- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
hanı sızın işinize karişmak gibi olmasında epidural olan arkadaslarım cok pişman vallahı dogumdan sonra omuriligi ve başi cok fecı agrıyormuş hanı normal dogum yapılsa daha iyimiş ve narkozlu sezeryanı daha ıyımiş yine siz bılırsınız benım araştirmalarım sonucu bunlar cıktı secenek sızın rabbım kolaylık versın hepimize inşallah
bugün kontrolümüz vardı . sata göre 35+4 ultrasona göre 37+5 iz:) 3057 gr 51 cm biraz iri bir oğlumuz olacak sanırım..
doğumu kouştuk doktorumuzla. bu zamana kadar hep normal diye düşünmüştük ama belimdeki iki tane fıtığın baskısından dolayı doktorum sezeryan yapalım dedi ..
hayırlısı böyleymiş haftaya güne karar vereceğiz. ayın 20 sinden sonra herhangi bir gün olacak sanırım bebişte büyük zaten..
herkese hayırlı doğumlar şimdiden..
Sağlıcakla kalın..
bu ağrıyıda söylediler, ama abartıldığı gibi bir baş ağrısı olmuyormuş, ve 6 ay bel ağrısı yaşadı vs gibi şeyler yanlış bilgiler dedi doktorlar. sonuçta yeni anne oluyoruz uykusuz ve yoğun bir sürenin içine giriyoruz o nedenle yaşanan ağrılar bile epidurale bağlanabiliyor dedi. her duyduğunuza inanmayın dediler. bilmiyorum valla kime inanacağımızı neye karar vereceğimizi şaştık.
vallah canım benım ablamin arkadaşi 3 yıl önce epidural anestezı ile sezeryan oldu halen belı agrıyo kurban bayramından oncede benım iş arkadaşim epidural sezeryan oldu ondada omur ilik ce başi cok agrıyo hanı senın dedıgın gıbı bebiş var aglayacak gecelerı uykusuz kalacaz hem bel ve baş agrısı cekmemız cok zorlar işimizi
kızzz korkma canın çektiyse sende yee tutma kendini
walla ben ayda 2 kere fln yapar yerim çayla seviyorum napiim,şimdi yemicemde ilerde 50de 60ta dr yasak diyince de yemicem eee ben ne zaman yicemmmm pişileriii
bende aralı epıdural normal doğum ıle doğurdum.. hala epıdural yerım agrırrrr o noktaaa..!!
ztn bende hıc bı ıse yaramadı catır catır doğurdum resmen...
slm anışler nasılsınız... vallah ben coook kötüyüm fena üşütmüşüm cok kötü öskürüyorum dogacam dıye korkuyorum vallah :)
geçmiş olsun canım...
hastane cantasınıda srmussun valizim hazır sayılır bebişinkilerş poşetleyip koydum
kendıme koltuk altı stik fln koydum diş macunu koydum
deodorant koydum kullanmam ama koydum..
pijama ve gecelıklerımı koydum
ped koydum eklıyorum aklıma geldıkce ısteee
bende hazırladım hasta bezı bardak felanda bırak el kremı bebek bezı koymayı unutma canım
cnm bende olan arkadaşlardan biliyorum minik bir iğneyle orayı uyuşturup büyük iğneyi sokuyorlar.yanlış okumadıysam önce küçük bir iğne yaptıktan sonra o büyük iğneyi onun içinden bele uyguluyorlar diye biliyorum ama doğrusu hangisi bilmem :18:
ben onu yerimksaol cnm. senin miniş adıyla gelecek sanırım:)) olsun sağlıkla gelsinlerde isimleri buluruz onlara. benim kardeşim adını kendi koydu1,5 yaşında adını değiştirdi:)) ona koyduğumuz ismi beğenmedi. ben ayça diye diye gezdi. şimdi o bir ayça:)).
zaten sağlıkçıların çoğu sezeryan oluyor dikketimi çekiyor da niden acaba???
