2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ayy ne kadar mantıklı ben bunu hiç akıl edememiştim süperr yaaa.
kafam artık hiç bir şeye basmıyo hamur kafa oldum hamur yiye yiye=///

bende bardak süslemek için o lastikli fırfırlı şeylerden aldım ama şimdi int.den örneklere bakıyorum benimki çok kaba olacak yaa, baya kalınca bişey almışım.

birde ortasına yapıştırmak için bişey bulamadım, lastiği dikince ortasına bi süs koyayım demiştim. onu keçeden bi balık yapsam olur mu ki? eşime söyledim dalga geçti, o kadar küçük balığı keçeden yapacaksan yanınada balık diye açıklama yaz, çünkü bişeye benzemez dedi

terledım neler yapmadımkı ama nafıle canım ses felanda yok büronşitım var o yüzden zor atlatıyorum
yapma yaa=((
Çok geçmiş olsun canımcımm.....
Hay Allah şansa bak yaaa
niye öyle oldu ki pofff
boş ver kuzum uğraşma yaaa.sonra da bakarız.yorma kendini kablo falan filan

ayy ne kadar mantıklı ben bunu hiç akıl edememiştim süperr yaaa.
kafam artık hiç bir şeye basmıyo hamur kafa oldum hamur yiye yiye=///

onlara ne gerekı var ya kücük spor cantasına annelerın mazemelerı bıraksın bebegınkılerıde ana kucagın cantası varya ona bırakın ben öyle yaptım herseyın ütüsü felanda bozulmaz sıkişma felanda olmadı cok güzel oldu

ayyy koptuum yaaa
eşime de okudum ne alemsiniz siz yaa dedim=)
cnm uğur böceği,nazarlık etiketi olabilir
veya bi kurdelalık iplerden al onlardan kurdela yap
ben ahşap figür aldım onlardan yapıştırıyorum.
ayy hala gülüyorumm=))

cnm bı tane yappp resım koy yorumlayalımm.. kurdela da yapabılırsın yanı fıyonkkk
bende o lastıklılerden aldım

üç petek temizledim banyodaki sükülenlerden değilde iki tane odamın peteğini söktürmüştüm eşime onları temizledim... banyonun fayanslarını hallettim banyoyu temizledim... evin yarısını süpürdüm halılarını paketledim yıkamaya verelim bu havalarda artık diye balkonu yıka şunu da yap bunuda yap derken bittim mahvoldum.... siz hamur kızarttınız ama benim canım adana dürüm çekti nolcek şimdi? :) sizin hamurlar bana dürümü çağrıştırdı kızlar

Kızlar Allah sizi napmasın yaaa
Hamur hamur diye deli oldum bende bgn
Bende eşimi bekliyorum kızartmak için
Ayakta durunca başında beklerken kalçam ağrıcak biliyorum ama hamur kızartması bu onun için değerr
Kiii bugün iki dakka balkona çamaşır asarken bile tutuldu
Nolcek böyle bilmiyom dr a sölesem magnezyumu ikiye mi çıkarır acepp
Offf bi tanesini zor içiyom sölememek en iyisi
Ama benim kocanın ağzı durmuyo ki benden çok soru soruyo doktoraa
Her şeyi anlatıyooo
Söyler kesinn

ellerine sağlık canımmmm

hadi ya benim annem gibi
anneme dedim bi ddaha beni şikayet edersen geitrmem seni muayeneye dedim=))

çok fenalar burcu çok .hamur yedirdiler bize akşam akşam..görümcem halinden memnun=))
sizin forumu sevdim Anıl abla diyo sayelerinde hamur yedik diyo uyanık=))
Benmi dr 2 ye çıkarttı bile magnezyum kalsiyumuuu...offf.nefret ediyorum ilaç içmekten unutmuştum sen deyince içtim valla....

seni kocaman tebrik ediiyorum nasıl yaptın yaaa
ben bitmişim de ağlayanım yok demek.
bunların 10 da birini yapamam Tuğbacım helal olsun.....

