- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
ya bu hatane çantasına bebeğinkiler ile benimkiler karışmasın die bende ne yapsam diye düşünüyordum, küçük hurç gibi bişeyin içine mi koysam onunkileri, birde sadeece bir tane takımını mı ayrı bir poşete veya hurca ya da bohçaya koysam, hatta hastane çıkışı takımlarının penye battaniyeleri oluyor ya ona mı sarsam buhça gibi.]
yapma yaa=((terledım neler yapmadımkı ama nafıle canım ses felanda yok büronşitım var o yüzden zor atlatıyorum
Hay Allah şansa bak yaaaanılım... telden cekıp hemen eklıyordum ama tele bısey oldu yaaaaa
tam doğum ustu azına tukurem yaaa
ordan cekıp kablo ıle pc ye aktarmakta zoruma geliyor açıkçası
tablette te sorun oluşuyor ama denerim yınede
ayy ne kadar mantıklı ben bunu hiç akıl edememiştim süperr yaaa.
kafam artık hiç bir şeye basmıyo hamur kafa oldum hamur yiye yiye=///
ayyy koptuum yaaabende bardak süslemek için o lastikli fırfırlı şeylerden aldım ama şimdi int.den örneklere bakıyorum benimki çok kaba olacak yaa, baya kalınca bişey almışım.
birde ortasına yapıştırmak için bişey bulamadım, lastiği dikince ortasına bi süs koyayım demiştim. onu keçeden bi balık yapsam olur mu ki? eşime söyledim dalga geçti, o kadar küçük balığı keçeden yapacaksan yanınada balık diye açıklama yaz, çünkü bişeye benzemez dedi
bende bardak süslemek için o lastikli fırfırlı şeylerden aldım ama şimdi int.den örneklere bakıyorum benimki çok kaba olacak yaa, baya kalınca bişey almışım.
birde ortasına yapıştırmak için bişey bulamadım, lastiği dikince ortasına bi süs koyayım demiştim. onu keçeden bi balık yapsam olur mu ki? eşime söyledim dalga geçti, o kadar küçük balığı keçeden yapacaksan yanınada balık diye açıklama yaz, çünkü bişeye benzemez dedi
üç petek temizledim banyodaki sükülenlerden değilde iki tane odamın peteğini söktürmüştüm eşime onları temizledim... banyonun fayanslarını hallettim banyoyu temizledim... evin yarısını süpürdüm halılarını paketledim yıkamaya verelim bu havalarda artık diye balkonu yıka şunu da yap bunuda yap derken bittim mahvoldum.... siz hamur kızarttınız ama benim canım adana dürüm çekti nolcek şimdi? :) sizin hamurlar bana dürümü çağrıştırdı kızlar
hadi ya benim annem gibiKızlar Allah sizi napmasın yaaa
Hamur hamur diye deli oldum bende bgn
Bende eşimi bekliyorum kızartmak için
Ayakta durunca başında beklerken kalçam ağrıcak biliyorum ama hamur kızartması buonun için değerr
Kiii bugün iki dakka balkona çamaşır asarken bile tutuldu
Nolcek böyle bilmiyom dr a sölesem magnezyumu ikiye mi çıkarır acepp
Offf bi tanesini zor içiyom sölememek en iyisi
Ama benim kocanın ağzı durmuyo ki benden çok soru soruyo doktoraa
Her şeyi anlatıyooo
Söyler kesinn
seni kocaman tebrik ediiyorum nasıl yaptın yaaaüç petek temizledim banyodaki sükülenlerden değilde iki tane odamın peteğini söktürmüştüm eşime onları temizledim... banyonun fayanslarını hallettim banyoyu temizledim... evin yarısını süpürdüm halılarını paketledim yıkamaya verelim bu havalarda artık diye balkonu yıka şunu da yap bunuda yap derken bittim mahvoldum.... siz hamur kızarttınız ama benim canım adana dürüm çekti nolcek şimdi? :) sizin hamurlar bana dürümü çağrıştırdı kızlar
hastane için çikolata yaptırıcam da kızlar şimdiden sipariş versem bişey olurmu bildiğiniz madlen çikolata kutuda:26:Eki Görüntüle 849270 Eki Görüntüle 849271
seni kocaman tebrik ediiyorum nasıl yaptın yaaa
ben bitmişim de ağlayanım yok demek.
bunların 10 da birini yapamam Tuğbacım helal olsun.....
hastane için çikolata yaptırıcam da kızlar şimdiden sipariş versem bişey olurmu bildiğiniz madlen çikolata kutuda:26:Eki Görüntüle 849270 Eki Görüntüle 849271
ya bence bişi olmaz şurda bir ay kaldı zaten son güne kadarda beklemiyorki bebekler? şurda 2-3 hafta var yok bence erken değil o paketlenip gelene kadar da iki üç gün geçiyor zaten... buzdolabında saklarsın bişi olmaz ben nişan çikolatamı öyle yapmıştım kaç ay durdu hiçte bişi olmamıştı
dimi ananemde bayramdaki madlen çikolata hala kutusunda sapasağlam gidip gelip yiyorum hatta
hadi ya benim annem gibi
anneme dedim bi ddaha beni şikayet edersen geitrmem seni muayeneye dedim=))
çok fenalar burcu çok .hamur yedirdiler bize akşam akşam..görümcem halinden memnun=))
sizin forumu sevdim Anıl abla diyo sayelerinde hamur yedik diyo uyanık=))
Benmi dr 2 ye çıkarttı bile magnezyum kalsiyumuuu...offf.nefret ediyorum ilaç içmekten unutmuştum sen deyince içtim valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?