ritrodin tedavisi görüyorum zaten . bizim kız çok hareketli geriniyormu karnımın üzerine mi bastırıyo anlamadım belkide dönmeye çalışıyo dün geceden beri anlamadım dün aşırı hareketliydi mahvetti zaten beni resmen böbreklerime girmeye çalışıyo sanki sağa sola yatmama izin vermedi şimdide karnım dalga dalga noluyo anlayamıyorum bel kemiğim zonkluyo noluyo yaaa
umarım kötü birşey yoktur 30+32 haftalar en hareketli zamanlarıymış belki sert vuruyordur o yüzdendir canım ben de bilemıyorum ki
çok yukarı yaslanıyor benim kızım. bazen çok yukartlarda duruyor belkide odur ama canımı acıtıyor inşallah sağlıkla hayırlı zamand a delir
Eki Görüntüle 820933 Eki Görüntüle 820933 Eki Görüntüle 820933
kızlar ben bu şekerin siparişi verdim
merhaba arkadaşlar ben de hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce ama benım adet tarihim henüz geçmedi en son 28 şubatta regl olmuştum hadi erken olsam diyelim bugun adet günüm olması gerek. kan değerim >1000 çıktı cumartesi gel dedi doktor. başka da birşey demedi çok erken değil mi değerin böyle çıkması için biliyor musunuz.
merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse bebişlerimiz doğana kadar beraber fikir paylaşımı yapıcaz. ben bugun minik keseciğimizde gördüm benı de listeye ekleyebilir misiniz lütfen
SAT:28 şubat
yaş 27
ilk bebiş
Benim şekerlerimi kimse beğenmedi galibaaaaa(((((((((
Ben keçe siparişi verip kendim yapıcam
slm cici anneler geçmişi okucam ama önce kafama takılan bi kaç şey var onları sorayım
dün bebek için yine yollardaydım ona en uygun eşyayı almak istiyorum herkez gibi ama bu satıcılar kafamı çok karıştırdı
SORU 1 puset mi yoksa port bebe mi???
SORU 2 oyun halısımı yoksa ana kucagımı???
dün birde kapı süsü ve şekerlik aldım mıknatıs yapıştırcam şekerleriklerin arkadına magnet olacak :)))
resimleri yüklücem birazdan
beğenmez olurmuyuz ben çok bebeğendim fiyatına dikkat ettım de normal göründü güzel bir şeker. nerden sipariş vereceksinacaba?
keçe olanlar çok güzel ama bayağı zor iş adette fazlaysa çok uğraştıracak gibi duruyor
Eki Görüntüle 821268 Eki Görüntüle 821269
kapı süsü 20 tl
ayak şeklindeki şekerlik tanesi 1 tl içine badem şekeri koyacam arkasına mıknatıs yapıştırcam oldu sana magnet
Canım bu şeker normalde 3.50 tl face den bi sayfaya sipariş verdim 1.70 tl olmuş fiyatı keçe den kapı süsü yapıcam o da 4 tl ye gelio bana normalde 50 70 tl arAsı
slm cici anneler geçmişi okucam ama önce kafama takılan bi kaç şey var onları sorayım
dün bebek için yine yollardaydım ona en uygun eşyayı almak istiyorum herkez gibi ama bu satıcılar kafamı çok karıştırdı
SORU 1 puset mi yoksa port bebe mi???
SORU 2 oyun halısımı yoksa ana kucagımı???
dün birde kapı süsü ve şekerlik aldım mıknatıs yapıştırcam şekerleriklerin arkadına magnet olacak :)))
resimleri yüklücem birazdan
canım bana link atarmısın yada sayfa ismi şişe yapacaktım ama bu da iyi inceleyeyim bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?