2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlarrrrr yemeyin hamurlarıııı... valla vitamini falan yok. akşam akşam ağır gelir... hele yüksek tansiyonu ve şekeri olan varsa tadımlık yesin bari. ben yesem akşam, sabah +1 kg ile kalkarım.. aysun yaktın kızların başını

saol cnm. senin miniş adıyla gelecek sanırım:)) olsun sağlıkla gelsinlerde isimleri buluruz onlara. benim kardeşim adını kendi koydu 1,5 yaşında adını değiştirdi:)) ona koyduğumuz ismi beğenmedi. ben ayça diye diye gezdi. şimdi o bir ayça:))

cnm doğum şeklimize utanmasa yoldan geçenler müdahale etcekler. sen o yüzden kimseyi takma. dr kararı verecek de.herkesin bünyesi bir değil ki doğurabilmeleri aynı olsun. iş arkadaşım var abisi iri bir bebekmiş sezeryan sanırım ya yoktu ya da yaygın değildi. annesi zorla normal doğum yapmış ve kulakları işitmiyor. yani doğurmakta değil de marifet sonrasındaki hasarların olmamasında marifet. sen kendini nasıl rahat hisseidyorsan öyle davran. biliyorsun benim de kafam karışık. normal doğumdan korkuyorum ama benim bbeğim iri falan değil. yani şimdilik. ama kafası büyüktü. hala öyle devam ederse dr zor doğum olur derse düşünmeden sezeryan isterim. eşime bile sormaya gerek yok beden benim sonuçta.

hayrolsun canım hiç anlamam rüyalardan ne anlama gelir falan hiçbi anlam çıkaramam ben iyi bi rüyadır gördüğün inş

ben iyi olduğunu düşünüyorum çünkü pozitif düşüncelerle doldu içim. iyiy olur inş cnm..

ne güzel erkek birinin böyle bişey düşünmesi. benim çevremde kimsenin aklına gelmez böyle şeyler. eşimin bile. ancak ben söylemeliyimz. eşim çok iyiydir hoştur ama ince düşünmesini bazen bilmez.. yani araştırıp aa böyle yapalım demez. ben söylerim o yapar.

Benim diyaloglarım daha farklı ama herkes dediğin gibi aynı şeyi soruyor,özelliklede 3-4 kişi fln hamilemisiniz diye sordu,evet dediğimde verdikleri tepki çok saçmaydı --ayyy hiçç belli olmuyoooorr,,Allahın salağı belli olmuyorsa niye soruyon hamilemisin die
Bir de 3. çocuğum diyince milletin surat ifadesini çeksem komik suratlar sergisi açardım

bende Karadenizliyim bizde pişi diyoruz ama pıtıl ı bilmiyorum biz gözleme yada kete diyoruz bazlamaya :)

canım ben karadenzli değilim eşim karadenizli onlarda bazlama diyorlar yağlısıda var fetir diyorlar..
ben babamın tarafını hiç bilmem,annem kayserili hamur kızartması derler bilmezdim ben pişi fln,bazlama bizde de var

zaten sağlıkçıların çoğu sezeryan oluyor dikketimi çekiyor da niden acaba???

şşş kızlaarr şu hamurlardan gönderin bakalım yaptınız yediniz biz daha işteyiz eve gidicez dee ooooooo

bizim sağlık ocağındaki hemşirede sezeryan olmuş,sahiden normal doğum yapmıyor doktor ve hemşireler nedense:26:

bgel bize yavru ben dün temizledim attım dolaba misafir gelince yapamadım ama bugün günlerden hamsi tavaaaaaa
canın çektiyse mutlaka alıp pişir hayatım,hamilesin yazık bebişeee

bunu bildiğim için zaten gittiğim hastaneyi tercih ettim kocaeli de bildiğim kadar yoğun bakım ünitesi ve gece nöbetçi uzman bulunduran tek özel hastane konak

2 sezeryanlı birr arkadaşım var kızcağız uzun zayıf birşey yazık son bir aya kadar futbol topu gibi göbeği vardı gerçekten çok abest duruyordu,sağlam diyete girdi şimdi geç kız gibi oldu,biraz spor ve diyetle aşılmayacak birşey değil gibi geliyor bana :125:

artık çok geç hayatım yedik bile akşam yemek yemiyim bari dengelesin

inş iyidir kuzucuumm güzel bi rüya genel anlamda bakınca :))

bizdede düşünmezler ki hiç eşime bende söylerim o yapar oturup düşünmez ki vaktide yok işinden başka bişeyi düşünmeye :26:
abimde nasıl akıl etti hayret ettim ama kendi aklı olduğunu sanmam ananem yada teyzem söylemiştir :))
boşver kuşuum kimseye ihtiyacımız yok çok şükür gerektiğinde biz eşlerimize söyleyelim onlar yapsın :))

slm anışler nasılsınız... vallah ben coook kötüyüm fena üşütmüşüm cok kötü öskürüyorum dogacam dıye korkuyorum vallah :)

inş cnm. ii bakalım afiyet olsun cnm benim. yarasın miniğe inş.

