlarıymış belki sert vuruyordur o yüzdendir canım ben de bilemıyorum ki

umarım kötü birşey yoktur 30+32 haftalar en hareketli zamanlarıymış belki sert vuruyordur o yüzdendir canım ben de bilemıyorum ki

çok yukarı yaslanıyor benim kızım. bazen çok yukartlarda duruyor belkide odur ama canımı acıtıyor inşallah sağlıkla hayırlı zamand a delir

ayyy sabah sabah geçmişe gittimm mart ayının son günleriymiş kaç ayı beraber geçirmişiz burdaa

Benim şekerlerimi kimse beğenmedi galibaaaaa (((((((((

Ben keçe siparişi verip kendim yapıcam

beğenmez olurmuyuz ben çok bebeğendim fiyatına dikkat ettım de normal göründü güzel bir şeker. nerden sipariş vereceksinacaba?
keçe olanlar çok güzel ama bayağı zor iş adette fazlaysa çok uğraştıracak gibi duruyor

slm cici anneler geçmişi okucam ama önce kafama takılan bi kaç şey var onları sorayım
dün bebek için yine yollardaydım ona en uygun eşyayı almak istiyorum herkez gibi ama bu satıcılar kafamı çok karıştırdı
SORU 1 puset mi yoksa port bebe mi???
SORU 2 oyun halısımı yoksa ana kucagımı???
dün birde kapı süsü ve şekerlik aldım mıknatıs yapıştırcam şekerleriklerin arkadına magnet olacak :)))
resimleri yüklücem birazdan

merhaba canım puset dediğin şu hem oto koltuğu hem taşıma koltuğu olarak kullanılanlardansa onu tercih et derim port bebe bebeğin ilk bir ayı için kullanılabilir ama taşıma koltuğu da kullanılabilir port bebe çanta gibi birşey bebek birsüre sonra sırt üstü yatmak istemeyecektir zaten hareketli olacak ilk etapta hastaneden cıktığın gün ve ilk hafta muayenesine giderken kullanılır gibime gelıyor hoş bende herikiside var ben hastaneden cıkarken port bebeyi kullanıcam sonrasında da taşıma koltuğunu.

oyun halısı mı ana kucağımı ? ben farklı fonksiyonlarda kullanıcam her ikisi ni de şimdilik ana kucağı aldım ben iş yaparken gözümün önünde olsun her odaya onu da taşıyayım diye tam yatan bir ana kucağı aldım müzikli titreşimli gün içinde onda idare ederim orda bile uyuturum belkii. ama oyun halısı ilk ay dikkatini çekmeyebilir hareketlenmeye başladığı zaman ise oyun halısında kendi kendine vakıt geçirir ilk ay kullanılmaz bence .

kapı süsü 20 tl
ayak şeklindeki şekerlik tanesi 1 tl içine badem şekeri koyacam arkasına mıknatıs yapıştırcam oldu sana magnet

Canım bu şeker normalde 3.50 tl face den bi sayfaya sipariş verdim 1.70 tl olmuş fiyatı keçe den kapı süsü yapıcam o da 4 tl ye gelio bana normalde 50 70 tl arAsı

Canım bu şeker normalde 3.50 tl face den bi sayfaya sipariş verdim 1.70 tl olmuş fiyatı keçe den kapı süsü yapıcam o da 4 tl ye gelio bana normalde 50 70 tl arAsı

canım bana link atarmısın yada sayfa ismi şişe yapacaktım ama bu da iyi inceleyeyim bir

Puset derim ben canım port bebe yerine de ana kucağı mantıklı hem arabaya da monte olur bir sayfa vardı gereksiz yere alınan diye oraya oyun halısı yazılmıştı sıkılacak çocuk hemen oynamayacak dönence alabilirsiniz yatağına

günaydın kızlar ben bebek şekeri olayına giremedim daha isim konusu netleşmedi çünkü ?? eşim aradı az önce isim buldum diyo uraf dedim uraf da ne şans demekmiş pek begenmedim ben ama diyorum paşa olsun :)

netten sipariş verenler hangi siteden verdi yazabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…