2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Öyle yemekleri hala çok güzel ama eski insanları esnafı pek kalmadı artık herkes çıkarcı olmuş ama arada iyi kalanları elbet vardır biz eşimle gittiğimiz her mağzada markette yada afede muhakkak bir ahbap ediniyoruz gittiğinde selam vericeğin hal hatır soracağın bir insan oluyor insan oralardan zevkle alışveriş yapıyor kafeyse zevkle oturuyor :)

Nerede büyüdün canım adana da

Afiyet bal şeker olsun bebeğim :) bebişlerimize yarasın
canımcım zayıfmışsın bence ormal senin o kadar kilo alman dr un nediyor
benim ki normal diyor mesela önemli olan onun söylediği
varis sıkıntın falan yoksa neyse...

o hamurla bebeişlere değil bize yarar ki boşa selülit olur bebiş yemez hamur=)
bu ben, geçen hafta çektiler fotomu.. 2 ay daha ne kadar şişebilecem acaba.. kilolarımın hepsini bebek aldı, koluma bacağıma bakarsanız bende şişlik olmadı ama karnımı zor taşıyorum.]

ben seni çok beğendim ya maşallah sübhanallah.
Gerçekten çok beğendim çok güzel hamile olmuşsun.
cnm park yatak için pamuk yatak ,normal yatak için lateks .
yanlış yönlendirmiyeyim seni...

ayrıca seni de çok beğendimmmmmmm
ayy gerçekten çok güzelsiniz maşallah sübhanallah...
ayy düşünceli arkadaşım benim bakma uğraşma hiç...
benim bi aarkadaşım 110 la hamile kaldı 6 kiloyla doğuma girdi=))
senin kilonu bilemicem için. ama bebişin sağlıklıysa kilo sorun değil bence..

Yetiştirirsin canım zaten lohusa serbetinide sen kaynatacak değilsin ya biz genelde 1 gece önceden yaparız dolaba koyarız gelen misafir kaç kişiyse ona göre ısıtılır fincanlara konulup süslenip ikram edilir

bende soracaktım yoksa adanalımısınız diye, bende adanalıyım, ama memleketimde değilim ailecek başka bir şehirde yaşıyoruz. ama adanada doğdum büyüdüm 24 yaşıma kadar ordaydım

Bende bende adanalıyım
O kaynarın elinden ne çektim annem yanımda kalıyordu yaptı yaptı içirdi. Bol şekerli cevizli tarçınlı bişe. Çok süt yapıyor diye içtikce içtim. Kv baklava börek gönderirdi. 10 kilo almıştım ahahaha

Şimdi eşim kesinlikle kaynar maynar içmek yok diyor.

çok sağol canım iyi olur valla :))) adana dayım ben de....

Tatlım varisim yok ama ağdaya gittim geçen hafta kuaförüm göbeğinde çatlakta yok dedi çok az kalçalarımda olmuş oda nazar değmediyse benim bi sıkıntım göbek deliğimin etrafında lekeler oldu birde doğum izi çıktı göbek deliğimin altından aşağıya doğru bir çizgi var üstündede göğüs altıma kadar çok hafifi bir çizgi oluştu

Canım benim eşimde aileside bilmiyor kaynar diye birşeyi :) biliyorlarsa da adını farklı biliyorlardır zaten kız tarafı apar bu kaynarı artık eşim ben içtikçe ne der bilmiyorum :)

slm kızlar..

bir arkadaşın bebeği rahatsızmış çok çok geçmiş olsun Rabbim şifasını verrsin inş. sağlıkla gelir yavrucak inş..

damla doğum yapmış Rabbim analı-babalı, uzun ve sağlıklı bir ömür versin inş, acısını göstermez inş.. Amin.

gizem odana bayıldım daha doğrusu eylülün odasına. ve rüyamda seni gördüm. bebeğin olmuş yanında yatıyor. ayağa kalmaya falan çalışıyor. sana diyorlarki emzir yazık aç. emzirmek için yataktan doğrulup ayaklarını yere basılı şekilde oturuyorsun ve siyah bir şort giymişsin(siyah tez haber derler) göğsünü açmayla uğraşıyorsun falan. bu kadar gördüm. sonra o kız bebeği benim oluyormuş birden:)) benim oğluşum olacak bu arada niyeyse rüya farklı yere bağlanndır. sarışın mavi gözlü güzel bir kızdı.. hayırlara çıksın inş.

