2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

anlayan anlamayan herkes konuşuyor annemde tutturmuş normal olsun diyo bende artık iyice sinirlendim iyi o zaman kan kaybı yaşayayım tam olsun dedim kan sulandırıcı kullanıyorum da :))) geçen birisi daha da dedi böyle ciddi ciddi anlatınca kal geldli kadına sinirlendiğimi anladı galiba

benim 1 hafta önce alınacak tırsıyorum ama sancı tutar mı diyee normalde 10 gün önce diyorlar ama

şimdiden lafını etsem bişeylr söylüyorlar şaka yollu diyorum ama. hiç yemiyor valla. napiim korkuyorum teyzem 5 kg doğurmuşta bana onu söylüyo senın poponla benmkı bir mi diyemedimm off insanlar soruyor nasıl doğurcaksın diye sankı kendileri doğurtcakk ne diye merak ederler anlamam.blki de 4 kg olmaz bilemıyorum ama hafataya kadar karar vermem lazım bu işe vakıt daralıyor

bizde bu 3ünden 20şer tane toplam 60 tane yaptırcaz.abimden hediye gerçi ben yaptırmicaktım hiçbişey aslında:))
hoşuma gitti birinin böyle bişeyi düşünüp teklif etmesi mutlu oldum :))
tanesi 2 tl kızlar..

canım bildiğim kadarıyla sezaryende 38. haftada alıyorlar, hakkında hayırlısı olan doğum şekli ne ise Allah ona gönlünü kaydırsın. aman kimseyi sallama strese girme, kimse normal doğumla yapınca kahraman demeyecek, sezaryen olunca da korkak demeyecek, sonuçta anne olunca zaten miniğinin kahramanı sen olacaksın, bebeğin ve kendin için en iyi olanın ne olduğu konusunda doktorunla konuş bence...

bende pijamacıklarımı ekliyeyim bariiii,lakin o güpürlü,tüllü fln olanlardan almadım çünkü kaan doğduğunda 2 tane almıştım ve 1er kere giydim,sonra başkalarına verdim tarzım değil işte,penye geceliği bile mecbur kalırım hastanede diye aldım
eşfman 90 tl,polar 35tl,gecelikte 69tl canımcıklarım..açık pembe polar fiyonklu bir terlik almayı düşünüyorum altına,bir de taç yapıcaktım ama keçe bulamadım yaaa:26:
""

canım sen adana ya geliodun değil mi kontrol için hangi doktora geliyosun

Evet adanada teyzem bi doktor önermişti ortadoğu hastanesinde filiz hanıma gittim. Ama o çatı muayenesini elle yapıyor.
Dediğim gibi araştırmadim teyzem önerdiği için ona gittim.Ilgili iyi bi doktor.

canım senın sağlığınla ilgili bir durum varmış allah korusun öyle şeylerden sezeryan yapılmalıysa hiç düşünme zaten ama ne kılolu bebek doğuranlar var benımkı bahane değil.

canım doktora göre herşey normal. yapabileceğimi iddia ediyor ama benım acıyı ne kadar hissedeceğimi yada bebeğin son andakı kılosunu suanda nerden bilecek bundan sonra gittiğimde konuşucaz tekrar normal denememı tavsiye ediyordu suana kadar gittiğimde de 38 olucam hemen alalım demez herhaldee ben sezeryan istiyorum dersem allah hayırlsıını versin

karadenizde PİŞİ diyorlar ılk duyan anlamıyor ama öyle işte mesela bazlamayada biz PITIL deriz
evet bende karadenizliyim ama karadenizde duymadım Ankaralı kuzenlerimden duydum ordan yapıştı ağzımaa=))
ooofff canım acaip hamur çekti neden yaptınız bunuuuu
gizo aynı ağlamam moduna bende girince kendimi fırında buldum cancağzım=))
sende öyle yapp.battı balık yan gider...
hakikaten herkes bir mi herkesin çatısı bir mi benim kv de diyo hep
ay betül 5 kilo doğdu ay barış 4 kilo doğdu hepsi normal oldu
birşey demiyo ama böyle demesinden anlıyorum ben salak değilim herhalde
geçende eşimin teyzesi bana şöyle soruyo"normal olacak doğumun dimiiiiiii,normal istiyorsun diiimiii"
hayırlsı dedim.hangisi sağlıklıysa onu yapacak dr um dedim.
ifrit oluyorum hiç sorma!!

