2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım ben kızımda jhonson bayb nşn bebe yağını kullandım hep losyon fln kullanmadım hiç
Her banyosundan sonra masaj yapa yapa sürdük yağını
Bayılıyodu zilli
Gazını falanda çıkarıyodu yağlanırkenn
Bundada losyon diil bebe yağı kullancam tatlımm

Kaynar dediğiniz lohusa şerbeti mi canım?

Merhaba kızlar

Bugün yazma hızınıza yetişilmiyor:)) Bugün bizim kontrol vardı. Kuzu yüzünü az da olsa gösterdi sonunda:) Her şey yolunda Allah'a şükür. Parmaklarım acıyor gün içinde de deyince kalsiyum takviyesini arttırdı. Doğum tarihini net alamıyorum ama. Sanırım Kasım'ın son haftası olacak. Yani 38 bitince. İsterseniz 3 Aralık da olur, bebek beklerse dedi:) Bu arada kafasını aşağıya döndürmüş. Ama doktor pek önemsemedi çünkü sürekli döner, daha çok var diyor. Gerçi benim için farketmiyor normal doğum olmayacağı için ama sizin için sorayım demiştim.

Anıl'cım odanın son halini görmemiştim, çok güzel olmuş, annem de çok beğendi

Gizem'cim şimdiden sipariş edebilirsin çikolatanı. Bebeklerin sağı solu belli olmuyor, sonra telaş olmasın. Kurabiyeler de çok güzel gerçekten. Hepsi aynı mı oluyor bilmiyorum ama geçen sene bir arkadaş diş buğdayı için yaptırmıştı kurabiye, ben onu dolapta unutmuşum, geçen bi baktık sapasağlam:) Koruyucu maddesini çok koydular galiba.

Bugün perde siparişini verecektik. Mağazada başka biri vardı. Daha önce söylenen fiyattan 300 lira daha fazlasını söyledi. Nasıl sinir oldum, moralim bozuldu anlatamam. Siparişi veremeden döndük. Sonra fiyat veren adamı aradık tekrar. Ortada bir yerde buluştuk ama bütün günüm berbat geçti bu saatten sonra gezip arayamam diye.

Mobilyalar da geldi, kuruluyor şimdi. Mağazada küçük görünüyordu, bizim odada her yeri kapladı. Bir de ışıklardan daha parlak duruyordu orada. Mat lakeymiş meğer.

Hamur çılgınlığınıza bende katıldım
Eşim diyo akşam akşam nerden çıktı kk demedim sonra laf ediyo
Bayağı yapmışım yarısını komşuma götürdümm onunda canı çekiyomuş ii oldu dedi..
Dedim sendemi kk ye takılıyon..

çikolatayı veririm kurabiyeleride ayın 15i 20si gibi veririm kuşuum heralde:44:
sevindim herşeyin yolunda olmasına eloşumuz iyi yanii maşallaahh
perdecilerin geçirmece usulü senide vurdu yani kötü olmuş canım sıkma canını hallolmuş sonuçta..
oda kurulunca resmini bekliyoruuzz :)

Hasene o kadar işi nasıl hallettin ya Eline sağlık walla. Anlattıklarının onda birini ancak yapabilirdim herhalde.

Kızlar bugün hepiniz hamur işi yaptınız galiba:) Eskişehir'de biz de ona pesmet diyoruz. Afiyet olsun hepinize:)

Canım petek nasıl temizleniyorkii ben hiç bilmiyorum bildiğimiz doğalgaz peteğimi??
Maşallah bayağı iş yapmışsın yanlız olunca zor oluyor Allah kolaylık versin hepimize.

Eloş aynı babası olmuş Gizem ya İyi Allah'a şükür. Kaşlarını çatmış, eliyle de ayağını tutmuş:)) Artık haftada bir gidecekmişiz, haftaya NST var. Doktora bacaklarım kasıklarım ağrıyor diyorum, doğurunca geçer diyor
Perdeci bize 400 demişti, bugün 700 dedi. Az bi fiyat farkı da yok. 500'de anlaştık.
Bitsin çekeceğim fotosunu.

selam kızlar. nasılsınız. bugün hastane çantamı hazırladım çok şükür. çok duygulandım ya kızımın minik minik zıbınlarını kokladım minik eldivenlerini çoraplarını dizdim çantaya. heyecan da sardı. Allah hayırlısıyla giydirmek nasip etsin inşallah cicileri miniklerimize.

geçen hafta annem bendeydi temizlikler yapıldı. beşiğimiz geldi. yıkadık tekstilini. sildik güzelce kuruldu mis gibi oldu bebeğimi bekliyor yatması için.