şşş kızlaarr şu hamurlardan gönderin bakalım yaptınız yediniz biz daha işteyiz eve gidicez dee ooooooo
el kremi koymıcam kullanmıyorum kı ...
bezide daha almadık bugun alırım çıkarsak
eşim cokk yoğun bu aralar ay offf erteleye erteleye dımdızlak bezsız kalcak bebegım
geçmiş olsun hamişcim...slm anışler nasılsınız... vallah ben coook kötüyüm fena üşütmüşüm cok kötü öskürüyorum dogacam dıye korkuyorum vallah :)
yüklük kısmını itiraf ediyorum kendim için yaptırdım hehehhehe=))Anılcim canım güzel olmaz olur mu süper olmuş. Özellikle o dolaptaki yüklük kısmı çok iyi olmuş. Ne demek istediğimi kullandıkça anlıcaksin. Güle güle uyusun uyansın oynasın kuzun
Mayalıyı elinle yada tezgahta açınca ortasını parmağınla deliyosun canım. Ben bunu pek yapmam ayda yılda bi. Bu seferde kaçamak gibi bişe oldu. 4 tane yedim ama :26:
Bizim kızlar analarına çekmeyeydi iyiydi
hAHAHHAHHAHaahahha koptum ya demek babalar çekermiş öyle mi=))ay
en şiddetli ağrının değerini 10 sayarsak, normal doğum 8-9 bazende 10 şiddetindeymiş ve o epidural iğnesi bu ağrıyı 3'e indiriyormuş ama tamamen yok etmiyormuş, eğer ağrıyı tamamen keserlerse ıkınmazmışız.. ve int.de yazan ağrısız normal doğum veya prenses doğum diye yazanlar yalanmış, ağrısız normal doğumu bir tek babalar yaşarmış
belki bunları birçoğunuz biliyordur ben bilmeyenlere yazdım, ben daha iki gün önce öğrendim çünkü
foto koy Deniziiimmm.kızlar misafirim vardı
filiz abla
10 kasım bnm doğum gunum
belkı o tarıhte burda olamayabılırım dıye sana bı hedıye aldım dedı
inci damla seklınde gumuş zincirli bi kolye almış bana sagolsun..
cok duygulandım vallaaa...
pek okuyamadım yazdıklarınızı telden ne yazaılıyorum ne beğen butonuna basabılıyorumm
tel ıyıce tırtıngoooo olduu
herkes ıyı mı
cnm bende olan arkadaşlardan biliyorum minik bir iğneyle orayı uyuşturup büyük iğneyi sokuyorlar.
ben onu yerim
ilerde adını kim koydu diye soracaklar ben dicek=)))
çok fena olacak o aferin ayçaya=))
geçmiş olsun hamişcim...
bal ye sıcak şeyler iç ve yat dinlen imkanın varsa terle iyice geçsin hemen..
bende yeni atlattım fena fena..
yüklük kısmını itiraf ediyorum kendim için yaptırdım hehehhehe=))
sığmayan eşyaları kaldırırm illa işe yarar diye
lküçülenleri ,büyük olanları sonradan kullanılacak olanları falan di mi
200 lira pahalı oldu ama değdi bence eşim çok istedi yüklüklü olmasını.
hAHAHHAHHAHaahahha koptum ya demek babalar çekermiş öyle mi=))
o da iyiymiş ya bayıldım vallaa=))
teşekkürler bilgilendirme için..
foto koy Deniziiimmm.
bakalım erken gelen doğum günü hediyeneeeee=)
geçmiş olsun hamişcim...
bal ye sıcak şeyler iç ve yat dinlen imkanın varsa terle iyice geçsin hemen..
bende yeni atlattım fena fena..
yüklük kısmını itiraf ediyorum kendim için yaptırdım hehehhehe=))
sığmayan eşyaları kaldırırm illa işe yarar diye
lküçülenleri ,büyük olanları sonradan kullanılacak olanları falan di mi
200 lira pahalı oldu ama değdi bence eşim çok istedi yüklüklü olmasını.
hAHAHHAHHAHaahahha koptum ya demek babalar çekermiş öyle mi=))
o da iyiymiş ya bayıldım vallaa=))
teşekkürler bilgilendirme için..
foto koy Deniziiimmm.
bakalım erken gelen doğum günü hediyeneeeee=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?