- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
kızlar biz dün eşimde çıktık markete bebişe molfix toto bezi aldık hem türk malı hemde orta karar diye bi deneyelim dedik... bide unibaby yeni doğan islak mendil aldık 3 lü ekonomik maket vardı 15 liramıydı neydi... bide can bebenin alt açmasından aldım zaten çok ta önemli değil diye can bebe aldım. dalin şampuan aldım yanında hediyesi vardı hassas ciltler için halı temizleme sabunu vardı yanında... tırnak makasını felan daha almadık pişik kremide almadım doktor o gün bişi tavsiye eder diye... bebe yağı mı alsak losyon mu bilemedim ama:26:
Biz hastanede çikolata dağıtacaz canım bizde hastaneye pek gidilmez insanları rahatsız etmemek için eve çıkarlar öyle gideriz 7 gün boyunca gelen misafire kaynar verilir 7 günden sonra çok sevdiğin insanlar gelirse de verilir ama 40 gün boyunca anne içer kaynarı çünkü sütü artırıyormuş çocuğa yarıyormuş diye anne her gün 1 -2 bardak içer :)
Merhaba kızlar
Bugün yazma hızınıza yetişilmiyor:)) Bugün bizim kontrol vardı. Kuzu yüzünü az da olsa gösterdi sonunda:) Her şey yolunda Allah'a şükür. Parmaklarım acıyor gün içinde de deyince kalsiyum takviyesini arttırdı. Doğum tarihini net alamıyorum ama. Sanırım Kasım'ın son haftası olacak. Yani 38 bitince. İsterseniz 3 Aralık da olur, bebek beklerse dedi:) Bu arada kafasını aşağıya döndürmüş. Ama doktor pek önemsemedi çünkü sürekli döner, daha çok var diyor. Gerçi benim için farketmiyor normal doğum olmayacağı için ama sizin için sorayım demiştim.
Gizem'cim şimdiden sipariş edebilirsin çikolatanı. Bebeklerin sağı solu belli olmuyor, sonra telaş olmasın. Kurabiyeler de çok güzel gerçekten. Hepsi aynı mı oluyor bilmiyorum ama geçen sene bir arkadaş diş buğdayı için yaptırmıştı kurabiye, ben onu dolapta unutmuşum, geçen bi baktık sapasağlam:) Koruyucu maddesini çok koydular galiba.
Bugün perde siparişini verecektik. Mağazada başka biri vardı. Daha önce söylenen fiyattan 300 lira daha fazlasını söyledi. Nasıl sinir oldum, moralim bozuldu anlatamam. Siparişi veremeden döndük. Sonra fiyat veren adamı aradık tekrar. Ortada bir yerde buluştuk ama bütün günüm berbat geçti bu saatten sonra gezip arayamam diye.
Mobilyalar da geldi, kuruluyor şimdi. Mağazada küçük görünüyordu, bizim odada her yeri kapladı. Bir de ışıklardan daha parlak duruyordu orada. Mat lakeymiş meğer.
üç petek temizledim banyodaki sükülenlerden değilde iki tane odamın peteğini söktürmüştüm eşime onları temizledim... banyonun fayanslarını hallettim banyoyu temizledim... evin yarısını süpürdüm halılarını paketledim yıkamaya verelim bu havalarda artık diye balkonu yıka şunu da yap bunuda yap derken bittim mahvoldum.... siz hamur kızarttınız ama benim canım adana dürüm çekti nolcek şimdi? :) sizin hamurlar bana dürümü çağrıştırdı kızlar
Eloş aynı babası olmuş Gizem yaçikolatayı veririm kurabiyeleride ayın 15i 20si gibi veririm kuşuum heralde:44:
sevindim herşeyin yolunda olmasına eloşumuz iyi yanii maşallaahh
perdecilerin geçirmece usulü senide vurdu yani kötü olmuş canım sıkma canını hallolmuş sonuçta..
oda kurulunca resmini bekliyoruuzz :)
Eloş aynı babası olmuş Gizem yaİyi Allah'a şükür. Kaşlarını çatmış, eliyle de ayağını tutmuş:)) Artık haftada bir gidecekmişiz, haftaya NST var. Doktora bacaklarım kasıklarım ağrıyor diyorum, doğurunca geçer diyor
Perdeci bize 400 demişti, bugün 700 dedi. Az bi fiyat farkı da yok. 500'de anlaştık.
