2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

bu ağrıyıda söylediler, ama abartıldığı gibi bir baş ağrısı olmuyormuş, ve 6 ay bel ağrısı yaşadı vs gibi şeyler yanlış bilgiler dedi doktorlar. sonuçta yeni anne oluyoruz uykusuz ve yoğun bir sürenin içine giriyoruz o nedenle yaşanan ağrılar bile epidurale bağlanabiliyor dedi. her duyduğunuza inanmayın dediler. bilmiyorum valla kime inanacağımızı neye karar vereceğimizi şaştık.

maşallah, hayırlısıyla sağlıkla doğar inşallah. ay Allahım aralık başı olanlar hep kasım sonuna doğacak galiba.. banada az kaldıı

vallah canım benım ablamin arkadaşi 3 yıl önce epidural anestezı ile sezeryan oldu halen belı agrıyo kurban bayramından oncede benım iş arkadaşim epidural sezeryan oldu ondada omur ilik ce başi cok agrıyo hanı senın dedıgın gıbı bebiş var aglayacak gecelerı uykusuz kalacaz hem bel ve baş agrısı cekmemız cok zorlar işimizi

kızlar misafirim vardı
filiz abla
10 kasım bnm doğum gunum
belkı o tarıhte burda olamayabılırım dıye sana bı hedıye aldım dedı
inci damla seklınde gumuş zincirli bi kolye almış bana sagolsun..
cok duygulandım vallaaa...
pek okuyamadım yazdıklarınızı telden ne yazaılıyorum ne beğen butonuna basabılıyorumm
tel ıyıce tırtıngoooo olduu
herkes ıyı mı

bende aralı epıdural normal doğum ıle doğurdum.. hala epıdural yerım agrırrrr o noktaaa..!!
ztn bende hıc bı ıse yaramadı catır catır doğurdum resmen...

kızzz korkma canın çektiyse sende yee tutma kendini
walla ben ayda 2 kere fln yapar yerim çayla seviyorum napiim,şimdi yemicemde ilerde 50de 60ta dr yasak diyince de yemicem eee ben ne zaman yicemmmm pişileriii

ay bende bugun k v poğaça yapmış ıkı tanee lüplettim çaylaaa
bi dilimde kek goturdum

sefamız olsunnnnn

bende aralı epıdural normal doğum ıle doğurdum.. hala epıdural yerım agrırrrr o noktaaa..!!
ztn bende hıc bı ıse yaramadı catır catır doğurdum resmen...

evet canım bende bunu hep duydum epidural dogum yapanlardan hem igne yecen hemde yine sanci çekıyon ve yılarca o yer agrayacak ne geregı var normal dog cık yanı her türlü yaradanın yardım edıyor

slm anışler nasılsınız... vallah ben coook kötüyüm fena üşütmüşüm cok kötü öskürüyorum dogacam dıye korkuyorum vallah :)

geçmiş olsun canım...

hastane cantasınıda srmussun valizim hazır sayılır bebişinkilerş poşetleyip koydum
kendıme koltuk altı stik fln koydum diş macunu koydum
deodorant koydum kullanmam ama koydum..
pijama ve gecelıklerımı koydum
ped koydum eklıyorum aklıma geldıkce ısteee

bende hazırladım hasta bezı bardak felanda bırak el kremı bebek bezı koymayı unutma canım

bende hazırladım hasta bezı bardak felanda bırak el kremı bebek bezı koymayı unutma canım

el kremi koymıcam kullanmıyorum kı ...
bezide daha almadık bugun alırım çıkarsak
eşim cokk yoğun bu aralar ay offf erteleye erteleye dımdızlak bezsız kalcak bebegım

ya bu hatane çantasına bebeğinkiler ile benimkiler karışmasın die bende ne yapsam diye düşünüyordum, küçük hurç gibi bişeyin içine mi koysam onunkileri, birde sadeece bir tane takımını mı ayrı bir poşete veya hurca ya da bohçaya koysam, hatta hastane çıkışı takımlarının penye battaniyeleri oluyor ya ona mı sarsam buhça gibi. bebeği giydireceklerinde direk onu alırlar içinden en azından.

birde lohusa takımımı falan ütülemiştim kırışacak şimdiden koyunca

yanlış okumadıysam önce küçük bir iğne yaptıktan sonra o büyük iğneyi onun içinden bele uyguluyorlar diye biliyorum ama doğrusu hangisi bilmem :18:
cnm bende olan arkadaşlardan biliyorum minik bir iğneyle orayı uyuşturup büyük iğneyi sokuyorlar.
ben onu yerim
ilerde adını kim koydu diye soracaklar ben dicek=)))
çok fena olacak o aferin ayçaya=))

zaten sağlıkçıların çoğu sezeryan oluyor dikketimi çekiyor da niden acaba???

şşş kızlaarr şu hamurlardan gönderin bakalım yaptınız yediniz biz daha işteyiz eve gidicez dee ooooooo

evet canım
dr uma sormuştum doğumlarını
bı kızı bı oglu var..
hocalarımız var bızım unıden onlara gıdıyoruz kontrollere ve onlar doğumlarımızı yaptırıyor.. dedı
pekı normal mı doğum yaptınız dedımm
yokk canımmm bend eo cesaret o yürek yok dedı bana..
ztn aralın 3,670 dogudugunu duynca baya sasırdı iri bi bbebekmiş bravo dedi..

el kremi koymıcam kullanmıyorum kı ...
bezide daha almadık bugun alırım çıkarsak
eşim cokk yoğun bu aralar ay offf erteleye erteleye dımdızlak bezsız kalcak bebegım

canım üzülme herşeyi alınır:) canım vallah benım eşimde cok yogun eşin ne işle meşgul canım... benım inşaat teknikerive muhasebesıne bakıyo yıl sonuda olunce işler bomba gibi patladı allah yardımcıları olsun

slm anışler nasılsınız... vallah ben coook kötüyüm fena üşütmüşüm cok kötü öskürüyorum dogacam dıye korkuyorum vallah :)
geçmiş olsun hamişcim...
bal ye sıcak şeyler iç ve yat dinlen imkanın varsa terle iyice geçsin hemen..
bende yeni atlattım fena fena..
yüklük kısmını itiraf ediyorum kendim için yaptırdım hehehhehe=))
sığmayan eşyaları kaldırırm illa işe yarar diye
lküçülenleri ,büyük olanları sonradan kullanılacak olanları falan di mi
200 lira pahalı oldu ama değdi bence eşim çok istedi yüklüklü olmasını.
hAHAHHAHHAHaahahha koptum ya demek babalar çekermiş öyle mi=))
o da iyiymiş ya bayıldım vallaa=))
teşekkürler bilgilendirme için..
foto koy Deniziiimmm.
bakalım erken gelen doğum günü hediyeneeeee=)

cnm bende olan arkadaşlardan biliyorum minik bir iğneyle orayı uyuşturup büyük iğneyi sokuyorlar.

ben onu yerim
ilerde adını kim koydu diye soracaklar ben dicek=)))
çok fena olacak o aferin ayçaya=))

anıl cok kotuyum yaaa
ağrım var alttan ustten sırttan... valızı bıle tamamlayamıyorum
bardak suslerınıde tamamlayamadımmmm (

terledım neler yapmadımkı ama nafıle canım ses felanda yok büronşitım var o yüzden zor atlatıyorum

anılım... telden cekıp hemen eklıyordum ama tele bısey oldu yaaaaa
tam doğum ustu azına tukurem yaaa
ordan cekıp kablo ıle pc ye aktarmakta zoruma geliyor açıkçası
tablette te sorun oluşuyor ama denerim yınede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…