2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ayyy canım yaa sağlıkla yatsın inşallah bende sadece benim yün düşünen sanıyordum canım ya yıkadım şimdi süzülüyorda bu arada havalarda çok soğuk nasıl kuruyacak bilmem ankaradasın sende bilirsin yağmurlu hava kuruyunca annen kendimi çırptı yünü yoksa yorgancıya tarattımı acaba biliyormusun

kız yok okadar kalın ve büyük bi yorgan değil 70 e 120 boyunda battaniye kalınlığında olucak yoksa taşıyamaz yavrum ağır gelir

neler çıkmış kızlar yaa

anne-bebek pazarının fırsatçıları oluşmuş galiba

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende 12 saatte bir yarım prepar kullanıyorum ben 21 . Haftada rahim agzinda kisalma oldu ve kasilmalarim vardi dun bugün tekrar basladi sivi kaybetmia olabilirim grip oldum ama surekli su içiyorum nedem boyle oluyo anlamadim

Çok sağol canım hepimizinki inşallah :)

Benim annem çok meraklıdır yünle uğraşmaya :) Kendi çırptı yünleri ama hava sıcaktı o yaparken.. Evet şimdi soğudu yağmurda var (
Balkonunun üstü kapalıysa dip tarafa çekip leğende kurutabilirsin.

Canım dur hemen Allah'ın rahmetinden şüphe edilir mi???
Zahmetsiz rahmet olmaz kuzu :))
Göreceksin iyi ki bu iş olmamış diyeceksiniz..

ben de Cumartesi günü İstanbula gitmeyi düşünüyorum ama benim kocişin okulu taa Gebze tarafında oradan Eminönü tarafına geçmem lazım .. Artık hareket etmek de çok zor hava güzel olsa bari :)

kız ne anlasın onlar ev ekonomısındennn
bnmkıde oyle al prımayı der oğlum pişik mi olsun der...
ama essela bılıyormusun ben aliye doğru duzgun bişey almadım
alamadım cunku... ve hep aralın eskılerıyle büyüyecek o yüzden kendımı cok suçlu hıssedıyorum zatiiiii ((
aralın eskı dolabını alının odasına koyduk alıye aldığımızı buyuk geldı odaya aralın odasına koydk
aralın kıyafetlerını yenı buyuk dolaba koyduk ama napalım daha ıyı oldu.. cunku Alinın seylerı mınık mınıkkk
aralın eşyaları o kucuk dolaba sığmıyordu .
ıkeadan oda almıştık şşte onun dolabıydı verdık arala süper oldu ama onda bıle tuhaf oldummmm
kadersızımm dıe sevıyorum oğlumu (
ağlıyorum bazn

özelden mesaj attım cnm

bizede atın bizede :))) bizde merak ettik

ben bu popo ile saat 3 6 kısmını anlamadım nasıl yapıcaz ya? :)

Ay Allah korusun kolaylık versin mdaa sağlıkla sıhhatle olsun inş..

Aynen canım ya valla daha gecelik almadim daha pahali diye durumlar da kotu bizim napcaksak

aynen ozlemmm
bızım cok borç var .. açılmak ıstemıyorum ugraıyorum evde ışteee kapı susu lohusa serbetı bardağı süsü napayımmm
şu şeker olayını halletseydımm benden yiğidi yoktuuuu

Bunlar güzelmiş Gizemcim ya

ay canım yaaa alayım mı bunları yaa şımdı açtım kkredı kartı elımde bekliyorum yaaaa offf
kurdelam nazar boncuğum ve ugur bocuğum var süslemek için...
sadece şekeri yada içine gül suyu kalıyorrr
birde stcker onuda eşim yapacakk

Kızlar kaynanam yün yatak ve yorgan yapti ama yorganı çok büyük yapti ya hadi ortsen bi turlu ortmesen bi turlu yeni doğan bebegede koca yorgan örtmek ne kadar doğru bilmiyorum..
Bi de soba yanackyatak odamda...off

ben de boyutu konusunda kararsız kaldım canım .. Bene burada fiyatı uygun ama sanırım Cumartesi gidince Eminönüde bakıp öyle karar vereceğim ... Gülsuyu çok değişik bir fikir gibi geliyor aslında ama herkes de sever mi gülsuyu olayını bilmiyorum . ay ne zor işmiş ya herşeyi düşünüyor insan ıncık cıncık ..
ben de etiketleri çalıştığımız matbaaya bastıracağım ama daha bizim çocuğun ismi belli değil :):)

Kızlar kaynanam yün yatak ve yorgan yapti ama yorganı çok büyük yapti ya hadi ortsen bi turlu ortmesen bi turlu yeni doğan bebegede koca yorgan örtmek ne kadar doğru bilmiyorum..
Bi de soba yanackyatak odamda...off

hasta edersın cocuguuuu mazallahh.. o kdr koruma soba yanacaksa ..

slm kızlarrr.. neden bugün böyle karamsarsınız?? her şeyde vardır bir hayır...

papatyacım tam 3 yıl işsiz gezdim daha doğrusu saçma sapan işlerde çalıştım. emeğimin karşılığınıda alamadım. sonra Rabbim bana öyle güzel iş verdiki beni ezenlerin bile eline geçmesi zor olan. çok şükür hamdolsun. bu da siin sınavınız demekki. sakın bu kadar üzme kendini.