çok mutlu oldum şimdi :) bebişimin küçük beşiğine takım yaptııyordum ve ayın 8i teslim tarihidi ama kadın aradı hazır ne zaman isterseniz alın dedi :)

seni kocaman tebrik ediiyorum nasıl yaptın yaaa
ben bitmişim de ağlayanım yok demek.
bunların 10 da birini yapamam Tuğbacım helal olsun.....

yavrum napayım mecbur olunca yapılıyor :) annem ameliyatlı gelemez şimdilik ablam da derse gidiyo haftanın belli günleri e eve geliyor annemle ilgileniyo vs. işlerde birikti... görümcelerimden telefon bile gelmedi hamileliğim boyunca k.v desen alt katta ama o kadar takırtıya tukurtuya ne oluyo bile demedi akşam ezanı okunuyodu ben süpürge ile uğraşıyordum gerçi gelsede bir şey yaptıramam ona 70 yaşındaki kadın hamile olmadan önce o çağırıyordu beni evini süpürtmeye :) çamaşır asmaya uzanma beni çağır felan diyo saolsun ama çağırırmıyım ben? ıkına sıkına asıyorum valla... besmele çektim başladım Allah boş duranı sevmez :)

yardım edenin olurda inş. bir iki günde halledersin üzülme güzelim... bak ben bebeğimin çamaşırlarını yıkamıştım katladım kaldırdım ona iki çekmece verebildim :) geçen hafta sonu da ütü açmıştım eşimin kıyafetlerini ütüledim sonrada çok yorumdum adem bey şunlarıda sen ütüleyebilirmisin diyince kıyamadı yavrusuna ütüledi valla saolsun o ütüledi ben oturduğum yerde katladım... sıkma canını Allah bi kapı açıyo

hastane için çikolata yaptırıcam da kızlar şimdiden sipariş versem bişey olurmu bildiğiniz madlen çikolata kutuda:26:Eki Görüntüle 849270 Eki Görüntüle 849271

ya bence bişi olmaz şurda bir ay kaldı zaten son güne kadarda beklemiyorki bebekler? şurda 2-3 hafta var yok bence erken değil o paketlenip gelene kadar da iki üç gün geçiyor zaten... buzdolabında saklarsın bişi olmaz ben nişan çikolatamı öyle yapmıştım kaç ay durdu hiçte bişi olmamıştı

dimi ananemde bayramdaki madlen çikolata hala kutusunda sapasağlam gidip gelip yiyorum hatta

kızlar biz dün eşimde çıktık markete bebişe molfix toto bezi aldık hem türk malı hemde orta karar diye bi deneyelim dedik... bide unibaby yeni doğan islak mendil aldık 3 lü ekonomik maket vardı 15 liramıydı neydi... bide can bebenin alt açmasından aldım zaten çok ta önemli değil diye can bebe aldım. dalin şampuan aldım yanında hediyesi vardı hassas ciltler için halı temizleme sabunu vardı yanında... tırnak makasını felan daha almadık pişik kremide almadım doktor o gün bişi tavsiye eder diye... bebe yağı mı alsak losyon mu bilemedim ama:26:

Off Anılım yaaa sorma deli ediyo beni bu adam
Çektiğim sancıyı ağrıyı sızıyı mideye indirdiğimi indirmediğimi söylüyo hemen
Ultrasonda zaten doktorun tam ensesinde
Amann zebellah gibi yaa sabah akşam ilaçlar elinde geliyo bana doğru yaaa uyuz oluyorum unutsun diye bekliyorum bazen
Hele sabahları demir ilacımı işe gitmeden önce hiç aksatmaz uykumdan uyandırır içirir
Eve gelirken şunu bunu al desem unutur ilacı unutmuyo ne hikmetse
Ben o ilaçları içerken ağzım burnum şekilden şekile giriyo ya hoşuna gidiyodur belkii uyusss şey nolcakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…