yerim ben onuuu :))
oha 400 den 700e ne demek ya inanmıyorum çok ayıp etmiş keşke 400 dediğinde bi kağıt bişey alsaydınız sokardınız gözüne

yok kuzum ya bende öyleyim yardım eden hiç yok olmadı olmaz da
annem dahill..
yani yardımcım olmamasını bilmeme rağmen ben yapamam bu kadar işi.bıraktım artı ksaldım.
bir keere kadın çağırdım doğumdan önce de çağırırım biter
evi eşim makinalıyo süpürüyo falan sağ olsun.
ben hiç yapmıyorum.belim kalçam tutuluyo hemen..
senin de öyle oluyordur kesin ama sen daha dayanıklsın demek

Bnende ünibaby aldım arkadaşım önerdi kesinlikle bunu al dedi
havuzlu handan 3 lü yü 12 ye aldım
bebek bezi almadım daha primayla da başlamak istemiyorum off çok pahalı
alt açma tabi önemnli değil bende ucuzdan alırım..

Yemek yerken eşim ayran doldurdu bardaklara sonra bitince tekrar dolduracaktı
Sen kapağı kapatma bir salladı ayranı heryer ayran oldu
Bide of gülay ya of of diyo dedim sanki ben döktüm kapağını kapatmamışsın diyo dedim sen doldurdun bardaklara
Doldurmayı becerseydin zaten ben bardaklara koymak zorunda kalmazdım diyo herşekilde haklı yani arızaa..
Bugün çoooook sinirliyim kızlar yaaa ne biçim bir ailem var nefret ediyorum onlardan

Çalışan arkadaşlar çalışabilir raporu sonunda tekrar rapor alacaklar mı? Bizim iş yerinde gerek yok diyorlar, doktor da rapora gerek var diyor. Bana da saçma geliyor çalıştığım yere hiçbir şey demeden rapor sürem bitti diye doğum iznine ayrılmak.

yerim ben onuuu :))
oha 400 den 700e ne demek ya inanmıyorum çok ayıp etmiş keşke 400 dediğinde bi kağıt bişey alsaydınız sokardınız gözüne
Aslında her yerden fiyat alırken mutlaka bir yere yazdırırım ama o gün nedense yazdırmadım. Başımıza gelecek varmış. Perdesinin arkasına astar da koyduruyorum şimdi tok dursun diye, aradaki fiyat farkını ona sayıyorum:)

Senin eşin de sopalık walla canım. Zaten biz kolay sinirleniyoruz, adam bi de damarına basıyor.
Ailenle de mi sıkıntın oldu bugün?

Senin eşin de sopalık walla canım. Zaten biz kolay sinirleniyoruz, adam bi de damarına basıyor.
Ailenle de mi sıkıntın oldu bugün?

Bende birgün çok fena cinnet geçirip saldırıcam zaten..
Ailem hep sıkıntı aramıyoralr bende aramıyorum ama haberleri gliyorr eniştem eşimi aramış bişeyler anlatmış sinirlerim tepeme çıktı..
Off İş güç hiç bişey değil kızlar şu beyin yorgunluğu ne kadar kötü ya ailem yok eşim yok tek başımayım..

cnm bende arkadaşım önerdi ünibaby i aldım 3 tanesi 12 liraya havuzlu han da
ama e bebek de 12 li satıyorlarmış çok ucuz oluyormuş öyle bende oraya bakcam
prima almak istemiyorum çok pahalı ne yapcam off=(
alt açma can bebe olabiliir sorun değil..nasılsa çok teması yok..
olsun öyle demeeeeee
ne güzel iglileniyor işte
benim ki ilacım bitmişti almayı unuttu kaç sefer kafasını kırdım uyuz etti beni!!!
eşimde öyle her sabah uyandığında beni hemen uyandırır şunu iç de öyle uyumaya devam et der
tabi ben o iiğrenç şurubu içtikten sonra nasıl uyiim..öykk

Sana mail atacaktım girersin diye atmadım fotoları=))
olmuş mu sitickerımızdaa=)

perdecilere uyuz oldum turkuaz iyi kabul ettin
belin ağrımasa eminim sende kabul etmezdin uyanık herifler!
hakkına girmişler uyuz insanlar!
mobilya nasıl iistediğin gibi durdu mu beğendin mi ayy merak ediyorumm..

Demek kzıın aynı babası öyle mi??gösterdi sonun da nur yüzünü ohhh yani ne nazlı çıktı elamız..
parmak ağrılarına başka birşey demedi mi?
ben bugün kan verdim FTR ye gittim 9 unda çıkacakmış bakalım...

bana dr artık ters dönme ihtimalı%5 dedi???=//
senin ki niye öyle dedi acaba bilemedim şimdi bak.

En kötüsü stresin neden olduğu yorgunluk zaten. Bebeğini düşün ama canım. O hissediyor senin hissettiklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…