cnm güzel gözüküyo ama o simler yıkadıkça dağılmasın iplikte olsa bile tel tel ayrılmasın
beğendiysen ve yakından görme imkanın varsa bak kalitesine a canımcım
ayrıca hastaneye de mi bunu götüreceksin?
ben hastaneye örtü gittiğini bilmiyordum??
Beğendin mi merve teyzesi=)
ne yapalım sizin pembe bizim mavi ağırlıklı=))
çok sıkılmiim maviden diye kırmızı da koyarak yaptık eşyaları.daha bi ferah oldu.
Hep mavi beni kesin sıkardı=)
selam kızlar napıyosunuz ben internetten sipariş verdiğim minik kavanozları süslemeye başladım internetten resim buldum yuvarlak boyutunu ayarladım yapışkanlı A4 kağıdına renkli çıktılarını aldım olmuş mu ???bedavaya getrdim sticker işini tabi isimsiz oldu onu beceremedim onu da excelde isim etiketi yaparak çözdük etiketleride kurdelelere zımbalıcam nasıl fikir tabi içine de renkli sabun rendesi
Eki Görüntüle 851311 Eki Görüntüle 851309
hayatım böyle bi kutu çikolata 72 adet ambalajının desenini ben seçtim yazısınıda ben söyledim hazırlayıp örnek attılar onay verdim üretime geçicekler işte.
72 tanesi 60 tl elit marka madlen çikolata var içinde.
çikolatası daha az olanda var 50li paket galiba o da 48 tl sanırım bi bak siteye.
çikolatayolla.com
Kızımın odasinda bir suru eksim var suanda ama napalim Annemlerdeyim . Hamileligimin basindan beri heraey yolunda Gitseydi bile bu haftalarda anneme tasinirdim herhalde . Yada bilmiyorum. Artik cok dayanilmaz bir hal aldi bu durum hamileligimi bebegimu seviyorum ama eşimi de çoook seviyorum bu gece agladim o kadar . Dogumda olucekmisim ggibi bi his var icimde esimin her cm 2 sini ezberledigim elllerini dudaklarini gözlerinin bir ben öldükten sonra bir baska vanliya degebilme ihtimali bi beni kahrediyo . Depresyona mi girdim acabaKızımız gelse allahin izniyle esimden ayri bir gece bile uyumak istemiyorum artık
anıl sen hala koymadın eminönünden aldıklarının resmini
amin canımmsssayyy ne şeker bi kuzu bu böyle, Allah uzun ömürler versin
ayy kıyamam sana=((Kızımın odasinda bir suru eksim var suanda ama napalim Annemlerdeyim . Hamileligimin basindan beri heraey yolunda Gitseydi bile bu haftalarda anneme tasinirdim herhalde . Yada bilmiyorum. Artik cok dayanilmaz bir hal aldi bu durum hamileligimi bebegimu seviyorum ama eşimi de çoook seviyorum bu gece agladim o kadar . Dogumda olucekmisim ggibi bi his var icimde esimin her cm 2 sini ezberledigim elllerini dudaklarini gözlerinin bir ben öldükten sonra bir baska vanliya degebilme ihtimali bi beni kahrediyo . Depresyona mi girdim acabaKızımız gelse allahin izniyle esimden ayri bir gece bile uyumak istemiyorum artık
Annem kardeslerim babam el üstünde tutuyorlar ama esim gittiginde kendimi kimsesiz öksüz gini hissediyorum annemin sevgisi bile mutlu etmiyor beni gokhan kapidan cikinca duvarlar uzerime yıkılıyor o hepten yalnız koskova evde tek basina ban diyo coraplarini yikattim bugun atletlerini yikattim makinede diyo bu hafta sonu gelemicek zaten istanbulda polis benim esim olay yerinde bir suru görev gelmis hafta sonuna gelmem cok zor diyo EVET COK ZOR
geçecek demekten başka birşey elimizden gelmiyor
duygusallığın dibine vurduk...
:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
cnm...dua edelim inşallah hafta sonuna yanında olur da biraz olsun özlem giderirsiniz...
Insallah burda olur bakalim bende iki gecedir uyuyamiyorum bu nedir bpyle zaten aylardir huUrsiz uyuyorum simdi resmen uyumuyom
bende uyuyamıyorum nefes almakta zorlanıyorum mide asiti rahatsız ediyor duygusallık zaten başa bela :)
farid farjad açtım bir saattir dinliyorum rahatlatıyor
bence sen uyumalısın artık geç oldu zaten sorunlu geçiyor en azından uyumaya çalış
yakında uyumaya vaktin olmayacak belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?