Mayalımız hazııır
Çalışan annişler olduğu için resim atamıyorum. Koku geliyo mu kokuuu
Mayalımız hazııır
Çalışan annişler olduğu için resim atamıyorum. Koku geliyo mu kokuuu
yarın hastane işimiz olmayaydı yerdik=(((((hahaha herkesın canı cektı Aysun Allah senın ıyılıgını versınnnnn
ınsallahhh beraber yemekte nasıp olur canım bnm
ayy kızlar burda yazınca benim dr da mı anormallik var dedim ya=)ewet canım usg de görülüyormuş benım doktorda pek yapmazmış amma elle baktığı durumlarda oluyormuş son zaman da o da ben de anlamadııım
bu arada ben işteyım yapın da gönderin bakalım benım kızımın canı yokmuu?
cnm ben aldım o bardaklardan 6 tanesi 3 lira güzelce de süslüyorum bitince koyarım buraya da..ben hastaneye bardak süsleyip götürmeyi düşünüyorum, lohusa şerbetide götürmek istiyorum tabi sürahide ama eşimle annem saçmalama birde bardak mardak mı taşıyacaz kaç valizle gidecen sen diyor
bebek şekeri satan dükkanda plastik kadeh şeklinde bardaklar vardı, belki bulabilrsem ondan alırım, hem hafif olur. bulamazsam da taşısınlar sanki sırtlarında mı taşıyacaklar gerçi
Akşama atarız canım benim fotoları çekelimde :)
ben uzun süre tedavi gördüğüm dr a gittim ama 27. haftamda başka bir dr a gitmeye başladım. birsürü dr denedim, hepsi de tüp bebek olduğunu duyunca sezaryen önerdi, tüp bebeklerde genelde sezaryen öneriyorlarmış kıymetli bebek diye nitelendirdikleri için, zaten bebeğimin plasentası aşağıda olduğu için ve kan sulandırıcı kullandığım için sezaryen olacakcanım ben ege üniversitesinde yani devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi olmuştum. sizi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bizde 2. aydan sonra artık buraya gelmeyeceksiniz doktor seçin ya da başka hastaneye de gidebilirsiniz dedi. ben zaten tüp bebek doktoruma hiç gitmedim çünkü onların muayenehaneleri var ve çok pahalı. ben özel hastaneye gidiyorum, sanırım üç doktor falan değiştirdim :) 4-5. ayımda iyi denilen bir doktora gitmeye başladım, doktorum da ben de normal istiyoruz. hata 5. ayımda bile çatı kontrolü yapmıştı, yine çatın iyi normal olabilir demişti. şimdi tekrar baktı, ben normal olur diyorum dedi, normalin faydalarını çok anlattı, ki benim de zaten annem, ablam, kardeşim hep normal yapmışlar ben de normal istediğimi söyledim. inşallah hayırlısıyla öyle olur.
o leke bende 18. haftyada oluştuTatlım varisim yok ama ağdaya gittim geçen hafta kuaförüm göbeğinde çatlakta yok dedi çok az kalçalarımda olmuş oda nazar değmediysebenim bi sıkıntım göbek deliğimin etrafında lekeler oldu birde doğum izi çıktı göbek deliğimin altından aşağıya doğru bir çizgi var üstündede göğüs altıma kadar çok hafifi bir çizgi oluştu
bende arkadaşlarımda hasttane de içtim hep soğuktubenım içtiklerim soğuktu sıcak içmedim ben sıcak mı oluyor normalde
canımcım doğru söylüyorsun haklısın da vermeyince de pimpirikli anne ne kıymetlşiymiş falan oluyorarkadaşlar burnumu sokmuş olamyayayım ama sakın kimsenin kucağına vermeyin bebeğinizi mevlütte filan .benim bir tandığımın bebeği mikrop kapmış böyle evde çok insan varmış ve bebk daha anneden yeni çıktığı için narin hassas oluyor dr bebeğin odasına anne babası bile girerken mutlaka maske takacak demiş yazık bebek mikrop kapmış en cabuk enfeksiyon ciğerlerde oluyormuş bebeklerin sakın ha büyüklerde hatta 1 2 yaşındaki çocuklarda bile ne mikroplar olabiliyormuş .
ne güzel seçeneğin var darısı başıma darısı başımaaa=)))slm kızlar..