Bitsin çekeceğim fotosunu.
yok kuzum ya bende öyleyim yardım eden hiç yok olmadı olmaz dayavrum napayım mecbur olunca yapılıyor :) annem ameliyatlı gelemez şimdilik ablam da derse gidiyo haftanın belli günleri e eve geliyor annemle ilgileniyo vs. işlerde birikti... görümcelerimden telefon bile gelmedi hamileliğim boyunca k.v desen alt katta ama o kadar takırtıya tukurtuya ne oluyo bile demedi akşam ezanı okunuyodu ben süpürge ile uğraşıyordum gerçi gelsede bir şey yaptıramam ona 70 yaşındaki kadın hamile olmadan önce o çağırıyordu beni evini süpürtmeye :) çamaşır asmaya uzanma beni çağır felan diyo saolsun ama çağırırmıyım ben? ıkına sıkına asıyorum valla... besmele çektim başladım Allah boş duranı sevmez :)
yardım edenin olurda inş. bir iki günde halledersin üzülme güzelim... bak ben bebeğimin çamaşırlarını yıkamıştım katladım kaldırdım ona iki çekmece verebildim :) geçen hafta sonu da ütü açmıştım eşimin kıyafetlerini ütüledim sonrada çok yorumdum adem bey şunlarıda sen ütüleyebilirmisin diyince kıyamadı yavrusuna ütüledi valla saolsun o ütüledi ben oturduğum yerde katladım... sıkma canını Allah bi kapı açıyo
Aslında her yerden fiyat alırken mutlaka bir yere yazdırırım ama o gün nedense yazdırmadım. Başımıza gelecek varmış. Perdesinin arkasına astar da koyduruyorum şimdi tok dursun diye, aradaki fiyat farkını ona sayıyorum:)yerim ben onuuu :))
oha 400 den 700e ne demek ya inanmıyorum çok ayıp etmiş keşke 400 dediğinde bi kağıt bişey alsaydınız sokardınız gözüne
Senin eşin de sopalık walla canım. Zaten biz kolay sinirleniyoruz, adam bi de damarına basıyor.Yemek yerken eşim ayran doldurdu bardaklara sonra bitince tekrar dolduracaktı
Sen kapağı kapatma bir salladı ayranı heryer ayran oldu
Bide of gülay ya of of diyo dedim sanki ben döktüm kapağını kapatmamışsın diyo dedim sen doldurdun bardaklara
Doldurmayı becerseydin zaten ben bardaklara koymak zorunda kalmazdım diyo herşekilde haklı yani arızaa..
Bugün çoooook sinirliyim kızlar yaaa ne biçim bir ailem var nefret ediyorum onlardan
Senin eşin de sopalık walla canım. Zaten biz kolay sinirleniyoruz, adam bi de damarına basıyor.
Ailenle de mi sıkıntın oldu bugün?
cnm bende arkadaşım önerdi ünibaby i aldım 3 tanesi 12 liraya havuzlu han dakızlar biz dün eşimde çıktık markete bebişe molfix toto bezi aldık hem türk malı hemde orta karar diye bi deneyelim dedik... bide unibaby yeni doğan islak mendil aldık 3 lü ekonomik maket vardı 15 liramıydı neydi... bide can bebenin alt açmasından aldım zaten çok ta önemli değil diye can bebe aldım. dalin şampuan aldım yanında hediyesi vardı hassas ciltler için halı temizleme sabunu vardı yanında... tırnak makasını felan daha almadık pişik kremide almadım doktor o gün bişi tavsiye eder diye... bebe yağı mı alsak losyon mu bilemedim ama:26:
olsun öyle demeeeeeeOff Anılım yaaa sorma deli ediyo beni bu adam
Çektiğim sancıyı ağrıyı sızıyı mideye indirdiğimi indirmediğimi söylüyo hemen
Ultrasonda zaten doktorun tam ensesinde
Amann zebellah gibi yaa sabah akşam ilaçlar elinde geliyo bana doğru yaaa uyuz oluyorum unutsun diye bekliyorum bazen
Hele sabahları demir ilacımı işe gitmeden önce hiç aksatmaz uykumdan uyandırır içirir
Eve gelirken şunu bunu al desem unutur ilacı unutmuyo ne hikmetse
Ben o ilaçları içerken ağzım burnum şekilden şekile giriyo ya hoşuna gidiyodur belkii uyusss şey nolcakkk
Sana mail atacaktım girersin diye atmadım fotoları=))Merhaba kızlar
Bugün yazma hızınıza yetişilmiyor:)) Bugün bizim kontrol vardı. Kuzu yüzünü az da olsa gösterdi sonunda:) Her şey yolunda Allah'a şükür. Parmaklarım acıyor gün içinde de deyince kalsiyum takviyesini arttırdı. Doğum tarihini net alamıyorum ama. Sanırım Kasım'ın son haftası olacak. Yani 38 bitince. İsterseniz 3 Aralık da olur, bebek beklerse dedi:) Bu arada kafasını aşağıya döndürmüş. Ama doktor pek önemsemedi çünkü sürekli döner, daha çok var diyor. Gerçi benim için farketmiyor normal doğum olmayacağı için ama sizin için sorayım demiştim.
Anıl'cım odanın son halini görmemiştim, çok güzel olmuş, annem de çok beğendi
En kötüsü stresin neden olduğu yorgunluk zaten. Bebeğini düşün ama canım. O hissediyor senin hissettiklerini.Bende birgün çok fena cinnet geçirip saldırıcam zaten..
Ailem hep sıkıntı aramıyoralr bende aramıyorum ama haberleri gliyorr eniştem eşimi aramış bişeyler anlatmış sinirlerim tepeme çıktı..
Off İş güç hiç bişey değil kızlar şu beyin yorgunluğu ne kadar kötü ya ailem yok eşim yok tek başımayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?