doğru söylüyorsun çok şükür kendimiz yapabiliyoruz birtakım şeyleri hamdolsun. biri de söylese aferim yapmış abin. sen de tadını çıkar o zaman cnm...:))

kızzz korkma canın çektiyse sende yee tutma kendini
walla ben ayda 2 kere fln yapar yerim çayla seviyorum napiim,şimdi yemicemde ilerde 50de 60ta dr yasak diyince de yemicem eee ben ne zaman yicemmmm pişileriii

çeşit olarak değil canım anlatamadım önce beline çok büyük olmayan bir iğneyi batırıyorlar sonra senin büyük dediğin o iğneyi ilkinin içinden geçiriyorlar diye biliyorum ama doğr mu bilemicem

yok canım öyle olmasını umardım ama değil.. animasyonlu bir video ilede nasıl ve nereye yapıldığını gösterdiler zaten. ama doktor dediki zaten 5 cm açıklık olana kadar ağrı yaşayacaksınız ondan sonrasında o iğne o kadarda acı vermiyormuş. hatta bende int.den bakmıştım iğneyi hisssetmeyenler bile varmış.

hatta şöyle sordular, e 5 cm açıklık olana kadar ben o sancıyı yaşayacaksam gerisi içinde iğneye ne gerek var diye ama asıl 5 cm açıklıktan sonrasında ağrı artarmış gittikçe, özellikle tam doğum sırasında ve iğne doğuma kadar takılı kalıyor belimizde, devamlı belli miktarlarda ağrı kesici enjekte ediyormuş, o iğne bir makineye bağlı oluyormuş. birde 5 cm'den sonra genellikle 1 saat içinde doğum gerçekleşirmiş, iğneyi taktından sonrada yarım saat 45 dak. sonra etkisini gösterirmiş, pat diye ağrıyı kesmezmiş..

ve diyelimki epidural iğnemizi vurulduk herşey yolunda giderken bir sorun oldu bebek ters, gelmiyor vs, sezeryane dönülebiliyormuş, yani iğnenin etkisini artırıp sen hissetmeyeceğin seviyeye getiriyorlar ve sezeryanlede alabiliyorlar bebeği.

ay kızlar hepimiz birbirimiz için dua edelim inşallah rabbimin sevdiği kulu çıkar aramızdan da duası kabul olup herkes çok zorlanmadan yavruunu kucağına sağlıcakla alır :18:

hanı sızın işinize karişmak gibi olmasında epidural olan arkadaslarım cok pişman vallahı dogumdan sonra omuriligi ve başi cok fecı agrıyormuş hanı normal dogum yapılsa daha iyimiş ve narkozlu sezeryanı daha ıyımiş yine siz bılırsınız benım araştirmalarım sonucu bunlar cıktı secenek sızın rabbım kolaylık versın hepimize inşallah

bugün kontrolümüz vardı . sata göre 35+4 ultrasona göre 37+5 iz:) 3057 gr 51 cm biraz iri bir oğlumuz olacak sanırım..

doğumu kouştuk doktorumuzla. bu zamana kadar hep normal diye düşünmüştük ama belimdeki iki tane fıtığın baskısından dolayı doktorum sezeryan yapalım dedi ..

hayırlısı böyleymiş haftaya güne karar vereceğiz. ayın 20 sinden sonra herhangi bir gün olacak sanırım bebişte büyük zaten..

herkese hayırlı doğumlar şimdiden..

Sağlıcakla kalın..

kızzz korkma canın çektiyse sende yee tutma kendini
walla ben ayda 2 kere fln yapar yerim çayla seviyorum napiim,şimdi yemicemde ilerde 50de 60ta dr yasak diyince de yemicem eee ben ne zaman yicemmmm pişileriii

Can boğazdan geçer kızlar ben kızartmak için eşimi bekliyorum ama bende koyacam fotosunu :) benimki kare kare oluyor :) bizde mayalı kızartması denir eşimin tarafında yani bulgar göçmenleri kolaç diyor :)

allah yardımcınız olsun canım benım hızır aleyhıvesselem sana ve bebişen yardım etsın inşllh kolay gecsın inşallah... rabbım nazardan korusun bebişini ve seni :)

Anılcim canım güzel olmaz olur mu süper olmuş. Özellikle o dolaptaki yüklük kısmı çok iyi olmuş. Ne demek istediğimi kullandıkça anlıcaksin. Güle güle uyusun uyansın oynasın kuzun

Mayalıyı elinle yada tezgahta açınca ortasını parmağınla deliyosun canım. Ben bunu pek yapmam ayda yılda bi. Bu seferde kaçamak gibi bişe oldu. 4 tane yedim ama :26:
Bizim kızlar analarına çekmeyeydi iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…