haftasonu bebeğimin yastığını, puset için minderini ve park yatağı için döşeğini yaptı anneciğim Allah razı olsun. nevresimini de diktirdim 25 tlye:)) gayette güzel oldu ya hu.

bu hafta işte son haftam doğum iznine 1 hafta erken çıkıcam. çünkü oturmakta zorlanıyorum kaburgalarım fena halde. doktora sordum kaburgama batan uzuvu bebişimin neyi diye. o da poposu dedi:)) ısırcam poposunu doğunca keratanın:))

geçen hafta dr kontrolünde raporu bozdurcam 1 hafta erken çıkcam doğuma dedim. o da tamam hem randevu al muayeneni de yaparız dedi. sanırım artık hafta da bir çağırcak.

bir de haftasonu şiddetli bir başağrım oldu ve de uyuşma yüzümde dilimde ellerimde. aslında hep baş ağrım vardı ama bu çok şiddtli geldi. kafamı duvarlara vurasım vardı. hastaneye gittik bir srum verdiler ama geçirmedi. doktorda daha fazla veremem bebeğe zarar verir dedi öylece geldim eve. yavaş yavaş geçti sabaha da çok şükür bişeyim kalmamıştı.

bizim de haftasonumuz böyle geçti işte kızlar..
ha bu arada bebeğimin ismi metehan ya da kerem olacak. en azından seçeneğim var artık:))

bebişim ben hala atamadım yorgunluğu yaaa,kulunçlarım ağrıyor
tarifi veriyorum canımcım hemen 2-3 kişi için

3,5 su bardağı un
1 pkt yaş maya
ılık su,1,5 tatlı kaşığı tuz
un

unun üzerine mayayı ufala
tuzunu da koy ve ılık suyu yavaş yavaş yoğurarak ekle
eline yapışacak kıvamda bir hamur elde et(cıvık yoğurulan hamur yumuşak olur herzaman)
mümkünse peteğin yanına fln koy sıcak ortamda olsun
yarım saat sonra hamura bak 2 katı kadar şişip ekşi ekşi kokuyorsa tavaya koy yağı biraz tuz ek az ama
yanınada kaseye az bişey yağ koy elini yağa batır hamurdan bir avuç kopar ve yağlı elinle bastırarak yuvarlak yuvarlak aç ve kızgın yağda kızart..hamurla fazla oynama bırak şekli çokta önemli değil puf puf olsun yter kuzum afiyet olsun yap resminide koy buraya,nasıl olsa herkes yaptı bugün

canım bu akşam bi başlayayım epilatörle almaya bakalım neler yapabiliyorum ağdadan vazgeçtim aynayla deniycem bacaklarım için giderimde dediğin gibi olmadı kuaföre :)

kızamık şekeri diye satılıyordu ben de hayatımda bir 2 kez içtim hoşuma gitti herkes sevmıyor ama isteyen içer :)

hastaneye bir sorsan belkı ikram ediyorlardır

valla geçen hafta gittiğimizde bir sürü şey sorduk odaları gezdik ama bunu hatırlamıyorum, sordum mu sormadım mı ne cevap verdiler uçmuş aklımdan.

hahaha herkesın canı cektı Aysun Allah senın ıyılıgını versınnnnn

ınsallahhh beraber yemekte nasıp olur canım bnm

evet bebeim yaaa herkes hamur aşerdi bugün,keşke yakın olsakta yapıp yesek hep birlikte
inşallah nasip olur bigün canımcım

canım reyyanın anlamı çok güzel ondan beğendim diğerlerinin sadece hiranın anlamını biliyorum sanada fikir olsun beğendiğini tak sende benim yazdıklarımdan varsa tabi beğendiğin elif çok güzel bi isim bence bu arada kardeşimin adı olmasaydı kesin koyardım değerlendirebilirsin sen

canım bu akşam bi başlayayım epilatörle almaya bakalım neler yapabiliyorum ağdadan vazgeçtim aynayla deniycem bacaklarım için giderimde dediğin gibi olmadı kuaföre :)

olsun kuzum yaaa,epilatörü sür gitsin heryerine görmene bile gerek yok arka bacağını,epilatörü gezdirirken o buluyor zaten tüyleri..
özel bölgeyide dediğn gibi aynaya bakarak al..epilatör bizim için en ideali bence 20,sinden sonra bende yapıcam bi operasyon

Son düzenleme:

inş canım Allah gönlüne göre versin bende 3 tane çocuk isityorum valla Allah nasip ederse yap tabi kızda olur inş koyarsın bende bi karar verebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…