ben sana tarifi yazmıştım kuzum gördün dimi:26:
bizimkilerde pişi diyorlar eşim k.denizli

kv min komşuları bile sormuş normal mi yapacak sezeryan mı diye ,bende dedim ki ebelik mi yapacaklar bana önce onu sor onlara
ayyy ağzınııı yirim senin
ne güzel demişsin
bak bundan sonra soranlara bende öyle diim
diyebilsem.ayy çok beğendim valla ne haklısın artık kv de sormaya cesaret edemez konusunu bile açamaz
niye sorarlar di mi çok ilginç!
gizemcimm bunlar ne şeker kurabiyeler böyle yaa
dayısından hediye öyle mii=))
onları benim gibi yapabilirisn. güzel bi sepet alıp içine köpük koyup sopayla saplayabilirsin=))
ayy inek motifliye bayıldım Aysuncum ya
esselaydı herhalde ona benzer bi hastane çıkışı almıştı oğluna.
bununla ne kdar uyumlu olur anne bebek..
güzel günlerde kullan canım arkadaşımmm.
keçeli tacı da sorun etme bu güllü olan da orjinal olacak=)

Evet adanada teyzem bi doktor önermişti ortadoğu hastanesinde filiz hanıma gittim. Ama o çatı muayenesini elle yapıyor.
Dediğim gibi araştırmadim teyzem önerdiği için ona gittim.Ilgili iyi bi doktor.

evet evet filiz hanım ın iyi olduğunu duymuştum ortadoğunun odalarıda güzel arkadaşım doğurmuştu

walla herkezin canı çekti eve gıderkenhamur alalım barıbızde iş çıkışı bizim orda bız pişi deriz çok da severimm

evet yaa biz çalışanlarda artık eve giderken hazır mayalı hamur alalım yapalım, hadi bana neyse oğluşumun bi tarafları şişecek şimdi

ben geçen hafta gittiğim kursta öğrendim rahim ağzı uzunluğunun ölçülmesi gerektiğini, benim doktorum hiç ölçmedi bu zamana kadar, zaten çok yoğun bir adam.

ultrasonla ölçülebiliyormuş, mutlaka doktorunuza sorun bundan sonraki kontrollerinizde dedi, belki kendisi bakıyordur ama bi sıkıntı olmadığı için söylemiyordur dedi. benimki bakmıyor hiç sanmıyorum çünkü ultrason cihazıyla beebğin kafasına bakıyor birtek.. bacakların üstünden şöylemesine bi kez geçiyor o kadar.

rahim ağzı uzunluğu en az 3 cm olmalıymış, doğum iyice yaklaştığında bu uzunluk kısalırmış artık.

bu sezeryan mı normal mi sorusu benide çok bunaltıyor, kadını erkeği genci bekarı, daha görür görmez önce cinsiyeti ne sonra sezeryan mı normal mi doğuracan diyor, normal düşünüyor olmama rağmen, kısmetimde ne varsa artık diyorum. sonra aman normal doğur bak şu şöyle bu böyle bik bik bik bişeyler anlatıyorlar mutlaka... ama bigün birilerini çok fena bozacam.

ben sana tarifi yazmıştım kuzum gördün dimi:26:
bizimkilerde pişi diyorlar eşim k.denizli
gördüm tatlişko gördüm=)
ama ben sen yazmadan gittim fırına dayanamadım =)
akşam yanında peynir domates çay yeter .yemekle uğraşama
kv deyim zaten.kv yok akşam anesinde kalcak.
görümcemler var onlarda yapmaz birşey bana kalır.bende bunu yapcam
bi açıdan iyi oldu iş çıkmadı bana.kızart gitsin peeh=)

çok güzel canımcım,fiyatıda uygunmuş..
peki bu kurabiyeleri yiyomuyuz yoksa kaç yıl duruyo küflenmeden,cahilliğime ver

yiyoruz hayatım ama kaç gün ay yıl durur bi fikrim yok

gizemcimm bunlar ne şeker kurabiyeler böyle yaa
dayısından hediye öyle mii=))
onları benim gibi yapabilirisn. güzel bi sepet alıp içine köpük koyup sopayla saplayabilirsin=))

benimde aklımda öyle bişey var hayatımm :))
bu arada aldım hamuru geldim çay demliyorum şimdi yağda ısınıyo

kuzum kaşınanı kaşıycaksın napimm ifrit oldum bir anda söyleyince,kv de belli değil daha karar vermedi demiş ama gene sorar onlar bence

şekerlere gelince hem çalışıp hem sizi takip etmek zor oluyor valla ben turkuazvemor un eklediğini görmemiştim,başka bir sitede baktım nerdeyse çeyreği fiyatına bile hoş şeyler var ama oradaki kadar orjinal değil tabi o anki maddi gidişata göre karar vericez artık

evet inekliyi özellikle aldım,doğumdan sonra inek burcunda olacağım için idolümdür kendisi
bu taçta daldalı saça acayip güzel oluyor,tam melek anne tadında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…