o adam kaça satıyordu peki,benimde hoşuma gitti de çikolatalar araştırmaya başladım :)
ayy denizz sağol evet gizem de attı link
alsak mı ya
bi şüphe var içimde beğenirmiyizzz :/
sen o badem şekerli süslü şişeyi kaydetmişmiydin
ben etmemişim şimdi bi karşılaştırcaktım
Eki Görüntüle 820942
Bak bu tarz cok güzel
Stickerı eşime yaptırıcam iş yerinde yapsın
İçinede mavi beyaz badem şekeri koyup kurdelalıcam
Kurdelem var baya
Şeker sordum ben kilosu 40 liraydı
Ama nette bi iki yerde buldum kg si 12 - 15 tl idi
nette 10 tl ye gördüm ben
Badem şekerimi canım atar mısın linkini
Essela bunlar acep 25 cc lik olan şişelerden mi
Yoksa 50 cc liklerden mi :26:
O akkün züccaciyede 25 cc likte var gormuşsdündur canikom
Olumsuz yanıt geldi iş görüşmesinden=(
Misafir gelecek.hiç enerjim kalmadı moral falan sıfır..
Neyse..
İyi akşamlar kızlar.
Merhaba Arkadaslar,
Ben de nasip olursa 8 aralik da anne olacagim. Genel olarak sizleri takip ediyorum ama ilk defa mesaj yaziyorum sizlere. Almanyada ikamet ediyorum. Pazartesi gunu burdaki doguma hazirlik kursuna basladim. Ogrendiklerimi sizlerle paylasmak istiyorum.
Ilk olarak cocugunuzu normal sekilde dogurdugumuzu, cocugun ordan kolaylikla ciktigini hayal etmemiz gerektigini anlatti. Ara ara bunu dusunmemiz ve boyle olacagina inanmamiz gerekiyormus. Bir de dogumdaki o kasilmalarin, o agrilarin aslinda bize ne kadar yardimci oldugunu anlatti. Zaten vucut tamamiyle dogum yapmak icin caba gosteriyor, biz de rahat olup akisina birakirsak en kolay sekilde dogum yapabilirmisiz.
Sirt ustu yatiyoruz ya da yan tarafa donuyoruz (en rahat hangi pozisyondaysak) ve dizlerimizi biraz karnimiza cekiyoruz. Ilk olarak Kalcamizi saat uc, sonra yavasca saat alti, sonra yavasca saat dokuz ve saat oniki yonlerine ceviriyoruz. Ama kesinlikle kendimizi yormadan ve yavas yavas. Bu hareketi ayakta da yapabiliriz. Bu hareketler o bolgenin daha cok oksijenlenmesini sagliyormus. Bunu hergun yapabilirmisiz.
Bir de sirt veya bel agrisi olanlar icin, plates topunun ustune oturup yavasca saga sola one arkaya gelip gitmeler yapiyoruz. Topun ustunde mecbur dik oturuyoruz zaten. Kendim denedim, gercekten faydasini gordum.
Bebek normalden biraz daha asagidaysa eger, kalcamizin alt tarafina kucuk bir yastik koyup o sekilde yatiyoruz. Bu da, bebegin biraz daha yukari cikmasini sagliyormus.
Simdilik benden bu kadar. Insallah ogrendikce sizlere yazarim. Hepimize saglikli, huzurlu, mutlu gunler diliyorum :)))
Olumsuz yanıt geldi iş görüşmesinden=(
Misafir gelecek.hiç enerjim kalmadı moral falan sıfır..
Neyse..
İyi akşamlar kızlar.
hoşgeldin bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim arkadaşım. yazdıkların için de teşekkürler devamını bekleriz bizde öğrenelim:)Merhaba Arkadaslar,
Ben de nasip olursa 8 aralik da anne olacagim. Genel olarak sizleri takip ediyorum ama ilk defa mesaj yaziyorum sizlere. Almanyada ikamet ediyorum. Pazartesi gunu burdaki doguma hazirlik kursuna basladim. Ogrendiklerimi sizlerle paylasmak istiyorum.
Ilk olarak cocugunuzu normal sekilde dogurdugumuzu, cocugun ordan kolaylikla ciktigini hayal etmemiz gerektigini anlatti. Ara ara bunu dusunmemiz ve boyle olacagina inanmamiz gerekiyormus. Bir de dogumdaki o kasilmalarin, o agrilarin aslinda bize ne kadar yardimci oldugunu anlatti. Zaten vucut tamamiyle dogum yapmak icin caba gosteriyor, biz de rahat olup akisina birakirsak en kolay sekilde dogum yapabilirmisiz.
Sirt ustu yatiyoruz ya da yan tarafa donuyoruz (en rahat hangi pozisyondaysak) ve dizlerimizi biraz karnimiza cekiyoruz. Ilk olarak Kalcamizi saat uc, sonra yavasca saat alti, sonra yavasca saat dokuz ve saat oniki yonlerine ceviriyoruz. Ama kesinlikle kendimizi yormadan ve yavas yavas. Bu hareketi ayakta da yapabiliriz. Bu hareketler o bolgenin daha cok oksijenlenmesini sagliyormus. Bunu hergun yapabilirmisiz.
Bir de sirt veya bel agrisi olanlar icin, plates topunun ustune oturup yavasca saga sola one arkaya gelip gitmeler yapiyoruz. Topun ustunde mecbur dik oturuyoruz zaten. Kendim denedim, gercekten faydasini gordum.
Bebek normalden biraz daha asagidaysa eger, kalcamizin alt tarafina kucuk bir yastik koyup o sekilde yatiyoruz. Bu da, bebegin biraz daha yukari cikmasini sagliyormus.
Simdilik benden bu kadar. Insallah ogrendikce sizlere yazarim. Hepimize saglikli, huzurlu, mutlu gunler diliyorum :)))
Selam kızlar benim şeker yüklemem oldu 2 gün önce sonuçlarım çok güzel bi sorun çıkmadı
Ultrasonda bebeğimin kasığıma oturduğunu söyledi doktor belden aşağısını göremedik dr çok fazla ayakta kalmayacaksın dedi otururken dik oturacaksın fazla hareket etmeyeceksin ve hareketlerin çok yavaş olacak dedi eğer çocuk 8. aya kadar yukarı çıkmaz ve yer ederse orada sana sezeryan yolu görünür dedi birde bizimkinin göbek bağı çenesine çok yakınmış bazı bebeklerde olurmuş bu umarım dönerken arkasına alır dedi eğer 8. aya kadar orada kalırsa yine sezeryan dedi Bunlar kötü şeyler değil içini ferah tut her hangi bir sakıncazı yok dedi bebeğin dönmesi bana bağlıymış ama göbek bağının önde yada arkada olması sana bağlı değil tamamen bebeğin içerdeki hareketlerine bağlı dedi.
Bunların dışında bebeğim çok sağlıklıymış kilosu 1115 gr boyu da 30 cm miş gayet iyi dedi ve yine normale göre ileride görünüyor inş herşey yoluna girer bebeğim sağlıklı sıhatli bir şekilde dünyaya gelir inş.
kızlar günaydın ben galiba doğum yapıcam dün geceden beri sürekli karnım sertleşiyor kasılma ilacımı içiyorum ama fayda etmedi kızım 2 kilodan fazla ama allah korusun bu haftalarda doğsa çok sıkıntılı durumlar Allahım sen koru yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?