2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

yok kuşum evdeki yatağa alıyorum hastaneye bi o eksik kaldı zaten

Beğendin mi merve teyzesi=)
ne yapalım sizin pembe bizim mavi ağırlıklı=))
çok sıkılmiim maviden diye kırmızı da koyarak yaptık eşyaları.daha bi ferah oldu.
Hep mavi beni kesin sıkardı=)

Kızımın odasinda bir suru eksim var suanda ama napalim Annemlerdeyim . Hamileligimin basindan beri heraey yolunda Gitseydi bile bu haftalarda anneme tasinirdim herhalde . Yada bilmiyorum. Artik cok dayanilmaz bir hal aldi bu durum hamileligimi bebegimu seviyorum ama eşimi de çoook seviyorum bu gece agladim o kadar . Dogumda olucekmisim ggibi bi his var icimde esimin her cm 2 sini ezberledigim elllerini dudaklarini gözlerinin bir ben öldükten sonra bir baska vanliya degebilme ihtimali bi beni kahrediyo . Depresyona mi girdim acaba Kızımız gelse allahin izniyle esimden ayri bir gece bile uyumak istemiyorum artık

Nasilsiniz kizlarrr
herkezler burdami nasil gidio telden giriyorum doguran varmi :) durumlar nasl ? Opuyorum hepinizi

Annisler uyumamıs artık cok zorlastı uyumak

gizem yatak ortusu icin english home a da bakabilirsin.

anıl sen hala koymadın eminönünden aldıklarının resmini

harika olmuş canım ellerine sağlık

ayyy ne şeker bi kuzu bu böyle, Allah uzun ömürler versin

kutusuyla, ambalajıyla, herşeyi harika görünüyor

zaten herşeye ağlıyorum bide yazdıklarını okuyunca hıçkıra hıçkıra ağladım
az kaldı cnm dayan inşallah meleğini kucağına aldığında hepsi geçecek unutacaksın bu günleri
sendeki korkular son zamanlar gelince hepimizde oluyor
ya bana bişey olursa
ya kızıma bişey olursa
rabbim kimseyi o yolda bırakmasın
ben kitap okuyarak rahatlıyorum
müzik dinlemiyorum dnleyemiyorum hareketli olsada ben bi yerine bir kulp takıp başlıyorum ağlamaya
çok şükür benim eşim yanımda ama oğluma hamileyken yaşadım yaşadıklarını zordu...geçti
ne olur sende rahatlat kendini Hüma'nı düşün hareketlerine odaklan çok kısa süre kokusunu duyacaksın onu düşün
başka sıkıntılar başlayacak ama güzel sıkıntılar

anıl sen hala koymadın eminönünden aldıklarının resmini

cnm ben aldım yapıyorum bitsin koycam=)
bebek şeker kutuları ve bardak süsleri biti diğerlerinide halledeyim bri koyiiim diyorum ama istersen yarın yaptıklarımı koyarım en azından..
zaten ahım şahım bir şey beklemeyin ya normal şeyler aldım standart..
ayyy ne şeker bi kuzu bu böyle, Allah uzun ömürler versin
amin canımmsss
darısı başımıza olsun
bir avazda kurtulalım inşallah...

ayy kıyamam sana=((
haklısın tabi eşinden bu kadar ayrı kalmak.öyle şeyler düşünmee yaaa
ne demek ölmektir başkasıdır alandır
en kötüsünü düşünüyorsun bu kadar bozma kendi kendine moralniii
bak burda hepimiz öyle düşünsek ne hale gelirdik..
Ne olur toparlan muaahh=** öpücük sana en şekerinden..

Herkese iyi geceler kızlar bugün çok ama çok yoruldum ve kocamla dvd keyfi yaptım yatıcam şimdi bebeğimin hiç bir eksiği kalmadı çok şükür bir hastane çantası hazırlayacam kızlar hastaneye çarşaf ve yastık kılıfı götürecek olanınız var mı ?? Ben kararsız kaldım bazıları götür diyor bazıları ne gereği var diyor napsam bilemedim :44:Bana bi fikir verin hastane özel çarşafı falan var tabiki ama götür diyenler daha hijyenik olur rahat edersin diyolar

Annem kardeslerim babam el üstünde tutuyorlar ama esim gittiginde kendimi kimsesiz öksüz gini hissediyorum annemin sevgisi bile mutlu etmiyor beni gokhan kapidan cikinca duvarlar uzerime yıkılıyor o hepten yalnız koskova evde tek basina ban diyo coraplarini yikattim bugun atletlerini yikattim makinede diyo bu hafta sonu gelemicek zaten istanbulda polis benim esim olay yerinde bir suru görev gelmis hafta sonuna gelmem cok zor diyo EVET COK ZOR

geçecek demekten başka birşey elimizden gelmiyor
duygusallığın dibine vurduk...
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
cnm...dua edelim inşallah hafta sonuna yanında olur da biraz olsun özlem giderirsiniz...

Insallah burda olur bakalim bende iki gecedir uyuyamiyorum bu nedir bpyle zaten aylardir huUrsiz uyuyorum simdi resmen uyumuyom
geçecek demekten başka birşey elimizden gelmiyor
duygusallığın dibine vurduk...
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
cnm...dua edelim inşallah hafta sonuna yanında olur da biraz olsun özlem giderirsiniz...

Insallah burda olur bakalim bende iki gecedir uyuyamiyorum bu nedir bpyle zaten aylardir huUrsiz uyuyorum simdi resmen uyumuyom

bende uyuyamıyorum nefes almakta zorlanıyorum mide asiti rahatsız ediyor duygusallık zaten başa bela :)
farid farjad açtım bir saattir dinliyorum rahatlatıyor
bence sen uyumalısın artık geç oldu zaten sorunlu geçiyor en azından uyumaya çalış
yakında uyumaya vaktin olmayacak belkide

Kızlar geldiler hastaneden şükür iyi balgam varmış o ateş yapmış ama korkulacak birşey yokmuş..
Benim midem ağzımda ya uyuyamıyorum çok kötü hamur işi yiyince oluyor özellikle..

Diş kaşıyıcılarıda biberonları filan kaynatırken kaynattım sonra kutuya koyup kaldırıcaktım ama olmadı
Biberonları hastane çantamıza koydum ondan kaynattım..

Benide tek sakinleştiren şey Farid Farjad muhteşem çalıyor kemanı
Sürekli sürekli dinliyorum dinlediğim tek müzik hatta..birde Enya'm var tabii :))

Son düzenleme:
[video=youtube;NLOEwjRMTjY]http://www.youtube.com/watch?v=NLOEwjRMTjY[/video]

Uyumaya çalışıyorum yanlızcaa

[video=youtube;cjrPSP3kVo4]http://www.youtube.com/watch?v=cjrPSP3kVo4[/video]

Bu da bebeklerimizeee :) [video]http://www.mynet.com/video/cocuk/kayahan-ninni-582855/[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…