özlemcim ben de almadım lohusa pijaması falan filan. hatta bebeğimin birçok şeyi yok.. önemli değil. sağlıkla gelsin de alırız hayırlısıyla inş..

denizcim bu hep böyelydi ya. bir büyüğün kıyafeti küçüğe kelırdı. şimdi beim oğlum olacak Allah nasip ederse. her şeyini mavi almadım. sonra kızım olursa o da kullansın diye. bunu için ağlanır mı hiç.. yazık gözyaşlarına. hem o bebek anlamaz eski yeni. yediği kar gydiği zarar. dolabı aralın odasına koymakla iyi etmişsizni o anar yeni eski üzülmemiş olur böylelikle. ben yatak odamdaki şifonyeri boşaltıp içine koycam bebeğin eşyalarını. odada yapmadım. beşik alıp yatak odama koycam. maddi anlamda hazır olduğumda en güzellerini alırım inş. yeterki sağlık olsun.

sena benim annemde geldi yünleri yıkadı bir güzel Allah razı olsun ondan. astık balkona kurudu. tam dün kaldırdık bugün yağmur yağdı:)) sen de dikkat et kurut ıslatma. birsürü emek veriyorsun. benim annem yapabildiğini yapacak yapamadığı yerde anlayan birine yaptırırz. sağlıklı olanı da yün bence..

mda geçmiş olsun cnm. ben de öğlen yürüyüş yapayım dedim öğle arasında acaip kasılmalarım oldu. kendimi şe zor attım. şimdi iyiyim çok şükür. ben de önceden çok şükür hiçbir problem olmadı ama bu hafta bu kasılmalar başladı. sanırım vücut kendini doğuma hazırlıyor korkma sen de bişey olmaz inş Allah ın izniyle. cumartesi kontrolüm var sorarım doktora.

cnm aralın dolabını bebegın odasına koyduk mavı kremdı ..
aldığımız yatak ve sıfonyer beyazzz.. o yüzden krem kısmını beyaz ıle kaplıcaz
mavı beyaz olcakkk. kulplarıda düşmüştü sagolsun papatya bana ayıcıklı kulp gonderdı hemde aynı mavi renkte
onları takacak eşim.. sagolsun canım arkadaşımmm

ıkeadan aldığımız dolabıda bu oda kaldırmadı zaten cok buyuk geldı aralımın odasına koyduk eşım hafta sonu tekrar söküp
dıger odaya gecırdı koca dolabı. aral cok mutlu herseyı rahattt rahat sıgdııı..
ee dıger kucuk dolapta bebegınkılerı kaldırdı süper oldu

kıyafet konusunda ıse haklısın canım.. ama duygusallık ıste abuk seylere gozlerımız dolar olduu..
bızde hep ablamlarla oyle buyuduk.. zırt dıye buyuyorlar zaten nolcakkk
o anlamıcak bıle ama ıstee ıcten ıcee alabilmek vardı dıye düşünmeden edemiyor ınsan..
sağlıklı olsunda kuzularım calısır herseyı alırım Allahın ıznıyle..

Son düzenleme:
Öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum.

Kapı süsü bebek şekerlerinden bahsediyorsunuz bende sizleri takip ediyorum çok yazma fırsatım olmuyor. benim vakit buldukça oğluma yaptıklarım bunlar netten bulup azimle benzetmeye çalışıyorum.. başına oturunca oluyor kızlar deneyin derim hemde vakit geçmiş oluyor akşamları evde:) kapı süsü daha yarım ama fikir verir belki sizlere de

ay bizimkide belli değil ... bazen diyorum ali olmasınnn tel ve başka bi isim olsun die ama herkes ali napıooo dio beni görünce
k valıdem dun kızartma verdı bana anne bu cok yemem ben dedım alicim yesin diooo
iki isimde olmasın dıyordum hep aralın iki adı var hıc bi poka yaramıoo
ama ali de kısa kalcak of offf
kocam isim bulamıoo
gülsuyu masrafı az oluoo badem şekerleei cok pahalı yaa offff
zaten canım herkesı aynı anda mutlu vede memnun edemeyiz kııı
ama şeker en ıyısı galiba :26::26:
mavi beyaz
etiketide yapıştır kurdelala tamammm
bm belım sırtım cok agrıooo artık keçe meçe yapamıciiimmm oturuppp mahfoluyorumm
valla lohusa bardağının suslerı bile daha bıtmedı tey teyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…