2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
walla herkezin canı çekti eve gıderkenhamur alalım barıbızde iş çıkışı bizim orda bız pişi deriz çok da severimm

hahaha herkesın canı cektı Aysun Allah senın ıyılıgını versınnnnn
ınsallahhh beraber yemekte nasıp olur canım bnm
yarın hastane işimiz olmayaydı yerdik=(((((
ühühühüühühühü=(((
ayy kızlar burda yazınca benim dr da mı anormallik var dedim ya=)
öyle de bakılıabiliyor di mi.tamam =))
cnm ben aldım o bardaklardan 6 tanesi 3 lira güzelce de süslüyorum bitince koyarım buraya da..

ben uzun süre tedavi gördüğüm dr a gittim ama 27. haftamda başka bir dr a gitmeye başladım. birsürü dr denedim, hepsi de tüp bebek olduğunu duyunca sezaryen önerdi, tüp bebeklerde genelde sezaryen öneriyorlarmış kıymetli bebek diye nitelendirdikleri için, zaten bebeğimin plasentası aşağıda olduğu için ve kan sulandırıcı kullandığım için sezaryen olacak çatı muayenesi yapmazlar ozaman bana sen normal düşündüğün için yapmışlar. insallah hakkında hayırlı olan doğum şekli ile minigine kavuşursun

Kızlar benim doktorum her gittiğimde ultrasonla o ölçümü yapıyor. Hatta önce ona bakıyor. Güzel açıklık yok diyor ondan sonra bebeğe bakıyor.

o leke bende 18. haftyada oluştu
çizgi yani.
çizgi doğumdan sonra gidiyor
çatlak benim popo da da 2-3 tane var sorun değil göbekte olmasın da
lekerler de gider cnm sorun etme bence..çatlak olmasında..
benım içtiklerim soğuktu sıcak içmedim ben sıcak mı oluyor normalde
bende arkadaşlarımda hasttane de içtim hep soğuktu
evde olsa kaynatıp sıcak verme ihtimali olabilir belki ama bence gerke de yok
soğukda güzeldi
akide şekeri tadı vardı bayılırımmmmmmmm..
canımcım doğru söylüyorsun haklısın da vermeyince de pimpirikli anne ne kıymetlşiymiş falan oluyor
benim taraftan demezler de kv tarafı akrabalrı komşusu dııdısı bıdısı herşeyi geleceğinbden eminim
hepside der konuşur
aman konuşsunlar da diyemiyorum duyarsam tatsızlık çıkartırım.off bilemedim...
slm kızlar..
....
bizim de haftasonumuz böyle geçti işte kızlar..
ha bu arada bebeğimin ismi metehan ya da kerem olacak. en azından seçeneğim var artık:))
ne güzel seçeneğin var darısı başıma darısı başımaaa=)))
kerem çok güzel bir isim.
bizim çok yakın arkadaşın oğlu var kerem o olmasa düşünüyorduk..

kızlar bir sitede acaip tatlı şekerler buldum ama biraz pahalı sanki
http://www.mirabonbon.com/bebeksekeri.htmhttp://www.mirabonbon.com/bebeksekeri.htm
ooo yurdanurcum biz burayı aylar öncesinden keşşfettik TurkuazVeMor sağ olsun
en favori sitemiz burası bir de MELEĞİNELİ oraya da bak derim.
çok uçuk ama harika şeyler var ben bayıldımm.
yokm tatlım benim erkek=)
kız olsa hazırdı zaten adı da erkek zor işte.Kısmet bakalım.
Allah hayırlı isim koymayı nasip etsin..
Aysuncum balım tatlım=)
senden ses gelmeyince gittim hazır aldım çok mu tembelim ne=)
neyse yürüyüş oldu bana da=)
biraazdan kızartcam .vakit geçsin de .midem de çok yanıyo mahvolcam biliyorum ama ne yapiim=(((
canım çekti poff!

Aysun yaktın bizi yaktın=)bunun acısını çıkartırım ben senden=)

odayı beğenmene de çok sevindiiiiiiiiiiimmm.
sizlerin görüşü benim için önemliydi..
Çok değerlisiniz bende gerçekten çok alıştım sizlere...
halı ufak geldi ama naapaaam
her gelen halıya bahane buluyo ama 2 tane de boğar .böyle kalcak mecburr
walla herkezin canı çekti eve gıderkenhamur alalım barıbızde iş çıkışı bizim orda bız pişi deriz çok da severimm
bizde PİŞİ deriiiizzz=)))

kızlar sezeryan ihtimalini düşünüyorum ben bebek şimdiden 3ü geçtiği için 5 hafta varken...
4kg da gecermi acaba bir an önce belli olsa herşey aileme de acıklıycam sezercik diye ama bahanem olması lazıımmmmm biliyorum herkess yüklenecek .çok düşünüyorum bunu bugunlerde kafam allak bullak.

olsa bir hafta önce alınır değil mi?

Son düzenleme:

benim 8. haftada oluştu canım o leke geçer sorun sıkıntı olmaz artık bebeğimiz uğruna bişeylere katlanacaz canım :)

bence 2 hafta önce bile alınabilir belli olmaz.
hakikaten sanki bizlerin tercihine kalmış da bi de millete açıklama yapıyoruz baskı falan var
tam saçmalık
boş ver melekcim ona kafayı takıp germe kendini hiç..
dr öyle uygun gördü dersin..
benim 8. haftada oluştu canım o leke geçer sorun sıkıntı olmaz artık bebeğimiz uğruna bişeylere katlanacaz canım :)
yok kuzum ben kafaya takmıyorum zaten takmam da=))
Onlar sağlıklı olsun yeter ki..leke zaten geçer gider çatlak da artık olursa başımız üstüne ne yapalım
bu kadar şey sürdüm çatlarsam da genetik der geçerim

arkadaşlar epilatör acıtmıyor mu ? gidin kuaföre ağda ne güzel oluyor zaten aydan aya anca çıkıyor tüyler rahat edersiniz ama temiz bir yere gidin başımıza birde iş açmayalım.

Kızlar benim doktorum her gittiğimde ultrasonla o ölçümü yapıyor. Hatta önce ona bakıyor. Güzel açıklık yok diyor ondan sonra bebeğe bakıyor.

canım sen adana ya geliodun değil mi kontrol için hangi doktora geliyosun

hayrolsun canım hiç anlamam rüyalardan ne anlama gelir falan hiçbi anlam çıkaramam ben iyi bi rüyadır gördüğün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…