....
bizim de haftasonumuz böyle geçti işte kızlar..
ha bu arada bebeğimin ismi metehan ya da kerem olacak. en azından seçeneğim var artık:))
Eki Görüntüle 849043 Eki Görüntüle 849045 Eki Görüntüle 849046 Eki Görüntüle 849047 Eki Görüntüle 849048 Eki Görüntüle 849049
demin koyamamışım foto sanırım şimdi oldu=)
ooo yurdanurcum biz burayı aylar öncesinden keşşfettik TurkuazVeMor sağ olsunkızlar bir sitede acaip tatlı şekerler buldum ama biraz pahalı sanki
http://www.mirabonbon.com/bebeksekeri.htmhttp://www.mirabonbon.com/bebeksekeri.htm
yokm tatlım benim erkek=)canım reyyanın anlamı çok güzel ondan beğendim diğerlerinin sadece hiranın anlamını biliyorum sanada fikir olsun beğendiğini tak sende benim yazdıklarımdan varsa tabi beğendiğin elif çok güzel bi isim bence bu arada kardeşimin adı olmasaydı kesin koyardım değerlendirebilirsin sen
Aysuncum balım tatlım=)bebişim ben hala atamadım yorgunluğu yaaa,kulunçlarım ağrıyor
tarifi veriyorum canımcım hemen 2-3 kişi için
....
oynama bırak şekli çokta önemli değil puf puf olsun yter kuzum afiyet olsun yap resminide koy buraya,nasıl olsa herkes yaptı bugün
bizde PİŞİ deriiiizzz=)))walla herkezin canı çekti eve gıderkenhamur alalım barıbızde iş çıkışı bizim orda bız pişi deriz çok da severimm
o leke bende 18. haftyada oluştu
çizgi yani.
çizgi doğumdan sonra gidiyor
çatlak benim popo da da 2-3 tane var sorun değil göbekte olmasın da
lekerler de gider cnm sorun etme bence..çatlak olmasında..
bende arkadaşlarımda hasttane de içtim hep soğuktu
evde olsa kaynatıp sıcak verme ihtimali olabilir belki ama bence gerke de yok
soğukda güzeldi
akide şekeri tadı vardı bayılırımmmmmmmm..
canımcım doğru söylüyorsun haklısın da vermeyince de pimpirikli anne ne kıymetlşiymiş falan oluyor
benim taraftan demezler de kv tarafı akrabalrı komşusu dııdısı bıdısı herşeyi geleceğinbden eminim
hepside der konuşur
aman konuşsunlar da diyemiyorum duyarsam tatsızlık çıkartırım.off bilemedim...
ne güzel seçeneğin var darısı başıma darısı başımaaa=)))
kerem çok güzel bir isim.
bizim çok yakın arkadaşın oğlu var kerem o olmasa düşünüyorduk..
bizde PİŞİ deriiiizzz=)))
bence 2 hafta önce bile alınabilir belli olmaz.kızlar sezeryan ihtimalini düşünüyorum ben bebek şimdiden 3ü geçtiği için 5 hafta varken...
4kg da gecermi acaba bir an önce belli olsa herşey aileme de acıklıycam sezercik diye ama bahanem olması lazıımmmmm biliyorum herkess yüklenecek .çok düşünüyorum bunu bugunlerde kafam allak bullak.
olsa bir hafta önce alınır değil mi?
yok kuzum ben kafaya takmıyorum zaten takmam da=))benim 8. haftada oluştu canım o leke geçer sorun sıkıntı olmaz artık bebeğimiz uğruna bişeylere katlanacaz canım :)
olsun kuzum yaaa,epilatörü sür gitsin heryerine görmene bile gerek yok arka bacağını,epilatörü gezdirirken o buluyor zaten tüyleri..
özel bölgeyide dediğn gibi aynaya bakarak al..epilatör bizim için en ideali bence 20,sinden sonra bende yapıcam bi operasyon
Kızlar benim doktorum her gittiğimde ultrasonla o ölçümü yapıyor. Hatta önce ona bakıyor. Güzel açıklık yok diyor ondan sonra bebeğe bakıyor.
gizem odana bayıldım daha doğrusu eylülün odasına. ve rüyamda seni gördüm. bebeğin olmuş yanında yatıyor. ayağa kalmaya falan çalışıyor. sana diyorlarki emzir yazık aç. emzirmek için yataktan doğrulup ayaklarını yere basılı şekilde oturuyorsun ve siyah bir şort giymişsin(siyah tez haber derler) göğsünü açmayla uğraşıyorsun falan. bu kadar gördüm. sonra o kız bebeği benim oluyormuş birden:)) benim oğluşum olacak bu arada niyeyse rüya farklı yere bağlanndır. sarışın mavi gözlü güzel bir kızdı.. hayırlara çıksın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?